SDA-All about
-
noviforumas
#81751 Re: SDA-All about
Meni je ovo malo smijesno. Vise ljudi na ulicu mogu izvesti Manijaci i HZ.
- DaysleepeR
#81752 Re: SDA-All about
Navedene navijačke grupe i jesu baza za proteste.
- agent_zero
#81753 Re: SDA-All about
Što se mene tiče, šta god da traže i kako god se to zvalo, to bi i dobili.PM72 wrote: ↑19/01/2023 13:53To se zove?agent_zero wrote: ↑19/01/2023 13:31 https://www.klix.ba/vijesti/bih/din-ram ... /230119086
Probajte samo paščadi zelena balijska, taman da se jednom zavuijek obračunamo sa veleizdajnicima i bliskoistočnjacima!
Seljačka buna ili građanski rat?![]()
Ionako mi ih je mrka kapa već 30 i kusur godina.
- Dozer
#81754 Re: SDA-All about
To bi bila jedinstvena prilika da se mnogi medju njima nadju u bolnici, a mozda i dalje od toga. Gomile ljudi samo cekaju taj momenat bezvlasca, pa da se obracunaju s njima i naplate im 3 decenije otetih zivota.
Zato - GO, SDA! GO!
Zato - GO, SDA! GO!
-
costacurta
#81755 Re: SDA-All about
Tačno!
Sve će to Salko fulkontaš na selamet izvesti. Čudi me da autoput na Šićkoj petlji kod naplatnih kućica nije do sada blokiran.
Go Salko!!
- drug_profi
#81756 Re: SDA-All about
Kako li bi se Poljine provele u nekoj zamišljenoj anarhičnoj epizodi?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#81757 Re: SDA-All about
ja mislim da SDA nema neku moć da pokrene išta
uhljebljeni se čuvaju da uživaju
bogatima se ne riskira
možda jedino ova ekipa

al ne vjerujem da ni oni žele nešto riskirati
uhljebljeni se čuvaju da uživaju
bogatima se ne riskira
možda jedino ova ekipa

al ne vjerujem da ni oni žele nešto riskirati
-
Labirint
#81758 Re: SDA-All about
Jel' de, ti bio, vidio?
- DaysleepeR
#81759 Re: SDA-All about
- dembele
#81760 Re: SDA-All about
Ja mislim da bi uvaženi delegat Husrem trebao ponijeti zastavu i stati na čelo nezadovoljnih građana.
Naravno pod uslovom da se ne preklapaju temini protesta i Husremovog odlaska u narodnu kuhinju

Naravno pod uslovom da se ne preklapaju temini protesta i Husremovog odlaska u narodnu kuhinju

-
trasport
#81761 Re: SDA-All about
To će da blokiraju Mandze, oni su zaduženi za autoput, a Salko ce brze ceste prema Kalesiji i Sarajevu.costacurta wrote: ↑19/01/2023 15:16![]()
Tačno!
