SDA na svim nivoima.
SDA-All about
-
Hafis
#36502 Re: SDA-All about
Ovi naši ovdje jesu stvarno lopine, ali nešto i propuste dole.
A ovi ga zabijaju do jaja, nema milosti.
To se najbolje vidi u Mostaru. Ne može para proći kroz to sito....
Npr. kada rade jedan jebeni trotoar...normalno taj dio gradskog fonda koji po ustaljenoj shemi ide za uređenje 'tzv. lijeve obale, ide preko SDA i njenih građevinara. Toliko se ono ugradi u to, isiše...da na kraju ono što naprave ispadne jadnije i lošije od onoga što su htjeli izmjeniti.
A ovi ga zabijaju do jaja, nema milosti.
To se najbolje vidi u Mostaru. Ne može para proći kroz to sito....
Npr. kada rade jedan jebeni trotoar...normalno taj dio gradskog fonda koji po ustaljenoj shemi ide za uređenje 'tzv. lijeve obale, ide preko SDA i njenih građevinara. Toliko se ono ugradi u to, isiše...da na kraju ono što naprave ispadne jadnije i lošije od onoga što su htjeli izmjeniti.
- JThomas
#36503 Re: SDA-All about
nije bolan samo je vas brojkom manje na koje se dijeli...
- fosna2014
#36504 Re: SDA-All about
Poceo skup sda u Bihacu. Dovlaci se nejac iz okolnih sela.
Pjeva: Hari Varesanovic
Pjeva: Hari Varesanovic
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#36505 Re: SDA-All about
Gleda li iko ubijanje u pojam ove sdaovke iz telekoma veceras?

-
last mohicans
#36506 Re: SDA-All about
Ubili je Čengić, Kojović, pa i Đonlagic. Zalosno da je zena u zrelim godinama tako nespremna a obnaša tako bitne funkcije samo zbog toga što je podobna ezdeašica. Dečko od 26 godina je dotukao argumentima i činjenicama. Majka mu moze biti.
- JThomas
#36507 Re: SDA-All about
baš čudno da ima takvih u našem telecomu. ja mislio tamo samo najbolje studente primaju.
- nivla
#36508 Re: SDA-All about
nego ko je ovaj majorizirani, proziva kako se na bosnjackom kaze kutarisi razlomak, svaka cast ostatku da ga nisu poslali u pmlast mohicans wrote:Ubili je Čengić, Kojović, pa i Đonlagic. Zalosno da je zena u zrelim godinama tako nespremna a obnaša tako bitne funkcije samo zbog toga što je podobna ezdeašica. Dečko od 26 godina je dotukao argumentima i činjenicama. Majka mu moze biti.
- Chmoljo
#36509 Re: SDA-All about
Mali Čengić je bio odličan večeras.
-
last mohicans
#36510 Re: SDA-All about
Stari senilan, HDZ 90 ako se ne varam. Mlati s teme na temu i lupa ko maksim. Jebo li mu bošnjački Čovica i UZP.nivla wrote:nego ko je ovaj majorizirani, proziva kako se na bosnjackom kaze kutarisi razlomak, svaka cast ostatku da ga nisu poslali u pmlast mohicans wrote:Ubili je Čengić, Kojović, pa i Đonlagic. Zalosno da je zena u zrelim godinama tako nespremna a obnaša tako bitne funkcije samo zbog toga što je podobna ezdeašica. Dečko od 26 godina je dotukao argumentima i činjenicama. Majka mu moze biti.
- Banksy
#36511 Re: SDA-All about
Chmoljo wrote:Mali Čengić je bio odličan večeras.
- Chmoljo
#36512 Re: SDA-All about
Kaže, ja sam rukovodeća u veliloj firmi, kad god smo se obratili birou za zapošljavanje uvijek su nam izašli u susret.JThomas wrote:baš čudno da ima takvih u našem telecomu. ja mislio tamo samo najbolje studente primaju.
Kaže ovaj crveni: pa jeste kada radite u bhtelecomu.
Ili se nekolilo puta vraćala na zakon o izbornim jedinicama i naletjela na volej jer je sda izabrala Puzigaću koji je blokirao donošenje zakona.
Baš je amaterski nastup imala. Ali onda kad skontaš, snaga naroda nikad nije bila u argumentu, nego u IMTu.
-
last mohicans
#36513 Re: SDA-All about
Onda kazu sta ima ponuditi dečko od 26 godina. Itekako ima. SDP ulaze u edukaciju podmladka konstantno i to donosi rezultate. Imaju spremne mladice i djevojke. Samo treba usporediti jednog Zildzica koga su vecinu zivota udarali sa ovako spremnim momkom. Nemjerljivo i neuporedivo.Chmoljo wrote:Mali Čengić je bio odličan večeras.
