vivaldi wrote:
i niko od njih se ne osvrnu ni na sta sto sam naveo vec se svi bave sa mnom. suludo.
Pa baš i nije istina da se neko bavi sa tobom. Štaviše, zahvaljujući pismenosti, dugom stažu na forumu, nekim briljantnim postovima rekao bih da imaš jedan zasluženi kredit na forumu i zbog toga se ljudi narodski rečeno i pasaju da ti kažu ono što bi nekome drugom rekli.
Jer, budimo iskreni drug moj, sukus tvoje priče u ovih par zadnjih postova bi se mogao sažeti u par rečenica koje bi, mojim riječima ispričane, izgledao ovako. Kanite se ljudi ćorava posla, vidite da je Dodik nepobjediv, vidite da mu ništa ne možete, vidite da su RS i Srbija sve jači i jači, umjesto uzaludne borbe, gledajte od čega živite, dok vi bijete uzaludnu borbu za državu, djeca vam krepaju od gladi, postajete sve prljaviji, sve dalje od civilizacije.....šta je tebe briga za ANP, za RS, kakve crne blokade, ne živi se od njih, gledaj bolan imaš li za hljeba....imaš li doktora, imaš li put, i tako dalje i tako dalje. I sva ta priča potkrepljena sa par selektvivno odabranih primjera koje širokom pučantsvu treba da dodatno dočaraju uzaludnost priče o državi, o besmislu borbe za nju.
Netko zlonamjeran bi pomislio da svjesno pothranjuješ defetizam unutar ovog dijela bosanskohercegovačkog naroda. Kako ja nisam zlonamjeran, ja ću pomisliti samo da nam iz nekih svojih razloga prodaješ muda pod bubrege.