SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post Reply
Thorgerson

#1351 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Thorgerson »

palermo wrote:
Thorgerson wrote: Pa prosle godine ti je izasao snimak sta Alija govori na osnivackoj skupstini SDS-a u Skenderiji i kako im cestita i dijeli superlative - 1990-ta juli. Aplaudiraju mu. To se desava samo godinu i pol dana prije nego sto ce nas krenuti klati i ubijati (s tim da je u nekim dijelovima BiH to i ranije krenulo da se radi, al bas je Aliju bilo briga za to).

Iako se vec tad znalo sta je SDS, koji su im planovi, itd itd mislim ljudi su to predstavili i zna se zbog cega i osnovali stranku.

Ima tu jos hrpa nebuloznih stvari koje je Alija uradio, naredio itd. Na samom pocetku rata.

Dajte ba...pa nije historija ono sto SDA napise da jeste.

Tako da stojim pri tome. Radije cu sam sebi stavit metak u potiljak, nego da me Bakir brani. Nakon 20 jebenih godina on sad ovo pokrece. I pri tom povratnicima u RS ionako zagorceni zivot dodatno zagorcava. Kao bit ce im bolje ako ne bude Srpska samo u nazivu. :run:

Ko li je vas učio historiji ? Strašno......

I onda se pitaju što SDA pobjeđuje i nalaze stotinu izgovora.........pa bolan znaš li ti šta si uopšte napisao.

Znam tvoje postove, znam da si i korektan i pametan forumaš,ali naprosto kao da vam svaki pomen SDA oduzme moć rasuđivanja
Pa sta sam pogresno napisao, evo ti mi reci?

Je li činjenica da je Alija bio na tom skupu, kada se osnivao SDS?

Ja samo govorim o toj naivnosti koja nas je dovela u ovo sve. A Bakir ce odvesti SDA u propast. Jednostavno taj lik nije sposoban za to sto radi. I naivno pada na ove dogovore sa Dodikom kojem cini uslugu za uslugom. Neko sad moze vjerovati je li to namjerno ili nenamjerno - nije bitno.
Leverage

#1352 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Leverage »

sportman1 wrote:inicijativa za promjenu imena RS je sasvim legalna i legitimna. ali dolazi prekasno.
odgovor iz rs je opet nerazumljiv i antidejtonski. bih se ne moze raspasti bez saglasnosti , uvjetno receno, 3 strane.
ra stalno negira dms i dovela je dms do apsurda.
za to je kriva mz koja takvo sto dopusta a najvise rusija kao otvoreni sponzor rs.
Inicijativa Ustavnom sudu o promjeni nečega što stoji u Ustavu je najobičniji spin.

A kad bude odbijena biće kriv svako osim tvog Bakira.
MarshalDodik

#1353 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by MarshalDodik »

dezurni_ucenik wrote:
MarshalDodik wrote:Ostavite se humora braco, dzuma zove.

Guslaj guslaj

Image
Ko god pise tokom dzume kod mene gubi kredibilitet, ali posto si mi prilozio Miroljuba omeksao sam.
Digresija
Taj vrli covjek, dobrocinitelj, jucer je optuzen za smrt jednog mladica,cccc.
Dokaz u kakvom demonizovanom drustvu i sistemu poremecenih vrijednosti obitavamo :(

Poslije jucerasnjeg niza pobjeda Bosne i Bosnjaka na celu sa Bakirom, danas nastavljamo istim tempom.
1. Bosna i Bosnjaci osamarili medjunarodnu zajednicu
2. Bosnjaci iz Nezavisnog bloka se prihvatili zajednickog uzeta (bas kako je Bakir jucer i najavio tu koaliciju sa nekakvim blokom)
General War

#1354 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by General War »

Leverage wrote:
sportman1 wrote:inicijativa za promjenu imena RS je sasvim legalna i legitimna. ali dolazi prekasno.
odgovor iz rs je opet nerazumljiv i antidejtonski. bih se ne moze raspasti bez saglasnosti , uvjetno receno, 3 strane.
za to je kriva mz koja takvo sto dopusta a najvise rusija kao otvoreni sponzor rs.
Inicijativa Ustavnom sudu o promjeni nečega što stoji u Ustavu je najobičniji spin.

