SDA-All about

Post Reply
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#926 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

"Pretpostavljam da su spletke rezultat nezadovoljstva ovim (pre)kombinacijama u vlasti FBiH, rekao je Zvizdić."

Nezadovoljstva? :? :lol: :lol: :lol:
Čovjek

#927 Re: SDA-All about

Post by Čovjek »

prljavi Hare wrote:"Pretpostavljam da su spletke rezultat nezadovoljstva ovim (pre)kombinacijama u vlasti FBiH, rekao je Zvizdić."

Nezadovoljstva? :? :lol: :lol: :lol:
Ja koliko znam Fahrini liziguzi obično kad im nešto ne ide, koriste se lažima, ali ovakva vrsta laži...? Zaista mi nije jasno zašto im je to trebalo?
Innovation

#928 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Zato sto ovome gospodinu u pravom smislu gospodinu nije ravna polovina prodatih dusa u SBB. :)
Naravno da su nezadovoljni pa sad po svaku cijenu lazu narodu. Covic ih zaustavio , a Dodik na ceki. Mogli bi biti i ruzeni. :lol:
Bosnjak333

#929 Re: SDA-All about

Post by Bosnjak333 »

Ja cuo Bakir Izetbegovic i Sulejman Tihic presli u SBB.Moze li to neko potvrditi???
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#930 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Bosnjak333 wrote:Ja cuo Bakir Izetbegovic i Sulejman Tihic presli u SBB.Moze li to neko potvrditi???
Duhovito Bošnjače. :lol:
bambina78

#931 Re: SDA-All about

Post by bambina78 »

Otac i sin Selimovici veceras potpisali pristupnicu za SBB :run:

Kazu da su dugo razmisaljli kome da se priklone, i u SBB su vidjeli dobru ekonomsku politiku...
convict

#932 Re: SDA-All about

Post by convict »

Bosnjak333 wrote:Ja cuo Bakir Izetbegovic i Sulejman Tihic presli u SBB.Moze li to neko potvrditi???
Trenutno je bitan samo Kebo. Ja se ne bih kladio na njegovu lojalnost.
kiky

#933 Re: SDA-All about

Post by kiky »

kebo će preči u sdp kad se formira entitetska vlada ...
jon_jovi

#934 Re: SDA-All about

Post by jon_jovi »

I Tihić pada pa eto
Innovation

#935 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Kada? Koliko znam covjek je itekako stabilan :) . Jedino me strah za ove sto lete,svako malo desava se pad. :mrgreen:
Erased

#936 Re: SDA-All about

Post by Erased »

Eh, puste Radonciceve zelje da ima ovakvog insana kao sto je Denis Zvizdic. Sanjaj, sanjaj Fahro
It_is_a_Leclerc

#937 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

Kako je teško biti pošten član SDA...

To je nešto kao biti pošten član mafijaškog klana Calabrie.

Stranka zbog koje su Bošnjaci u RS-u i dalje na nivou statističke pogreške.
žuta

#938 Re: SDA-All about

Post by žuta »

eto nek ste vi pošteni ,pa sve poštene skupljate oko sebe :D
Innovation

#939 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

Posto smo mi merhametli ljudi, necemo kao SDP praviti Tripoli /Libija/ od BiH i tuci se "stangama" sa "Fahrovim narodom" /nikad SDA nije tukla narod/, mi cemo samo spustiti glave i ruke pa kako nam bude. :mrgreen:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#940 Re: SDA-All about

Post by PipiDugaDevetka »

Ne guMo Talijana otkako su tamo neka bh. djeca nestala u Italiji za vrijeme rata!
Ili im je ''nakon nesretnog talijanskog pada'' izvršena operacija jednog bubrega kojeg više nema.
ultima_palabra

#941 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Innovation wrote:Posto smo mi merhametli ljudi, necemo kao SDP praviti Tripoli /Libija/ od BiH i tuci se "stangama" sa "Fahrovim narodom" /nikad SDA nije tukla narod/, mi cemo samo spustiti glave i ruke pa kako nam bude. :mrgreen:
Ja bih rekao da nemaš dovoljno godina da pišeš o tome...
U intervenciji "specijalne" i lokalne policije, u zenickom naselju Crkvice, 13. decembra je povrijedjeno 35, a 29 gradjana je privedeno u policijsku upravu. Stotinjak gradjana, uglavnom demobilisanih boraca, ratnih vojnih invalida i clanova njihovih porodica stajalo je okrenuto ledjima jakim snagama lokalne policije. Vjerovali su da, ukoliko ne budu provocirali i napadali policiju, ukoliko budu okrenuti ledjima, ukoliko pokusaju mirno razgovarati sa brojnim policijskim funkcionerima i sluzbenicima razlicitih medjunarodnih organizacija, niko nece primijeniti silu.

Policija je dobila naredbu da delozira porodicu demobilisanog borca, a njegovi saborci su trazili da se za Zikreta Karalica, njegovu zenu i troje djece prethodno osigura adekvatan smjestaj. Zikret Karalic je 38 mjeseci bio borac Sedme muslimanske brigade. Pregovori su trajali skoro cetiri sata. I policajci su se kolebali, ali prevodilac IPTF–a je, osmjehujuci se, prisao i rekao:"Ako necete vi, hoce SFOR."

