Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Truba wrote: ↑21/05/2026 10:23
pa takav je jedan bio lik mu krenuo za svećenika a on u SDA
hop dogradonačelnik
u međuvremenu mu sin završi medicinu pa nestade negdje
bilo je još nekoliko janjičara...svi su profitirali
likovi za slikanje
meni je alijina slika bila negdje do 1999 i ljiljan u sobi
vjerovao sam u tu ideju kao u komunizam
onda sam upisao FPN i učlanio se u SDP te mlad se zaposlio
mogao si danas biti novi Desnica Radivojevic ili ako ti je draze Ivica Saric
Haris.ba wrote: ↑21/05/2026 09:59
Mozemo se mi sprdati. Ali, sve su prilike da ce Fadil biti Baketov nasljednik na celu stranke.
Nakon Agrokomerca Pozderac jeste bio eliminisan. Ali, Fikret je mlatno izbore.
sve je to upitno harise. bakir na narativu drži tu SDA priču, ali lokali su kod njih izuzetno jaki i centrala nije neupitnog autoriteta. pokušavaju napraviti mučenika od Fadila kako bi se ujedinili pod tom kapom, ali pitanje je koliko će išta od toga fadil moći i držati kada dođe vrijeme za to.
bakir je tu od početka i u svim talovima i zna ko, šta, gdje, kome i kako. koliko god bio glup, bio je tu uz babu, a tu mu je i ona njegova koja ne preza ni od koga i ni od čega.
sa Fadilom će to drugačije biti, ako bude on, a drznuću se reći, vjerovatno nešto bolje nego sa ovima.
Fadilu je El Bake odrezao katil ferman. Rekao je da "nije zainteresovan" za funkciju.
Haris.ba wrote: ↑21/05/2026 09:59
Mozemo se mi sprdati. Ali, sve su prilike da ce Fadil biti Baketov nasljednik na celu stranke.
Nakon Agrokomerca Pozderac jeste bio eliminisan. Ali, Fikret je mlatno izbore.
sve je to upitno harise. bakir na narativu drži tu SDA priču, ali lokali su kod njih izuzetno jaki i centrala nije neupitnog autoriteta. pokušavaju napraviti mučenika od Fadila kako bi se ujedinili pod tom kapom, ali pitanje je koliko će išta od toga fadil moći i držati kada dođe vrijeme za to.
bakir je tu od početka i u svim talovima i zna ko, šta, gdje, kome i kako. koliko god bio glup, bio je tu uz babu, a tu mu je i ona njegova koja ne preza ni od koga i ni od čega.
sa Fadilom će to drugačije biti, ako bude on, a drznuću se reći, vjerovatno nešto bolje nego sa ovima.
Fadilu je El Bake odrezao katil ferman. Rekao je da "nije zainteresovan" za funkciju.
ko da je njima problem misliti druačije prijepodne u odnosu na poslijepodne.
ko da je njima problem misliti druačije prijepodne u odnosu na poslijepodne.
drug_profi wrote: ↑21/05/2026 10:57
U mene mi gospođi nudili da je ture na listu SDA za Kanton, birvaktile.
Ono negdje na sred liste, ko mamac.
Odbila iz ideoloskih i moralnih razloga.
Zato danas nezaposlena, a do penzije jos 10 godina.
nažalost
svi smo imali taj trenutak u životu o kojemu je pjevao eminem u 8 milja... prilika dolazi samo jednom nemoj je uprskati
i većina nas je usrala motku
tješi me što
matematički gledano ne možemo svi viti u politici niti bogati
Ma ni meni ni njoj nije žao. Jbg. ne znam bih li od stida mogao danas sa ljudima. Mislim da bi svako u mene gledao kao licemjera. Još je to nekad u vrijeme Tihića i premijera Brankovića bilo, dok su bili više prema političkom centru.
