Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Državni vrh BiH ozvaničio početak radova: Tunel Hranjen je kapitalni projekt za Goražde
Postavljen kamen temeljac za izgradnju Buroj Ozone Cityja, Trnovo kao najperspektivnija lokalna zajednica u BiH
Čoban tjera ovčice: Prečko polje odlično za ispašu!
Osim pet kuća koje su sagrađene do krova, desetina postavljenih zastava s natpisom „Buroj“ i stada ovaca koje čuvaju čoban i ljuti psi, na gradilištu nema radnika
Vidiš došli su pameti. Nema kamen temeljca za tunel. Znaju da je zajebano posliej uklanjati i vraćati u prvobitno stanje. Sad samo dove i slikanje.
To je svakako sve u havu, kao i lova...
Državni vrh BiH ozvaničio početak radova: Tunel Hranjen je kapitalni projekt za Goražde
Postavljen kamen temeljac za izgradnju Buroj Ozone Cityja, Trnovo kao najperspektivnija lokalna zajednica u BiH
Čoban tjera ovčice: Prečko polje odlično za ispašu!
Osim pet kuća koje su sagrađene do krova, desetina postavljenih zastava s natpisom „Buroj“ i stada ovaca koje čuvaju čoban i ljuti psi, na gradilištu nema radnika
Sarajevogas postaje novi Telecom, prostor za zaposljavanje familije i stranackih kadrova. Fuj! Ali zato ja i dan danas kroz racune za gas, koji sam pocela koristiti tek 2012, placam nekakav ratni dug.
oligarHija tesHka... dinastija izetbegovic sultan sulejmani bakiri II i sultanum hatum hurem seka VI... da im allah da isto ko i njihovim podanicima kmetovima... selam
pici wrote:oligarHija tesHka... dinastija izetbegovic sultan sulejmani bakiri II i sultanum hatum hurem seka VI... da im allah da isto ko i njihovim podanicima kmetovima... selam
Prave tunel da sto prije raja pobjegne iz istocne Bosne u svijet. Koga vise zanimaju investicije?
Kome prave ovu cestu?
Buducim penzionerima jer mladih nece biti za par godina.
Znaci, najbolji primjer kako se podriva drzava. Pristupanje NATO-u je pod indegerencijom Predsjednistva, i onda Bakir zaobilazi tu instituciju (citaj Komsica) i opet organizuje kafanske (a sta god nije u okviru zvanicnih institucija je za mene kafansko) razgovore sa Dodikom i irelevantnim Covicem...
GandalfSivi wrote:Znaci, najbolji primjer kako se podriva drzava. Pristupanje NATO-u je pod indegerencijom Predsjednistva, i onda Bakir zaobilazi tu instituciju (citaj Komsica) i opet organizuje kafanske (a sta god nije u okviru zvanicnih institucija je za mene kafansko) razgovore sa Dodikom i irelevantnim Covicem...
Niko nista ne zaobilazi.
Ovo nije bio sastanak predsjednistva.
A bez amina iz predsjednistva nema vijeca ministara.
Ovo ti je bio sastanak predsjednika 3 stranke koje ce valjda oformiti to vijece ministara..
Last edited by bunk on 06/03/2019 14:20, edited 1 time in total.
Prokleti BH Blok, sto nisu htjeli preuzeti historijsku odgovornost vec iz hladovine opozicije tjeraju SDA na kafanske kompromise o tome kako ce se vlast formirati odmah, a o NATO-u ce se dogovarati kasnije. Da je BH Blok prihvatio historijsku odgovornost, sve bi bilo drugacije. SDA bi bila natjerana na kafanski kompromis o tome kako ce se vlast formirati odmah, a o NATO-u ce se dogovarati kasnije.
Prpa.ba wrote:Prokleti BH Blok, sto nisu htjeli preuzeti historijsku odgovornost vec iz hladovine opozicije tjeraju SDA na kafanske kompromise o tome kako ce se vlast formirati odmah, a o NATO-u ce se dogovarati kasnije. Da je BH Blok prihvatio historijsku odgovornost, sve bi bilo drugacije. SDA bi bila natjerana na kafanski kompromis o tome kako ce se vlast formirati odmah, a o NATO-u ce se dogovarati kasnije.