A kad bude odbijena biće kriv svako osim tvog Bakira.
Bake sad prebacuje na MZ i OHR...gdje ustvari i lezi problem.(ciji je Bake isto tako dio) da ne bude zabune.
Last edited by General War on 25/01/2019 15:52, edited 1 time in total.
pemanapemani

#1355 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by pemanapemani »

Pa normalno da dopušta kada tzv. proBiH strana konstantno koalira i popušta onima koji krše DMS.

Počevši od Alijine SDA (nije SDS teroristička organizacija), preko Zlatkovog SDP (drug Mićko), do Bakirove SDA (MMF tranša, referendum anketa, SNSD većina u Domu naroda...).

Još kada tome dodamo beskrupuloznu pljačku društvenih dobara od strane tzv. proBiH SDA, čime se jasno pokazuje koliko ti je stalo do države, čudo neviđeno je što su i ovoliko reagovali.

Ja bih nas dosad poslao 10 puta u tri pičke materine, a ne reagovao i ko fol pomagao.
Last edited by pemanapemani on 25/01/2019 15:52, edited 2 times in total.
Milenkov buraz

#1356 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Milenkov buraz »

Thorgerson wrote:
palermo wrote:
Thorgerson wrote: Pa prosle godine ti je izasao snimak sta Alija govori na osnivackoj skupstini SDS-a u Skenderiji i kako im cestita i dijeli superlative - 1990-ta juli. Aplaudiraju mu. To se desava samo godinu i pol dana prije nego sto ce nas krenuti klati i ubijati (s tim da je u nekim dijelovima BiH to i ranije krenulo da se radi, al bas je Aliju bilo briga za to).

Iako se vec tad znalo sta je SDS, koji su im planovi, itd itd mislim ljudi su to predstavili i zna se zbog cega i osnovali stranku.

Ima tu jos hrpa nebuloznih stvari koje je Alija uradio, naredio itd. Na samom pocetku rata.

Dajte ba...pa nije historija ono sto SDA napise da jeste.

Tako da stojim pri tome. Radije cu sam sebi stavit metak u potiljak, nego da me Bakir brani. Nakon 20 jebenih godina on sad ovo pokrece. I pri tom povratnicima u RS ionako zagorceni zivot dodatno zagorcava. Kao bit ce im bolje ako ne bude Srpska samo u nazivu. :run:

Ko li je vas učio historiji ? Strašno......

I onda se pitaju što SDA pobjeđuje i nalaze stotinu izgovora.........pa bolan znaš li ti šta si uopšte napisao.

Znam tvoje postove, znam da si i korektan i pametan forumaš,ali naprosto kao da vam svaki pomen SDA oduzme moć rasuđivanja
Pa sta sam pogresno napisao, evo ti mi reci?

Ja samo govorim o toj naivnosti koja nas je dovela u ovo sve. A Bakir ce odvesti SDA u propast. Jednostavno taj lik nije sposoban za to sto radi. I naivno pada na ove dogovore sa Dodikom kojem cini uslugu za uslugom. Neko sad moze vjerovati je li to namjerno ili nenamjerno - nije bitno.
Pa ne samo to SDS, SDA i HDZ su nakon tzv. prvih parlamentarnih izbora formirali koaliciju u cilju skidanja "komunista", to je bio jedini cilj koji su zajedno završili, nakon toga sve je krenulo nizbrdo. To je istorijska apsolutna istina i činjenica.
Last edited by Milenkov buraz on 25/01/2019 15:52, edited 1 time in total.
sportman1

#1357 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by sportman1 »

pemanapemani wrote:
il dottore wrote:
pemanapemani wrote:ProBiH strana je sebi dopustila da prokocka međunarodnu podršku, koju smo nedvosmisleno imali deset godina nakon agresije na RBiH. Ta podrška je više bila produkt kajanja dijela MZ, jer nisu sprječili pokolj i progon, nego što je bila plod sposobnosti naše diplomatije.

