SDA-All about
- Cherry-Cherry
#35726 Re: SDA-All about
Kaže na fb jedan SDA - ovac za ovu dvojicu: sinovi gazije 
-
kiligonzales
#35727 Re: SDA-All about
Stoji navedeno, ali ko je tu krivac, oni ili sistem?Crvene_brigade wrote:Ovakvo ponašanje osoba koje su prethodno osuđene za pljačku jednu banke i osumnjičene za brutalno premlaćivanje novinara Nedžada Latića ispred džamije, nikako se ne može i ne smije tretirati kao nekakva zajebancija. Ovo su ozbiljne prijetnje jer dolaze od kriminogenih lica. I na kraju da još jednom ponovim. Uopšte nije dobro ni pametno relativizovati ovakve prijetnje i pokušavati ih svoditi na nivo zajebancije i nekakvog lažnog marketinga.kiligonzales wrote:Bice da je zajebancija ...dezurni_ucenik wrote:
Ja sve kontam da je ovo neka sala, dobra fora, zajebancija, parodija. Nadam se da jest.
- tandmand
#35728 Re: SDA-All about
Čak je i njegova šutnja svojevrstan napredak u odnosu na APEL.Hadzi Lojo wrote:Dobice mudo labudovo!
Nesto nam nema Bakira Zivkovica da se oglasi povodom izjava smrada iz Laktasa.
Nista ni za zvaljimira ne reaguje u vezi izjave o onoj kuji iz srpske skupstine.
Bakire svojom izdajnickom i bezmudom politikom si srozao moral branitelja i doveo do toga da ti laktaski smrad pluje i tebi i nama u lice. Ovaj put neces dobiti glasove, znaj da si odavno provaljen.
- agent_zero
#35729 Re: SDA-All about
Ovi turkofilski i arapofilski vazali vode bošnjački narod u totalnu izolaciju, odseljavanje i na kraju nestanak... Ništa u ovih 28 godina strahovlade nisu napravili osim sve manje države i sve manje bošnjačkog naroda u njoj, a sve veće izolacije...
Evo zadnji mandat, ništa... ni centimetra autoputa (sve sagrađeno dok je SDP bio u vlasti), ni EU/NATO integracija, sve veća izolacija od strane svijeta, odseljavanje, nezadovoljstvo naroda...
Highlight mandata otvaranje trotoara ispred predsjedništva.
Ovu kugu zvanu SDA, skupa sa njenim biračima, treba uništiti na sljedećim izborima. BiH odvode u raspad, a bošnjački narod u nestanak.
Evo zadnji mandat, ništa... ni centimetra autoputa (sve sagrađeno dok je SDP bio u vlasti), ni EU/NATO integracija, sve veća izolacija od strane svijeta, odseljavanje, nezadovoljstvo naroda...
Highlight mandata otvaranje trotoara ispred predsjedništva.
Ovu kugu zvanu SDA, skupa sa njenim biračima, treba uništiti na sljedećim izborima. BiH odvode u raspad, a bošnjački narod u nestanak.
- MaxPayne
#35730 Re: SDA-All about
Što ova dvojica kockoglavaca ne prosipaju silu u domaji?E Alija,Alija svakome si pasoš dao.
-
DonieBrasco
#35731 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ibrahim ... /180612018
Kao sto su ovi osobođeni za kriminal u GRASU.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/fup-isp ... /180823040
Tako ce biti i sa ovima.
Tako ce biti i sa ovima.
-
Novak20
#35732 Re: SDA-All about
DonieBrasco wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/ibrahim ... /180612018
Tako ce biti i sa ovima.
Tako je to u društvu u kojem je odgovornost mana. Ovo je samo jedna od bezbrojnih predstava pred izbore.
-
jefff
#35733 Re: SDA-All about
Bolje 100. Godina pit rakiju, jesti krmetinu i krasti nego jednom izaci na izbore i glasati za bilo koga.
