SDA-All about

JThomas

#35851 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

poruka disidentima koji traže preko hljeba pogače, da je najsigurnije ipak u majčinskom krilu... :mrgreen:
statixx

#35852 Re: SDA-All about

Post by statixx »

JThomas wrote:poruka disidentima koji traže preko hljeba pogače, da je najsigurnije ipak u majčinskom krilu... :mrgreen:
Salko, Senad i Sadik dislike... :sad: :D
SmokingMan

#35853 Re: SDA-All about

Post by SmokingMan »

kmirsad wrote:Pokupih ovo s fejsa...jel ovo šta zapelo sa IVZ ili flertuje sa građanskom opcijom... ili mu neko ovo podmeče da ga diskredituje...
Image
Islam između bosanstva i bošnjaštva. :D
JThomas

#35854 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

predlažem očito kompromisno rješenje u duhu ideja osnivača i oca - do podne bošnjaštvo a od podne bosanstvo.
drug_profi

#35855 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

JThomas wrote:predlažem očito kompromisno rješenje u duhu ideja osnivača i oca - do podne bošnjaštvo a od podne bosanstvo.
Ili po potrebi....
jefff

#35856 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Interesantno da su dijasporci najvece patriote.
kmirsad

#35857 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

drug_profi wrote:
JThomas wrote:predlažem očito kompromisno rješenje u duhu ideja osnivača i oca - do podne bošnjaštvo a od podne bosanstvo.
Ili po potrebi....
mogu se podijeliti na nekoliko ekipa, pa turnir na male...koja god pobjedi, računa se matičnom stadu...
shbc

#35858 Re: SDA-All about

Post by shbc »

jefff wrote:Interesantno da su dijasporci najvece patriote.
Ljubav prema domovini ih sputavala u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, pa morali pobjeci. Ne znam sta ti je toliko cudno :mrgreen:
DonieBrasco

#35859 Re: SDA-All about

Post by DonieBrasco »

jefff wrote:Interesantno da su dijasporci najvece patriote.
Dijaspora je jedno od glavnih glasakih tijela SDA, ljudi koji pojma nemaju sta ta ista SDA radi drazvi iz koje su porjeklom.
drug_profi

#35860 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Ja ti kazem da kad bi me prisilili da se pod stare dane dam u emigraciju i ja bih samo za SDA glasao. Iz inata svima koji su ostali i uvijek glasali za SDA. Ili nisu uopšte glasali. Dobar vam SDA? Hoćete SDA? E evo vam ih. Nema sad nećete više...
kmirsad

#35861 Re: SDA-All about

Post by kmirsad »

drug_profi wrote:Ja ti kazem da kad bi me prisilili da se pod stare dane dam u emigraciju i ja bih samo za SDA glasao. Iz inata svima koji su ostali i uvijek glasali za SDA. Ili nisu uopšte glasali. Dobar vam SDA? Hoćete SDA? E evo vam ih. Nema sad nećete više...
:lol: :lol: :lol:
kosponovodjeluje

#35862 Re: SDA-All about

Post by kosponovodjeluje »

Koliko je propala i pocijepana kriminalna organizacija SDA govori i “tužna” politička sudbina i kmečanje polupismenog i lažnog studenta Harisa Zahiragića, glavnog bota omražene Sebije Izetbegović.

Image

Image

Image
Last edited by kosponovodjeluje on 04/09/2018 20:06, edited 2 times in total.
JThomas

#35863 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

pobunjenik :lol:

ovo nije borba za mandat... :lol:
statixx

#35864 Re: SDA-All about

Post by statixx »

Apsolutno nezavisan i podlozan iskljucivo samo :| opstem interesu... :run:
Banksy

#35865 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Za to vrijeme druga, Zvizdićeva struja, putem svojih medija, uredno, na dnvenoj bazi, prati aktivnosti SDP kandidata (pokazujući za koga će glasati njihov dio stranke).

Fahro i Bakir protiv 2 Denisa.

http://www.slobodna-bosna.ba/pretraga.h ... rovi%C4%87

DENIS BEĆIROVIĆ IZ GORNJEG VAKUFA PORUČUJE: "Ne smijemo dozvoliti da rušilačke politike beznađa i straha nailaze na plodno tlo među narodom..."!

DENIS BEĆIROVIĆ U TRAVNIKU: „Održanje trenutnog stanja generira dalje..."„... podjele i nepovjerenje,

DENIS BEĆIROVIĆ IZ TEŠNJA NAJAVLJUJE: „Neprihvatljivo da minimalna plata, koju nažalost prima veliki broj radnika, nije dovoljna gotovo ni za…“!

PREDSJEDNIČKI KANDIDAT SDP-a, DENIS BEĆIROVIĆ: "Mladi su izvarani nerealnim obećanjima, treba nam zaokret"

DENIS BEĆIROVIĆ PROMOVISAO KNJIGU: „Moji protivnici su nezaposlenost i odlazak mladih

DENIS BEĆIROVIĆ POPULARNIJI VANI NEGO KOD NAS: Evo ko mu je sada pružio podršku...

PORUKA BEĆIROVIĆA DAČIĆU U 11 TEZA: „Prijeteći nedjeljivoj BiH, Srbija priziva otcjepljenje Vojvodine i Sandžaka“

SDP SE POHVALIO PISMOM BIVŠEG KANCELARA AUSTRIJE: "Dragi Denise, želim tebi i čitavoj Socijaldemokratskoj partiji..."!

