SDA-All about
-
zavrzlama
#3476 Re: SDA-All about
danas tip u kaficu izjavi revolucionarnu tezu" Onaj ko glasa za SDA vise govori o sebi nego o stranci za koju glasa" dok je gradom prolazila povorka SDA sacinjena od krezavih simpatizera,kvazi politicara u kasnim sezdesetim sa odijelima 2 broja vecim i kravatama na benkice 
-
miop
#3477 Re: SDA-All about
seln wrote: Sta mogu...neki potegnu i neke milodare arapskih diktatora kao dokaz osobne velicine rahmetlije.

- PapeSusic
#3478 Re: SDA-All about
Bas fino, oligarki dijele medalje jednim drugima. Jel i Bush dobio nagradu Branitelja Islama? Jer ipak je i on rusio dzamije, bas kao sto Kraljevina S. Arabija radi 100 godina. 
-
miop
#3479 Re: SDA-All about
Rusio je i Radovan dzamije, pridruzio se trendu, kad mogu Bush i vehabije, moze i Radovan i to jos bolje.PapeSusic wrote:Bas fino, oligarki dijele medalje jednim drugima. Jel i Bush dobio nagradu Branitelja Islama? Jer ipak je i on rusio dzamije, bas kao sto Kraljevina S. Arabija radi 100 godina.
- vatrogasac
#3480 Re: SDA-All about
A i ovi 'privrednici' nisu ništa bolji. Gdje su bili do sada nego čekali dva dana prije izbora da ukažu na nepravilnosti?-LIBERO- wrote:Ovi Koldzini majmuni i bojovnici su malo je reci agresivni i spremni na tuce i fizicko nasilje.
- novi.dan.nova.nafaka
#3481 Re: SDA-All about
Mada ja nisam tema rasprave, hvala na krajnje sarkastičnim komplimentima.duh_sa_sjekirom wrote:Sva sreća pa si nam ti "na nivou", kulturan, komunikativan, načitan i nadasve inteligentan, rodila te majka...Šteta što nemamo više takvih svijetlih primjera među našom omladinom, a osobito u vlasti
OK, priznaješ da si brzo čitao. Nije problem, halalim.duh_sa_sjekirom wrote:Da, ja sam brzo i krivo pročitao i razumio kao "Allah mu JE oprostio" a ne "Allah mu oprostio", tako da jeste moja "greška u koracima".
E de mi sad ti, tako pametan objasni šta hoćeš: iako ne tvrdiš da se Alija potpisivao kao srbin, tražiš od mene da to pobijem svojim argumentima!? Drugim riječima, trebam pobijati nešto što se zapravo niti ne tvrdi...duh_sa_sjekirom wrote:Trebao si pažljivije pročitati moj post, jer da jesi, mogao si zaključiti da ja ne tvrdim da se A.I. izjašnjavao kao Srbin, jer zaista ne znam, pa ne trebam ni iznositi bilo kakve argumente. Tražio sam da nam ti, kao zaštitnik lika i djela dotičnog "političara, stratega i vizionara" to opovrgneš.
Ne znam druže, nemoj večeras sjedati takav za volan, iskren i prijateljski savjet, stvarno...
omG barem za mene znači: "oh, my God" (iliti, za one koji slabije znaju engleski, priučeni su korištenju računara pa ne znaju koristiti ni google translate: "o moj Bože").duh_sa_sjekirom wrote:A inače, komunikacija ti baš onako, sda-ovska... Ovo "omG" je,ustvari, autentična stranačka kratica koju najbolje narod zna ("Opet Me Gurdume")...
- ultima_palabra
#3482 Re: SDA-All about
Pa guglajte malo, opšte znanje je da se AI izjašnjavao kao Srbin. Što opet samo po sebi ne znači ništa...
- novi.dan.nova.nafaka
#3483 Re: SDA-All about
