SDA-All about
-
Milenkov buraz
#45077 Re: SDA-All about
EKSKLUZIVNO! Šokantno: Stenogram sastanka Predsjedništva i Kvinte: (Ne)idemo u NATO?
https://www.face.ba/vijesti/bih/ekskluz ... nato/45403
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#45078 Re: SDA-All about
- mayab
#45079 Re: SDA-All about
Gledao sinoc na FACE TVu, ma to ti je ono, samo ne talasaj, samo nešto uradi, predaj, ni tamo ni vamo, i jeste i nije, šuti, ne pričaj, zabavi javnost drugim temama, vidjećemo šta će biti, odluka nije konačna, ovo ono, drž ne daj, jebo lud zbunjenoga!Milenkov buraz wrote: ↑01/03/2020 08:56 EKSKLUZIVNO! Šokantno: Stenogram sastanka Predsjedništva i Kvinte: (Ne)idemo u NATO?
- Haris.ba
#45080 Re: SDA-All about
Snebivaju se samo zbog jedne stvari. Jer je Asim počinio najveću moguću grešku. Rekao da je prvi do Bakira. A drugi su mislili da su to oni.
I u unutarstranačkim odnosima to je jedino što je bitno. Ovo glasanje, zapošljavanje. Nije to ništa novo. A, tako je i u svim strankama.
Last edited by Haris.ba on 01/03/2020 09:18, edited 1 time in total.
- Styling
#45081 Re: SDA-All about
A, mozda niz vodu ode Sarajlic? Vec se mnogi iz SDA online ogradjuju od ovog postupka. Mozda pritisak u stranci bude veliki pa Bakir presjece pupcanu vrpcu.drug_profi wrote: ↑29/02/2020 21:34To je odlično. Lično mislim da je to manje loš dio SDA (da se razumijemo i dalje je LOŠ). Ostaje od zla oca i gore matere da se pita i stavlja na liste...
To ima samo jedean smjer. Dno.
Dno ce jednom da se dohvati, čak iako ima mnogo mulja kroz koji treba propasti.
Hoće li država i narod djeliti sudbinu SDA, to je do tog naroda. Nije do amerikanaca, Dodika, svjetskih sila i COVID-19.
Samo narod i izbori.
Ako treba i još ponešto.
- Lakat Jebić
#45082 Re: SDA-All about
Ja bih samo da napomenem, da se ne gubi iz vida, da nasuprot negativcima u ovoj posljednjoj epizodi - asimu, prevljaku i sebijii, stoji ekipa oko huse cesira koja je zavrtala vodu citavom gradu da se prodaju cijevi.
- JoseMujica
#45083 Re: SDA-All about
Lakat Jebić wrote: ↑01/03/2020 09:16 Ja bih samo da napomenem, da se ne gubi iz vida, da nasuprot negativcima u ovoj posljednjoj epizodi - asimu, prevljaku i sebijii, stoji ekipa oko huse cesira koja je zavrtala vodu citavom gradu da se prodaju cijevi.
ko god misli da su ovi smradovi išta bolji dobro se zajebo.....samo su izgubili u standardnoj igri od jačeg protivnika i sada slijedi kmečanje i ofiranje
jedini zapravo plus za sve nas obične ljude iz ovakvih situacija je da se izofira kako to sve funkcioniše...ali se prašina brzo slegne i nastavi po starom, uhodanom principu pijačarenja
- JoseMujica
#45084 Re: SDA-All about
ma i to bi bio zajeb...Asima ako smijene onda će ga utiho postaviti za direktora nečega da ćemo sutra plakat što su ga smijeniliStyling wrote: ↑01/03/2020 09:15A, mozda niz vodu ode Sarajlic? Vec se mnogi iz SDA online ogradjuju od ovog postupka. Mozda pritisak u stranci bude veliki pa Bakir presjece pupcanu vrpcu.drug_profi wrote: ↑29/02/2020 21:34To je odlično. Lično mislim da je to manje loš dio SDA (da se razumijemo i dalje je LOŠ). Ostaje od zla oca i gore matere da se pita i stavlja na liste...
To ima samo jedean smjer. Dno.
Dno ce jednom da se dohvati, čak iako ima mnogo mulja kroz koji treba propasti.
Hoće li država i narod djeliti sudbinu SDA, to je do tog naroda. Nije do amerikanaca, Dodika, svjetskih sila i COVID-19.
Samo narod i izbori.
Ako treba i još ponešto.
- Styling
#45085 Re: SDA-All about
Ma, naravno. I jedni i drugi su odron. Ali je interesantno sa tribina posmatrati njihov obracun.Lakat Jebić wrote: ↑01/03/2020 09:16 Ja bih samo da napomenem, da se ne gubi iz vida, da nasuprot negativcima u ovoj posljednjoj epizodi - asimu, prevljaku i sebijii, stoji ekipa oko huse cesira koja je zavrtala vodu citavom gradu da se prodaju cijevi.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#45086 Re: SDA-All about
"Pa i taj čovjek koji je to tražio za svoju suprugu, koji je namjerno došao da snima te stvari, to nije uredu. Sve je to trebalo ranije prijaviti rukovodstvu SDA", rekao je Izetbegović.