Ovako znam da sve što imam i što sam postigao, što su mi djeca postigla, sve je zarađeno.
sjećam se kad sam ga vidio lik ide pjehe haha gore negdje prema breci pa smo jedno vrijeme zajedno isli
ne sjećam se je li tada bio clan predsjednistva
inace prototip bosnjaka politicara
za mene najbolji poslijeratni bh politicar bosnjak
ako mu neko ima zamjerke nek navede
eto sem tog travanjjjjjj paketa a da su oni dali glas onda bi neko drugi to blokiro nije bitno
ja mu nemam zamjerke
On ili se drogira ili je totalni idiot ili je okruzen iskljucivo klimoglavcima i poltronima:
Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, kazao je uoči sjednice novinarima kako se Bosna i Hercegovina, na žalost, nalazi u možda najtežem trenutku od Dejtona i da su "izgubljene četiri godine koje nismo smjeli izgubiti"
Izgubili smo četiri godine koje nismo smjeli izgubiti - rekao je Izetbegović.
Poručio je kako se SDA nalazi pred dvije borbe, prvom - lakšom i drugom, koja će biti mnogo teža, po njemu.
''Prva je lakša i ona se odnosi na oktobarske izbore. SDA mora nadjačati Trojku i klaster stranaka koje su uz nju, inače će se ovo stanje produbljivati i postajati sve gore. Trojka i (Denis) Bećirović moraju otići, inače neće bit dobro za zemlju - ocijenio je lider SDA.
Kao što sam rekao da smo izgubili ne samo vrijeme nego smo doživjeli ozbiljan nazadak. Znamo kakva je situacija sa zaduživanjem BiH, gubitkom radnih mjesta, odlaskom OHR-a. Mislim da ćemo prvu godinu provesti u tome, a zatim sljedeće tri godine, to vam obećavam, ono što ste uvijek doživjeli od SDA - rješavanje svih problema sa kojima se Bosna i Hercegovina susreće - objasnio je Izetbegović.
_BataZiv_0809 wrote: ↑24/05/2026 13:53
On ili se drogira ili je totalni idiot ili je okruzen iskljucivo klimoglavcima i poltronima:
Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, kazao je uoči sjednice novinarima kako se Bosna i Hercegovina, na žalost, nalazi u možda najtežem trenutku od Dejtona i da su "izgubljene četiri godine koje nismo smjeli izgubiti"
Izgubili smo četiri godine koje nismo smjeli izgubiti - rekao je Izetbegović.
Poručio je kako se SDA nalazi pred dvije borbe, prvom - lakšom i drugom, koja će biti mnogo teža, po njemu.
''Prva je lakša i ona se odnosi na oktobarske izbore. SDA mora nadjačati Trojku i klaster stranaka koje su uz nju, inače će se ovo stanje produbljivati i postajati sve gore. Trojka i (Denis) Bećirović moraju otići, inače neće bit dobro za zemlju - ocijenio je lider SDA.
Kao što sam rekao da smo izgubili ne samo vrijeme nego smo doživjeli ozbiljan nazadak. Znamo kakva je situacija sa zaduživanjem BiH, gubitkom radnih mjesta, odlaskom OHR-a. Mislim da ćemo prvu godinu provesti u tome, a zatim sljedeće tri godine, to vam obećavam, ono što ste uvijek doživjeli od SDA - rješavanje svih problema sa kojima se Bosna i Hercegovina susreće - objasnio je Izetbegović.
Samo begovat, fildzanistan na sred bosne, hebes ostalo.
Nije se dzaba revizija sjebala.
Nije se beze potpisalo legitimno predstavljanje sa stozernikom u MO.
Sad bi oni ALI im drugi ujebase mokre snove.
Ali ne lezi vraze, nikad kasno nije, samo da zajasu pa ce to oni sve, sad pa sad!
Last edited by video on 24/05/2026 19:51, edited 1 time in total.
Etnonacionalistički politički lideri u BiH to su bez sumnje pozdravili, možda čak i gospodin Izetbegović, koji je tokom pregovora o ustavnoj reformi 2021-2022. američkim zvaničnicima rekao da bi mogao živjeti s podjelom BiH jer bi njegov dio bio veličine Slovenije. Možda je isto signalizirao i trenutnoj administraciji", otkrio je Murphy.