Umjesto da se tada snažno krenulo u političko razbijanje manjeg entiteta, snažno se krenulo u pljačku doniranih sredstava, kao i društvenih dobara koje nisu uništile velikosrpska i velikohrvatska politika. Pored pljačke, snažno se radilo na opstrukciji povratka i veliki dio ljudi je emigrirao u treće zemlje.
Sve što su uradili bivši visoki predstavnici, od smjena visokopozicioniranih političara do tablica i zastave, uradili su bez bilo kakvog lobiranja od strane proBiH snaga, koje su, opet ponavljam, bile zauzete pljačkom i uspostavom kriminalno rođačkog sistema vrijednosti.

Pored pljačke, proBiH snage su svojevoljno koalirale i surađivale sa separatističkim elementima. Nije se čak dopustilo da se SDS proglasi terorističkim pokretom. Onda se danas ibretimo kako reaguje OHR, EU itd., i kmečimo kako nas ne vole, kako su islamofobični, imperijalisti... Tražimo da se smjeni Dodik, kojem SDA osigura MMF pare, većinu u Domu naroda, referendum proglasi anketom i sl.

Nakon 25 godina se sjetimo kako je ime manjeg entiteta diskriminatorno, ali diskriminatorno samo ukoliko se SNSD ne popravi i ukoliko BH blok ne koalira sa SDA. Ako Dodik popravi ponašanje i BH blok uđe u koaliciju, ime manjeg entiteta prestaje biti diskriminatorno. :-)
Samo nam jos pojasni koga svrstavas u ovu proBiH stranu
One koji su bili vlast u vremenu poslije agresije na nivoima na kojima bi se moglo obračunati sa separatističkim težnjama manjeg entiteta, a koji su za sebe tvrdili da se bore za državu BiH.
Otprilike SDA 80%, ostali 20%.

-pa to apsolutno stoji i dokazuje svu nesposobnost, indolentnost, javasluk tkz. probih strane. drugim rijecima seljaci se dokopali vlasti i odmah poceli da krcme drzavnu imovinu a bih stavili u drugi plan.
treba i dodati to da je alijin ministar v.p. Sacirbej potpisim priznao rs a to niko nije u to vrijeme ni znao. usa je to uzela u obzir kod sklapanja dms-a.
to su rijeci ive komsica u emisiji face tv nedavno.
spreca

#1358 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by spreca »

Svi nivoi vlasti , uglavnom drzavna ,entitetske i kantonalne su septicke jame pune govana kao sto su HDZ, SDA, SNSD
hAZNADAR

#1359 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by hAZNADAR »

Leverage wrote:
basar wrote:
hAZNADAR wrote: Joj da je pameti i muda ljevici da iskoristi moment bakirovog popustanja i pritisne jos gore. Sansa decenije. Recimo: Bake izjavljuje da mu vise nije diskrimirajuce ime entiteta,... ljevica kaze Sta Nije i prozove ga izdajnikom! Jos veci pravni pritisak na RS uz malo patriotskih tonova, bosnjacenja, pokoja Fatiha pred kamerama kojeg ljevicara za zrtve rata,... i tek onda Bakir pada.
Nećeš nikad dočekat, nemaju oni muda za to. Čast izuzecima, lično ne vidim nikakvu pro-bosansku politiku od "opozicije".
Ljevica jedino treba reagovati na ovaj politički spin SDA, što već i jesu ali ne u dovoljno oštroj formi.

Ne znam šta se vas dvojica javljate, vi ste SDA glasači, vama se ljevica uopšte ne obraća, ne vidim otkud vam pravo da zahtjevate od ljevice bilo šta.

