SDA-All about
- antifascism
#9426 Re: SDA-All about
GDP Belgije 420 307 billion
GDP BiH $31 909 billion
Premijer Belgije vozi Audi A6
Bakir vozi Audi A8L
GDP BiH $31 909 billion
Bakir vozi Audi A8L
- Panini
#9427 Re: SDA-All about
sjeca li se ko ovog SDA premijera sefkije okerica sto sada ima OKI doo sto su napravili onu zgradu i za 40 miliona maraka prodali je BH TELEKOMU

pa o SDA kriminalu bi mogli u nedogled pricati i to samo 5% sto se javno zna

pa o SDA kriminalu bi mogli u nedogled pricati i to samo 5% sto se javno zna
- Opetja033
#9428 Re: SDA-All about
Nije ni blizu isto. Neukusno i primitivno - jeste ali se nikada nije stavljao u ravan poslanika. Sa strane islamske teologije sasvim je prihvatljivo za nekoga tvrditi da mu je Allah dao moc. Na stranu to sto u kontekstu Radeljasa i njegove izjave to gotovo ispada parodija. No, daj da preskocimo teoloske strane ovdje i da barem skratimo: vjeruj mi, grijesis. To sto je on izjavio i tvrdnja da je on poslanik su - ne samo dvije razlicite stvari nego dva razlicita univerzuma.antifascism wrote:Pa to je to, kaze da je njemu Allah dao moc, znaci da je njega Allah izabrao kao sto je Muhameda i Isusa. Izjava je bolesna i pravim vjernicima se gadi.Opetja033 wrote:
Daj mi link za Radeljasa i to da se proglasio poslanikom? Koliko sam upoznat to se odnosi na onu njegovu, parafraziram: "meni je Allah dao da budem jezicak na vagi". Ali se nigdje nije proglasio poslanikom. Gurati stvari u tom smjeru je degutantno.
Mogu (da hocu). Naravno da se vremena mijenjaju pa samim time i neke postavke serijata. Medjutim serijatski gledajuci musliman je duzan platiti porez na svoju imovinu u iznosu od 2,5% jednom godisnje (zekat). Sve preko toga je sadaka (milosrdje). Dakle sa serijatskog aspekta, sa aspekta vjere - nije problematicno. Sa aspekta morala (i vjerskog i sekularnog) itekako jeste.Nemozes sve odgovore traziti u serijatu. Serijat je pisan u vrijeme kad politicari nisu mogli kupovati limuzine vrijednih desetina tona brasna. On iz budzeta izdvaja 210 000 KM za novi Auto dok djeca u nasoj drzavi umiru jer nemogu skupiti dovoljno para za operacije. Sve zakone na stranu, moje licno misljenje je da takvi psihopati zasluzuju smrt. To je moje misljenje i to ne krijem. Nisam protiv vjernika, ateista, konzervativni, liberalni itd. samo kazem da BiH sve vise lici na banana drzavu. Imat cemo 5-10% stanovnistva (SDA, SDP) koji vozaju auta od 100 000 KM dok ostali nemaju za salame.
Kupovina Audija je sasvim nepotrebna, kao sto si ti rekao - moglo je ostati u budzetu. Nije da ima viska tamo.
- Opetja033
#9429 Re: SDA-All about
I on nekome kaze da je dosadan.Panini wrote:NAROD ZNA za koliko milijardi ste olaksali ovu drzavu i sav novac pospremili vani na tajnim racunima
Vidimo se na izborima 2014!
- Panini
#9430 Re: SDA-All about
antifascism wrote:GDP Belgije 420 307 billion
GDP BiH $31 909 billion
Bakir vozi Audi A8L

- antifascism
#9431 Re: SDA-All about
Ok, izvinjavam se.Opetja033 wrote:
Nije ni blizu isto. Neukusno i primitivno - jeste ali se nikada nije stavljao u ravan poslanika. Sa strane islamske teologije sasvim je prihvatljivo za nekoga tvrditi da mu je Allah dao moc. Na stranu to sto u kontekstu Radeljasa i njegove izjave to gotovo ispada parodija. No, daj da preskocimo teoloske strane ovdje i da barem skratimo: vjeruj mi, grijesis. To sto je on izjavio i tvrdnja da je on poslanik su - ne samo dvije razlicite stvari nego dva razlicita univerzuma.
A sta ako Bakir svi placaju porez i on sam odlucuje sta ce s parama? Nemozes uporediti rudara u Iranu sa politicarom u ovoj banana drzavi.Mogu (da hocu). Naravno da se vremena mijenjaju pa samim time i neke postavke serijata. Medjutim serijatski gledajuci musliman je duzan platiti porez na svoju imovinu u iznosu od 2,5% jednom godisnje (zekat). Sve preko toga je sadaka (milosrdje). Dakle sa serijatskog aspekta, sa aspekta vjere - nije problematicno. Sa aspekta morala (i vjerskog i sekularnog) itekako jeste.
- Panini
#9432 Re: SDA-All about
naravno skretanje price u drugi smjer je vas jedini zadatak,razvodnjavanje i relativiziranje kriminalaOpetja033 wrote: I on nekome kaze da je dosadan.![]()
Vidimo se na izborima 2014!
hocete li 2014 staviti mujezinovica ili brankovica kao nosioca liste ili mozda eseda radeljasa za ministra finansija
- antifascism
#9433 Re: SDA-All about
GDP Ceske R. $286 952 billion
GDP BiH $31 909 billion
Predsjednik Ceske vozi Skoda Superb
Bakir vozi Audi A8L
GDP BiH $31 909 billion
Bakir vozi Audi A8L
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9434 Re: SDA-All about

