Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mikado wrote:Za sve lose sto se desilo ovoj drzavi i ovom gradu jedini i iskljucivi krivac je doticna stranka (SDA).
Dok je te stranke i njenih ljudi BiH NIKADA nece biti normalna drzava.
Isto misljenje imam i o SBiH.
+ "Zna se ko[muslimani] je poceo rat", misljenje popa Kacavende!
= Mi smo krivi za agresiju, krivi smo sto smo prezivjeli, krivi smo sto nismo cinili zlocine, krivi smo sto smo stitili pravoslavne crkve, ... i iznad svega -glupi smo!
Jesmo. Majmun bi do sada naučio da ako bira uvijek jedno i nije mu dobro, da treba da izabere onda drugo, da mu bude bolje.
Mikado wrote:Za sve lose sto se desilo ovoj drzavi i ovom gradu jedini i iskljucivi krivac je doticna stranka (SDA).
= Mi smo krivi za agresiju, krivi smo sto smo prezivjeli, krivi smo sto nismo cinili zlocine, krivi smo sto smo stitili pravoslavne crkve, ... i iznad svega -glupi smo!
Jesmo. Majmun bi do sada naučio da ako bira uvijek jedno i nije mu dobro, da treba da izabere onda drugo, da mu bude bolje.
Po cemu ti zakljucujes da nekome nije dobro, mozda ovima sto je dobro i glasaju za te i te. Nemas prava nikome govoriti da je majmun sto glasa za bilo koju stranku, to je svacije pravi i licni izbor. Zapitaj se zasto druge stranke ne donose alternativu, zasto ne nude rjesenje itd. a opet ti kazem, ocigledno narodu i nije toliko lose, koliko pljuju, cim glasaju za jedne te iste.