SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teritori

Post Reply
Pisanje knjiga moda

#1 SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teritori

Post by Pisanje knjiga moda »

SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teritorijalizaciju Federacije BiH
Danas je u Centrali SDA u Sarajevu održan radno-konsultativni sastanak delegacije SDA sa delegacijom Evropske unije koju su činili šef Delegacije EU u BiH i specijalni predstavnik EU u BiH ambasador Peter Sorensen i zamjenik šefa Kabineta evropskog komesara za proširenje Jana Šindelkova. Sastanak je održan u povodu sutrašnje radne posjete našoj državi evropskog komesara za proširenje Štefana Fuele-a i posljednje prilike Bosne i Hercegovine da implementira presudu Evropskog suda za ljudska prava u predmetu Sejdić-Finci. Delegaciju SDA su sačinjavali potpredsjednici Šefik Džaferović, Asim Sarajlić, generalni sekretar Amir Zukić i portparol/savjetnik za odnose sa javnošću Erdal Selmanović.

Na sastanku su jasno, još jednom izneseni i ponovljeni stavovi Stranke demokratske akcije po pitanju provođenja presude, podvučeni svi, do sada učinjeni napori, konstruktivni i kompromisni prijedlozi naše Stranke, ali i osuđeni svi maksimalistički prijedlozi koji bi značili uvođenje novih asimetričnih rješenja u ustavno-pravnu strukturu Bosne i Hercegovine kao i etničku teritorijalizaciju Federacije Bosne i Hercegovine. SDA nikada neće pristati na rješenja koja bi značila slabljenje državne strukture kao i ustavno označavanje etničkih teritorija.

Image
piljar

#2 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by piljar »

Pa zar je moguće da ovi evropljani ne znaju skim pričaju.
ovo je ....nevjerovatno
na šta spade SDA da ova mafija ih predstavlja
pakuj kofere i bježi iz BIH

Image

Amir Zukić

U septembru 2011. godine novinari Slobodne Bosne su objavili da je vođa opasne mafijaške organizacije Zijad Zika Turković imao zanimljive razgovore s generalnim sekretarom SDA i delegatom u Domu naroda Parlamenta FBiH Amirom Zukićem.
http://www.metropola.ba/poslusajte-razg ... turkovica/
http://www.avaz.ba/vijesti/teme/amir-zu ... t-rjesenje
http://www.sdp.ba/novost/19050/Amir-Zuk ... ske-mafije
Image
Image

Asim Sarajlić

Image
Image
http://www.youtube.com/watch?v=9QgC9VHlxo4
http://asimsarajlicpropjevao.blogger.ba/
Image
Image
Image
Paranoid

#3 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by Paranoid »

Image :mrgreen:
UDBAŠ

#4 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by UDBAŠ »

samo su još trebali zvati ovog svog ahbaba
i svi bi bili na okupu

Image
Image
Image

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
denis.tzv.doktor

#5 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by denis.tzv.doktor »

Teška brate nema šta
dagle mu sofre i pive

Image

Paranoid wrote:Image :mrgreen:
Djukela

#6 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by Djukela »

pa kakao je moglo bez ovog vođe to proći
ništa neće proći moraju ponoviti razgovore ili njega pitati

Image
Image
Image

:lol: :lol: :lol: :-x :-x :-x
oakville

#7 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by oakville »

Pisanje knjiga moda wrote:SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teritorijalizaciju Federacije BiH
Danas je u Centrali SDA u Sarajevu održan radno-konsultativni sastanak delegacije SDA sa delegacijom Evropske unije koju su činili šef Delegacije EU u BiH i specijalni predstavnik EU u BiH ambasador Peter Sorensen i zamjenik šefa Kabineta evropskog komesara za proširenje Jana Šindelkova. Sastanak je održan u povodu sutrašnje radne posjete našoj državi evropskog komesara za proširenje Štefana Fuele-a i posljednje prilike Bosne i Hercegovine da implementira presudu Evropskog suda za ljudska prava u predmetu Sejdić-Finci. Delegaciju SDA su sačinjavali potpredsjednici Šefik Džaferović, Asim Sarajlić, generalni sekretar Amir Zukić i portparol/savjetnik za odnose sa javnošću Erdal Selmanović.

