Ok, obzirom na tvoj odgovor, nema ti nista nelogicno. Ostaje samo onda ono moje drugo pitanje. Je li se osjecas kao ovca zbog toga sto nasjedas na sda jeftinu propagandu?meme_machine wrote:Pa evo pomozi mi da shvatim za ZDK:izvrsni direktor wrote: Znaci, sda treba pomoc bh bloka u borbi protiv njihovih partnera sa kantonalnog nivoa?? I u borbi u domovima naroda protiv onih kojima su oni svojim glaspvima omogica vecinu?
I tebi ovdje nema nista nelogicno? Ne osjecas se ko ovca kad nasjedas na ovo?
1. Najbolja kombinacija bh. blok - SDA
2. Bh. blok nece sa SDA, a ni sa HDZ-om izgleda
Sta uraditi, kako sastaviti vlast?
Bh. blok ne zeli u vlast, i onda se ljute zato sto drugi idu u vlast bez njih. Totalno nelogicno ponasanje.
SDA-All about
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#39151 Re: SDA-All about
- Leverage
#39152 Re: SDA-All about
Kao da oni znaju šta je sramota.drug_profi wrote:Damir Arnaut SBB
Ne sumnjam da je bilo upravo ovako kako čovjek kaže.Kako gledate na informacije koje vješto koriste druge stranke o tome da je SDA praktično omogućila izbor po četiri delegata iz SNSD-a i HDZ-a u Dom naroda Parlamentarne skupštine BiH?
To je kontrolni paket o kojem sam govorio. SDA je te usluge naplatila i rezultat je izbor Denisa Zvizdića za člana Kolegija sa devet bošnjačkih glasova naspram jedanaest, uključujući i moj, koje je dobio Nermin Nikšić. Kada još uporedite probosanske glasove, Zvizdić i dalje ima samo 9, svi iz SDA, dok Nikšić tada ima čak 15. No Zvizdić je izabran jer je pored tih devet bošnjačkih dobio četrnaest Dodikovih i Čovićevih glasova, naspram Nikšićevih nula iz tog bloka kojim SDA sada, k'o fol, plaši građane.
Ono što posebno iritira je što SDA pri tome ne bira sredstva i nema stida – dokazanim patriotima poput Kojovića crtaju metu na leđima, najveće kukavice u svojim redovima poput Genjca isturaju da nama, koji smo se suprotstavili srbijanskoj mašineriji u Londonu, govore o hrabrosti, njihovom članu Kolegija Borjani Krišto odobravaju put na komemoraciju ustaša u Bleiburgu i usvajanje rezolucije o BiH u hrvatskom saboru, što Nikšić nikada ne bi dopustio, a ljude koji su sve i dogovorili sa SNSD-om i HDZ-om predstavljaju kao zaštitnike države. Jeste, kad bi svi državu posmatrali kao oni – 'država to sam ja' plus pet familija.
Kako vas nije stid "patriote"? Kako vas samo nije stid!?
- Leverage
#39153 Re: SDA-All about
Zato su vaši glasali za Dušanku Majkić i HDZ-ov kadar, tako da ne bi slučajno bilo dileme ko će praviti vlast narednih 100 godina.saale wrote:bunk wrote:Sa hdz i snsd( eventualno sds) ce se vlast praviti i narednih 100 godina.
Sve gluposti pojedinaca koji ne vide dalje od cevabdzinica na Carsiji ili Panonskog jezera u Tz mozete okaciti macku o rep.
Isto kao i taktiku nadobudnih da "zaobidju" hdz..![]()
![]()
I sad bi da nekom držite patriotske lekcije.
- Styling
#39154 Re: SDA-All about
E bas tako. Aferim!Leverage wrote:Zato su vaši glasali za Dušanku Majkić i HDZ-ov kadar, tako da ne bi slučajno bilo dileme ko će praviti vlast narednih 100 godina.saale wrote:bunk wrote:Sa hdz i snsd( eventualno sds) ce se vlast praviti i narednih 100 godina.
Sve gluposti pojedinaca koji ne vide dalje od cevabdzinica na Carsiji ili Panonskog jezera u Tz mozete okaciti macku o rep.
