SDA-All about

Post Reply
evo mene

#4926 Re: SDA-All about

Post by evo mene »

Sram te bilo Kaplane. Zapolio si onog debila Peljtu, pa nakog Ahmetovićevog vozača, pa Džekinu sestru... Sram te bilo, ali doće vam kraj i to brzo!!!
Skijaš

#4927 Re: SDA-All about

Post by Skijaš »

SARAJEVO - Očekivao sam da visoki predstavnik preciznije identifikuje nosioce i uzroke predstavljene situacije, kazao je danas Agenciji Fena generalni sekretar Stranke demokratske akcije (SDA) Amir Zukić zamoljen da prokomentira nepovoljne ocjene u pogledu napretka naše zemlje ka EU, koje je visoki predstavnik za BiH Valentin Inzko naveo u polugodišnjem izvještaju Vijeću sigurnosti UN-a.
Pa zašto gnjido to ne pitaš Tihića ? Jer ako ga Dodik nije izdao a Čoviću se sa suzama u očima pravda, ko bi to mogao biti problematičan ? Moj tata ? 'Oćete državu ? 'Oćete .urac da izbijete oči. Da se stranci konfrontiraju s neprijateljima države dok se vi s njima ližete ? Čović vam partner a zbog njega bi dijelili Mostar ? Dodik vam partner a kmečite o opasnosti po državu tek kad nađe drugu kurvu umjesto vas ? Klošari ljigavi.
AliceInChains

#4928 Re: SDA-All about

Post by AliceInChains »

Skijaš wrote:
SARAJEVO - Očekivao sam da visoki predstavnik preciznije identifikuje nosioce i uzroke predstavljene situacije, kazao je danas Agenciji Fena generalni sekretar Stranke demokratske akcije (SDA) Amir Zukić zamoljen da prokomentira nepovoljne ocjene u pogledu napretka naše zemlje ka EU, koje je visoki predstavnik za BiH Valentin Inzko naveo u polugodišnjem izvještaju Vijeću sigurnosti UN-a.
Pa zašto gnjido to ne pitaš Tihića ? Jer ako ga Dodik nije izdao a Čoviću se sa suzama u očima pravda, ko bi to mogao biti problematičan ? Moj tata ? 'Oćete državu ? 'Oćete .urac da izbijete oči. Da se stranci konfrontiraju s neprijateljima države dok se vi s njima ližete ? Čović vam partner a zbog njega bi dijelili Mostar ? Dodik vam partner a kmečite o opasnosti po državu tek kad nađe drugu kurvu umjesto vas ? Klošari ljigavi.
Bas me zanima, kako ce ljigavci glasati, sta se izdajnickih tacaka iz sporazuma izmedu SDP-SNSD tice......
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4929 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

evo Princ Neonko kod Senada otkriva sve gadosti politike SDA koja je stvorila Tornjaka :D

ja kako sere ko da je 22 godine bio u opoziciji...čuj treba izgraditi pravni sistem :-) pa ko ovo popuši i ne zaslužuje da živi bolje :-)

evo izofira i kako su Gadafija prodali :lol:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#4930 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

neće se Senadu omaći pitanje: "Pa dobro Bakire, zašto ste dosad čekali da to kažete?" :D
JoseMujica

#4931 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

evo moja žena vrišti od smijeha i viče da je Neonko najiskreniji lopov na svijetu...kaže sve im izofira i ako imaju pameti da ga ne šalju pred kamere :lol:

ps

evo biće hajra za Senaidove voćnjake :D
Chmoljo

#4932 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

ja ti odavno govorim, da nema nama nafake dok se ovako međusobno ne pokolju :oops: možeš sastaviti optužnicu ovako gledajući TV :D
udrch

#4933 Re: SDA-All about

Post by udrch »

Bakir odličan večeras, iskreno i poišteno...
vas dvojica bezveze trolate..
de balzac

#4934 Re: SDA-All about

Post by de balzac »

udrch wrote:Bakir odličan večeras, iskreno i poišteno...
vas dvojica bezveze trolate..

jes, iskreno i poTisteno :D
JoseMujica

#4935 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

hebga udrch...de ga pažljivo preslušaj šta govori i onda što je izrečeno smjesti u političko-ekonomski kontekst, odnosno u šemu ko-ga-kome i zašto, pa ćeš vidjeti da ne trolamo

al lako je tebi u životu kad imaš barem jednog lika na čiju pojavu doživiš ekstazu pa i ne slušaš šta govori
Chmoljo

