(SDA) botovi na Klix portalu
- agnostic_front
#76 Re: (SDA) botovi na Klix portalu
Brani minhenska brigada napredni patriotski blok do zadnjeg covjeka.
Wir werden nicht mude sein!
Wir werden nicht mude sein!
- Hank Paldum
#77 Re: (SDA) botovi na Klix portalu
Eto vidiš, još jedan od milion primjeraGeneral War wrote: ↑27/01/2020 21:24A sta treba govoriti? osim ako nije zlocinac...nemam ja (kao bivsi pripadnik ABiH) nikakvih problema sa time, ko god je nosio uniformu i borio se zasta se htio boriti njegov problem, kao i moj meni...vise imam postovanja prema njima nego prema junacima ispod jorgan planine koji ponikose poslije 97 (jer i 96 nije bas bila sigurna je li stvarno kraj)Hank Paldum wrote: ↑27/01/2020 16:55Šta bi ti rekla u lice djeci ovih boraca?
https://balkanis.com/2019/09/19/spisak- ... -bosnjaka/
Kažeš da nije važno koja je uniforma i ko je se za šta borio i da je to svačiji problem lično a kada neko napiše da je se borio u Armiji RBiH kao Bošnjak za opstanak bošnjačkog naroda (znači njegov razlog, njegova borba) onda se kuka "Bio sam 4 godine u Armiji da bi mi neko dao do znanja da nije to bila moja borba jer nisam Bošnjak"
- General War
#78 Re: (SDA) botovi na Klix portalu
Danas te bas krenulo da nista ne razumijes...ja kazem da je rat zavrsen i da me boli briga ko je na drugoj strani...pa hiljadu puta kazao da nikad ne kritikujem niti jedan narod u cjelini vec one koji vode taj narod...pa sam hiljadu puta rekao da ja nisam radi alije ni radi bosnjaskog pitanja uzeo pusku...ali jok...Hank Paldum wrote: ↑27/01/2020 23:59Eto vidiš, još jedan od milion primjeraGeneral War wrote: ↑27/01/2020 21:24A sta treba govoriti? osim ako nije zlocinac...nemam ja (kao bivsi pripadnik ABiH) nikakvih problema sa time, ko god je nosio uniformu i borio se zasta se htio boriti njegov problem, kao i moj meni...vise imam postovanja prema njima nego prema junacima ispod jorgan planine koji ponikose poslije 97 (jer i 96 nije bas bila sigurna je li stvarno kraj)Hank Paldum wrote: ↑27/01/2020 16:55
Šta bi ti rekla u lice djeci ovih boraca?
https://balkanis.com/2019/09/19/spisak- ... -bosnjaka/i onda se čude kada kažu da su u graDŽana dvostruki aršini.
Kažeš da nije važno koja je uniforma i ko je se za šta borio i da je to svačiji problem lično a kada neko napiše da je se borio u Armiji RBiH kao Bošnjak za opstanak bošnjačkog naroda (znači njegov razlog, njegova borba) onda se kuka "Bio sam 4 godine u Armiji da bi mi neko dao do znanja da nije to bila moja borba jer nisam Bošnjak"
- Hank Paldum
#79 Re: (SDA) botovi na Klix portalu
Kako možeš drugom nekom pisati da ništa ne razumije a sada si ti dokazao da nisi razumio gornji postGeneral War wrote: ↑28/01/2020 00:10Danas te bas krenulo da nista ne razumijes...ja kazem da je rat zavrsen i da me boli briga ko je na drugoj strani...pa hiljadu puta kazao da nikad ne kritikujem niti jedan narod u cjelini vec one koji vode taj narod...pa sam hiljadu puta rekao da ja nisam radi alije ni radi bosnjaskog pitanja uzeo pusku...ali jok...Hank Paldum wrote: ↑27/01/2020 23:59Eto vidiš, još jedan od milion primjeraGeneral War wrote: ↑27/01/2020 21:24
A sta treba govoriti? osim ako nije zlocinac...nemam ja (kao bivsi pripadnik ABiH) nikakvih problema sa time, ko god je nosio uniformu i borio se zasta se htio boriti njegov problem, kao i moj meni...vise imam postovanja prema njima nego prema junacima ispod jorgan planine koji ponikose poslije 97 (jer i 96 nije bas bila sigurna je li stvarno kraj)i onda se čude kada kažu da su u graDŽana dvostruki aršini.
