Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mIRCerka wrote:
pa eto, mogao bi tishe pricati ulicom kad hodas i kad se hvalis forumanjem
lijepo te pozdravljam, odo klati sove...
PS Ako zaista mislis da treba toliko da se entiteti ukinu, zasto Haris nije cekao slijedece zibore dok mu se stvore preduslovi, nego ce goozeetee do iducih izbora i reci NISAM MOGAO NISTA ko sto govori deceniju cijelu...
Malo me bolje pogledaj drugi put. Vidjeces da imam bore. Ali mi je drago da si vidjela s kim polemises.
Mozda me sada malo vise uvazavas. Drugi put se javi...
JAZMIR wrote:Kako bi volio da vas vidim ovaj forum za stolom da se vi nesto dogovorite
vama niko nevalja
a vi svi valjate posto samo komentirate necije greske ovaj ovo ovaj ono a nevidite nista dobra sto je uradzeno
A vi samo sjedite iza kompijutera a pola vas nezna abecedu napamet
a ljudi koji su doktori advokati koji su se skolovali za nesto oni nevaljaju a vi zidari bravari sve znate
covjek kome je bosna i hercegovina dala glas 230 hiljada ljudi
vi te ljude smatrate budalama a vas 16 na forumu ste tako pametni dabi vi sve probleme rjesili za 2 dana
JAZMIR wrote:Kako bi volio da vas vidim ovaj forum za stolom da se vi nesto dogovorite
vama niko nevalja
a vi svi valjate posto samo komentirate necije greske ovaj ovo ovaj ono a nevidite nista dobra sto je uradzeno
A vi samo sjedite iza kompijutera a pola vas nezna abecedu napamet
a ljudi koji su doktori advokati koji su se skolovali za nesto oni nevaljaju a vi zidari bravari sve znate
covjek kome je bosna i hercegovina dala glas 230 hiljada ljudi
vi te ljude smatrate budalama a vas 16 na forumu ste tako pametni dabi vi sve probleme rjesili za 2 dana
Spavaš li ti nekad
da prostis, ja sam u sarajevu, tako da je normalno da sam u 9 vec budna i na radnome mjestu
pa zato sto ne volis mene ni moju stranku, ne zelis ni putevi da nam se ukrstaju, velim neka da prostis, jebena stranka.
A ja najobicnija i najprostija stranka, upravo ona jebena u Bosni.
Helem wrote:pa zato sto ne volis mene ni moju stranku, ne zelis ni putevi da nam se ukrstaju, velim neka da prostis, jebena stranka.
A ja najobicnija i najprostija stranka, upravo ona jebena u Bosni.
da prostis, ja sam u sarajevu, tako da je normalno da sam u 9 vec budna i na radnome mjestu
Ma znam ja da si ti u Sarajevu, ali kad god se pojavim na ovom forumu ti ostavila post prije pet minuta, bilo da je 9 ujutro, bilo da je 2 poslje pola noći.