#4936 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

ma i jest trolanje reć' da je Bakir lopov, u neku ruku...

pa to je aksiom. a i nas dvojica: vuk je zelen, i bog! :D
udrch

#4937 Re: SDA-All about

Post by udrch »

jašta ste nego trolovi, Bakir je dobar insan, a vi ste duboko razočarani što nemate vikendicu na poljinama..
ja sam odlučio da uzmem ovaj turski kredit, trenutno tražim način kako..

Mujice što nam zatvoriše temu Neum za Prevlaku..nisam još ni kočiće udario?
sve perspektivne teme se ovdje brzo zatvore..trenutno nema nijedna aktivna o popisu, a popis ide..
Husejin

#4938 Re: SDA-All about

Post by Husejin »

JoseMujica wrote:evo moja žena vrišti od smijeha i viče da je Neonko najiskreniji lopov na svijetu...kaže sve im izofira i ako imaju pameti da ga ne šalju pred kamere :lol:

ps

evo biće hajra za Senaidove voćnjake :D
Dobro je kad vrišti.
Harry Tuttle

#4939 Re: SDA-All about

Post by Harry Tuttle »

udrch wrote:jašta ste nego trolovi, Bakir je dobar insan, a vi ste duboko razočarani što nemate vikendicu na poljinama..
ja sam odlučio da uzmem ovaj turski kredit, trenutno tražim način kako..

Mujice što nam zatvoriše temu Neum za Prevlaku..nisam još ni kočiće udario?
sve perspektivne teme se ovdje brzo zatvore..trenutno nema nijedna aktivna o popisu, a popis ide..
Bakir je prvo kriminalac a onda politicki klaun. Nit sta zna nit sta umije. Da mu nije imena nebi ni njega bilo. Princ.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#4940 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Stari ljudi su govorili da u svijetu postoje tri vrste ljudi.

RAHMANI - dobri i pošteni ljudi, vjernici koji izumiru svakodnevno.

ŠEJTANI - zli ljudi, nevjernici, kriminalci, KORUPTOKRACIJA koja se u TAGUT-u krije iza vjere.

HAJVANI - ljudi koji žive životima životinja ''use na se poda se'' i život im se svodi samo na jelo, piće i seks.

U ovoj državi gdje vlada pravna ANARHIJA samo mogu živjeti ŠEJTANI i HAJVANI koji ništa ne razmišljaju.

Image
Last edited by antimobbing on 12/11/2012 09:36, edited 3 times in total.
Shahab

#4941 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

BANJALUKA - Stranku demokratske akcije (SDA) očekuju velike turbulencije i unutarstranačka borba za čelne pozicije u narednim mjesecima, sudeći prema posljednjim izjavama ključnih ljudi partije koju je u maju 1990. godine utemeljio Alija Izetbegović, prvi predsjednik RBiH.

Potpredsjednik SDA Šemsudin Mehmedović izjavio je da je vrijeme za "jake odluke" te u tom kontekstu bez ustezanja najavio mogućnost promjene kompletne rukovodeće strukture SDA na predstojećem stranačkom kongresu.

"Treba izabrati novu postavu na čelu stranke i uvesti mlade ljude, a kongres će dosta dobroga donijeti i SDA i državi. Vrijeme je za promjene i na samom čelu stranke", rekao je Mehmedović, potvrdivši na ovaj način da su i te kako ozbiljne namjere jednog od najutjecajnijih esdeaovaca Bakira Izetbegovića o preuzimanju liderstva u partiji od Sulejmana Tihića. :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Nakon Izetbegovićeve najave vlastitih planova i ambicija u intervjuu "Nezavisnim", reakcije i dalje pristižu sa svih strana. Mehmedović je juče ocijenio da je izjava Izetbegovića "izjava ozbiljnog čovjeka", data u složenoj političkoj situaciji.

"BiH je na ivici ponora, situacija je izuzetno teška i uzrokovao ju je, prije svega, Zlatko Lagumdžija svojim političkim djelovanjem. Mi u SDA moramo preuzeti političku odgovornost, jer je vrijeme za donošenje jakih odluka", ističe Mehmedović.