papire od ove ostavinske bi volio vidit više nego išta

i deset malih crnaca
moralna vertikala multikulture u Kurtonu Sarajevo
i jedan zaboravljeni AS Hadžija, čiju sliku nemreš ni nać, ali zato rodnu grudu u Pederaciju moreš..al razumit je što je prioritet imovina rodbine a ne grobnice naroda

- antifascism
#9435 Re: SDA-All about
GDP Nizozemske $706.955 billionantifascism wrote:GDP Ceske R. $286 952 billion
GDP BiH $31 909 billion
Bakir vozi Audi A8L
Kralj vozi Volvo S80
Bakir vozi Audi A8L
- Panini
#9436 Re: SDA-All about
pa stvarno kako te nije stid takvo nesto pisati?pa znas li ti da nije bilo SDA nebi bilo ni nas bosnjaka i kako mozes stavljati u isti kos precjednika ceske koji pije i pjan se pojavljuje pred kamerama sa don neonkom koji zivi halal stil zivota?antifascism wrote:GDP Ceske R. $286 952 billion
GDP BiH $31 909 billion
Bakir vozi Audi A8L
- Panini
#9437 Re: SDA-All about
ma sta ce holandjani dozvoljavaju gej brakove ovo nije okej sto radis u isti kos don neonka turati sa tamo nekom zemljom sta nas je briga koliki je GDP holandijeantifascism wrote:GDP Nizozemske $706.955 billionantifascism wrote:GDP Ceske R. $286 952 billion
GDP BiH $31 909 billion
Bakir vozi Audi A8L
Kralj vozi Volvo S80
Bakir vozi Audi A8L
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#9438 Re: SDA-All about
Nemoj dirati našeg Asim-agu, vidi ga kako slatko cuga i mezeti, baš ono da ti voda krene na usta hehehehehe.Panini wrote:Opetja033 stvarno si vise dosadan u svojim pokusajima odbrane SDA Ndranghete kojoj se blizi kraj a sta je covjek pogresno rekao u vezi ove mafijaske organizacije koja je svojevremeno vrbovala IZ da moli za glasove po dzamijama na hutbama,dok se kunu i idu na dzumu po unutarstranackim sijelima se ne odvajaju od pive
haj zivj'o i uzdravlje
vecih licemjera i mazohista nigdje necemo naci ko u SDA
Za moga frenda @Opetja033 poruka, ne daj se obeshrabriti samo nastavi pisati već sam na psihopatološkom profilu nekoliko njih identičnih tebi napisao na stotine stranica na ovoj temi: http://www.klix.ba/forum/mobbing-umorst ... 69907.html Sa velikom pažnjom pratim tvoju diskusiju. Da nije bilo par njih kao što si ti da me prosvijetle, život bi mi u tami prošao.
- Opetja033
#9439 Re: SDA-All about
Nema problema, drago mi je da sam ti ja postao smisao zivota.antimobbing wrote:Sa velikom pažnjom pratim tvoju diskusiju. Da nije bilo par njih kao što si ti da me prosvijetle, život bi mi u tami prošao.
-
Krushna mrva
#9440 Re: SDA-All about
Jos samo da kontate da vam (nam) se islamu najvise rugaju Izmetbegovici. Ja s tom bagrom nemam veze.Opetja033 wrote:Podjebavanje sa Islamom, sa svim sto vjernici drze svetim - dzuma, abdest, Bog, halal. I to sve na temi o SDA. Kako samo nisko ljudi (citaj moralne zabokrecine) mogu pasti. Nevjerovatno.
-
Krushna mrva
#9441 Re: SDA-All about
JoseMujica wrote:a ne podjebava te Neonko s Audijem od 200 milja i kenjanjem o halalu? Ne podjebava te Esso kad se poslanikom Allahovim proglasi? Ne podjebavaju te ni SDA ispičuture i lopovi u prvim saffovima na džumi?
Samo ti je podjebavanje kad počnemo o hipokriziji SDA Ndraghente pisatijadan je Islam s vakim stranačkim muslimanima
-
Krushna mrva
#9442 Re: SDA-All about