Eto vam Bakir, imate saopštenje, uživajte kako ga je šukn'o Dodiku i Inzku.
Ja tebi jos jucer rekoh da se ides lijeciti. Ne glasam uopce na BiH izborima, ponajmanje za SDA,. ali kao ljevicar i clan socijaldemokratske stranke vani imam pravo da navijam i nadam se malo vecoj pameti nase ljevice. No to je tebi malo komplikovano,.... bas da vidim koju ces glupost lupiti. :D
General War

#1360 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by General War »

"
Kolegij Parlamentarne skupštine BiH, u sastavu SDA-HDZ-SNSD, odbio izdati saglasnost za Arnautovo učešće na današnjoj sjednici PSVE, iako je nepojavljivanje izvjestioca prilikom usvajanja Izvještaja na plenarnoj sesiji gotovo bez presedana u praksi PSVE. Istovremeno, Kolegij je dao saglasnost za učešće Borjane Krišto na samitu Parlamentarne skupštine Unije za Mediteran u Strasbourgu u februaru, te na sastanku Komisije o statusu žena u Njujorku u martu, iako se gđa. Krišto ne služi engleskim, francuskim niti bilo kojim drugim stranim jezikom", naveo je Arnaut.
:lol: :roll: :-) :-)
mishic

#1361 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by mishic »

Daleko više teksta na temi odnosi se na lične komplekse, fobije, frustracije i ostale privatne bljuvotine nego na samu temu. Pojedini kompleksaši jedino na forumima mogu izliti vlastiti bijes i bez obzira na temu oni guslaju o svojim kompleksima. Iskusan psihijatar ovdje bi imao jako puno posla oko dijagnostike a i laiku je jasno da za mnoge ovako teško oboljele više nema lijeka.
Leverage

#1362 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by Leverage »

hAZNADAR wrote: Ja tebi jos jucer rekoh da se ides lijeciti. Ne glasam uopce na BiH izborima, ponajmanje za SDA,. ali kao ljevicar i clan socijaldemokratske stranke vani imam pravo da navijam i nadam se malo vecoj pameti nase ljevice. No to je tebi malo komplikovano,.... bas da vidim koju ces glupost lupiti. :D
Ti si ljevičar kakav je i Ivica Dačić.

Post ti je prijavljen zbog vrijeđanja.
General War

#1363 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by General War »

Dodik izlazi pred TV-ekrane i drži pres-konferenciju na kojoj se i ne trudi da bude dramatičan vjerujući u gore pomenuti univerzalni adut – narodnu glupost, pa kaže sljedeće:

"U okviru Predsjedništva radimo kao i do sada, dakle NIKAKO. I zato pozivam predstavnike SDA da povuku ovu svoju odluku kako bi nastavili sa radom."
:run:
swanfilter

#1364 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by swanfilter »

славянин wrote::pisnuo: :pisnuo:
Banksy wrote:
swanfilter wrote:
To da. Al, Bakir je sve, samo ne toliki glupan da...

..
:lol:
Ne znam sta je smijesno ... Arogancija ne znaci biti glup. Ako na osnovu izjava tipa opstina Centar i o 100 000 zaposlenih smatrate Bakira glupim, zapitajte se koliko vi u glavi imate. Bakir je munafik teski, cista suprotnost sirovine Dodika. On nikada ovo ne bih pokrenuo, makar ga Erdogan nasavjetovao. A, jos sigurniji sam da ne bi isao kontra misljenja USA, za razliku od Mile koji misli da je Trump umjesto Trumpa. I, na kraju, vidjecemo ko ce placati ceh svojih postupaka ....

Pa, da neko ne pomisli, sutra bih Izetbegovice posutao u Pasaluk ...
palermo

#1365 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by palermo »

Thorgerson wrote: Pa sta sam pogresno napisao, evo ti mi reci?

Ma nije bitan Bakir, meni barem nije, bitno je da dio forumaša je spremno zbog Bakira izreći stvari koje ne samo da nemaju veze sa vezom nego su zaista šamar svima onima koji su bili dio te borbe. Zašto ???

a šta nije tačno, pa more postova o ratnim i prijeratnim zbivanjima je napisano, stvarno ne vidim smisla da još i ja ponovno o tome pišem....
il dottore

#1366 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by il dottore »

pemanapemani wrote:
il dottore wrote:
pemanapemani wrote:ProBiH strana je sebi dopustila da prokocka međunarodnu podršku, koju smo nedvosmisleno imali deset godina nakon agresije na RBiH. Ta podrška je više bila produkt kajanja dijela MZ, jer nisu sprječili pokolj i progon, nego što je bila plod sposobnosti naše diplomatije.