Član Predsjedništva SDA i nedavno smijenjeni ministar odbrane BiH Muhamed Ibrahimović, koji je, za razliku od Mehmedovića, "po vokaciji" bliži Tihiću, nije siguran šta da očekuje od predstojećeg Kongresa SDA.

"Što se mene lično tiče, ja sam jedan od onih koji apsolutno podržavaju kompromisna rješenja i nikad ne bih predložio ili glasao za nešto što bi oslabilo stranku", ističe Ibrahimović.

“Vrijeme je za promjene i na samom čelu stranke, rekao Mehmedović dok Ibrahimović kaže da podržava kompromisna rješenja”
Na pitanje šta bi u ovom slučaju, kada se odlučuje između Tihića i Izetbegovića i njihovih nesumnjivo različitih politika, značio kompromis, Ibrahimović kaže da je to "sve ono što se dogovore najviše strukture SDA". On juče nije mogao odgovoriti da li je zadovoljan Tihićevim liderstvom.

"Bilo bi nepošteno da ja to komentarišem, jer teško da mogu biti objektivan zbog situacije u kojoj sam se našao", zaključuje on.

Enver Kazaz, politički analitičar iz Sarajeva, dobro upućen u zbivanja u SDA, smatra da je Tihić "najdemoniziraniji političar u BiH, kojeg su nastojali demonizirati mnoge politike i mediji".

"On je sada na udaru Bakira Izetbegovića. Ako Izetbegović dobije unutarstranačke izbore, gotovo je izvjesno da će se SDA vratiti rigidnim desničarskim osnovama. Pobijedi li Tihić, dobit će novu demonizacijsku osnovu - da je liderokrat", smatra Kazaz, ocjenjujući da je teško zamisliti nekog trećeg na čelu SDA.
Uprkos mnogobrojnim pokušajima, juče nismo uspjeli da stupimo u kontakt sa liderom SDA Sulejmanom Tihićem, koji je na putu van BiH.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#4942 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Shahab wrote:Enver Kazaz, politički analitičar iz Sarajeva, dobro upućen u zbivanja u SDA, smatra da je Tihić "najdemoniziraniji političar u BiH, kojeg su nastojali demonizirati mnoge politike i mediji".
Kazaz opet lupeta gluposti. Alkohol mu je skroz pomutio pamet.

Dovoljno je samo pogledati u neartikulisane i neinteligentne face Zukića, Sadika, Asima, Kaplana i inih sa kojima se je Tihić okružio, da bi čovjeku sve bilo jasno. Gledam maloprije imovinski karton Zukića od 2007 piše sve ''porodično nasljedstvo'' poput kuće u Dubrovniku od 1.000.000 KM http://database.cin.ba/baza/profil.php?profil=44

SDA dobija glasove od populacije demobilisanih boraca Armije R. BiH i vjernika, a poslije izbora na direktorska mjesta i funkcije postavljaju ratne vojne dezertere za LOVU i zapošljavaju svoje ljubavnice dok demobilisanim borcima Armije R. BiH ZATVARAJU vrata pred nosem i LAŽU ih, kao što to godinama radi od sto kila MILIONER koji je u ratu dijelio humanitarnu pomoć. Od SDA su napravili privatnu firmu za lično bogaćenje, ništa više! :x
Shahab

#4943 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

antimobbing wrote:
Shahab wrote:Enver Kazaz, politički analitičar iz Sarajeva, dobro upućen u zbivanja u SDA, smatra da je Tihić "najdemoniziraniji političar u BiH, kojeg su nastojali demonizirati mnoge politike i mediji".

Dovoljno je samo pogledati u neartikulisane i neinteligentne face Zukića, Sadika, Asima, Kaplana i inih sa kojima se je Tihić okružio, da bi čovjeku sve bilo jasno. Gledam maloprije imovinski karton Zukića od 2007 piše sve ''porodično nasljedstvo'' poput kuće u Dubrovniku od 1.000.000 KM http://database.cin.ba/baza/profil.php?profil=44
Kazaz je ateista i on ne razumije šta se dešava u SDA....On simpatiše Tihića jer pripadaju istom ideološkom diskursu, samo je neprirodno da Tihić vodi SDA. To je isto kao kada bi recimo Muderis ili Mutevelija preuzeli Našu stranku...Tihić je vodio pogrešnu politiku i mora otići u političku mirovinu zajedno sa svim pojedincima koji simbolišu narodnu propast koju je donijela njegova vladavina, na čelu sa Amirom Zukićem kao njegovim najbližim saradnikom...Vrijeme je za nove ljude, mlade intelektualce, vjernike i moralne osobe koji su SDA donijeli pobjedu na lokalnim izborima a koji nikakve ama baš nikave veze nemaju sa Tihićem i njegovom KORUPTOKRACIJOM...