- Porodice Foht
#45087 Re: SDA-All about
Izetbegovic jr. kao ljut, trazit ce sankcije za sve ucesnike u sramnom snimku. Meni cudno, kako bahato vladaju mislio sam reci ce, pa sta, i drugi tako rade, haj´te molim vas. Ovo je udar na drzavu i vodecu drzavotvornu stranku pred Dan nezavisnosti BiH.
Ovako pokvari praznicno raspolozenje Asima Sarajlica.
Ovako pokvari praznicno raspolozenje Asima Sarajlica.
- muha_sa
#45088 Re: SDA-All about
pici wrote: ↑01/03/2020 09:44"Pa i taj čovjek koji je to tražio za svoju suprugu, koji je namjerno došao da snima te stvari, to nije uredu. Sve je to trebalo ranije prijaviti rukovodstvu SDA", rekao je Izetbegović.
![]()
![]()
da bi se moglo zataskat i napaviti nove ucjene il mu zaposlit zenu i mirna bosna... ovdje da imas imalo obraza ko i zena ti, podnio bi ostavku , to je najmanje sto mores a to da si za prijekog suda i streljanja to je ono sto bi po meni bilo najpravicnije za stetu koju godinama radis sa svojim minder ahbabima.... zeleno termitska bando...
-
mali_balon
#45089 Re: SDA-All about
Pa sta ocekivati od ljigavca....sta ocekivati od ljigavca koji brani kriminalc tako sto kaze da je ovaj napao kameru a ne novinara......samo nasilna smjena moze dohakat ljigavcupici wrote: ↑01/03/2020 09:44"Pa i taj čovjek koji je to tražio za svoju suprugu, koji je namjerno došao da snima te stvari, to nije uredu. Sve je to trebalo ranije prijaviti rukovodstvu SDA", rekao je Izetbegović.
![]()
![]()
da bi se moglo zataskat i napaviti nove ucjene il mu zaposlit zenu i mirna bosna... ovdje da imas imalo obraza ko i zena ti, podnio bi ostavku , to je najmanje sto mores a to da si za prijekog suda i streljanja to je ono sto bi po meni bilo najpravicnije za stetu koju godinama radis sa svojim minder ahbabima.... zeleno termitska bando...
- MarshalDodik
#45090 Re: SDA-All about
Odmjerena izjava lidera Bosnjaka.
Upotpuniti mu vjerujem da nije znao da ima vise ijedan delegat cija zena nije zaposlena. Cisti previd koji bi se riješio i bez talasanja ove vrste, ali eto..
Upotpuniti mu vjerujem da nije znao da ima vise ijedan delegat cija zena nije zaposlena. Cisti previd koji bi se riješio i bez talasanja ove vrste, ali eto..
- pici
#45091 Re: SDA-All about
gledao sam ovo, zaista hrabra zena, degradirase je sa glavne na obicnu sestru... i sad idu pritisci i trazi se greska za otkaz... FUJ ...izetbegovici su nemoralna i lopovska familija... pocev od babe mu i matere... ja sam tamo 90-91 kad je alija dobio izbore, bio usao u tramvaj na katedrali i na zadnjem dijelu tramvaja gledam kroz prozor i sad auta cekaju na semaforu i prvo sto mi pade u oko to je neko broji ogroman bunt para u kolima na suvozacevom sjedistu, pogledam bolje i prepoznam aliju, vozio ga onaj dino vozac-tjelohranitelj... bunt para broji u krilu mu, ja to nisam vidio ni u bankama, oko mene raja blenula... i skuzi dino da gledamo i rece mu a on nas pogleda i onaj cinican osmjehuljak, upali semafor i ode... to je bagra svoje vrste...muha_sa wrote: ↑01/03/2020 09:47pici wrote: ↑01/03/2020 09:44"Pa i taj čovjek koji je to tražio za svoju suprugu, koji je namjerno došao da snima te stvari, to nije uredu. Sve je to trebalo ranije prijaviti rukovodstvu SDA", rekao je Izetbegović.
![]()
![]()
- pici
#45092 Re: SDA-All about
ma kakva smjena to je za streljanja... ojadili i opljackali su ljudi to se ne moze prebrojat...mali_balon wrote: ↑01/03/2020 09:55Pa sta ocekivati od ljigavca....sta ocekivati od ljigavca koji brani kriminalc tako sto kaze da je ovaj napao kameru a ne novinara......samo nasilna smjena moze dohakat ljigavcupici wrote: ↑01/03/2020 09:44"Pa i taj čovjek koji je to tražio za svoju suprugu, koji je namjerno došao da snima te stvari, to nije uredu. Sve je to trebalo ranije prijaviti rukovodstvu SDA", rekao je Izetbegović.
