Ipak je slucajni putnik, jer je slucajno uz otete pokusao izaci iz Sarajeva.Provjerite .
SDA-All about
-
Innovation
#826 Re: SDA-All about
Ipak je slucajni putnik, jer je slucajno uz otete pokusao izaci iz Sarajeva.Provjerite .
-
Canton
#827 Re: SDA-All about
Antologijskiprljavi Hare wrote:Nije "slučajni putnik",nego "slučajni prolaznik".Innovation wrote:Na celu im samo fali "slucajni putnik", ali pardon on sa bine izdaje naredbe.avicena wrote:slikaVi akademci stalno potežete "slučajnog" kao balans SDA-ovoj
razbojničkoj bandi,potegli bi vi i "osmog putnika" kao nekakav argument samo da opravdate Ali Babu i hajduke.
-
Canton
#828 Re: SDA-All about
Koje otete?Innovation wrote:Osmi putnik naucna fantastika i horor, Alibaba prica tj. bajka.
- andromeda101
#829 Re: SDA-All about
Jel ovo ošo' Tihić kod Čovića da mu nudi treću izbornu jedinicu?!
Prvo pripremio teren kao Zlaja obećao, pa da on lakše može obećati?
Prvo pripremio teren kao Zlaja obećao, pa da on lakše može obećati?
-
Walter76
#830 Re: SDA-All about
Vala baš, dosadili više sa slučajnim prolaznikom, neka promijene malo ploču, imaju širok spektar drugih (istinitih) nadimaka za odabir: reketaš, lopov, ublehaš, izdajnik, udbaš, kmer, reketaš (ovo se duplo broji pošto ima svog "studenta" Damčeta) itd. itd.prljavi Hare wrote:Nije "slučajni putnik",nego "slučajni prolaznik".Innovation wrote:Na celu im samo fali "slucajni putnik", ali pardon on sa bine izdaje naredbe.avicena wrote:slikaVi akademci stalno potežete "slučajnog" kao balans SDA-ovoj
razbojničkoj bandi,potegli bi vi i "osmog putnika" kao nekakav argument samo da opravdate Ali Babu i hajduke.
- CaCO3
#831 Re: SDA-All about
najveca sreca za BiH je ta sto SDA nema sanse da se vrati u vlast ni u narednim izbornim ciklusima jer nemaju vise koalicionog kapaciteta, niko sa njima nece osim nepostojecih ZAgraBiHovaca ali ako povuku potpis sa Prudskog sporazuma
Rahmetli SDA
Rahmetli SDA
- novi.dan.nova.nafaka
#832 Re: SDA-All about
Zar nije lakše pretočiti u jednu jednostavnu riječ - KRIMINALAC !?Walter76 wrote:Vala baš, dosadili više sa slučajnim prolaznikom, neka promijene malo ploču, imaju širok spektar drugih (istinitih) nadimaka za odabir: reketaš, lopov, ublehaš, izdajnik, udbaš, kmer, reketaš (ovo se duplo broji pošto ima svog "studenta" Damčeta) itd. itd.
