SDA koncert
-
vitalino
#1 SDA koncert
Da li je neko bio na koncertu "hari&prijatelji" u petak? Kako komentarisete to sto je koncert bio najavljen kao njegov poklon gradu - a tamo sve u sluzbi promocije SDA?
Navodno je koncert bio odlican, ne znam, izasla sam nakon 3-4 pjesme, ne moze mi stomak podnijeti tu dvolicnost.. sve OK, znamo odavno da je on za SDA, ali ovo je bila odvratna navlakusa
Navodno je koncert bio odlican, ne znam, izasla sam nakon 3-4 pjesme, ne moze mi stomak podnijeti tu dvolicnost.. sve OK, znamo odavno da je on za SDA, ali ovo je bila odvratna navlakusa
-
pOZz
#2 Re: SDA koncert
Nisam bio, ali volio bih da čujem tačno šta se dešavalo. 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: SDA koncert
pa valjda je bio projektor koji je prijicirao slike kandidata SDApOZz wrote:Nisam bio, ali volio bih da čujem tačno šta se dešavalo.
al neka, Hari je NASH, moze on
-
pOZz
#4 Re: SDA koncert
mIRCerka wrote:pa valjda je bio projektor koji je prijicirao slike kandidata SDA![]()

- vjesticanametli
#5 Re: SDA koncert
jedna sevdalinka jedna ilahija i sve tako do kraja 
-
mIRCerka
#6 Re: SDA koncert
Meni tako najavise taj koncert ljudi koji su ucestvovali u predizbornoj kampanji a u ime SDA. Stavise, nudili mi 2 ulaznice za koncert.pOZz wrote:mIRCerka wrote:pa valjda je bio projektor koji je prijicirao slike kandidata SDA![]()
-
hrizantema
#7 Re: SDA koncert
ne vjerujem da bi tijana, sasa, vlado , arsen i marija pjevali na takvoj vrsti koncerta. sam koncert je bio odlican, mada mi se hari nije pokazao kao dobar voditelj
- vjesticanametli
#8 Re: SDA koncert
pitajte veneru888888888888
jer je jel o sda prica pa et ona zna
-
vitalino
#9 Re: SDA koncert
bio je u uglu sale ogromni ekran na kojem su se smjenjivale slike SDA kandidata, a prvi saf je bio fino popunjen, od bakira nadalje... nista se od toga naravno nije vidjelo na televiziji
ja sam i otisla na koncert jer sam kontala nece valjda arsen, massimo, lado leskovar, tijana..... pjevati za SDA, ali bice da je i njih zavalio - narocito mariju sestic - ona se morala vratiti u BL nakon sto je pjevala za SDA....
ja sam i otisla na koncert jer sam kontala nece valjda arsen, massimo, lado leskovar, tijana..... pjevati za SDA, ali bice da je i njih zavalio - narocito mariju sestic - ona se morala vratiti u BL nakon sto je pjevala za SDA....
- karanana
#10 Re: SDA koncert
para vrti dze burgija necevitalino wrote:bio je u uglu sale ogromni ekran na kojem su se smjenjivale slike SDA kandidata, a prvi saf je bio fino popunjen, od bakira nadalje... nista se od toga naravno nije vidjelo na televiziji
- ZZZlica
#11 Re: SDA koncert
Organizator koncerta jeste bila SDA, sve uredno prijavljeno i plaćeno i tako stoji u zvaničnim / poreznim dokumentima 
- Novi_Nick
#12 Re: SDA koncert
Vidjelo se iz aviona da su iza organizovanja Harijevog koncerta stajale SDA, IVZ a mozda i SZBiH. Kostanja onako velikog koncerta su velika a ulaznice podijeljene besplatno? Transparentno od koncerta je jedino profitirao Hari i ljudi oko njega a iza paravana su profitirali SDA i IVZ.
Posto je Hari u kolaz sevdaha izmjesao i sevdalinke i ilahije mozemo uskoro ocekivati da ce Hari & CO uskoro pjevati i na organizovanim koncertima Pravoslane i Katolicke crkve sirom nam nase BiH?
Posto je Hari u kolaz sevdaha izmjesao i sevdalinke i ilahije mozemo uskoro ocekivati da ce Hari & CO uskoro pjevati i na organizovanim koncertima Pravoslane i Katolicke crkve sirom nam nase BiH?
-
Ali_G
#13 Re: SDA koncert
Koje su to ilahije izvedene na koncertu???? Ja osim one sto je izvodio hor Kewser ne cuh ni jedne.
-
mIRCerka
#14 Re: SDA koncert
Ali nije javnosti receno, vec je to bio POKLON HARIJA GRADUZZZlica wrote:Organizator koncerta jeste bila SDA, sve uredno prijavljeno i plaćeno i tako stoji u zvaničnim / poreznim dokumentima
Al znas sta, kad je TIFA svojevremeno mogao pjevat za SDA, to mi fakat ne smeta. Podmetanje kukavicjeg jajeta mi smeta. Pravo.
- campa_xxx
#15 Re: SDA koncert
Pored toga sto su se na video zidu vrtili kandidati SDA, na ulazu su vas docekivale djevojke u SDA majicama
-
Judge_Dread
- slavkoimamodilera
#19 Re: SDA koncert
Kad je to faTi pjev'o za SDA?
Znam da je pjev'o za NHI ono jedne godine...
imam mes'chini jos negdje majicu... 
Znam da je pjev'o za NHI ono jedne godine...
- seln
#20 Re: SDA koncert
wet shirt contest?campa_xxx wrote:na ulazu su vas docekivale djevojke u SDA majicama
-
mostarac
#21 Re: SDA koncert
a ovdje sam na forumu cini mi se procitao da je i NS dijelila karte za taj koncert. Je li to istina?
- Banksy
#22 Re: SDA koncert
Ne, nije istina.mostarac wrote:a ovdje sam na forumu cini mi se procitao da je i NS dijelila karte za taj koncert. Je li to istina?
- Gandalf
#23 Re: SDA koncert
'Nako među nama , jesu li te djevojke bile čemucampa_xxx wrote:Pored toga sto su se na video zidu vrtili kandidati SDA, na ulazu su vas docekivale djevojke u SDA majicama
- chuchumbamayumbe
#24 Re: SDA koncert
Ne lezi Hariju sevdalinka, ali nikako.
Bilo mi je bezze slusati njegove interpretacije, tako da sam okrenuo kanal.
A ako je istina ovo za SDA reklamiranje, folove-golove, a nigdje na plakatima nije ni pisalo da je SDA organizator i slicno, mislim da im je to pravo bezze.
Uostalom, i sami su bezze, tako da me nista ne chudi.
Bilo mi je bezze slusati njegove interpretacije, tako da sam okrenuo kanal.
A ako je istina ovo za SDA reklamiranje, folove-golove, a nigdje na plakatima nije ni pisalo da je SDA organizator i slicno, mislim da im je to pravo bezze.
Uostalom, i sami su bezze, tako da me nista ne chudi.
- ja.neron
#25 Re: SDA koncert
koncert Sevdalinki bez Aldijane Tuzlak nije koncert koje je slušaon jene interpretacije zna da joj nema ravne u državi donekle joj može parirati mlada Alma Subašić
Tek toliko da svi znaju...
http://www.youtube.com/watch?v=4ggupoyG ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=3RK-RqJw ... re=related
Tek toliko da svi znaju...
http://www.youtube.com/watch?v=4ggupoyG ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=3RK-RqJw ... re=related