To i ja pokušavam trolovima objasniti. Hem' nemaju dokaza kojeg je lahko naći (a za kojeg očekuju da ga opovrgnem), hem' je Aljo imao priliku da se izjasni kao srbin ili hrvat. A velikog li izbora, majko mila...ultima_palabra wrote:Pa guglajte malo, opšte znanje je da se AI izjašnjavao kao Srbin. Što opet samo po sebi ne znači ništa...
A onda isti taj "srbin" bude procesuiran, proganjan zajedno sa svojom ekipom "srba" - Edhemom, Latićem i ostalima.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
-
Innovation
#3485 Re: SDA-All about
Da je progovorio jos dvije, ispala bi mu proteza. 
- novi.dan.nova.nafaka
#3486 Re: SDA-All about
Što ti je žensko oko - ja se fokusirao na gluposti koje prosipa...Innovation wrote:Da je progovorio jos dvije, ispala bi mu proteza.
- ultima_palabra
#3487 Re: SDA-All about
Ima izjava za Vreme iz 91... nešto u smislu da su ga starija braća ga povukla da se tako izjasni.novi.dan.nova.nafaka wrote:To i ja pokušavam trolovima objasniti. Hem' nemaju dokaza kojeg je lahko naći (a za kojeg očekuju da ga opovrgnem), hem' je Aljo imao priliku da se izjasni kao srbin ili hrvat. A velikog li izbora, majko mila...ultima_palabra wrote:Pa guglajte malo, opšte znanje je da se AI izjašnjavao kao Srbin. Što opet samo po sebi ne znači ništa...
A onda isti taj "srbin" bude procesuiran, proganjan zajedno sa svojom ekipom "srba" - Edhemom, Latićem i ostalima.
- bogumila
#3488 Re: SDA-All about
[/quote]novi.dan.nova.nafaka wrote:To i ja pokušavam trolovima objasniti. Hem' nemaju dokaza kojeg je lahko naći (a za kojeg očekuju da ga opovrgnem), hem' je Aljo imao priliku da se izjasni kao srbin ili hrvat. A velikog li izbora, majko mila...ultima_palabra wrote:Pa guglajte malo, opšte znanje je da se AI izjašnjavao kao Srbin. Što opet samo po sebi ne znači ništa...
fakat glup "argument". pa i moj je jedan dedo bio "srbin" a jedan "hrvat". islamske vjeroispovijesti
da ne kazem da je to jedan od razloga sto se uopste formirala sda, da to vise ne bi tako bilo.
- ultima_palabra
#3489 Re: SDA-All about
Pa zakasnili su nekih 15-ak godinabogumila wrote:da ne kazem da je to jedan od razloga sto se uopste formirala sda, da to vise ne bi tako bilo.
- bogumila
#3490 Re: SDA-All about
jah a ja nisam po naciji musliman nego bosnjak. thats my point.ultima_palabra wrote:Pa zakasnili su nekih 15-ak godinabogumila wrote:da ne kazem da je to jedan od razloga sto se uopste formirala sda, da to vise ne bi tako bilo.Muslimani kao nacija su priznati Ustavom iz 74...
- ultima_palabra
#3491 Re: SDA-All about
Iako je to pozitivna stvar, sam nastanak tog imena, 93. u nekoj sali u opkoljenom Sarajevu, se ne doima baš kao da je bio pomno planiran. Niti je iko iz SDA u izbornoj kampanji 1990. pominjao Bošnjake, u prvom planu su bili m(M)uslimani i vjerabogumila wrote:jah a ja nisam po naciji musliman nego bosnjak. thats my point.ultima_palabra wrote:Pa zakasnili su nekih 15-ak godinabogumila wrote:da ne kazem da je to jedan od razloga sto se uopste formirala sda, da to vise ne bi tako bilo.Muslimani kao nacija su priznati Ustavom iz 74...
- Čovjek
#3492 Re: SDA-All about
KONJIC!

Već je jasno ko je načelnik...