- Salah ad-Din
#833 Re: SDA-All about
Pa bolan SDP bi sa SNSD-om u koaliciju samo da udje u vlast. Ako mi pokupimo glasove, lahko je naci koalicinog partnera, najbolji primjer ti je koalicija SBB i SDP, nije bitno volele se, bitno je da imaju zajednickih interesa, u ovom slucaju kriminal i vlast!CaCO3 wrote:najveca sreca za BiH je ta sto SDA nema sanse da se vrati u vlast ni u narednim izbornim ciklusima jer nemaju vise koalicionog kapaciteta, niko sa njima nece osim nepostojecih ZAgraBiHovaca ali ako povuku potpis sa Prudskog sporazuma![]()
Rahmetli SDA
- CaCO3
#834 Re: SDA-All about
SDA vise nikada nece pokupiti glasove za ulazak u vlast, jedina im je sansa da dobiju preko 50 %, a ovako izstjerani iz vlasti, uz mnogobrojne prelaske u druge stranke onih kojima je stalo samo do vlasti (sve ijednom SDA-ovcu), mozda nece preci iducih izobra ni cenzus (aBd)Salah ad-Din wrote:Pa bolan SDP bi sa SNSD-om u koaliciju samo da udje u vlast. Ako mi pokupimo glasove, lahko je naci koalicinog partnera, najbolji primjer ti je koalicija SBB i SDP, nije bitno volele se, bitno je da imaju zajednickih interesa, u ovom slucaju kriminal i vlast!CaCO3 wrote:najveca sreca za BiH je ta sto SDA nema sanse da se vrati u vlast ni u narednim izbornim ciklusima jer nemaju vise koalicionog kapaciteta, niko sa njima nece osim nepostojecih ZAgraBiHovaca ali ako povuku potpis sa Prudskog sporazuma![]()
Rahmetli SDA
cuti pricu o necijem kriminalu iz usta SDA-ovca je kao kad cujes dobar vic, mozes se samo grohotom nasmijati
- Salah ad-Din
#835 Re: SDA-All about
Ne znam ja ko je povezan s Kemljmendijem i ostalim pripadnicima kriminalnog miljea u BIH, grdno se varas da SDA vise nece uci u vlast, vjeruj mi, zaBiH, SDA, HDZ, SNSD i jos neke manje strancice, prejaka koalicijaCaCO3 wrote:
SDA vise nikada nece pokupiti glasove za ulazak u vlast, jedina im je sansa da dobiju preko 50 %, a ovako izstjerani iz vlasti, uz mnogobrojne prelaske u druge stranke onih kojima je stalo samo do vlasti (sve ijednom SDA-ovcu), mozda nece preci iducih izobra ni cenzus (aBd)![]()
cuti pricu o necijem kriminalu iz usta SDA-ovca je kao kad cujes dobar vic, mozes se samo grohotom nasmijati
Jer SDP nikada vise nece dobiti ni 20% sadasnjih glasova, razocarali su sve zivo, osim ako Komsic ne dodje na celo stranke.
- novi.dan.nova.nafaka
#836 Re: SDA-All about
http://balkans.aljazeera.net/makale/tih ... -opozicijuSalah ad-Din wrote:Ne znam ja ko je povezan s Kemljmendijem i ostalim pripadnicima kriminalnog miljea u BIH, grdno se varas da SDA vise nece uci u vlast, vjeruj mi, zaBiH, SDA, HDZ, SNSD i jos neke manje strancice, prejaka koalicija
Jer SDP nikada vise nece dobiti ni 20% sadasnjih glasova, razocarali su sve zivo, osim ako Komsic ne dodje na celo stranke.
Pogledati komentar Lasićev komentar...
- Skijaš
#837 Re: SDA-All about
Šta da provjerimo ? Oni su kidnapovani kad su se vraćali s pregovora.Innovation wrote:Ipak je slucajni putnik, jer je slucajno uz otete pokusao izaci iz Sarajeva.Provjerite .
-
žuta
#838 Re: SDA-All about
Komšić je već trebao biti izbačen iz sdp-a samo se sad zakuhalo pa su taj problem ostavili sa strane
pa ko da bi Zlaja dao njemu da bude naj,naj,naj bi al u ............