Na sastanku su jasno, još jednom izneseni i ponovljeni stavovi Stranke demokratske akcije po pitanju provođenja presude, podvučeni svi, do sada učinjeni napori, konstruktivni i kompromisni prijedlozi naše Stranke, ali i osuđeni svi maksimalistički prijedlozi koji bi značili uvođenje novih asimetričnih rješenja u ustavno-pravnu strukturu Bosne i Hercegovine kao i etničku teritorijalizaciju Federacije Bosne i Hercegovine. SDA nikada neće pristati na rješenja koja bi značila slabljenje državne strukture kao i ustavno označavanje etničkih teritorija.

Image
Vic godine, nećemo "ustavno označavanje etničkih teritorija" ali radi podrške dejtonu spremni smo da se borimo za republiku srpsku koja je naravno "samo entitet u Bih"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Novi_Nick

#8 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by Novi_Nick »

Koji su to prevaranti te takozvane Bosnjacke stranke i politicari koji fol brane Bosnjacke interese na svim planovima (SDA, SDP, SZBiH, Radonciceva stranka itd). Svaki put prije Izbora svako od njih obecava sve i svasta, da nikaada nece dozvoliti unutrasnju i vanjsku teritorijalnu podjelu Bosne i Hercegovine, da ce braniti sve bosnjacke realne i objektivne interese a kad dodje neka stranka od njih na vlast koja predstavlja bosnjake onda rasprodase sve bosnjacke interese u toku svog mandaata. I tako jovo nanovo u svakom mandatnom periodu. Dodje Bre i uze sve, dodje bre i takozvane politicke bosnjacke stranke potpisase sve protiv bosnjackog naroda i bosnjackih interesa.

Za srpske i hrvatske politicke stranke i nepricam jer to je problem njihovih srpskih i hrvatskih biraca i gradjana.
Styling

#9 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by Styling »

Pisanje knjiga moda wrote: Na sastanku su jasno, još jednom izneseni i ponovljeni stavovi Stranke demokratske akcije po pitanju provođenja presude, podvučeni svi, do sada učinjeni napori, konstruktivni i kompromisni prijedlozi naše Stranke, ali i osuđeni svi maksimalistički prijedlozi koji bi značili uvođenje novih asimetričnih rješenja u ustavno-pravnu strukturu Bosne i Hercegovine kao i etničku teritorijalizaciju Federacije Bosne i Hercegovine. SDA nikada neće pristati na rješenja koja bi značila slabljenje državne strukture kao i ustavno označavanje etničkih teritorija.

Image
Kakav cinizam! A, je li ono bijese predsjednik SDA koji je potpisao u Dejtonu podjelu BiH na entitete i koji je presutno pustio Hrvatima zapadnu Hercegovinu. Ah, da, i nije htio prihvatiti prijedlog Holbruka za ukidanjem SDS-a. :skoljka:
jasko_ja

#10 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by jasko_ja »

E hajmo sada. Koliko je ovdje ljudi?

Djukela

oakville

denis.tzv.doktor

piljar

UDBAŠ

Pisanje knjiga moda

sve_lopovi

#11 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by sve_lopovi »

E hajmo sada. Ko je ovo,pitanje je sad

amir ili asim ,ovo javio nama

Vama je sve drugo bitno,samo da sakrijete svoj kriminal

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jasko_ja wrote:
E hajmo sada. Koliko je ovdje ljudi?