Umjesto da se tada snažno krenulo u političko razbijanje manjeg entiteta, snažno se krenulo u pljačku doniranih sredstava, kao i društvenih dobara koje nisu uništile velikosrpska i velikohrvatska politika. Pored pljačke, snažno se radilo na opstrukciji povratka i veliki dio ljudi je emigrirao u treće zemlje.
Sve što su uradili bivši visoki predstavnici, od smjena visokopozicioniranih političara do tablica i zastave, uradili su bez bilo kakvog lobiranja od strane proBiH snaga, koje su, opet ponavljam, bile zauzete pljačkom i uspostavom kriminalno rođačkog sistema vrijednosti.

Pored pljačke, proBiH snage su svojevoljno koalirale i surađivale sa separatističkim elementima. Nije se čak dopustilo da se SDS proglasi terorističkim pokretom. Onda se danas ibretimo kako reaguje OHR, EU itd., i kmečimo kako nas ne vole, kako su islamofobični, imperijalisti... Tražimo da se smjeni Dodik, kojem SDA osigura MMF pare, većinu u Domu naroda, referendum proglasi anketom i sl.

Nakon 25 godina se sjetimo kako je ime manjeg entiteta diskriminatorno, ali diskriminatorno samo ukoliko se SNSD ne popravi i ukoliko BH blok ne koalira sa SDA. Ako Dodik popravi ponašanje i BH blok uđe u koaliciju, ime manjeg entiteta prestaje biti diskriminatorno. :-)
Samo nam jos pojasni koga svrstavas u ovu proBiH stranu
One koji su bili vlast u vremenu poslije agresije na nivoima na kojima bi se moglo obračunati sa separatističkim težnjama manjeg entiteta, a koji su za sebe tvrdili da se bore za državu BiH.
Otprilike SDA 80%, ostali 20%.
Pa to dovoljno govori o nama, to je nasa vlast
Mi smo ih birali nasim glasanjem odnosno neglasanjem
славянин

#1367 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by славянин »

swanfilter wrote:
Ne znam sta je smijesno ... Arogancija ne znaci biti glup. Ako na osnovu izjava tipa opstina Centar i o 100 000 zaposlenih smatrate Bakira glupim, zapitajte se koliko vi u glavi imate. Bakir je munafik teski, cista suprotnost sirovine Dodika. On nikada ovo ne bih pokrenuo, makar ga Erdogan nasavjetovao. A, jos sigurniji sam da ne bi isao kontra misljenja USA, za razliku od Mile koji misli da je Trump umjesto Trumpa. I, na kraju, vidjecemo ko ce placati ceh svojih postupaka ....

Pa, da neko ne pomisli, sutra bih Izetbegovice posutao u Pasaluk ...
Pogresno si razumio... smijesno je kakve stvari on radi... a jos smjesnije tj. tuznije je da narod se upali na to.
detroit-mercy

#1368 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by detroit-mercy »

General War wrote:
Dodik izlazi pred TV-ekrane i drži pres-konferenciju na kojoj se i ne trudi da bude dramatičan vjerujući u gore pomenuti univerzalni adut – narodnu glupost, pa kaže sljedeće:

"U okviru Predsjedništva radimo kao i do sada, dakle NIKAKO. I zato pozivam predstavnike SDA da povuku ovu svoju odluku kako bi nastavili sa radom."
:run:
Jebo majku koja jezicka vratolomija :mrgreen:
Kaze rade kao i do sada, odnosno nikako :mrgreen:
SDA povuce odluku, nastavljaju sa radom kao i dosada :mrgreen: , znaci nikako :?
Ovo nema ni u Alan Fordu :mrgreen: .
archi_a

#1369 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by archi_a »