"Ja sam se sa saborcima drzao za ruke u spaliru. Uhvatila su me sa ledja cetvorica policajaca. Jedan od njih me je udarao palicom po glavi. Udarali su nas i ubacivali u one njihove zmariole', kao pse kad ustrijele sintori. Iza mene je u zmariolu' ubacen jedan starac sa vise od 60 godina, sav polomljen, bez jedne cipele. Zenama su trgali gornji dio garderobe, marame su bacali. Policajce su predvodili komandir policijske stanice u Crkvicama Hasan Pasalic i njegov zamjenik Josip Popovic. Kada su sklonili ove malo krupnije ljude u prvom redu, ostale su udarali cim su stigli. Potom su nasilno uletjeli u stan, rascupali i uhapsili Zikreta Karalica, udarivsi mu cak i dijete koje ima epilepsiju. Nas su odveli u policiju i drzali tamo dva sata, trazeci da nesto potpisemo. Nismo nista potpisivali, jer mi nismo sprecavali delozaciju, nego smo samo trazili da se Zikretu Karalicu omoguci nuzni smjestaj", objasnjava Mehmed Sisic, potpredsjednik Udruzenja demobilisanih boraca i predsjednik lokalnog ogranka SDA u Crkvicama.

Ministar unutrasnjih poslova Zenicko–dobojskog kantona Zuhdija Rovcanin je dva dana zakazivao, pa otkazivao termine za razgovor sa novinarom Dana. Semsudin Mehmedovic, raniji kantonalni ministar policije u Zenici, podnio je ostavku "iz moralnih razloga" kada je policija pretukla rudare–strajkace na magistralnom putu M–17. Obje ove policijske intervencije IPTF je ocijenio pozitivno, ali su one ogorcile javnost.

Policija najavljuje krivicne prijave protiv 29 privedenih gradjana "zbog sprecavanja povratka prognanika", a kabinet Alije Izetbegovica uvjerava vodje demobilisanih boraca u Zenici da ce uslijediti promjene u zenickim kantonalnim i gradskim vlastima, koje vec cetvrti put probleme rjesavaju – policijskom silom. Za ponedjeljak, 20. decembra, u Zenici su najavljene dvije nove delozacije, na kojima ce se ponovo okupiti i policajci i demobilisani borci.
http://www.bhdani.com/arhiva/133/fokus133.htm
CaCO3

#942 Re: SDA-All about

Post by CaCO3 »

Innovation wrote:Posto smo mi merhametli ljudi, necemo kao SDP praviti Tripoli /Libija/ od BiH i tuci se "stangama" sa "Fahrovim narodom" /nikad SDA nije tukla narod/, mi cemo samo spustiti glave i ruke pa kako nam bude. :mrgreen:
ne tukli, nego i ubijali, svasta ce se saznati sto se sad krije, ne bori se dzaba SDA toliko za policiju i sigurnost
Banksy

#943 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Pardon, štangLama ... :mrgreen:
CaCO3

#944 Re: SDA-All about

Post by CaCO3 »

Banksy wrote:
moze i letvama, kao u Cazinu svojevremeno :D
Banksy

#945 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

CaCO3 wrote:
Banksy wrote:
moze i letvama, kao u Cazinu svojevremeno :D
štangLa je učinkovitija ... provjereno :D
CaCO3

#946 Re: SDA-All about

Post by CaCO3 »

Banksy wrote: štangLa je učinkovitija ... provjereno :D
SDA vodi borbu do zadnjeg tendera, taman trebaju proci u Telekomu 100 tinjak miliona za mobitele, Fahro - neces razbojnice kunemo ti se Kim - Tecom :)

stangLe i letve nisu iskljucene :lol:
Banksy

#947 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

CaCO3 wrote:
Banksy wrote: štangLa je učinkovitija ... provjereno :D
SDA vodi borbu do zadnjeg tendera, taman trebaju proci u Telekomu 100 tinjak miliona za mobitele, Fahro - neces razbojnice kunemo ti se Kim - Tecom :)

stangLe i letve nisu iskljucene :lol:
Bože, kome li držati stranu u toj pravednoj borbi za otimanje državnih resursa, FahrU ili Sulejmanu/Bakiru?
Teška dilema.
CaCO3

#948 Re: SDA-All about

Post by CaCO3 »

Banksy wrote: Bože, kome li držati stranu u toj pravednoj borbi za otimanje državnih resursa, FahrU ili Sulejmanu/Bakiru?
Teška dilema.
podrzi normalno svoje :D mada pticice kazu da je sad bolje podrzavati Fahru, akcije su mu naglo skocile
@sloboda

#949 Re: SDA-All about

Post by @sloboda »

Ili ipak Zlaju
v33

#950 Re: SDA-All about

Post by v33 »

ma samo u se i u svoje kljuse... i sigurno ne u SDA :mrgreen: :bih:
Post Reply