Kažeš da nije važno koja je uniforma i ko je se za šta borio i da je to svačiji problem lično a kada neko napiše da je se borio u Armiji RBiH kao Bošnjak za opstanak bošnjačkog naroda (znači njegov razlog, njegova borba) onda se kuka "Bio sam 4 godine u Armiji da bi mi neko dao do znanja da nije to bila moja borba jer nisam Bošnjak"![]()
Poenta je da pišeš kod ove slike da te zaboli ko je iz kakvog razloga uzeo pušku a juče te zabolilo kada je neko rekao da je uzeo pušku iz razloga da odbrani Bošnjake pa ti napisa kako si bio izgleda dobar dok je bilo multi kulti a sad nisi podoban jer si FGR?
-
Tempo
- ZeModerator
#80 Re: (SDA) botovi na Klix portalu
ides li ti kad na posao?
- General War
#81 Re: (SDA) botovi na Klix portalu
Ne znam sta ti nije jasno sa ovim, kada je neko prisvojio I MOJU borbu za svoj uski interes, ja sam branio "sve" sa ove strane...ne samo bosnjake, niti rjesavanja bosnjackih agendi...a tome opet nisu krivi bosnjaci kao narod vec oni koji su imali vremena i hrane da o tome razmisljaju 1993 a mi jedva ne poumirasmo od gladi.Hank Paldum wrote: ↑28/01/2020 00:23Kako možeš drugom nekom pisati da ništa ne razumije a sada si ti dokazao da nisi razumio gornji postGeneral War wrote: ↑28/01/2020 00:10Danas te bas krenulo da nista ne razumijes...ja kazem da je rat zavrsen i da me boli briga ko je na drugoj strani...pa hiljadu puta kazao da nikad ne kritikujem niti jedan narod u cjelini vec one koji vode taj narod...pa sam hiljadu puta rekao da ja nisam radi alije ni radi bosnjaskog pitanja uzeo pusku...ali jok...Hank Paldum wrote: ↑27/01/2020 23:59
Eto vidiš, još jedan od milion primjerai onda se čude kada kažu da su u graDŽana dvostruki aršini.
Kažeš da nije važno koja je uniforma i ko je se za šta borio i da je to svačiji problem lično a kada neko napiše da je se borio u Armiji RBiH kao Bošnjak za opstanak bošnjačkog naroda (znači njegov razlog, njegova borba) onda se kuka "Bio sam 4 godine u Armiji da bi mi neko dao do znanja da nije to bila moja borba jer nisam Bošnjak"![]()
![]()
Poenta je da pišeš kod ove slike da te zaboli ko je iz kakvog razloga uzeo pušku a juče te zabolilo kada je neko rekao da je uzeo pušku iz razloga da odbrani Bošnjake pa ti napisa kako si bio izgleda dobar dok je bilo multi kulti a sad nisi podoban jer si FGR?
