Ma ovi FGR-ovci te malo podjebavaju, ono gdje si ti bio '92 i to. kad im SDA to kaže drvlje i kamenje kad oni govore drugima onda je to legitimni način podjebavanja. Et ukratko.Vilajet_Bosna wrote:detroit-mercy wrote:Ono kad ti baustelac nesto govori. Sto se uskurcio, 1800 ojra na mjesec i misli svijet je njegov![]()
![]()
kamo sreće da sam bauštelac, mogao bih ti poslat i konzervi za mjesec dana.
nisam bauštelac, eh da bar jesam, bar bih zarađivao o iznosu o kojem ti možeš samo sanjat. i sad ne bi morao gledat u koju stranku da se uvališ da li kod Peđe i Forte da li kod Dine KK Bosna. da li kod Šepija, jer vidim da ti ovi uhljupi iz sda krv na slamku piju![]()
ali ni ovako meni nije loše. ne treba biti pohlepan.
nego stvarno pitam, u čemu je ta seljačka fora sa MinKenom? ostalo od neke nane od vremena rata, pa sad kontaš ko god je otišao su nepismeni bauštelci i keramičari ili šta ?
SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
- djkurt
#676 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#677 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Čuj kako, ko si ti da preispituješ, to ti je, bolan, SDA, to su naši, tvoje je da klimaš glavom, oni će sve, ne sikiraj semuha_sa wrote:Dozer wrote:Ovo je na nivou onoga - Ako mi ne das cokoladu, tuzicu te mami sto si joj se posr'o u puding koji je pojela. Ako mi das cokoladu, necu te tuzit' mami, nema veze sto je pojela to govno.![]()
![]()
samo jedno mi ne ide u vušuglakako neko može branit ovog ublehaša i ove ublehaške izjave
-
Vilajet_Bosna
#678 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
zar podjebaju?Ma ovi FGR-ovci te malo podjebavaju, ono gdje si ti bio '92 i to. kad im SDA to kaže drvlje i kamenje kad oni govore drugima onda je to legitimni način podjebavanja. Et ukratko.
pa i to sam pomenuo, bio u Bosni, pod kišom granata sa jaranima se prebacivao od ćoška do ćoška zgrade i sve tako do škole, a često nas je ista situacija pratila i u povratku. i sad mi valja neki žele reći da trebam zaboravit što je Žućo ranjen u prsa, Beno ostao bez noge od kasetne rakete. a ja za dlaku to izbjegao jer sam samo par minuta ušao u kuću.. ma nabijem ih sve, koji to zagovaraju !
Last edited by Vilajet_Bosna on 24/01/2019 15:10, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#679 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Narod je uvijek bio gola guzica koja se crvenila od batina koje dobiju politički predstavnici.kiligonzales wrote:
Meni samo zao povratnika jer svaki put kad se dese neke varnice poput ove, budemo svjedoci nekog saranja automatom po dzamiji koje se presuti, nekoj paljevini nekome povratniku, mlacenju istih, trovanju njihove stoke i td.
Ako nekad zbog ove politike budemo imali kakve punktove na izlasku iz FBiH u RS i duge cijevi, te isto bude nalikovalo martu 1992, narodi im trebaju napraviti carlamu ko sto su Libijci Gadafi, tri toljage pa u dupe jer se kockaju sa nasim zivotima, jebe se njima za nas.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#680 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Dozer wrote:sime_cipol wrote:Odavde je trebalo bjezat kad je Jožu noga prvi put zabolila. 45 godina u vjetar baceno.
- Banksy
#681 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Zašto? Povratnici su rekli šta žele.kiligonzales wrote:
Meni samo zao povratnika...
.
Zastupnici SDA u Narodnoj skupštini Republike Srpske svojim glasovima su podržali izbor četiri kandidata iz SNSD-a, Nikolu Špirića, Lazara Prodanovića, Dušanku Majkić i Sredoju Novića, te Mladena Bosića iz SDS-a, koji su na današnjoj sjednici izabrani u Dom naroda Parlamenta BiH.
To je kapitulacijski odnos SDA, koja je svojim glasovima podržala izbor SNSD-ovog delegata u Dom naroda Bosne i Hercegovine".
"Ovim činom je SDA odlučujuće utjecala da Milorad Dodik i SNSD ostvare potpunu kontrolu nad Parlamentom BiH.
Zahvaljujući glasovima SDA tako nije izabran kandidat Mladen Ivanić.
