Sve se ja slazem sa ovim sto si napisao. Jezim se na njihov sistem vladanja. Vecina je davno zasluzila zatvor. Nemoj mi govoriti da ne znam taj sistem jer su mi citavu porodicu jeba.ali takvim sistemom.Zijo77 wrote: ↑31/05/2020 12:53Nije sve u lopovluku, kod ove afere se otkrio čitav sistem vladanja od strane SDA. A to je sistem zasnovan na rodbinsko-stranačkim vezama u kojem uvijek ima i kriminala i lopovluka! To je sistem koji eliminiše sve sposobne i obrazovane i do apsurda forsira poslušne i odane. To je sistem koji bi u nedostatku poslušnih i sposobnih postavljao konje, ovce i njemačke ovčare za direktore i ministre. Ti ne shvataš monstruoznost tog sistema vladanja kojeg održavaju strah i MZ koja povremeno daje sredsta bojeći se novog rata! Da li si ti svjestan čudovišnog istupa reisa Kavazovića koji traži od Državnog tužilaštva da se osumnjičeni premijer pusti na slobodu! Da li si dobro poslušao Bakirov istup? Ja sam se na ta dva istupa naježio kao da gledam najveći horor film! Nije ova afera toliko komplikovana! Počelo je od Sebije Izetbegović! Sebija je naredila i sad šuti kao kurva znajući da će stranka izvući Fadila. Poslije njenog ultimativnog zahtijeva, slijedi nevidjeni javašluk i nekompetentnost poslušnika Sebije i Bakira. Da li je bilo namjere da se ukradu pare, nisam siguran? Ali, u zatvor se ide i za nesavjesno poslovanje. Deset miliona našeg novca je bačeno!animus wrote: ↑31/05/2020 11:16 Kako je tuzilastvo krenulo uhapsit ce i kineze sto su napravili i prodali respiratore ovako skupo. Tacno mi bude zao sto nam situacija nije bila gora a da nismo nista nabavili. Onda bi bila prica kako su nesposobni da kupe uredjaje. Kako je ljudski zivot bitniji od para.
Pa kako su ukrali pare ako su uplacene kinezima? Je li stvarno mislite da ce neki Shon We Tun vratiti dio para Fadilu?
Ja tvrdim nesto drugo. Ovdje nema kriminala sa ovim respiratorima. Ne mozes nekog optuziti za kriminal gdje ga nema. Samo se blamiraju sa ovim slucajem. U onom stanju nije se moglo drugacije raditi. Nista oni nisu tu ukrali.
Po meni je bolje bilo za tuzioce da su zagrebali po nabavci maski. Tu su mogli dokazati kriminal. Na respiratorima ce sce pasti i nece niko ni pricati o maskama i satorima u RSu.