![]()
- bunk
#39155 Re: SDA-All about
Mani ba toga,Bosna i Hercegovina je i u manjem entitetu i u Neumu.Nema zaobilazenja i pravljenja vlasti samo iz CentraLeverage wrote:Zato su vaši glasali za Dušanku Majkić i HDZ-ov kadar, tako da ne bi slučajno bilo dileme ko će praviti vlast narednih 100 godina.saale wrote:bunk wrote:Sa hdz i snsd( eventualno sds) ce se vlast praviti i narednih 100 godina.
![]()
- drug_profi
#39156 Re: SDA-All about
Jah, hajmo malo o KS.
Jebo drzavu jel tako?
Jebo drzavu jel tako?
- cvrčak_na_hedonizmu
#39157 Re: SDA-All about
Pa ovi bi prodali bubreg i pola familije za milion, a kamoli za milijardu godišnjedrug_profi wrote:Jah, hajmo malo o KS.
Jebo drzavu jel tako?
- drug_profi
#39158 Re: SDA-All about
Ma pazi mi pricamo o izdaji drzave, a lik skrece temu na ono sto ih najvise boli.
- kmirsad
#39159 Re: SDA-All about
drug_profi wrote:Ma pazi mi pricamo o izdaji drzave, a lik skrece temu na ono sto ih najvise boli.
- bunk
#39160 Re: SDA-All about
O kakvoj izdaju Drzave je rijec i ko je taj koji je izdao Bosnu i Hercegovinu?
- drug_profi
#39161 Re: SDA-All about
Najlakše se sad blesav praviti, jelde?bunk wrote:O kakvoj izdaju Drzave je rijec i ko je taj koji je izdao Bosnu i Hercegovinu?
Jel vas to ima više na tom nicku pa sad ti preuzeo drugu smjenu?
Pitaj tog iz prve o čemu smo pričali.
- cvrčak_na_hedonizmu
#39162 Re: SDA-All about
Ne znam što se zamaraš s njim, vidiš da lik vrti istu priču ko pokvarena ploča i uopšte ne čita šta mu se piše, kad vidiš nick samo skrolaš dalje i problem riješendrug_profi wrote:Ma pazi mi pricamo o izdaji drzave, a lik skrece temu na ono sto ih najvise boli.
- drug_profi
#39163 Re: SDA-All about
Mislim tvrdiš da su HDZ i SNSD protivdrzavne stranke.
Ok.
Dao si im svojim glasovima moć da blokiraju šta hoće.
I sad kukaš kako treba državu spašavat?
More MARŠ! Treba je spašavati ali prvo od VAS, a ne SA VAMA!
Ok.
Dao si im svojim glasovima moć da blokiraju šta hoće.
I sad kukaš kako treba državu spašavat?
More MARŠ! Treba je spašavati ali prvo od VAS, a ne SA VAMA!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#39165 Re: SDA-All about

braca po lopovluku... selam
-
criticos
#39166 Re: SDA-All about
Pokopnik i ukopnik.pici wrote:
braca po lopovluku... selam
- meme_machine
#39167 Re: SDA-All about
Ne branim ja SDA sto nije izabrala mandatare bh. bloka za Dom Naroda, trebali su to uraditi i to im je greska (medjutim, je li bh. blok glasao za mandatare SDA za Dom Naroda, ako nije ne znam onda cemu ljutnja).izvrsni direktor wrote:Ok, obzirom na tvoj odgovor, nema ti nista nelogicno. Ostaje samo onda ono moje drugo pitanje. Je li se osjecas kao ovca zbog toga sto nasjedas na sda jeftinu propagandu?meme_machine wrote:Pa evo pomozi mi da shvatim za ZDK:izvrsni direktor wrote: Znaci, sda treba pomoc bh bloka u borbi protiv njihovih partnera sa kantonalnog nivoa?? I u borbi u domovima naroda protiv onih kojima su oni svojim glaspvima omogica vecinu?
I tebi ovdje nema nista nelogicno? Ne osjecas se ko ovca kad nasjedas na ovo?
1. Najbolja kombinacija bh. blok - SDA
2. Bh. blok nece sa SDA, a ni sa HDZ-om izgleda
Sta uraditi, kako sastaviti vlast?
Bh. blok ne zeli u vlast, i onda se ljute zato sto drugi idu u vlast bez njih. Totalno nelogicno ponasanje.
U vezi ZDK ostajem pri svom, nisi jos ponudio nikakvu alternativu za to (a analogno i za svaki drugi kanton koji nije KS).
Bojim se da je zato sto alternativa ne postoji, ali lakse je reci da sam ja ovca i time se sva diskusija zavrsava.