"SDA kao provjerena filijala SNSD-a zajedno sa poniženim ostacima DNS-a izglasali su jednoumlje u vidu četiri delegata SNSD-a u Dom naroda PSBiH"
-
kiligonzales
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#683 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
muha_sa wrote:Dozer wrote:Ovo je na nivou onoga - Ako mi ne das cokoladu, tuzicu te mami sto si joj se posr'o u puding koji je pojela. Ako mi das cokoladu, necu te tuzit' mami, nema veze sto je pojela to govno.![]()
![]()
samo jedno mi ne ide u vušuglakako neko može branit ovog ublehaša i ove ublehaške izjave
-
hAZNADAR
#684 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Vilajet_Bosna wrote:
p.s.ne kontam te seljačke fore sa MinKenom?
Minkenska jurisna bojna, internet ratnik sto huska na rat u kojeg ne ide, glasa postom za SDA, nezavrsena osnovna skola, socijala ili riba zahode na zapadu pa se uvali u kredit da se folira ljeti u novom Merdzi, misli da je neko i nesto zbog eura, baca smece iz auta dok vozi samo u BiH, tespih visi na retrovizoru, seljacka frizura i stajling, zavija kad priuiča,... itd.
To ti je otprilike slika, stereotip,.. koju urbani fgr luzeri brizljivo gaje u glavi da bi lakse podnijeli stosta. A ima pomalo i ostataka vjerovanja odranije kada smo svi pazili na ekstremnu emigraciju vani sto rusi i podriva,... .
Dobro jutro Kolumbo. Nije problem protumaciti ovo - vec kako se postaviti. Bakir je zatalasao i ljevica ima samo dva izbora:Kikibombona wrote:
Nije Bake glup. Ovo je dobar potez iz perspektive SDA, ali veoma los za BiH i sve narode. A njima je svakako vaznija stranka i licni interes.
Željko Komšić: Od ove situacije korist izvlače i SDA i SNSD
- ne podrzati Bakira u ovome i dati Bakiru i SDA definitivno status jedinih dusebriznika, patriota,.. sto se naravno osjeti na izborima.
- podrzati proceduru ali ono 100%, ali tako snazno da nadglasa Bakira i nametne se kao veci Bakir od Bakira, zasjeniti ga i populisticki se prikazati kao veci patriota, dusebriznik,. sto bi bilo najpametnije ali tesko ocekivati
Kod Srba u RS je odavno natjecaj u srbovanju i tu nije problem naci veceg Dodika od Dodika.
- Dozer
#685 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Aleluja!Prljave Metalike wrote:prazne šerpe, prazni frižideri male penzije i plaće, stopiran rast invalidnina već 11 godina, gladan se budiš i gladan legneš ako ovoga nisu svjesni onda su zaslužili ono šta im se sprema.
Al', kako vec rekoh - nista od toga. Sve gola pi*ka jarane... A fino je pokazano i dokazano 02/14 kako s njima treba. Murija ako hoce da stane i brani njih i njihovu kleptokratiju, a protiv naroda koji placa i tu muriju - jbg. Onda se murija deklarisala na njihovu stranu, i to je to. Sorry...
Last edited by Dozer on 24/01/2019 15:18, edited 1 time in total.
- tandmand
#686 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
a šta im se sprema?Prljave Metalike wrote:prazne šerpe, prazni frižideri male penzije i plaće, stopiran rast invalidnina već 11 godina, gladan se budiš i gladan legneš ako ovoga nisu svjesni onda su zaslužili ono šta im se sprema.
- djkurt
#687 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Haman vole ovaj naziv RS, pa im krivo što bake reče ono maloprije, iako nije mu trebalo ovo vezano za ultimatum, nema tu ultimatuma naziv se promijeniti mora jer je diskriminirajući za sve ostale osim srba.Vilajet_Bosna wrote:zar podjebaju?Ma ovi FGR-ovci te malo podjebavaju, ono gdje si ti bio '92 i to. kad im SDA to kaže drvlje i kamenje kad oni govore drugima onda je to legitimni način podjebavanja. Et ukratko.nisam primijetio
![]()
pa i to sam pomenuo, bio u Bosni, pod kišom granata sa jaranima se prebacivao od ćoška do ćoška zgrade i sve tako do škole, a često nas je ista situacija pratila i u povratku. i sad mi valja neki žele reći da trebam zaboravit što je Žućo ranjen u prsa, Beno ostao bez noge od kasetne rakete. a ja za dlaku to izbjegao jer sam samo par minuta ušao u kuću.. ma nabijem ih sve, koji to zagovaraju !