Sve će to Salko fulkontaš na selamet izvesti. Čudi me da autoput na Šićkoj petlji kod naplatnih kućica nije do sada blokiran.![]()
Go Salko!!![]()
- GandalfSivi
#81762 Re: SDA-All about
Davno su kod nas prosla vremena kada su se navijacke grupe koristile u politicke svrhe. Nista od toga sada. Mozda ce im doci onaj lik sto organizuje proteste protiv pride-a, pokoji vehabija, pokoji kriminalac, mozda i cakijas povede svoju raju i to je to…
- JohnnyS
#81763 Re: SDA-All about
Mislim da se u Mostaru uvelike koriste. Točno znaš da u izbornoj godini nije dobro šetat u periodu oko gradskog derbijaGandalfSivi wrote: ↑19/01/2023 19:11Davno su kod nas prosla vremena kada su se navijacke grupe koristile u politicke svrhe. Nista od toga sada. Mozda ce im doci onaj lik sto organizuje proteste protiv pride-a, pokoji vehabija, pokoji kriminalac, mozda i cakijas povede svoju raju i to je to…
- GandalfSivi
#81764 Re: SDA-All about
Dole je specificna situacija. Mislio sam vise na Sarajevo.JohnnyS wrote: ↑19/01/2023 19:37Mislim da se u Mostaru uvelike koriste. Točno znaš da u izbornoj godini nije dobro šetat u periodu oko gradskog derbijaGandalfSivi wrote: ↑19/01/2023 19:11
Davno su kod nas prosla vremena kada su se navijacke grupe koristile u politicke svrhe. Nista od toga sada. Mozda ce im doci onaj lik sto organizuje proteste protiv pride-a, pokoji vehabija, pokoji kriminalac, mozda i cakijas povede svoju raju i to je to…
- billy organ
#81765 Re: SDA-All about
+ uhljebi koje je sda zaposlio. A njih ima bas dosta. Spremno je to cakijat za svoj hljeb. Sjecam se na faxu kako su pojedinci, sakama bili spremni, da brane SDA ako neko lane nesto protiv njih. Kasnije sam shvatio sto - pa cekao ih posao odmah poslije diplome. Ove prijetnje sda , meni to nije toliko naivno i smijesno.GandalfSivi wrote: ↑19/01/2023 19:11Davno su kod nas prosla vremena kada su se navijacke grupe koristile u politicke svrhe. Nista od toga sada. Mozda ce im doci onaj lik sto organizuje proteste protiv pride-a, pokoji vehabija, pokoji kriminalac, mozda i cakijas povede svoju raju i to je to…
-
DonieBrasco
#81766 Re: SDA-All about
Nego ima li diplome ? 
- Styling
#81767 Re: SDA-All about
Zašto su svi SDA-ovci zakrvili. Pa svi koji rade u državnim institucijama i javnim preduzećima u stalnom radni odnosu ne mogu tek tako dobiti otkaz bez pravog razloga i procedure. Oni su barem zaštićeni sindikatima i Zakonom o radu. Đe zapelo?billy organ wrote: ↑19/01/2023 21:38+ uhljebi koje je sda zaposlio. A njih ima bas dosta. Spremno je to cakijat za svoj hljeb. Sjecam se na faxu kako su pojedinci, sakama bili spremni, da brane SDA ako neko lane nesto protiv njih. Kasnije sam shvatio sto - pa cekao ih posao odmah poslije diplome. Ove prijetnje sda , meni to nije toliko naivno i smijesno.GandalfSivi wrote: ↑19/01/2023 19:11
-
mishic
#81768 Re: SDA-All about
Izetbegović: U ovim historijskim okolnostima SDA grčevito brani zemlju, bez nas nema nove Vlade FBiH
Bakire, kada ćeš ti konačno shvatiti da si ti i zemlju i SDA unazadio do te mjere da si i jednom i drugom doveo u pitanje opstanak?
I BiH i SDA bi bili daleko sretniji i napredniji da si ti daleko i od jednog i od drugog i da veće pomoči i spasa ne može nego da tebe udalje od svega.
Prvo ih treba spasiti od tebe pa onda od drugih koji u velikom broju zbog tebe i tvoje politike danas nisu na stajalištima nepokolebljivih boraca za BiH.
Bakire, kada ćeš ti konačno shvatiti da si ti i zemlju i SDA unazadio do te mjere da si i jednom i drugom doveo u pitanje opstanak?
I BiH i SDA bi bili daleko sretniji i napredniji da si ti daleko i od jednog i od drugog i da veće pomoči i spasa ne može nego da tebe udalje od svega.
Prvo ih treba spasiti od tebe pa onda od drugih koji u velikom broju zbog tebe i tvoje politike danas nisu na stajalištima nepokolebljivih boraca za BiH.
- drug_profi
#81769 Re: SDA-All about
mishic wrote: ↑19/01/2023 22:19 Izetbegović: U ovim historijskim okolnostima SDA grčevito brani zemlju, bez nas nema nove Vlade FBiH
- SmokingMan
- Styling
#81771 Re: SDA-All about
A narod grca u inflaciji.