- Salah ad-Din
#839 Re: SDA-All about
Naravno da nece biti glavni, ali ce ga postaviti za predsjednika stranke, Zlaja ce i dalje diktirati, ali kad nas narod vidi da je Komso predjsednik, ima da svi glasaju. Pa sta mislis zato je Komso pojeo govno i ostao poslije svega, sve se zataskalo, i ceka se povoljan momenat pred izbore!žuta wrote:Komšić je već trebao biti izbačen iz sdp-a samo se sad zakuhalo pa su taj problem ostavili sa strane
- CaCO3
#840 Re: SDA-All about
povezan Bakir Izetbegovic i Predsjednistvo SDA koje ima svoju tajnu policiju u kojoj su aktivine nekadasnje ubice koje su odradjivale za SDA prljave posove u doba dok su svojim politickim protivnicima postavljali bombe, izvrsavali atentate, vozali u gepeku, tukli, prepadali, klali kucne ljubimce i takvi i dalje kroje politiku SDA i postavlju svoje ljude na funkcije sa kojih ce sada letjeliSalah ad-Din wrote:Ne znam ja ko je povezan s Kemljmendijem i ostalim pripadnicima kriminalnog miljea u BIH, grdno se varas da SDA vise nece uci u vlast, vjeruj mi, zaBiH, SDA, HDZ, SNSD i jos neke manje strancice, prejaka koalicijaCaCO3 wrote:
SDA vise nikada nece pokupiti glasove za ulazak u vlast, jedina im je sansa da dobiju preko 50 %, a ovako izstjerani iz vlasti, uz mnogobrojne prelaske u druge stranke onih kojima je stalo samo do vlasti (sve ijednom SDA-ovcu), mozda nece preci iducih izobra ni cenzus (aBd)![]()
Jadna je SDA koja sad spas trazi u propaloj stranci za BiH i to je jos jedan dokaz da su jadni i ocajni i da su im funcije jedino za sta se bore.Neka ljudski podnesu poraz i ne cile kao pi.de.
-
žuta
#841 Re: SDA-All about
Šta se SDA bori za fotelje pa sdp je uletio ko cunamu u sva preduzeća poskido sve i one što nikad nisu ni bili u stranci doveli kadar ne školovan sa svih strana koji ništa ne radi samo ublehari dok i dalje stari radnici crnče i zarađuju mlatimudanima platu .
- Salah ad-Din
#842 Re: SDA-All about
Ocito ne vidis dalje od nosa, to sto pricas nema veze s trenutnom situacijom, znam da pricas o Ševama, ali najbolji primjer da vise toga nema je Turkovic na sudu. Ma da Fahro je cvjecka, posten covjek, posten mu iz usiju ispada, kao i Zlaja.CaCO3 wrote: povezan Bakir Izetbegovic i Predsjednistvo SDA koje ima svoju tajnu policiju u kojoj su aktivine nekadasnje ubice koje su odradjivale za SDA prljave posove u doba dok su svojim politickim protivnicima postavljali bombe, izvrsavali atentate, vozali u gepeku, tukli, prepadali, klali kucne ljubimce i takvi i dalje kroje politiku SDA i postavlju svoje ljude na funkcije sa kojih ce sada letjeli
Jadna je SDA koja sad spas trazi u propaloj stranci za BiH i to je jos jedan dokaz da su jadni i ocajni i da su im funcije jedino za sta se bore.Neka ljudski podnesu poraz i ne cile kao pi.de.
Ajde necemo vise, sve je tako kako ti kazes
- CaCO3
#843 Re: SDA-All about
Pa SDA je zadrzala sve sto je drzla i prije, a dobili su i jos toga, na primjer Postu i stranka koja stavlja kadrove tipa Kaplan i tamo jos neki ne zeli dobro ni drzavi ni narodu, ni institucijama kojima su upravljali, a cunami tek slijedi, treba te sve neskolovana sa kupljenim diplomama SDA-ovce pomesti iz poste, telekoma, univerziteta, bolnica i da ne nabrajem odakle, pa pogledate samo ko vodi preduzeca u njihovo ime, sve ljudi koji ma je kriminal blizi od kosulje, samo namjestanje tendera i zaposljavanje rodbine, dosta je toga, sad treba da se malo gleda i na ljude koji nisu u SDA i koji su zrtve njihove 20 godisnje torture.žuta wrote:Šta se SDA bori za fotelje pa sdp je uletio ko cunamu u sva preduzeća poskido sve i one što nikad nisu ni bili u stranci doveli kadar ne školovan sa svih strana koji ništa ne radi samo ublehari dok i dalje stari radnici crnče i zarađuju mlatimudanima platu .
