SDA-All about

Post Reply
Trebam te

#7876 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

gorgonzola wrote:zasto nije mogao biti direktor dragan stevanovic? covjek jos radi u opstoj a jos je i kandidat bio.ali jok mora se dovesti prva dama bosnjaka pa da ona preuzme direktorsku fotelju. sramota na kvadrat
A sto bi bio Dragan Stevanovic!?? zar mora biti bas on? a ko je taj!.

neka dr stevanovic tuzi ako je zakinut 8-)
gorgonzola

#7877 Re: SDA-All about

Post by gorgonzola »

dragan stevanovic je doktor u opstoj. I najbolje je upoznat sa situacijom u istoj. jok nego nam gospodja MRSA treba biti direktor.
pospanko2

#7878 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

ultima_palabra wrote:A u Upravnom odboru SDA kadrovi, imenovanje potvrđuje vlada SDA + par privatnika, a ako ne prođeš možeš se žaliti pravosuđu koje je pod SDA kontrolom :-)

Problema nema, biće ih kad se narod odluču da vas motikama istjera iz fotelja ;-)
Bosansko proljeće ovdje treba da se sa bagrom raščisti...
Administracija se svakim danom uvećava, a narod nek daje crkavicu kroz poreze da ih nahrani...

Ko mi spomene vitalni nacionalni interes još jednom, ozbiljno ću pomisliti na dobrovoljan odlazak u ludnicu :S
pospanko2

#7879 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

Trebam te wrote:
gorgonzola wrote:zasto nije mogao biti direktor dragan stevanovic? covjek jos radi u opstoj a jos je i kandidat bio.ali jok mora se dovesti prva dama bosnjaka pa da ona preuzme direktorsku fotelju. sramota na kvadrat
A sto bi bio Dragan Stevanovic!?? zar mora biti bas on? a ko je taj!.

neka dr stevanovic tuzi ako je zakinut 8-)
Ti stvarno na drogama, šta li?

A ko je Ona, pa da ona mora biti?
Trebam te

#7880 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

Cyrax wrote:Trebam te 'ajd ti nama najiskrenije reci da li bi povjerio svoj i zivote svojih najmilijih doticnoj?
Cisto da vidimo da li trolas i flejmas temu ili si fakat ozbiljan

Veoma sam ozbiljan i zaista se ne zezam!

Povjeriti zivot doticnoj kao i svima ostalim ljekarima smijem, ne bojim se toliko, stim da ja znam kako doticne prodrmati ako dodjem u situaciju da moram!?
pospanko2

#7881 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

Trebam te wrote:
Cyrax wrote:Trebam te 'ajd ti nama najiskrenije reci da li bi povjerio svoj i zivote svojih najmilijih doticnoj?

Povjeriti zivot doticnoj kao i svima ostalim ljekarima smijem, ne bojim se toliko, stim da ja znam kako doticne prodrmati ako dodjem u situaciju da moram!?
De ti onda kod Prve dame na sto lezi, nek te malkice pregleda :)

Možda ti mafijaški klan smjest kakav poslić, nije njima to teško, ne brini ;)
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7882 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Trebam te wrote:

Sta uradis? Pokazes svoju clansku SDA???
pospanko2

#7883 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

-LIBERO- wrote:
Trebam te wrote:

Kaže da su najbolji, malo po leđima potapše i tako to... Ovi vlastodršci se pale na to, samo im klimaj glavom, sve će biti uredu :)
mikasa

#7884 Re: SDA-All about

Post by mikasa »

hercegovac_pravi wrote:
mikasa wrote:Na sljedecem popisu 2031 najbrojnija nacija u BiH ce biti KMETOVI.
Ma kakvi, njih neće biti više od 11%. Nema šanse.
E moj prijatelju, od predlozenih 200 begovskih porodica, njihov broj se svaki dan smanjuje, zene se i udaju izmedju sebe, a bogatstvo sve vise i vise raste... Tako je u svakom narodu pa i onim ostalim ( zadnji primjer Finci). Mislim da ce tvoj postotak 11% biti za vlastelu a ostalo kmetovi koji ce nadnicaristi za koru hljeba i slusati kako je sve to po zakonu i procedurama...
pospanko2

#7885 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

mikasa wrote:
hercegovac_pravi wrote:
mikasa wrote:Na sljedecem popisu 2031 najbrojnija nacija u BiH ce biti KMETOVI.
Ma kakvi, njih neće biti više od 11%. Nema šanse.
E moj prijatelju, od predlozenih 200 begovskih porodica, njihov broj se svaki dan smanjuje, zene se i udaju izmedju sebe, a bogatstvo sve vise i vise raste... Tako je u svakom narodu pa i onim ostalim ( zadnji primjer Finci). Mislim da ce tvoj postotak 11% biti za vlastelu a ostalo kmetovi koji ce nadnicaristi za koru hljeba i slusati kako je sve to po zakonu i procedurama...
Ne gine nam Srednji vijek, dio drugi...
Trebam te