- bogumila
#3493 Re: SDA-All about
pa tada se tako zvanicno zvali. kad su se stekli uslovi, vraceno staro ime. podvlacim, staro. nije izmisljeno 93-che.
- bogumila
#3494 Re: SDA-All about
LOL ima li iko da je ost'o kod kuce?Čovjek wrote:KONJIC!
ja bi se vratila da udjem u ovakvu salu. prva bi mi misao bila, prazan grad, obice mi neko stan
- vatrogasac
#3495 Re: SDA-All about
Jesu li to bili ovi?zavrzlama wrote:danas tip u kaficu izjavi revolucionarnu tezu" Onaj ko glasa za SDA vise govori o sebi nego o stranci za koju glasa" dok je gradom prolazila povorka SDA sacinjena od krezavih simpatizera,kvazi politicara u kasnim sezdesetim sa odijelima 2 broja vecim i kravatama na benkice

- vatrogasac
#3496 Re: SDA-All about
Ništa se ne zna do nedjelje u ponoć. Isto u Konjicu.Čovjek wrote:KONJIC!

-
drug profi
#3497 Re: SDA-All about
Jah, SDP-ovci ostali bez nadzora....bogumila wrote:LOL ima li iko da je ost'o kod kuce?Čovjek wrote:KONJIC!
ja bi se vratila da udjem u ovakvu salu. prva bi mi misao bila, prazan grad, obice mi neko stan
hoce marnut, hoce, a imaju i od koga. Pune sehare.
- Bosanski_hibrid
#3498 Re: SDA-All about
Samo treba ovdje odvaditi barem jedno 10 autobusa SDP-ovaca iz drugih općina. Isti manevar je danas uradio Fahro u Zetri. Nije mi jasno koji je cilj okupiti u Zetri ljude iz opština koji nemaju nikakve veze sa Kantonom Sarajeva?vatrogasac wrote:Ništa se ne zna do nedjelje u ponoć. Isto u Konjicu.Čovjek wrote:KONJIC!
- Chisum
#3499 Re: SDA-All about
Valjda mu ostala navika iz vremena kada je jos bio SDA, ponos biznisa u Bosnjaka i "najveci vakih poslije Gazi Husrev-bega", i onih stocnih vagona u koje su nasilu trpali ljude po raznim vukojebinama i dovlacili ih na predizborne skupove, u Sarajevo. Ko je jednom bio svjedok nekog od ovih sarajevskih SDA skupova, sjetice se kakve su glave i labrnje tada dovlacene u grad da pokazu "podrsku koju SDA uziva medju 'Sarajlijama'" itd.... sjetice se pretrcavanja ulica na zelenom svjetlu... i slicnih narodnih obicaja i igara.Bosanski_hibrid wrote:Samo treba ovdje odvaditi barem jedno 10 autobusa SDP-ovaca iz drugih općina. Isti manevar je danas uradio Fahro u Zetri. Nije mi jasno koji je cilj okupiti u Zetri ljude iz opština koji nemaju nikakve veze sa Kantonom Sarajeva?vatrogasac wrote:Ništa se ne zna do nedjelje u ponoć. Isto u Konjicu.Čovjek wrote:KONJIC!
-
Erased
#3500 Re: SDA-All about
Ti o tome možes samo sanjati. Ti i tebi slični mediokriteti.PapeSusic wrote:Nisi mi odgovorio na pitanje. Saudijska Arabija gleda na nevehabije kao sto je Biljana Plavsic gledala nesrbe 1992-1995.Erased wrote:Ne govorimo sad o rezimima. Vrlo je nezahvalno. Vidjelo se to i na primjeru Gadafija. Prije par godina luconose evropske demokratije zaklinjali su se u njega, a sad je za sve diktator.
Saudijska Arabija rusi i unistava dzamije gdje god moze samo zato sto nisu vehabijske. I Karadzic je jednom rusio dzamije i katolicke crkve samo zato sto nisu pravoslavne crkve. Da ponovim pitanje; Kakva je razlika primiti nagradu Radovana Karadzica i Saudijske Arabije? Karadzic je srusio Ferhadiju, Saudijska Arabija je 2-3 srusila Poslanikovu Dzamiju, koja je razlika?
I neradi se o rezimima, ime nagrade kojom se ti hvalis nosi ime jednog obicnog tirana. Jel uredu primiti nagradu od Biljane ako nagrada nosi ime Draze?
I drugo pitanje, sta bi sa Nagradom Demokratije iz Wasingtona? Nigdje nista jel?
Eto, onda sam i ja, Prof. Dr. @PapeSusic primio nagradu Demokratskog Centra iz Pariza.