Djukela

oakville

denis.tzv.doktor

piljar

UDBAŠ

Pisanje knjiga moda

Havatar

#12 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by Havatar »

Image
UDBAŠ

#13 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by UDBAŠ »

vidi odmah da razjasnimo ne glasam ni za SDA ni za SDP
za svaku postoji objasnjenje sto i nije isto

glasao bih za SK BiH sigurno
za r Djemu Bjedica,i ostale drugove

a li ovaj put cu glasati za Zeljku Komsica,iz prostog razloga sto mi izgleda korektan i posten,i na kraju svi su nas izludjivali,da damo njemu sansu mozda nesto i napravi,kad si svi expermentisali na nama nek i on proba,posteno mu je dati sansu.
a sada posto sam ja stari udbas u penziji i poznajem sve nakane
ovaj papir koji je ko fol napisao SDP je podvala
jesu ovi u SDP bez veze,ali nisu toliki amateri da ovako rade
onda se postavlja pitanje ko je<
odgovor je jasan
banda iz SDA Amir zukic i asim sarajlic
zasto oni da ih ko ne klevece

zato
1. najvise su omrzeni kod naroda pa i kod ovih iz SDA
2.najvise su krali i lagali
3.boje s e da nece dobiti mandat na sljdecim izborima i moraju pod hitno otupiti gnjev javnosti da im to neko nesto podmece
4.treba optuziti SDP i zavaditi ga dodatno sa Fahrom i Zeljkom da se oni izmedju sebe lome,a vidjeli ste ko fol za sta treba optuziti SDA,a zasta SDP i Zeljku,optuzbe za SDA nisu teske ko za ovu dvojicu,pa nije SDP I Zlaja toliki ludi,jesu malo,da se sada dodatno zavadja sa Avazom I fahrom,
5.moram priznati da im je ovo neko odmojih kolega iz UDBE pisao i radio jer su njih dvojica glupi da to urade
6.ovim podmetanjem ce ko fol zaustaviti da ljudi ne pisu na njima na forumima ,zato sto im neko ko fol podmece, tako cestitim i postenim ljudima
7.nikada zukic amir,nije vjerodostojno objasnio svoj odnos sa bandom zike turkovica,nikada ne objasni odale mu tolike pare za kucu na grbavici,hacijendu u visokom,stan u sarajevu itd
8.asim sarjlic ne objsni nikada svoj lopovluk u vogosci,svoj lopovluk u telelekomu itd,svoj lopovluk sa azilima za pse,I da ne nabrajamo,ko fol veliki Musliman a ljudi ga slikali pije pivu iz flase I mezi na cackalicu ko I mile dodik,
9.a;i su zato s e potrdulili da obajsne kako njima neko nesta podmece,ko da je narod blesav i ne vidi sta oni rade
10.banda iz SDA Zukic I Sarajlic kontrolicu BHTELEKOM, kao I sto rade prisluskuju tele.razgovore,sms poruke gledaju,e mail poruke,oni uvjek mogu vidjeti I utvrditi ko pise s koje IP adrese I vijdeti je li ti 1 ili 10 ljudi I zanti ko to radi I odkale,znaci mene nije strah da to sznaju jer bi im ove sve rekao I na TV

Havatar wrote:Image
Last edited by UDBAŠ on 18/01/2014 09:24, edited 1 time in total.
piljar

#14 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by piljar »

UDBAŠ wrote:vidi odmah da razjasnimo ne glasam ni za SDA ni za SDP

a li ovaj put cu glasati za Zeljku Komsica,iz prostog razloga sto mi izgleda korektan i posten,i na kraju svi su nas izludjivali,da damo njemu sansu mozda nesto i napravi,kad si svi expermentisali na nama nek i on proba,posteno mu je dati sansu.
odgovor je jasan