#7886 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

gorgonzola wrote:dragan stevanovic je doktor u opstoj. I najbolje je upoznat sa situacijom u istoj. jok nego nam gospodja MRSA treba biti direktor.

ti opsti su najgori, najcesce znaju svega pomalo a nicega konkretno! vjerovatno dosadni ljekar! :skoljka:

po mom kriteriju tu uopste nije trebao biti neko ko je ljekar i zavrsio medicinu, vec operativac koji je npr: ekonomista ili pravnik sa solidnim radnim stazom u zdravstvu i zavrsenom poslovnom skolom operativnog menadzmenta, neko ko je jos mladji, dobrog izgleda, elokventnim engelskim...naj idealnije neko ko je radio i par godina negdje van Bosne... ;-)

posto takvih nema, onda Sebija mi lici na zvrk zenu, napravila je finu karijeru i cijene je kao MRSA strucnjaka tako da se nadam da ce povuci bolnicu malo na bolje!

a svakako interesantno je sto je i zena :dance:
pospanko2

#7887 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

Trebam te wrote:
gorgonzola wrote:dragan stevanovic je doktor u opstoj. I najbolje je upoznat sa situacijom u istoj. jok nego nam gospodja MRSA treba biti direktor.

ti opsti su najgori, najcesce znaju svega pomalo a nicega konkretno! vjerovatno dosadni ljekar! :skoljka:

po mom kriteriju tu uopste nije trebao biti neko ko je ljekar i zavrsio medicinu, vec operativac koji je npr: ekonomista ili pravnik sa solidnim radnim stazom u zdravstvu i zavrsenom poslovnom skolom operativnog menadzmenta, neko ko je jos mladji, dobrog izgleda, elokventnim engelskim...naj idealnije neko ko je radio i par godina negdje van Bosne... ;-)

posto takvih nema, onda Sebija mi lici na zvrk zenu, napravila je finu karijeru i cijene je kao MRSA strucnjaka tako da se nadam da ce povuci bolnicu malo na bolje!

Ljudi, ljudi... zovite hitnu, članu foruma pozlilo... recite Seki da spremi sve za operaciju :dance:
mikasa

#7888 Re: SDA-All about

Post by mikasa »

Trebam te wrote: ..., napravila je finu karijeru i cijene je kao MRSA strucnjaka tako da se nadam da ce povuci bolnicu malo na bolje!
E sad mi je jasno... Seka je izabrana zato sto je MRSA strucnjak :lol:
Ona je jedini strucnjak u Evropi kojoj je uspjelo da kao sefica odjela prenese MRSA iz starog porodilista u novu zgradu. Nadam se, da ce joj uspjeti i kada bude prelazila u Drzavnu bolnici.
FUJ :x
pospanko2

#7889 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

Bolesni umovi jedino ovako nešto i mogu da smisle, druge nema...

Pa Bakir je imao golu dvojku u školi, a sad lider...
Trebam te

#7890 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

-LIBERO- wrote:
Trebam te wrote:

Ma kakav SDA i karta, nisma clan niti i jedne stranke, ne bavim se tom gluposti!

Procitam zakon lijecenja pacijenta, onda naucim hipokratov zavjet, onda pismeno pitam i napisemno napisem a zasto i sto itd...ne mahalam vec pitam ono sto me interesuje i sto mi po zakonu pripada!

tako dragi svi trebamo, pitati za ono sto je nase, ako ja kao poreski obaveznik izdvajam za place jednog ljekara onda imam ga pravo pitati kako ce me i lijeciti!

Pitajte narode i ucestvujte u svojim pravima, trazite ih...sto vas je vise brze ce se stvari rjesavati ovako dosao ovaj onaj, vako nako, mi postavljamo kriterije po forumima a zdravstvena knjizica se moze ovjeriti cak i na samo 1 dan :mrgreen: :skoljka:
Trebam te

#7891 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

mikasa wrote:
Trebam te wrote: ..., napravila je finu karijeru i cijene je kao MRSA strucnjaka tako da se nadam da ce povuci bolnicu malo na bolje!
E sad mi je jasno... Seka je izabrana zato sto je MRSA strucnjak :lol:
Ona je jedini strucnjak u Evropi kojoj je uspjelo da kao sefica odjela prenese MRSA iz starog porodilista u novu zgradu. Nadam se, da ce joj uspjeti i kada bude prelazila u Drzavnu bolnici.
FUJ :x
halo Sebija je direktorica bolnice, idi i pitaj je direktno da ti odgovori je li prenijela MRSA bakteriju i ako jeste zasto nije odgovarala :?:

svi drvlje i kamenje na Sebiju samo zato sto je Bakrova zena, a sutra neka vide Sebiju svi ti isti smjeskat ce se da ih Sebija zamijeti :razz: sto radnici opce bolnice nisu se digli i rekli,necemo Sebiju i tacka! Jeste sipak svi se prepali ko grlice :D

koje licemjerstvo u nama vlada!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7892 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