- Maraschino
#39168 Re: SDA-All about
Je li Kuko koristio navigaciju da nadje Spahinu 14 ?
- cvrčak_na_hedonizmu
#39169 Re: SDA-All about
Jel tebi jasno sta si ovdje napisaomeme_machine wrote: Ne branim ja SDA sto nije izabrala mandatare bh. bloka za Dom Naroda, trebali su to uraditi i to im je greska (medjutim, je li bh. blok glasao za mandatare SDA za Dom Naroda, ako nije ne znam onda cemu ljutnja).
U vezi ZDK ostajem pri svom, nisi jos ponudio nikakvu alternativu za to (a analogno i za svaki drugi kanton koji nije KS).
Bojim se da je zato sto alternativa ne postoji, ali lakse je reci da sam ja ovca i time se sva diskusija zavrsava.
Oni nece za nas da glasaju zato mi dajemo cetnicima i ustasama kontrolni paket u DN Parlamenta BiH, cemu ljutnja
Ne znam jesil ovca, al zato znam da bas pises nebuloze
- meme_machine
#39170 Re: SDA-All about
Pa obrni legendo, pa ces skontati vlastitu nebulozucvrčak_na_hedonizmu wrote:
Jel tebi jasno sta si ovdje napisao![]()
Oni nece za nas da glasaju zato mi dajemo cetnicima i ustasama kontrolni paket u DN Parlamenta BiH, cemu ljutnja
Bh. blok nece da glasa za SDA, dakle opet ce kontrola ici vise u smjeru HDZa i SNSDa
Bh. blok je jednako kriv. A ako ti ova jednostavna logika nije jasna, onda ne znam stvarno, preporucio bih neko mentalno vjezbanje
Edit: btw napisao sam da taj SDA-ov potez ne podrzavam, samo ukazujem da treba postojati neka dvosmjernost u odnosima bh. blok-SDA
Last edited by meme_machine on 25/02/2019 19:42, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#39171 Re: SDA-All about
enoihina niz vraca se spustaju, de .BA dajte ridjem tu krunu da nas povede... patriJotski... selam 
- meme_machine
#39172 Re: SDA-All about
E i jah, zamolio bih bh. blok da se malo aktivira po zapadnoj Hercegovini i u manjem entitetu, da SDA ne mora ici u koaliciju sa nacionalnim strankama.
Ko zna, mozda bh. blok bude tamo toliko uspjesan da mu i ne budu trebale koalicije
Nije zivot jedan kanton
Ko zna, mozda bh. blok bude tamo toliko uspjesan da mu i ne budu trebale koalicije
Nije zivot jedan kanton
- cvrčak_na_hedonizmu
#39173 Re: SDA-All about
Znaci BH blok je jednako kriv zato sto SDA svojim glasovima isporuci SNSD-u kontrolni paket Srba u DN prije nekoliko mjeseci, a onda to isto uradi i sa HDZ-om, i ovi sad imaju vecinu ( 8 od 15 ) u DN Parlamenta BiHmeme_machine wrote:Pa obrni legendo, pa ces skontati vlastitu nebulozucvrčak_na_hedonizmu wrote:
Jel tebi jasno sta si ovdje napisao![]()
Bh. blok nece da glasa za SDA, dakle opet ce kontrola ici vise u smjeru HDZa i SNSDa
Bh. blok je jednako kriv. A ako ti ova jednostavna logika nije jasna, onda ne znam stvarno, preporucio bih neko mentalno vjezbanje
Daj ba, trolas me
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#39174 Re: SDA-All about
Kriv je a nije ni usao u koaliciju. To je valjda svima jasno.
- meme_machine
#39175 Re: SDA-All about
Pogledaj moj edit gore, ne stigoh na vrijeme editovaticvrčak_na_hedonizmu wrote:
Znaci BH blok je jednako kriv zato sto SDA svojim glasovima isporuci SNSD-u kontrolni paket Srba u DN prije nekoliko mjeseci, a onda to isto uradi i sa HDZ-om, i ovi sad imaju vecinu ( 8 od 15 ) u DN Parlamenta BiH
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daj ba, trolas menemoguce je biti tako.....jel, ne bas inteligentan
Opet, po cetvrti put ponavljam, ne podrzavam potez, ali istovremeno govorim da i bh. blok treba pozitivne poteze povlaciti