zato
3.boje s e da nece dobiti mandat na sljdecim izborima i moraju pod hitno otupiti gnjev javnosti da im to neko nesto podmece
4.treba optuziti SDP i zavaditi ga dodatno sa Fahrom i Zeljkom da se oni izmedju sebe lome,a vidjeli ste ko fol za sta treba optuziti SDA,a zasta SDP i Zeljku,optuzbe za SDA nisu teske ko za ovu dvojicu,pa nije SDP I Zlaja toliki ludi,jesu malo,da se sada dodatno zavadja sa Avazom I fahrom,
5.moram priznati da im je ovo neko odmojih kolega iz UDBE pisao i radio jer su njih dvojica glupi da to urade
6.ovim podmetanjem ce ko fol zaustaviti da ljudi ne pisu na njima na forumima ,zato sto im neko ko fol podmece, tako cestitim i postenim ljudima
7.nikada zukic amir,nije vjerodostojno objasnio svoj odnos sa bandom zike turkovica,nikada ne objasni odale mu tolike pare za kucu na grbavici,hacijendu u visokom,stan u sarajevu itd
8.asim sarjlic ne objsni nikada svoj lopovluk u vogosci,svoj lopovluk u telelekomu itd,svoj lopovluk sa azilima za pse,I da ne nabrajamo,ko fol veliki Musliman a ljudi ga slikali pije pivu iz flase I mezi na cackalicu ko I mile dodik,
9.a;i su zato s e potrdulili da obajsne kako njima neko nesta podmece,ko da je narod blesav i ne vidi sta oni rade

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ridjobrki

#15 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by Ridjobrki »

Samo da vam učinim uslugu i malo razvodnim thread svojim datumom registracije i brojem postova da ne bude kome šta sumnjivo.

Eto, nastavite.

:thumbup:
HM 2011

#16 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by HM 2011 »

Usput ne prihvatam ni ja asmietrična rješenja ni etinčku teritorijalizaciju.......

nit me ko pita, niti sam u organu zakonodavne vlasti pa da me koalicijama EU istisne radi ostvarivanja nekog većeg cilja.....

Šta ono bi sa predsjednikom građaninom ako je etinčka teritorijalizacija ključ ?

Prema mom shvatanju treba ukinuti garancije za predsjedništvo i Bošnjacima i Hrvatima i Srbima i ostalima - a ostaviti garancije Vojsci i Policiji da hapsi i ubija ako dođe do zloupotrebe pozicija....
HM 2011

#17 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by HM 2011 »

UDBAŠ wrote:vidi odmah da razjasnimo ne glasam ni za SDA ni za SDP

odgovor je jasan

zato
10.banda iz SDA Zukic I Sarajlic kontrolicu BHTELEKOM, kao I sto rade prisluskuju tele.razgovore,sms poruke gledaju,e mail poruke,oni uvjek mogu vidjeti I utvrditi ko pise s koje IP adrese I vijdeti je li ti 1 ili 10 ljudi I zanti ko to radi I odkale,znaci mene nije strah da to sznaju jer bi im ove sve rekao I na TV

A li ovaj put cu glasati za Zeljku Komsica,iz prostog razloga sto mi izgleda korektan i posten,i na kraju svi su nas izludjivali,da damo njemu sansu mozda nesto i napravi,kad si svi expermentisali na nama nek i on proba,posteno mu je dati sansu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ne prihvatam ovo - daj meni šansu - što je to on bolji od mene za davanje šanse ?

Ne dam mu ni šansu - čovjek je član predsjedništva - evo ima je - ja nisam bio ni načelnik opštine ni član predsjedništva niti ambasador.....

Ako se već dijele šanse - DAJ MENI LIČNO ŠANSU !
MuaDib

#19 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by MuaDib »

Ko o čemu, SDA o državtvornoj politici (kurva o poštenju).
Danguba

#20 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by Danguba »

Navrati li Kemo ponekad? :D
Zeljocity

#21 Re: SDA ne prihvata asimetrična rješenja kao ni etničku teri

Post by Zeljocity »

Cim ih napadaju toliko mora da vrijede ;) a napada ih ko i kakve su njihove proslosti?
Post Reply