:lol:
gorgonzola

#7893 Re: SDA-All about

Post by gorgonzola »

trebam te dosadan si ko grlica.
Cyrax

#7894 Re: SDA-All about

Post by Cyrax »

Izgleda da ne zivimo u istoj dimenziji :?
Ali eto ako ti, ne daj Boze po tebe, ikad zatreba ti dooobro nauci hipokratov zavjet da nam ispitas Senci prije nego te pijavicama bude lijecila ili ti zamijeni srce krompirom. Ima da te zakopa Bili Piton nema da te nadje.
Mozda dobijes clanak u Avazu kao 4574640579 misteriozna smrt u nasim bolnicama. Plafon.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#7895 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Trebam te wrote:

Kraljevski...ups..begovski..najbolje, nema dalje.... :lol: :lol: :lol: :lol:
pospanko2

#7896 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

Ako je ovaj narod što podržava klansko-mafijaške organizacije u vlasti normalan, onda mu tako i treba...
pospanko2

#7897 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

Tijana Kaletović, supruga novinara Damira Kaletovića - savjetnica Zamjenika ministra sigurnosti Mladena Čavara

Aleksandra Jukic, supruga Izvršnog direktora FTV-a Zvonimira Jukića - savjetnik u Vladi FBiH

Nejra Šabić, supruga generalnog direktora FTV-a - savjetnik u Vladi FBiH

Andrea Selimovć, supruga Jasenka Selimovića, šefa Kluba SDP-ovih poslanika u Parlamentu FBiH - savjetnica u kabinetu generalnog direktora JP Elektroprivrede BiH Elmedina Grabovice, inače asistenta ministra Z. Lagumdžije

Katarina Kamočaji, supruga zamjenika gradonačelnika i kandidata za gradonačelnika Igora Kamočajia - potparol JP "BH Pošta"

Mirsad Nikšić, brat premijera Nermina Nikšića - izvršni direktor JP Autoceste FBiH i vozač službenog VW Touarega plaćenog 120 000 KM
Last edited by pospanko2 on 16/03/2013 01:16, edited 1 time in total.
levana

#7898 Re: SDA-All about

Post by levana »

Trebam te wrote:

Specijalista internist, šef Interne u opštoj (bolnici :D )

A tebi je vrijeme za spavanje :zzzz: Jer ako nastaviš, kukala ti majka :lol: šta ćeš još nalupati ovdje...
Trebam te

#7899 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

Cyrax wrote:Izgleda da ne zivimo u istoj dimenziji :?
Ali eto ako ti, ne daj Boze po tebe, ikad zatreba ti dooobro nauci hipokratov zavjet da nam ispitas Senci prije nego te pijavicama bude lijecila ili ti zamijeni srce krompirom. Ima da te zakopa Bili Piton nema da te nadje.
Mozda dobijes clanak u Avazu kao 4574640579 misteriozna smrt u nasim bolnicama. Plafon.
ovo je 21 vijek, u demokratskoj ste zemlji sve sto ti se ne svidja imas pravo pitati, tuziti, boriti se za ono sto mislis da si u pravu i da nije po mjeri zakona! Kakva god da je drzava BiH zakona ima, makar malu truncicu! svakako da izguras svoja prava trebas biti vrijedan, pismen a najvise uporan! :)

Tako bujrum za Sebijin izbor, svi isto misljenici koji smatraju da je Sebija dosla npr ne legalno ili putem nepotizma, skupite se iznajmite advokata i tuzite njen izbor i laganini, borbe jedno 2-3 godine ali mozda dokazete na kraju da ste u pravu!!! Borba jarane! Stim ce te poceti rjesavati nagomilane probleme u Bosni, ovako sva vasa prica pade u vodu i svodi se na jedno 'mahalanje' ! kako hos' ali tako ispade!
8-)
pospanko2

#7900 Re: SDA-All about

Post by pospanko2 »

Trebam te wrote:
Cyrax wrote:Izgleda da ne zivimo u istoj dimenziji :?
ovo je 21 vijek, u demokratskoj ste zemlji sve sto ti se ne svidja imas pravo pitati, tuziti, boriti se za ono sto mislis da si u pravu i da nije po mjeri zakona! Kakva god da je drzava BiH zakona ima, makar malu truncicu! svakako da izguras svoja prava trebas biti vrijedan, pismen a najvise uporan! :)

Tako bujrum za Sebijin izbor, svi isto misljenici koji smatraju da je Sebija dosla npr ne legalno ili putem nepotizma, skupite se iznajmite advokata i tuzite njen izbor i laganini, borbe jedno 2-3 godine ali mozda dokazete na kraju da ste u pravu!!! Borba jarane! Stim ce te poceti rjesavati nagomilane probleme u Bosni, ovako sva vasa prica pade u vodu i svodi se na jedno 'mahalanje' ! kako hos' ali tako ispade!
8-)
Zakone prave kako njima odgovara, u sudovima njihovi ljudi, u nadzornim odborima isto... kome da se žalimo, majke ti?

Idi popij mlijeko i na spavanja, bojim se za tvoje psihičko stanje...
Post Reply