-
mrjasmin
#35734 Re: SDA-All about
Jesi li ti svjestan da ne izlaskom na izbore glasas za SDA? Zato i SDA pobjeduje mada vecina bosnjaka ih uopste ne simpatise.jefff wrote:Bolje 100. Godina pit rakiju, jesti krmetinu i krasti nego jednom izaci na izbore i glasati za bilo koga.
-
jefff
#35735 Re: SDA-All about
Sta i ako izgube? Fora sa zlatnim kasikama je vec izlizana.mrjasmin wrote:Jesi li ti svjestan da ne izlaskom na izbore glasas za SDA? Zato i SDA pobjeduje mada vecina bosnjaka ih uopste ne simpatise.jefff wrote:Bolje 100. Godina pit rakiju, jesti krmetinu i krasti nego jednom izaci na izbore i glasati za bilo koga.
-
kosponovodjeluje
#35736 Re: SDA-All about
KOS-ovac i tender-efendija Ajnadžić je ponovo nabavio paketa da bijednici iz lopovske SDA dijele i kupuju glasove.

-
Novak20
#35737 Re: SDA-All about
Provjerena taktika koja nažalost daje rezultate, a "opozicija" se bavi višom politikom.
-
putokaz1
#35738 Re: SDA-All about
Ako će SDA biti najjača stranka kod Bošnjaka,kakva je svrha nastanka
NB,NBL,PDA,NIP.....
NB,NBL,PDA,NIP.....
-
jefff
#35739 Re: SDA-All about
Mi uvijek glasamo protiv necega a nikada ne glasamo za nesto. Supljo govno.smajjo wrote:šalu na stranu... ja mislim da SDA kao stranka jebe ovaj narod kao luda, znači predstavlja nas bosance i hercegovce kao neke budale koje oni mogu j 25 godina od kako su nastali, ja smatram sa ovim predizbornim kampanjama da oni bukvalno ismijavaju naš narod. Znači, ispada, da se oni zajebavaju sa kampanjama, dovode neka dva kostolomca koji će lomiti kosti ako ne glasaš za SDA, davanjem zelenih paketića ko djeda mrazovi i ostalih zajebancija. To je meni davno prešlo nivo koji se zove "smješno", sad već je duboko ušlo u nivo "žalosno". Ja mislim da nema na našoj sceni nekog velikog izbora i da uglavnom oni variraju u 5 deka svi, ali ovo što trenutni rade je prilično žalosno i pred svijetom nas prave budalama sa ovim unazadnim glupim stvarima, a onaj na vrhu preCjednik diktira svim marionetama ispod njega kako će pričati i kako će reagovati, a meni je jako žao kako mi ovo dozvoljavamo kao narod koji je recimo 4 godine rata prešao i odbranio se, a ovih se kao ne može otarasiti...
-
putokaz1
#35740 Re: SDA-All about
Za koga da glasam iz Opozicije......mrjasmin wrote:Jesi li ti svjestan da ne izlaskom na izbore glasas za SDA? Zato i SDA pobjeduje mada vecina bosnjaka ih uopste ne simpatise.jefff wrote:Bolje 100. Godina pit rakiju, jesti krmetinu i krasti nego jednom izaci na izbore i glasati za bilo koga.
-
aratet
#35741 Re: SDA-All about
Da udju u koaliciju sa SDA.putokaz1 wrote:Ako će SDA biti najjača stranka kod Bošnjaka,kakva je svrha nastanka
NB,NBL,PDA,NIP.....
Nijednoj od tih stranaka nije cilj da se pobijedi zlo SDA, nego da oni licno dobiju bolji polozaj nego sto su imali dok su bili u SDA.
- vatrogasac
#35742 Re: SDA-All about
To svi znamo, ali se sada pravimo blesavi, a posebno ćemo poslije izbora kada krenu šeme sa foteljama. Sve će ovo biti NOVE stranke koje nisu imale nikada nikakve veze sa SDA pa je tako koalicija sa njima moguća.aratet wrote:Da udju u koaliciju sa SDA.putokaz1 wrote:Ako će SDA biti najjača stranka kod Bošnjaka,kakva je svrha nastanka
NB,NBL,PDA,NIP.....