- General War
#36514 Re: SDA-All about
Sad mi jaran pokazuje nekakvo pismo upuceno penzionerima od Fadila N u Tuzli. Fali se sa PIO, kako je sad na budjetu federacije, pemzija ide gore...ljepota. Ali nigdje izravno nema nista SDA logo, vec njegov potpis.
- Banksy
#36515 Re: SDA-All about
https://avaz.ba/vijesti/bih/419694/nova ... h-podatakaGeneral War wrote:Sad mi jaran pokazuje nekakvo pismo upuceno penzionerima od Fadila N u Tuzli. Fali se sa PIO, kako je sad na budjetu federacije, pemzija ide gore...ljepota. Ali nigdje izravno nema nista SDA logo, vec njegov potpis.
-
Labirint
#36516 Re: SDA-All about
Na drugoj temi napisah, ova Čolo je glupa pojavom bez da ista gukne, ona labrnja odvratna objesena ladicarska, tupi pogled bezlicni, ulozeno u nju zivotom ali dalje od provincijsko mahalaskog mentaliteta nece nikad dobaciti. Kaze mrtva hladna pa sto u realnom sektoru nisu plate kao u telekomu... jebbem ti alija sve!!!
- General War
#36517 Re: SDA-All about
A haa, pa eto istina je.Banksy wrote:https://avaz.ba/vijesti/bih/419694/nova ... h-podatakaGeneral War wrote:Sad mi jaran pokazuje nekakvo pismo upuceno penzionerima od Fadila N u Tuzli. Fali se sa PIO, kako je sad na budjetu federacije, pemzija ide gore...ljepota. Ali nigdje izravno nema nista SDA logo, vec njegov potpis.
-
statixx
#36518 Re: SDA-All about
Nije dzaba prozvan seoskom varalicom.
- Dozer
#36519 Re: SDA-All about
Na kojoj TV je ovo bilo, i u koliko h?
- JThomas
#36520 Re: SDA-All about
neko je davno, davno ovdje napisao da oni misle da se plate povećavaju povećanjem plata...
- studiorum_tuzlaensis
#36521 Re: SDA-All about
Ne znam da li će mi se ikad iko gaditi više nego ovi zeleni
"Ova lista SDA je najbolja, svi općinski odbori su izbarali najbolje kandidate, da sam ih sam birao ne bih bolje izabrao. Sada općinski odbori trebaju učiniti sve da oni dobiju što više glasova. Treba nam 18 zastupnika u Skupštini KS-a da imamo većinu. Zadnji put kada smo imali 15 zastupnika imali smo stabilnu Vladu, sve ostale vlade su se raspadale kada nismo imali stabilnu većinu. Sada nam treba stabilna većina da avanturistima u politici pokažemo gdje im je mjesto, da onemogućimo interesne grupe da nas ometaju u našim planovima“, kazao je Efendić te ukratko predstavio plan "Pokrenimo Sarajevo zajedno“.
Povraća mi se majkemi.
"Ova lista SDA je najbolja, svi općinski odbori su izbarali najbolje kandidate, da sam ih sam birao ne bih bolje izabrao. Sada općinski odbori trebaju učiniti sve da oni dobiju što više glasova. Treba nam 18 zastupnika u Skupštini KS-a da imamo većinu. Zadnji put kada smo imali 15 zastupnika imali smo stabilnu Vladu, sve ostale vlade su se raspadale kada nismo imali stabilnu većinu. Sada nam treba stabilna većina da avanturistima u politici pokažemo gdje im je mjesto, da onemogućimo interesne grupe da nas ometaju u našim planovima“, kazao je Efendić te ukratko predstavio plan "Pokrenimo Sarajevo zajedno“.
Povraća mi se majkemi.
- JThomas
#36522 Re: SDA-All about
a te "interesne grupe" su njihovi sateliti, vjerniji od pola pravog članstva i upravljačkih struktura. iz pravog se neko malo malo odvoji, a BPSovi, BOSSovi, stojnići, tope, tzv. penzioneri i invalidi nikad izdati neće. temeljni stub vlasti.
-
statixx
#36523 Re: SDA-All about
tj. da ne moramo dijeliti talove sa onima koji su nam zabili noz u ledja.studiorum_tuzlaensis wrote:da onemogućimo interesne grupe da nas ometaju u našim planovima“
-
Nero Histrion
#36524 Re: SDA-All about
Pokazat ce se vama uskoro gdje vam je mjesto, jos koji dan samo.studiorum_tuzlaensis wrote:Ne znam da li će mi se ikad iko gaditi više nego ovi zeleni
Povraća mi se majkemi.
- fosna2014
#36525 Re: SDA-All about
Dosta rupa praznih na skupu SDA u Bihacu. Najlosija posjecenost SDA ikad u gradu na Uni. Po mojoj procjeni 3500 ljudi.