- Bloo
- Globalna šefica
#82 Re: (SDA) botovi na Klix portalu
Sta fali da te razotkrije u svoj tvojoj ljepoti porokaHank Paldum wrote: ↑27/01/2020 22:25Ti si ubjedljivo najsumnjiviji forumaš. Napišeš uvijek nešto ekstremno, čekaš da se neko upeca pa se onda pojaviš sa suprotnom pričom da ga označiš. Podsjećaš me na jednog taksistu SDAovca kojeg sam poznavao što u autu uvijek započne temu sa mušterijama "Gledaj ovih lopova što pokradoše državu" pa kada neko nasjedne i raspriča se on prenese izjave u centralu. Na tvoju žalost nisam niti neki balavac niti se mogu upecati, samo iznosim svoje stavove i utiske bez obzira sa kim komuniciram i koliko popularni ili nepopularni moji komentari za neke bili pa si mislio da sam se upecao. Molim te ubuduće zaobiđi moje komentare i levati nekoga drugogHaman2 wrote: ↑27/01/2020 21:48Mr. Hank, da li znas jos nesto isuzev propagandnih pric. Ti nisi upucen kako je tekao proces pokrstavanja u Bosni.Hank Paldum wrote: ↑27/01/2020 21:15
Naći ćeš veoma mali procenat te djece i njihovih očeva koji će ri reći da su se borili jer su se vratili veri pradedovoj ili da su se i prije rata osjećali Srbima pa su se zato borili na toj strani. Većina će odgovoriti na tvoj komentar da su se borili na toj strani jer se nisu željeli odvojiti od Jugoslavije, da je Srbima učinjena nepravda referendumom, da nisu željeli biti grupa Alijinih mudžahedina, da im je bilo okruženje srpsko pa su se radije pridružili prijateljima, da se samo drugarstvom pobjeđuje u ratu itd. Zato su svojim jedinicama i davali nazive Meša Selimović a ne Draža Mihajlović i imali su u nazivu "muslimanska jedinica". Da li ta činjenica mijenja velikosrpsku politiku?
Da li onda činjenica što je naša ARBiH bila multi-kulti mijenja velikosrpsku politiku, SANU Memoranduma, "Gotovo je Muslimani, nema više Tita da vas brani", Izjava Plavšićke o Muslimanima kako ih treba etnički očistiti ali bi bilo humano im dati malo prostora da se organizuju, nestanak Muslimana na autostradi stradanja i pakla, osveta Turcima poslije bune protiv dahija i ostalih namjera?
- Bloo
- Globalna šefica
#83 Re: (SDA) botovi na Klix portalu
Pitah sta bi ti rekao tim ljudima, a na osnovu tvoje prijasnje recenice, a ne ovaj monolog.Haman2 wrote: ↑27/01/2020 17:05 Rekli bi im da su se njihove tate borile na krivoj strani da bi sacuvali mali stancic ili kucicu sa okucnicom 2-3 duluma zemlje, progoneci svoje sunarodnjake iste etnicke pripadnosti a neki i ubijali. Onda bi ih pitao kako danas zive, sta od bosnjacke knjizevnosti i istorije uce u skolama i kad ce kao i oni kojie su njihove tate otjerale uzeti torbu sarenicu i zaputiti se u svijet. U tom svijetu susrest ce puno potomaka od onih koje su njihove tate otjerale itd. Da li ce ih potomci nekad ojeranih iz svoj kuce, stan, sela, grada i drzave pitati, " pa zasto ste to bolan cinili ", da li imate i malo stida i kajanja itd.,
Svakog čuda dosta nakon nekog vremena. Ili nauci forumati ili se ne kloniraj natrag.
Trajni.
-
The BEN10
#84 Re: (SDA) botovi na Klix portalu
Krenulo ih...wrote: ↑25/09/2019 20:21 https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-osn ... /180427148
Asocijacija mladih Stranke demokratske akcije ozbiljno je pristupila zadatku internet mobilizacije članstva s ciljem kreiranja javnog mnijenja i radu na društvenim mrežama u predizbornoj kampanji, a tome svjedoči dopis koji je upućen Općinskim odborima.
"Potrebno da je svaki Općinski odbor delegira od jedne do tri osobe u skladu sa stvarnim mogućnostima u njihovoj bazi i da dostavi osnovne podatke o njima: ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, e-mail, opštinski odbor iz kojeg dolazi i zanimanje", navodi se na početku instrukcije.
U nastavku pisma koje je adresirano OO Asocijacije mladih SDA, traže se osobe koje će biti "na punom raspolaganju u online prostoru" te da razumiju i prate aktuelni politički i javni diskurs.
-
putokaz1
#85 Re: (SDA) botovi na Klix portalu
Optuzuju me da sam BOT
Ali nisu naveli SDA BOT
Ali nisu naveli SDA BOT