Malo si se prevario. VEC su ga izgradiliShahab wrote:Puno je opasnije za islamski moral, kada se licemjeri iz SDA, domaćoj i međunarodnoj javnosti predstavljaju vjernicima, a grade društvo, zasnovano na kriminalu, korupciji i nepotizmu.Opetja033 wrote:Podjebavanje sa Islamom, sa svim sto vjernici drze svetim - dzuma, abdest, Bog, halal. I to sve na temi o SDA. Kako samo nisko ljudi (citaj moralne zabokrecine) mogu pasti. Nevjerovatno.
- Paranoid
#9443 Re: SDA-All about
...samo glup čovjek može politiku i stranku miješat sa vjerom..
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#9444 Re: SDA-All about
e haj ti to moj Paranoid objasni Izmetbegovićima, Cerićima i ostalim profesionalnim Bošnjacima-muslimanima što žive od togaParanoid wrote:...samo glup čovjek može politiku i stranku miješat sa vjerom..
ako uspiješ skidam kapu!
- Paranoid
#9445 Re: SDA-All about
Ne pada mi na pamet da bilo kome objašnjavam... život je isuviše kratak da bi se time opterećavao.JoseMujica wrote:e haj ti to moj Paranoid objasni Izmetbegovićima, Cerićima i ostalim profesionalnim Bošnjacima-muslimanima što žive od togaParanoid wrote:...samo glup čovjek može politiku i stranku miješat sa vjerom..![]()
ako uspiješ skidam kapu!
Komentari na račun SDA se mogu tolerisati sve do onog momenta kada prelaze crtu civilizacijskog...a pominjanje religije u svojstvu kritiziranja politčke opcije je najgluplja stvar koja se ovde može pročitat..
-
Innovation
#9446 Re: SDA-All about
Znate li vi uopste kako se planira Budzet, koje su stavke u Budzetu, ko planira Budzet i na kraju da na nivou BiH nema Ministarstva zdravstva? Ko ima pravo da prebacuje pare sa jedne na drugu stavku? Prema tome ko odlucuje, hoceli se kupiti auto ili ce se pare upotrijebiti za neke druge troskove?antifascism wrote:
On iz budzeta izdvaja 210 000 KM za novi Auto dok djeca u nasoj drzavi umiru jer nemogu skupiti dovoljno para za operacije.
Postoji Ministarstvo finansija na nivou BiH, koje rasporedjuje lovu.
- antifascism
#9447 Re: SDA-All about
Pretpostavljam da ministarstvo finansije nikada u historije drzave nije bila pod kontroli SDAInnovation wrote:Znate li vi uopste kako se planira Budzet, koje su stavke u Budzetu, ko planira Budzet i na kraju da na nivou BiH nema Ministarstva zdravstva? Ko ima pravo da prebacuje pare sa jedne na drugu stavku? Prema tome ko odlucuje, hoceli se kupiti auto ili ce se pare upotrijebiti za neke druge troskove?antifascism wrote:
On iz budzeta izdvaja 210 000 KM za novi Auto dok djeca u nasoj drzavi umiru jer nemogu skupiti dovoljno para za operacije.![]()
-
gorgonzola
#9448 Re: SDA-All about
Innovation wrote:Sto je najtuznije, od ovih silnih patriota nevidjoh nikakav komentar na ovakve izjave.
Ne oglasi se ni onaj patriota, sto se stalno poziva na "Uzvisenog".![]()
je li to majka borac iz podruma ima nesto reci?
-
Innovation
#9449 Re: SDA-All about
Ne mjesaju oni politiku sa vjerom, nego politiku i jedan narod i njihovu vjeru.Paranoid wrote:Post Postao/la Paranoid dana 17/05/2013 15:51
...samo glup čovjek može politiku i stranku miješat sa vjerom..
-
gorgonzola
#9450 Re: SDA-All about
Innovation wrote:Znate li vi uopste kako se planira Budzet, koje su stavke u Budzetu, ko planira Budzet i na kraju da na nivou BiH nema Ministarstva zdravstva? Ko ima pravo da prebacuje pare sa jedne na drugu stavku? Prema tome ko odlucuje, hoceli se kupiti auto ili ce se pare upotrijebiti za neke druge troskove?antifascism wrote:
On iz budzeta izdvaja 210 000 KM za novi Auto dok djeca u nasoj drzavi umiru jer nemogu skupiti dovoljno para za operacije.![]()
Idi djecu cuvaj, bolje ti je