SDA-All about

Post Reply
VjecitiStudent

#9376 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:
crno_sa_zlatnim wrote:
JoseMujica wrote:specijaliziran sam za bijele đipove koji su simbol nevinosti i patnje našeg naroda pod SDA.

Bijeli đip je vozajući spomenik Napaćenog Bošnje.

samo je Neonko našo da se pravi pametan pa kupuje crnu limunzinu od 200 hiljada. Da je kupio ko svaki normalan i pošten Bošnjo bijelog đipa ja bi mu lego pod njega da špuru preko mojih leđa namješta.
Da ti uljepsam dan: svim direktorima u BH telecomu (cak i SDP-ovim :lol: ) su kupljeni bijeli dzipovi, lose su im bile oktavie stare godinu dana. Model koji je kupljen je BIJELA KUGA.
SDA i SDP zajedno u lopovluku, zar ima to? :shock:

Ne vjerujem ... SDP bi odmah potegao ZONSI, pa šta će onda ...?
Ništa od toga, jer SDA će im smjesta uzvratiti preko hrabre Hanke.
Banksy

#9377 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Shahab wrote:
Banksy wrote:
crno_sa_zlatnim wrote:
Da ti uljepsam dan: svim direktorima u BH telecomu (cak i SDP-ovim :lol: ) su kupljeni bijeli dzipovi, lose su im bile oktavie stare godinu dana. Model koji je kupljen je BIJELA KUGA.
SDA i SDP zajedno u lopovluku, zar ima to? :shock:

Ne vjerujem ... SDP bi odmah potegao ZONSI, pa šta će onda ...?
SDP je gora od SDA. Takvu pohlepu i uličarski mentalitet nisam odavno doživio. Jad i fukara, koja se dokopala vlasti putem izborne prevare, narodu su obećavali alternativu SDA, a u praksi su se pokazali još gorim. Da stvar bude još gora, zajedno sa Radončićem, pristali su da budu javne sluge, u službi tvorevine svetosavskog fašizma....
A to je tek posebna tema.
Biće zanimljivo posmatrati borbu oko državne imovine, šta će ko zastupati ...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9378 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Shahab wrote: SDP je gora od SDA. Takvu pohlepu i uličarski mentalitet nisam odavno doživio. Jad i fukara, koja se dokopala vlasti putem izborne prevare, narodu su obećavali alternativu SDA, a u praksi su se pokazali još gorim. Da stvar bude još gora, zajedno sa Radončićem, pristali su da budu javne sluge, u službi tvorevine svetosavskog fašizma....
:thumbup: danas ti je svaka zlatna ko kašika :D

al tačno tako.... samo su nastavili i unaprijedili zlatnu tradiciju SDA klijentelizma i kriminala ostavljajući državu bez političke alternative (ako smo je ikad imali).

Napalmom na Poljine! pa koje poštenjačine tamo nemaju kuće neće se ni naći prozvane
jon_jovi

#9379 Re: SDA-All about

Post by jon_jovi »

JoseMujica

#9380 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

vego kakvo je mišljenje SDA moralista nakon džume o Essi a.s. Radeljašu?

Reko da sad upitam pošto se ne očitovaste prije džume, valjda da stranački azbest ne izgubite :D
Krushna mrva

#9381 Re: SDA-All about

Post by Krushna mrva »

Koliko vidim pune gace od Radoncica :)
Krushna mrva

#9382 Re: SDA-All about

Post by Krushna mrva »

Avaz :)
Zašto je Izetbegović požurio kupiti skupocjenu limuzinu
Bakir na halal sajam došao u haram Audiju
JoseMujica

#9383 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

na šta spade kuća Izmetbegovića :-) da mu Tornjak moralne pridike drži :roll:
Krushna mrva

#9384 Re: SDA-All about

Post by Krushna mrva »

JoseMujica wrote:na šta spade kuća Izmetbegovića :-) da mu Tornjak moralne pridike drži :roll:
Jes vala :lol: sto je najsmjesnije ispade Radoncic za njih Tito :)
JoseMujica

#9385 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ja da sam na Neonkovom mjestu sad bi audija iz inata jednom od Merhameta poklonio (ako se i za jedan od postojeća dva utvrdi da su legalni)
VjecitiStudent

#9386 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Smije li se halal-auto poklanjati?
JoseMujica

#9387 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

đe su ovi halal struĆnjaci naši da nam daju halal naputke halal qurčenja preko tuđih halal leđa

ja se ubi gulglajući ništa :( čak ni na islambosna nema naputka za halal audije, a oni se inače očituju i oko pranja genitalija, pa me čudi da nema ništa oko pranja para :?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#9388 Re: SDA-All about

Post by KatarinaKosaca »

JoseMujica wrote:đe su ovi halal struĆnjaci naši da nam daju halal naputke halal qurčenja preko tuđih halal leđa

ja se ubi gulglajući ništa :( čak ni na islambosna nema naputka za halal audije, a oni se inače očituju i oko pranja genitalija, pa me čudi da nema ništa oko pranja para :?
Ćekaju se halal konsalting upute oko srućnijih u pranju para. Imaš 3 puta pravo dati odgovori koji su ti :razz:
VjecitiStudent