BEĆIROVIĆ REZOLUTAN: "Vučić negira integritet BiH, Predsjedništvo mora upozoriti UN"!

SVI VOLE DENISA: Socijaldemokrati iz zemalja članica Europske unije dali podršku kandidatu SDP-a za člana Predsjedništva BiH
asurbanipal

#35866 Re: SDA-All about

Post by asurbanipal »

Impressum wrote:gledam slike iz Mostara, neke žene asocijacija bla bla i vidim onu Bakirovu Elenu :D Čaušesku
samo zbog njene ogavne face ne bi nikad glasao za sda

Bilo je dobrih koka tamo.

Maksuz otišao samo zbog toga. :mrgreen:
Better Man

#35867 Re: SDA-All about

Post by Better Man »

drug_profi wrote:Ako se dobro sjećam, Tigar je bio nekad na listama SDP-a? Jesam li pogrijesio?
Koliko znam nije nikad.
svi u napad

#35868 Re: SDA-All about

Post by svi u napad »

Bas mi nesto plaho zao Zahiragica. Momak se toliko trudio i toliko vazelina potrosio a oni ga stavili na 15 mjesto. Lopovi iskoristili naivnost tj. mladost istog a sad eto ti 15 mjesto za sve sto je ucinio za stranku i napaceni narod. Samo ovo pismo koje je napisao u stilu Djure Pucara Starog i njegova zrtva za nas narod bili su vrijedni barem 3 mjesta na listi. Nepravda pa to ti je. Nego ne daj se ti nama nasa diko i vodiljo. Slijedeci izbori su tvoji samo nastavi sa svojom pozrtvovanoscu i potrosnjom vazelina. Sve ce se to isplatiti jednog dana. :thumbup:
megaman4

#35869 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

svi u napad wrote:Bas mi nesto plaho zao Zahiragica. Momak se toliko trudio i toliko vazelina potrosio a oni ga stavili na 15 mjesto. Lopovi iskoristili naivnost tj. mladost istog a sad eto ti 15 mjesto za sve sto je ucinio za stranku i napaceni narod. Samo ovo pismo koje je napisao u stilu Djure Pucara Starog i njegova zrtva za nas narod bili su vrijedni barem 3 mjesta na listi. Nepravda pa to ti je. Nego ne daj se ti nama nasa diko i vodiljo. Slijedeci izbori su tvoji samo nastavi sa svojom pozrtvovanoscu i potrosnjom vazelina. Sve ce se to isplatiti jednog dana. :thumbup:
Da vidimo koliko ce im trebati Zahiragic za njihovu kampanju?
megaman4

#35870 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

Banksy wrote:Za to vrijeme druga, Zvizdićeva struja, putem svojih medija, uredno, na dnvenoj bazi, prati aktivnosti SDP kandidata (pokazujući za koga će glasati njihov dio stranke).

Fahro i Bakir protiv 2 Denisa.

http://www.slobodna-bosna.ba/pretraga.h ... rovi%C4%87

DENIS BEĆIROVIĆ IZ GORNJEG VAKUFA PORUČUJE: "Ne smijemo dozvoliti da rušilačke politike beznađa i straha nailaze na plodno tlo među narodom..."!

DENIS BEĆIROVIĆ U TRAVNIKU: „Održanje trenutnog stanja generira dalje..."„... podjele i nepovjerenje,

DENIS BEĆIROVIĆ IZ TEŠNJA NAJAVLJUJE: „Neprihvatljivo da minimalna plata, koju nažalost prima veliki broj radnika, nije dovoljna gotovo ni za…“!

PREDSJEDNIČKI KANDIDAT SDP-a, DENIS BEĆIROVIĆ: "Mladi su izvarani nerealnim obećanjima, treba nam zaokret"

DENIS BEĆIROVIĆ PROMOVISAO KNJIGU: „Moji protivnici su nezaposlenost i odlazak mladih

DENIS BEĆIROVIĆ POPULARNIJI VANI NEGO KOD NAS: Evo ko mu je sada pružio podršku...

PORUKA BEĆIROVIĆA DAČIĆU U 11 TEZA: „Prijeteći nedjeljivoj BiH, Srbija priziva otcjepljenje Vojvodine i Sandžaka“

SDP SE POHVALIO PISMOM BIVŠEG KANCELARA AUSTRIJE: "Dragi Denise, želim tebi i čitavoj Socijaldemokratskoj partiji..."!

BEĆIROVIĆ REZOLUTAN: "Vučić negira integritet BiH, Predsjedništvo mora upozoriti UN"!

SVI VOLE DENISA: Socijaldemokrati iz zemalja članica Europske unije dali podršku kandidatu SDP-a za člana Predsjedništva BiH
Gacani ce polako preuzeti SDA.
Leverage

#35871 Re: SDA-All about

Post by Leverage »

Preuzet će ruine.
Banksy

#35872 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Novi premijer (premijerka) Federacije BiH.

Image
daddy-kool

#35873 Re: SDA-All about

Post by daddy-kool »

:D

Big if, i to ako se mogne dogovoriti izbor u dom naroda.
Banksy

#35874 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Fahro u Predsjedništvo, ona za premijera. :)

Šta god da se desi, očito je da ona vodi svoju kampanju, neovisno o stranci, kao da je kandidat. Džaferovića na mapi.
Novak20

#35875 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

Brzo će izbori. Čudi me da je policija upotrijebila silu prema borcima.

Image
Post Reply