Image
ultima_palabra

#4944 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

"Treba izabrati novu postavu na čelu stranke i uvesti mlade ljude, a kongres će dosta dobroga donijeti i SDA i državi. Vrijeme je za promjene i na samom čelu stranke", rekao je Mehmedović, potvrdivši na ovaj način da su i te kako ozbiljne namjere jednog od najutjecajnijih esdeaovaca Bakira Izetbegovića o preuzimanju liderstva u partiji od Sulejmana Tihića.
Pa Šemsudine crni, što ne radiš nešto pametnije umjesto da forumaš sa nama? :mrgreen:
antimobbing

#4945 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Shahab wrote:
antimobbing wrote:

Kazaz je ateista i on ne razumije šta se dešava u SDA....On simpatiše Tihića jer pripadaju istom ideološkom diskursu, samo je neprirodno da Tihić vodi SDA. To je isto kao kada bi recimo Muderis ili Mutevelija preuzeli Našu stranku...Tihić je vodio pogrešnu politiku i mora otići u političku mirovinu zajedno sa svim pojedincima koji simbolišu narodnu propast koju je donijela njegova vladavina, na čelu sa Amirom Zukićem kao njegovim najbližim saradnikom...Vrijeme je za nove ljude, mlade intelektualce, vjernike i moralne osobe koji su SDA donijeli pobjedu na lokalnim izborima a koji nikakve ama baš nikave veze nemaju sa Tihićem i njegovom KORUPTOKRACIJOM...

Image
Neki dan vidim Muderis vozi krntiju od auta vrijednu 6.000 KM neki golf Sharan 1998 godište sav se raspada.

Tihić vozi novi auto od 350.000 KM - SVE JE JASNO!

Image

Dova onih kojim se pravi nasilje se prima. ''Uzvišeni gospodaru Allahu dž.š. izjednači njihovo materijalno stanje sa duševnim stanjem, amin''. (donesite salavate).

Onaj ko bude imao u sebi dobra vratit će nazad tuđe ovoj sirotinji i fukari od koje su to ukrali, a onaj ko ne bude imao postat će materijalna FUKARA kao što je i duševna fukara i sirotinja.
Last edited by antimobbing on 12/11/2012 09:39, edited 1 time in total.
Shahab

#4946 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

Amin!
JoseMujica

#4947 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

jao jel ovo desnokrilci SDA počeše da rešetaju Tihića :-)

jebote tek tri hefte opozicionarstva je bilo dovoljno da se pobune nesmješteni :-) ja stranke i govana
Banksy

#4948 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

antimobbing wrote: Neki dan vidim Muderis vozi krntiju od auta vrijednu 6.000 KM neki golf Sharan 1998 godište sav se raspada.

Tihić vozi novi auto od 350.000 KM - SVE JE JASNO!
Šta reći ... :D nego Muderisa za preCednika :mrgreen:
antimobbing

#4949 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

JoseMujica wrote:jao jel ovo desnokrilci SDA počeše da rešetaju Tihića :-)

jebote tek tri hefte opozicionarstva je bilo dovoljno da se pobune nesmješteni :-) ja stranke i govana
Kod mene nema ni desnih ni lijevih. Postoje samo ONI multimilioneri i MI sirotinja i fukara u dugovima kod stranih Banaka. Nema nikakve politike niti kursa osim pravne ANARHIJE, ekstremnog ličnog bogaćenja pojedinaca bez ikakve odgovornosti i totalnog političkog diskursa, ništa više. Moraš biti baš totalni HAJVAN da to ne vidiš.
JoseMujica

#4950 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

nisam ja ni mislio na tebe...znam da si ti provjereni marksista :D ali pogledaj postova na prethodnoj stranici... Tihić haman posta Zlatko preko noći... ko u Taletu
Post Reply