Naravno treba napraviti reviziju svih preduzeca koja su oni vodili i da se ustanovi pravo stanje i steta koju su pocinili, te da se procesuiraju odgovorni.
Last edited by CaCO3 on 06/06/2012 11:21, edited 1 time in total.
-
žuta
#844 Re: SDA-All about
e pa konkretno da ti objasnim u moju firmu nakon smjene su se počeli zapošljavat radnici iz Konjica kojima makzuz sad moramo plačat i prevoz a da ti ne ne spomenem fakultete kad pogledaš njihove škole imaš osječaj da si u Travniku il u Lukavici prema tome ja vjerujem svojim očima
-
žuta
#845 Re: SDA-All about
i da ne zaboravim finansijskom rezultatu
- CaCO3
#846 Re: SDA-All about
i ja vjerujem svojim ocima i kazem ti da je SDA 20 godina utrpavala samo svoje i da su i poslje zadnjih izbora nastavili 5 x vise nego prije, samo u telekomu je 27 % povecanje troska za platu u prosloj godini, a zna se cija je to firma i ko ju je privatizirao prije 20 godina. sve konkurse u zadnjoj godini dana treba pretresti jer je to sve najmesteno.žuta wrote:e pa konkretno da ti objasnim u moju firmu nakon smjene su se počeli zapošljavat radnici iz Konjica kojima makzuz sad moramo plačat i prevoz a da ti ne ne spomenem fakultete kad pogledaš njihove škole imaš osječaj da si u Travniku il u Lukavici prema tome ja vjerujem svojim očima
- kiky
#847 Re: SDA-All about
evo, ja predlažem da napravimo malu retrospektivu svih obečanja i poteza koje je sda napravila za ovih DVADESET i koju godinu sjedenja u vlasti ...
ja ču počet sa zlatnim kašikama ...
.......

.......
- CaCO3
#848 Re: SDA-All about
lakse je ovakokiky wrote:evo, ja predlažem da napravimo malu retrospektivu svih obečanja i poteza koje je sda napravila za ovih DVADESET i koju godinu sjedenja u vlasti ...
.......
http://www.sda.ba/dokumentaSDA/PROGRAMS ... RACIJA.pdf
obecanja ni sleper ne moze potegnuti, ispunjeno 0, samo puni bankovi racuni
-
žuta
#849 Re: SDA-All about
A ŠTA MISLIŠ ŠTA OVI RADE prave poštenu državu ma nemoj a reketarenja ucjene samo lova je u pitanje lični interesi preduko se bilo u opoziciji malo kapalo pa sad razgrabi sve pa primjer je damir grabi lopatom pa se malo i komšić upalio kako on može a ja nemogu
a takvih ko damir je puno i to su uglavnom oni što nikad nisu ništa imali ni obraza ni para ni guzice i sad se dočepali pa haraju oni bitni daj ne mlati sve stručnjaci
i telekom bar postoji 20 godina pa su plate redovne .pa regres .pa gogišnji pa se zaradilo i za taj višak radne snage kao i kod mene u firmi e sad ćemo se malo privatizirat pa će 50 % ljudi ostat bez posla i još će pokupit pare sa računa od firmi koje su bile namjenjena za dalja ulaganja prema tome dobro nam je bilo kako nam je sad
a takvih ko damir je puno i to su uglavnom oni što nikad nisu ništa imali ni obraza ni para ni guzice i sad se dočepali pa haraju oni bitni daj ne mlati sve stručnjaci
i telekom bar postoji 20 godina pa su plate redovne .pa regres .pa gogišnji pa se zaradilo i za taj višak radne snage kao i kod mene u firmi e sad ćemo se malo privatizirat pa će 50 % ljudi ostat bez posla i još će pokupit pare sa računa od firmi koje su bile namjenjena za dalja ulaganja prema tome dobro nam je bilo kako nam je sad
-
žuta
#850 Re: SDA-All about
pošto novi rade po zakonu pa primaju preko konkursa pa imaju polaganja itd .da vidiš frke položili oni koji nisu trebali a babini sinovi pali pa kuku lele šta sad