Thorgerson wrote:Molim Bakira i SDA da se ne bore vise za nas i za drzavu. Zadnji put kad su se oni borili, 100.000+ nas je pobijeno. Tako da, hvala ali nemojte se vise borit za nas.
100.000 nas je pobijeno, kad su se oni borili za nas!!!! Zbog sda su nas pobili, a ne zato što su bagra, krvoločna četnička kroz sve ratove koje su ratovali?!? Sram te bilo druže. Sve i kad nekog mrziš, ne voliš, prezireš, ne trebaš ovakve gluposti pisati! :roll:
Reagujem na tvoje pisanje, jer to nisam očekivao od tebe, smatrao sam te ozbiljnijim forumašem, koliko god se razlikovali u nekim mišljenjima.
dezurni_ucenik

#1370 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by dezurni_ucenik »

MarshalDodik wrote:
dezurni_ucenik wrote:
MarshalDodik wrote:Ostavite se humora braco, dzuma zove.

Guslaj guslaj

Image
Ko god pise tokom dzume kod mene gubi kredibilitet, ali posto si mi prilozio Miroljuba omeksao sam.

"Pisao tokom dzume". Hmmm, pogledaj vrijeme kad je napisan moj komentar.Nauci se nekim stvarima. Poyy.
ovo_mi_je_nick

#1371 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by ovo_mi_je_nick »

basar wrote:
ovo_mi_je_nick wrote:Sam Alija je potpisao i pristao na naziv Rebublika Sprska, eeeee zamisli samo, ratuje se 4 godine, ginu ljudi i još ih nagradiš potpisom za isto ono što su tražili 91. Regularno im daš dio države pod nazivom jednog naroda i to republika, a te kao svoje muslimane i bošnjake pogaziš.
Ne seri. Zaboravlja se priča o embargu, Sarajevu pod opsadom, Srebrenici itd. Potpisao je onda kada je bio primoran.

Najlakše je iz toplog kenjat i pametovat.
Tipično selamanje i puna usta iz kojih izlazi sranje pri nedostatku argumenata.

Kad se prva godina pregurala bez ikakvog oružja i hrane mogla je i ta zadnja. Kada se vidjelo da Armija Bih preuzima teritorij lik potpiše naziv Republika Srpskog naroda eeee koji mozak.

Ko je rekao stop pred Banja Lukom? Ko je zamjenio Ilijaš i Vogošću za Srebrenicu.? Ko je rekao stop na Vracama?

Ko znamo, zašto znamo i to.

Ako je toliko heroj što nije rekao, streljaj ja ne potpisujem da jedan narod ima svoju republjik sa nazivom jednog naroda koji je ubijao moje muslimanje i bošnjake.

Podvlačim, isto i više dobili nego što su tražili 91, samo što je heroj potpisao da bošnjaci izgube pola bosne.
archi_a

#1372 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by archi_a »

Ko je rekao, ako nastavite sa operacijama i pokretom vojske, bombardovaćemo vas, jer ne možemo dozvoliti humanitarnu krizu i zbijeg od 1.000.000 srpskih izbjeglica?
hAZNADAR

#1373 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by hAZNADAR »

Leverage wrote:
hAZNADAR wrote: Ja tebi jos jucer rekoh da se ides lijeciti. Ne glasam uopce na BiH izborima, ponajmanje za SDA,. ali kao ljevicar i clan socijaldemokratske stranke vani imam pravo da navijam i nadam se malo vecoj pameti nase ljevice. No to je tebi malo komplikovano,.... bas da vidim koju ces glupost lupiti. :D
Ti si ljevičar kakav je i Ivica Dačić.

Post ti je prijavljen zbog vrijeđanja.
Kakav sam ja ljevicar to ti neznas niti mozes znati. Tu tvoju fazu sam davno prerastao i kada kritikujem - znam o cemu pricam.

I mislim da nije fino od tebe sto me poistovjecujes sa Dacicem,...maloprije da sam SDA, .... mislim stvarno,... :roll:
NeDirajSirotinju

#1374 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska

Post by NeDirajSirotinju »

Nema veze, neka je i ova ideja isplivala ponovo pa nek postoji u eteru kao jedna od mogućnosti šta se može desiti ako se krene spiralom sranja.
Post Reply