![]()
![]()
- muha_sa
#45093 Re: SDA-All about
Ni obraza nit se guzici boje 
-
kritikos
#45094 Re: SDA-All about
Ispitivanje će trajati naredne 3 godine i ishoda neće biti. Sad će održati sjednicu da naprave tijelo koje će voditi proces istrage. Kad se tijelo formira za 4 mjeseca, onda će tijelo za istrage insistirati na formiranju komisije za praćenje rada. Za formiranje komisije će trebati još 4 mjeseca. Sačekaće se da se Izbori završe. Biće ostavki u komisiji za praćenje rada pa se neće krenuti s radom do popune nove komisije i to do naredne godine. A onda će tijelo za istrage ispitati svjedoke i aktere događaja. Biće zavedeno pitanje jesi li? i odgovor nisam!Izetbegović o aferi "Asim": Sve ćemo ispitati, svi će snositi sankcije
To će još trajati pola godine a komisija za praćenje rada će odbaciti istragu smatrajući je nedovoljnom i neadekvatnom te zahtjevati da se formira komisija za ispitivanje koja će proslijediti komisiji za praćenje rada na odobrenje a ova na odobrenje timu za ispitivanje na usvajanje. I sa formiranom novom komisijom za ispitivanje će se ući u 2022 godinu gdje će se ponovljena ispitivanja proširiti pitanjem jesi li siguran da nisi?
Taj izještaj će onda komisijia za praćenje rada prihvatiti polovinom 2022 i predati tijelu za istrage na usvajanje. Tijelo za istrage će zasjedati poslije izbora 2022 i proslijediti Baketu na konačnu odluku. Konačna odluka će se donijeti na današnji, dan Baketove izjave da nema osnova za sankcije.
- JoseMujica
#45095 Re: SDA-All about
tačan odgovor je : Nisam Allaha mi!kritikos wrote: ↑01/03/2020 10:06Ispitivanje će trajati naredne 3 godine i ishoda neće biti. Sad će održati sjednicu da naprave tijelo koje će voditi proces istrage. Kad se tijelo formira za 4 mjeseca, onda će tijelo za istrage insistirati na formiranju komisije za praćenje rada. Za formiranje komisije će trebati još 4 mjeseca. Sačekaće se da se Izbori završe. Biće ostavki u komisiji za praćenje rada pa se neće krenuti s radom do popune nove komisije i to do naredne godine. A onda će tijelo za istrage ispitati svjedoke i aktere događaja. Biće zavedeno pitanje jesi li? i odgovor nisam!Izetbegović o aferi "Asim": Sve ćemo ispitati, svi će snositi sankcije
To će još trajati pola godine a komisija za praćenje rada će odbaciti istragu smatrajući je nedovoljnom i neadekvatnom te zahtjevati da se formira komisija za ispitivanje koja će proslijediti komisiji za praćenje rada na odobrenje a ova na odobrenje timu za ispitivanje na usvajanje. I sa formiranom novom komisijom za ispitivanje će se ući u 2022 godinu gdje će se ponovljena ispitivanja proširiti pitanjem jesi li siguran da nisi?
Taj izještaj će onda komisijia za praćenje rada prihvatiti polovinom 2022 i predati tijelu za istrage na usvajanje. Tijelo za istrage će zasjedati poslije izbora 2022 i proslijediti Baketu na konačnu odluku. Konačna odluka će se donijeti na današnji, dan Baketove izjave da nema osnova za sankcije.![]()
-
kritikos
#45096 Re: SDA-All about
Hebi ga, čitam im matricu al sam tanak na finesama, kao i kod Komšića.....ista im je logika, jer su isti je'l?
- JoseMujica
#45097 Re: SDA-All about
- Haris.ba
#45098 Re: SDA-All about
Dobar je ovaj narativ sa osudom kako je nastao snimak.
Onda bi trebalo osuditi i nacin kako je nastao snimak likvidacije Srebrenicana.
Sutra da izadje snimak kako je neko nekoga autom zgazio, bilo bi osudjivanje onoga sto je snimio. Ili mozda kamere?
Brzo se zaboravlja. Ovdje postoje napadi na kamere, a ne snimaoce. Kada odgovara. A kada odgovara, nisu kamere krive, vec onaj sto je snimao.
P.S.
Ciji je ono haver sto napade kameru ni krivu ni duznu?
Onda bi trebalo osuditi i nacin kako je nastao snimak likvidacije Srebrenicana.
Sutra da izadje snimak kako je neko nekoga autom zgazio, bilo bi osudjivanje onoga sto je snimio. Ili mozda kamere?
Brzo se zaboravlja. Ovdje postoje napadi na kamere, a ne snimaoce. Kada odgovara. A kada odgovara, nisu kamere krive, vec onaj sto je snimao.
P.S.
Ciji je ono haver sto napade kameru ni krivu ni duznu?
Last edited by Haris.ba on 01/03/2020 10:16, edited 1 time in total.
- MarshalDodik
#45099 Re: SDA-All about
...a možda je ovog delegata jednostavno kvinta stvorila i tako htjela
In the nutshell
In the nutshell
-
made_in_sarajevo
#45100 Re: SDA-All about
Jebali majku lafo se ne slazu ali eto ne valja ni nezakonito snimanje, problem je to hahahahah