Prpa.ba wrote:Prokleti BH Blok, sto nisu htjeli preuzeti historijsku odgovornost vec iz hladovine opozicije tjeraju SDA na kafanske kompromise o tome kako ce se vlast formirati odmah, a o NATO-u ce se dogovarati kasnije. Da je BH Blok prihvatio historijsku odgovornost, sve bi bilo drugacije. SDA bi bila natjerana na kafanski kompromis o tome kako ce se vlast formirati odmah, a o NATO-u ce se dogovarati kasnije.
Nigdje veze ,al eto ocito imas publiku ..
Jebi ga bunk... samo dobre predstave imaju uvijek pobliku... Loše. samo na premijeri... Ja, Radovana III u izvedbi Zorana Radmilovića gledao za vrijeme studija, najmanje, 15 puta...
GandalfSivi wrote:Znaci, najbolji primjer kako se podriva drzava. Pristupanje NATO-u je pod indegerencijom Predsjednistva, i onda Bakir zaobilazi tu instituciju (citaj Komsica) i opet organizuje kafanske (a sta god nije u okviru zvanicnih institucija je za mene kafansko) razgovore sa Dodikom i irelevantnim Covicem...
Niko nista ne zaobilazi.
Ovo ti je bio sastanak predsjednika 3 stranke koje ce valjda oformiti to vijece ministara..
Predsjednici stranke kao takvi nemaju formalnu funkciju u kreiranju drzave, oni vode svoje stranke. Ako se prica o Predsjednistvu, imaju tri clana koji se dogovaraju. Ako se radi o Vijecu ministara, imaju dva doma Parlamenta gdje se to dogovara. Iza zatvorenih vrata se prave dogovori koji ugrozavaju drzavu i nude se ustupci koji se ocito ne smoju javno ponuditi.
Kafane nisu institucije drzave, tu se ne prave dogovori...
Niko nista ne zaobilazi.
Predsjednici stranke kao takvi nemaju formalnu funkciju u kreiranju drzave, oni vode svoje stranke. Ako se prica o Predsjednistvu, imaju tri clana koji se dogovaraju. Ako se radi o Vijecu ministara, imaju dva doma Parlamenta gdje se to dogovara. Iza zatvorenih vrata se prave dogovori koji ugrozavaju drzavu i nude se ustupci koji se ocito ne smoju javno ponuditi.
Kafane nisu institucije drzave, tu se ne prave dogovori...
Gandalfe druze ,sve ce isplivati ,a ustupke ne smije niko pruziti sto se tice NATO-a ,ostalo me i ne zanima..
Priča oko NATO je klasična ubleHa... mi smo u NATU, i to ne može niko na svijetu zaustaviti... kakav Dodik,cirkuzant i klaun... smije mu se i NATO, cepa se od smeha... Samo čini uslugu svom drugu Bakiru...
Pa eno i Vučić hoče da prizna Kosovo... ... Koprca se Tači s carinama, još par dana...
kmirsad wrote:Priča oko NATO je klasična ubleHa... mi smo u NATU, i to ne može niko na svijetu zaustaviti... kakav Dodik,cirkuzant i klaun... smije mu se i NATO, cepa se od smeha... Samo čini uslugu svom drugu Bakiru...
Pa eno i Vučić hoče da prizna Kosovo... ... Koprca se Tači s carinama, još par dana...
i to baza po sred entiteta neutralnog
rusi vec naciljali su par nuklearki... kazu marker im scepanov toranj
kmirsad wrote:Priča oko NATO je klasična ubleHa... mi smo u NATU, i to ne može niko na svijetu zaustaviti... kakav Dodik,cirkuzant i klaun... smije mu se i NATO, cepa se od smeha... Samo čini uslugu svom drugu Bakiru...
i to baza po sred entiteta neutralnog
rusi vec naciljali su par nuklearki... kazu marker im scepanov toranj
Rahmetli babo bi rekao... majmunima ti to pričaj...