-
IrenaT
#81772 Re: SDA-All about
Najvece chudo je kako niko ne pise u tome da je zbog namicanja glasova u izbornoj godini Elektroprivreda izgubila 800 miliona maraka dobiti
-
PM72
#81773 Re: SDA-All about
Ne zaboravite da je Bakir teško ranjen u grčevitoj odbrani grada i Predsjedništva od specijalaca JNA,02.05.1992.Na njegovom autu piše RVI ,sa crvenim "I".Znači,ne treba sumnjati u njegovu odlučnost da stane pred bilo koje agresore u odbrani svojih tekovina i nekretnina.mishic wrote: ↑19/01/2023 22:19 Izetbegović: U ovim historijskim okolnostima SDA grčevito brani zemlju, bez nas nema nove Vlade FBiH
P.s.Prvu dio mog posta napisao sam pod utiscima turske serije "Alija" u kome je prikazano Bakirovo ranjavanje i kako ga majka tješi
Prava istina je da nit je ranjen nit je kad prišao liniji nit ga je majka mogla tješit jer se već ispalila u Istambul.
- Billy The Pljuc
#81774 Re: SDA-All about
Po njima med i mlijeko teče, nije da nisu upregli sve što imaju kako bi ostali na vlasti ali u ove bajke mislim da ni oni sami ne vjeruju.
Ono što je evidentno je da su počeli sa prijetnjama i nije da mi nema logike za isto, izgube li moć sasvim je realno da počnu odgovarati za sva zla koja su počinili. To je po mom mišljenju ono čega se najviše plaše mada ostaje činjenica da će biti vrlo teško poraziti sistem koji su decenijama gradili jer su naprosto infiltrirani u sve.
Najvažnija stvar koja se može napraviti jeste rušenje dinastije u kojoj se hanuma sama servirala svojom megalomanijom, ako padne ona onda možemo očekivati raspad sistema i nije više bitno hoće li ista odgovarati za svoja nedjela ili će se skloniti negdje na po nju sigurnu destinaciju. Bitno je da ih se natjera na uzmak, makne li se ona onda možemo očekivati da se sruše kao kula od karata jer će panika zavladati na nižim nivoima a bog sami zna da tamo maltene niko ne valja i da velika većina njih treba odgovarati za nešto.
Bošnjacima definitivno treba katarza i odmak od ovoga što se zove SDA, dođe li do nereda kako nam isti najavljuju eto prilike da se ista doživi i jednom za svagda pročisti ovo malo jada od naroda što je ostalo na ovim prostorima.
Ono što je evidentno je da su počeli sa prijetnjama i nije da mi nema logike za isto, izgube li moć sasvim je realno da počnu odgovarati za sva zla koja su počinili. To je po mom mišljenju ono čega se najviše plaše mada ostaje činjenica da će biti vrlo teško poraziti sistem koji su decenijama gradili jer su naprosto infiltrirani u sve.
Najvažnija stvar koja se može napraviti jeste rušenje dinastije u kojoj se hanuma sama servirala svojom megalomanijom, ako padne ona onda možemo očekivati raspad sistema i nije više bitno hoće li ista odgovarati za svoja nedjela ili će se skloniti negdje na po nju sigurnu destinaciju. Bitno je da ih se natjera na uzmak, makne li se ona onda možemo očekivati da se sruše kao kula od karata jer će panika zavladati na nižim nivoima a bog sami zna da tamo maltene niko ne valja i da velika većina njih treba odgovarati za nešto.
Bošnjacima definitivno treba katarza i odmak od ovoga što se zove SDA, dođe li do nereda kako nam isti najavljuju eto prilike da se ista doživi i jednom za svagda pročisti ovo malo jada od naroda što je ostalo na ovim prostorima.
-
PM72
#81775 Re: SDA-All about
NJIHA je već zdušio u Tursku...ako zagusti prvi saf SDA ima apartmane i po Antaliji...fukara nek se kolje,protestuje i ide u Njemačku