- Dozer
#688 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
I ovo bi bio pravi potez gradjanskih opcija, ali da ga se ne uradi populisticki, nego zaista da se uradi. Pa kom obojci, kom opanci. Jbt mu mater vise. Ili da se opet zakrvi sve, ili da se nesto rijesi normalno.hAZNADAR wrote:
- ne podrzati Bakira u ovome i dati Bakiru i SDA definitivno status jedinih dusebriznika, patriota,.. sto se naravno osjeti na izborima.
- podrzati proceduru ali ono 100%, ali tako snazno da nadglasa Bakira i nametne se kao veci Bakir od Bakira, zasjeniti ga i populisticki se prikazati kao veci patriota, dusebriznik,. sto bi bilo najpametnije ali tesko ocekivati
Kod Srba u RS je odavno natjecaj u srbovanju i tu nije problem naci veceg Dodika od Dodika.
- djkurt
#689 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Dozer wrote:I ovo bi bio pravi potez gradjanskih opcija, ali da ga se ne uradi populisticki, nego zaista da se uradi. Pa kom obojci, kom opanci. Jbt mu mater vise. Ili da se opet zakrvi sve, ili da se nesto rijesi normalno.hAZNADAR wrote:
Il svi ravnopraavni na svakom pedlju BiH ili nikom ništa. (ratne zločince iz ovog ravnopraavni izuzimam)
-
Seyfo
#690 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Djeca u vrtiću imaju viši nivo komunikacije od SDA.
- Dozer
#691 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Tacno tako. Odjebaus vise i entiteti, i etnicka kolektivna prava, i nadjebavanje Bosnjaka, Srba i Hrvata. Mrs svi vise u 3 pi*ke materine. Daj normalnu gradjansku drzavu kakve su i sve ostale, pa ko god hoce da zivi u njoj - moze. Ko nece, neka ide gdje god hoce, niko mu ne brani.djkurt wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Il svi ravnopraavni na svakom pedlju BiH ili nikom ništa. (ratne zločince iz ovog ravnopraavni izuzimam)
Last edited by Dozer on 24/01/2019 15:26, edited 1 time in total.
-
Vilajet_Bosna
#692 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
pa rat, šta drugo?tandmand wrote:a šta im se sprema?Prljave Metalike wrote:prazne šerpe, prazni frižideri male penzije i plaće, stopiran rast invalidnina već 11 godina, gladan se budiš i gladan legneš ako ovoga nisu svjesni onda su zaslužili ono šta im se sprema.
i devedesetih se živjelo od bonova, i kese para koje su vrijedile da se njima obriše samo dupe, pa Obrad i Miloš opet udariše. valjda im zamirisalo sa komšijnog hastala i polakomili se na komšijin pun sahan.
veli ima u Mehe krava, ovca, golf dvica, traktor. radio Meho u rudniku cijeli život, zašteko je neđe u jastuke garant. a on je svkako potomak Turaka, ko ga jebe, ionako mu nije mjesto ovdje, nek se tornja u Anadoliju.
samo eto ako fgr raja rat ne spriječi nekim koncertom. to nam je zadnja šansa.
Last edited by Vilajet_Bosna on 24/01/2019 15:29, edited 2 times in total.
- Dozer
#693 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Znam ja to Otto. A to je uredjenje svih normalnih gradjanskih demokratskih drzava. Ovo ovdje je Frankenstajn kakav ne postoji nigdje na planeti, a ni u blizem i daljem univerzumu... I ovo treba podhitno ukinuti i razjebati, a ovu etno-nacionalisticku stoku rastjerati u 3 PM!
Ustab RBiH je svakako ukinut nelegalno, jer Aliji niko nije dao mandat da ga ukine i potpise novi Ustav, tako da mi zapravo vec 26 godina imamo nelegalno uspostavljen Ustav, i to treba ukinuti.
Ustab RBiH je svakako ukinut nelegalno, jer Aliji niko nije dao mandat da ga ukine i potpise novi Ustav, tako da mi zapravo vec 26 godina imamo nelegalno uspostavljen Ustav, i to treba ukinuti.
Last edited by Dozer on 24/01/2019 15:29, edited 3 times in total.
- tandmand
#694 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Ali vidi ti te paradigme koju je stvorio SDA i svi drugi je prihvatili čak i oni koji su se razočarali rokom od 6 mjeseci. Svima njima: probosanskom bloku, Dodiku, Vulinu, ruskom ambasadoru, OHR ... i ovima razočaranim, SDA je postao odjednom nekako velik. Baba roga jbt.