#9389 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

JoseMujica wrote:đe su ovi halal struĆnjaci naši da nam daju halal naputke halal qurčenja preko tuđih halal leđa

Pogledaj pod F-fetve, mozda ima neka i za halal-auta.
Innovation

#9390 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

JoseMujica wrote: azbest ne izgubite :D
Ako se vec sprdate ovim izrazom, onda to naglasite, jer neko moze misliti da je to pravilno. :oops:
6saturn6

#9391 Re: SDA-All about

Post by 6saturn6 »

Meni je Allah u snu rekao da je Izetbegovic kupio Audija Po zOkonu
JoseMujica

#9392 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Innovation wrote:
JoseMujica wrote: azbest ne izgubite :D
Ako se vec sprdate ovim izrazom, onda to naglasite, jer neko moze misliti da je to pravilno. :oops:
ne sprda se niko s azbestom jer se naime radi o azbestnoj izolaciji kojom se agice štite od spoljnih utjecaja i da im se ko ne bi ušunjao u saff (što antimobbo i ja bezuspješno pokušavamo)...izgubiti stranački azbestni ogrtač po automatizmu znači kriminalnu istragu
Opetja033

#9393 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

Podjebavanje sa Islamom, sa svim sto vjernici drze svetim - dzuma, abdest, Bog, halal. I to sve na temi o SDA. Kako samo nisko ljudi (citaj moralne zabokrecine) mogu pasti. Nevjerovatno.
VjecitiStudent

#9394 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Opetja033 wrote:Podjebavanje sa Islamom, sa svim sto vjernici drze svetim - dzuma, abdest, Bog, halal. I to sve na temi o SDA. Kako samo nisko ljudi (citaj moralne zabokrecine) mogu pasti. Nevjerovatno.
A kako nazivas one koji pravomocno osudjenog prevaranta postavljaju da upravlja novcem naseg socijalnog osiguranja?
Opetja033

#9395 Re: SDA-All about

Post by Opetja033 »

VjecitiStudent wrote:
Opetja033 wrote:Podjebavanje sa Islamom, sa svim sto vjernici drze svetim - dzuma, abdest, Bog, halal. I to sve na temi o SDA. Kako samo nisko ljudi (citaj moralne zabokrecine) mogu pasti. Nevjerovatno.
A kako nazivas one koji pravomocno osudjenog prevaranta postavljaju da upravlja novcem naseg socijalnog osiguranja?
Obzirom da se nisu ni osvrnuo na neukusne i primitivne izlive islamofobije u zadnjih 10-tak komentara, ne pada mi na pamet da ti polazem racuna oko bilo cega. Nadam se da ti je to jasno.
ultima_palabra

#9396 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Stvarno se pretjeruje sa nekim stvarima.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#9397 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Panini wrote:toliko su smjesni i ucviljeni simpatizeri SDA Ndranghete,i dok su im prazni dzepovi,dok zive na kredit,dok jedva sklapaju kraj sa krajem kriminalna halka SDA se mora braniti,jedva cekam da bankrotiramo pa da gledamo obrat situacije kako se okrecu jedni protiv drugih

haj zivjeli :lol:

Image

Amir Susjed Zukic, Asim Piva Sarajlic i Dino Kifla Konakovic ce ovu drzavu izvuci iz krize :lol: a Senad Sepic ce im biti mentor
@Panini,
Ne razumijem što se Asim-aga onoliko pati po FB i predstavlja ljudima sa hadisima, vjerom i Islamom? Da postavlja na FB slike sa pivom, više bi raje za njega glasalo jer BiH daleko puno više ima ljubitelja dobre čašice nego onih ljudi koji idu u džamije. Trebao je biti samo ono što jeste, ovako su ga svi provalili i apsolvirali.
Last edited by antimobbing on 17/05/2013 15:42, edited 2 times in total.
JoseMujica

#9398 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

a ne podjebava te Neonko s Audijem od 200 milja i kenjanjem o halalu? Ne podjebava te Esso kad se poslanikom Allahovim proglasi? Ne podjebavaju te ni SDA ispičuture i lopovi u prvim saffovima na džumi?

Samo ti je podjebavanje kad počnemo o hipokriziji SDA Ndraghente pisati :-) jadan je Islam s vakim stranačkim muslimanima :-)
VjecitiStudent

#9399 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Opetja033 wrote:
VjecitiStudent wrote:
Obzirom da se nisu ni osvrnuo na neukusne i primitivne izlive islamofobije u zadnjih 10-tak komentara, ne pada mi na pamet da ti polazem racuna oko bilo cega. Nadam se da ti je to jasno.
Bez obzira ko ti ga postavio, nIkad ti odgovor na to pitanje neces dati, to mi je definitivno jasno.
Shahab

#9400 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

Puno je opasnije za islamski moral, kada se licemjeri iz SDA, domaćoj i međunarodnoj javnosti predstavljaju vjernicima, a grade društvo, zasnovano na kriminalu, korupciji i nepotizmu.
Post Reply