Nijednoj od tih stranaka nije cilj da se pobijedi zlo SDA, nego da oni licno dobiju bolji polozaj nego sto su imali dok su bili u SDA.
- kmirsad
#35743 Re: SDA-All about
Fino sito... da jeftino prikupi rasute SDA glasove... i poslije izbora ih, uz visoku maržu, ponovo donese na tanjiru SDA-u...putokaz1 wrote:Ako će SDA biti najjača stranka kod Bošnjaka,kakva je svrha nastanka
NB,NBL,PDA,NIP.....
-
jefff
#35744 Re: SDA-All about
Svu oporbu oni kupe za nesto vise od tih paketa sto dijele.
- Bosanski_kralj
#35745 Re: SDA-All about
Da hraknem još jednom na ovu pogan.
Puu
Puu
- kokakolas
#35746 Re: SDA-All about
Posto brzo zaboravljamo...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#35747 Re: SDA-All about
Ajd vozi oonnooo
Ti sada meni si našo da popuješ
Teško nama svima sa tobom
Vi koji lažete da će nam bit bolje
Zar vas nije stid bar malo
Ooo tu svome dupetu našo si spas
Boli tebe briga sad za nas
Tuđi kajmak si pokuso
Oujea ja, ja na birou sam diplomiran
Kažu bit će posla ako prodam glas
To moj striko bi poguro
Dižsetito ako boga znaš samo dižsetito
Bez tebe je ovdje sve mahnito
Pokrali su bog samo zna koliko
Dižsetito kakvu nebulozu sam pročito
Neki hajvan stupa grčevito
Ulice prediva munjevito
Trotoare grade i čude se toliko
A svima nam je muka šutimo glasovito
Umne barikade sade naveliko
Zaposlenje stohiljadito ma svi smo mi merino
Znaš nije to baš hrabro
Al zbogom stara škvadro
I svu rodbinu sabro
Pa preko grane nabro
I kada stignem tamo poslat ću ja vama BAM BAM
Eto vam diploma odo ograde da farbam
I došlo mi je ovdje svega više preko glave
Keru, keru, keru mali zagrni ti rukave
I hajde slobodno ti volontiraj
Život si izrento pa uživaj
Elito elito zove zove mito
Stani derle kud si pohito pohito
Takvima je mensa isto što i menza
Đe ba ima korza bez ulice Broza
Dižsetito ako boga znaš samo dižsetito
Bez tebe je ovdje sve mahnito
Pokrali su bog samo zna koliko
Dižsetito kakvu nebulozu sam pročito
Neki hajvan stupa grčevito
Ulice prediva munjevito
Trotoare grade i čude se toliko
Umne barikade sade naveliko
Dižsetito omladina ode u Portoriko
Kradu nam živote al zakonito
bogate se mahom inkognito
Dižsetito polako…. samo polako
-
Heller
#35748 Re: SDA-All about
Ja levata jebli majku.kokakolas wrote:Posto brzo zaboravljamo...
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#35749 Re: SDA-All about
ne kupuje sda oporbu, vec kompletna oporba bi vrlo rado u koaliciju sa sda. pa onda od oporbe sda izabere one sa kojima ce ciniti vlast, a drugi se ljute sto nisu oni bas ti izabrani, pa iz ljutnje kritiziraju sve sto vlast radi.
- Banksy
#35750 Re: SDA-All about
... a zapravo ne bi trebali jer poznato je da SDA sve radi odlično.malakh wrote:
ne kupuje sda oporbu, vec kompletna oporba bi vrlo rado u koaliciju sa sda. pa onda od oporbe sda izabere one sa kojima ce ciniti vlast, a drugi se ljute sto nisu oni bas ti izabrani, pa iz ljutnje kritiziraju sve sto vlast radi.