Pa evo neka BH blok ili samo SDP ili Naša stranka; uradi isto i neka ne čeka 6 mjeseci. ha?
Pa evo neka BH blok ili samo SDP ili Naša stranka; uradi isto i neka ne čeka 6 mjeseci. ha?
-
Milenkov buraz
#695 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Usrah se od takve patetikeVilajet_Bosna wrote:pa rat, šta drugo?tandmand wrote:a šta im se sprema?Prljave Metalike wrote:prazne šerpe, prazni frižideri male penzije i plaće, stopiran rast invalidnina već 11 godina, gladan se budiš i gladan legneš ako ovoga nisu svjesni onda su zaslužili ono šta im se sprema.
i devedesetih se živjelo od bonova, i kese para koje su vrijedile da se njima obriše samo dupe, pa Obrad i Miloš opet udariše. valjda im zamirisalo sa komšijnog hastala i polakomio se na komšijin pun sahan.
veli ima u Mehe krava, ovca, golf dvica, traktor. radio Meho u rudniku cijeli život, zašteko je neđe u jastuke garant. a on je svkako potomak Turaka, ko ga jebe, ionako mu nije mjesto ovdje, nek se tornja u Anadoliju.
samo eto ako fgr raja rat ne spriječi nekim koncertom. to nam je zadnja šansa.
A da te priupitam hoće li nam opet žvaljo Šaja nabavljati oružije i ako neće opet Delimustafić moralna vertikala biti ministar MUP-a ja se u to kolo fatat neću, ma nema Boga.
Last edited by Milenkov buraz on 24/01/2019 15:30, edited 1 time in total.
-
biscanka2
#696 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
mishic wrote:Ovo je ta realnost Dejtonskog Apsurdistana. Da je Dejtonski sporazum proveden i realiziran kako je zamišljen ovi apsurdi nebi bili mogući. Onaj ko je u startu opstruirao Dejton i time ga potpuno obesmislio a potom se kao pijan plota uhvatio Dejtona shvatajući da kada se bilo kome prohtije da zakoči, postavi ultimatum ili ucjeni, to može ovakvim Dejtonom, i dovelo nas je do zida.
Sada jednostavno svak svakoga može ucjenjivati (pogledajmo kako se formira vlast i kako pršte ucjene), svak može ukočiti ili opstruirati bilo koji proces (pogledajmo besmislice oko NATO-a), svak radi šta hoće (kriminalci su policiju, tužilaštva i sudove potpuno zarobili), pojedinci su se potpuno izdigli iznad Zakona i Države (gdje je Dodik tu je centar moći) i tako redom...
Samo o građanima, o standardu, iseljavanju i nizu drgih krupnih problema ove zemlje više niko apsolutno ne brine.
Vrijeme je je da se umjesto međunacionalnih, međuentitetskih i drugih potpuno besmislenih tenzija probude R E V O L U C I O N A R N E i da narod konačno krene da svatko pomete ispred svojih vrata i očisti vlastitu avliju. Vrijeme da je da se ovodi red i uklone oni koji su proizveli ovaj nered. U tri tora u BiH nezna se gdje je nered veći i koji je od tri tornjaka odgovorniji. Svaki je svoj narod ojadio.
Narod samo kuka i ceka da mu drugi probleme rijesi. Lakse im je sve svoje napustiti i iz zemlje bjezati nego pravdu u svoje ruke uzeti. Cekaju Inzka a covjek lijepo u detalje sve objasnio.
https://youtu.be/IT0og7t2R70
-
The 51st State
#697 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
haznadar je dobro poentiro za bh blok, ali cisto sumnjam da ce to oni ispratiti na taj nacin.
-
Vilajet_Bosna
#698 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
realnost i činjenice a ti guslaj do Kosovske devojke. tako ti je.Milenkov buraz wrote:Usrah se od takve patetike
- BHCluster
-
Vilajet_Bosna
#700 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
ne treba se oslanjat na te kosovske nepismene kuharsko-šibicarske kretene, sad imamo Fortu, Denisa Gratza, Falatara, valjda su za ono vremena školovanja po dunjaluku i rada po kojekakvim institucijama upoznali neke čivije preko kojih bi nas mogli naoružati jeftino a dobro.A da te priupitam hoće li nam opet žvaljo Šaja nabavljati oružije i ako neće opet Delimustafić moralna vertikala biti ministar MUP-a ja se u to kolo fatat neću, ma nema Boga.