SDA-All about
- Kikibombona
#34527 Re: SDA-All about
Ljudi moji, sta je ovo
U Sanskom Mostu pretučen Asim Kamber, federalni zastupnik i član Predsjedništva SDA
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-sansk ... /180422030
video, urnebesan, podrska momku koji je natabao Kambera
http://usn.co.ba/usn-novosti/sanski-mos ... video.html
U Sanskom Mostu pretučen Asim Kamber, federalni zastupnik i član Predsjedništva SDA
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-sansk ... /180422030
video, urnebesan, podrska momku koji je natabao Kambera
http://usn.co.ba/usn-novosti/sanski-mos ... video.html
- Cherry-Cherry
#34528 Re: SDA-All about
Hendrix wrote:![]()
- BHCluster
#34529 Re: SDA-All about
Kamber dobio po pichici, krenulo je...
- seln
#34530 Re: SDA-All about
"Bake, je li supak spreman da primi novog stanara".Hendrix wrote:![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34531 Re: SDA-All about
samo stoku medj rogove... udri musHkiZADRŽAN NA LIJEČENJU
- astala_vistala
#34532 Re: SDA-All about
Ja kad vidim i cujem onog mucavca Zahiragica ospem se zivota mi..ako je on buducnost bh politike bolje da nas je karadzic sve poklao.Hendrix wrote:![]()
- drug_profi
#34533 Re: SDA-All about
Zamisli da nije bilo Karadzica koliko bi trebalo ovakvim da se probiju u "elitu"? Koliko bi dugo SDA mogla da zavarava svoje biračko tijelo?astala_vistala wrote:
Ja kad vidim i cujem onog mucavca Zahiragica ospem se zivota mi..ako je on buducnost bh politike bolje da nas je karadzic sve poklao.
Koliko dugo bi trebalo da se raskrinkaju prave namjere SDA?
Karadžić je njima valjao itekako. Oni Srebrenicu eksploatišu evo već 23 godine, i još će ko zna koliko jer im je berićetna.
Da nije bilo rata, niti bi gumene glave došle do pozicija, niti bi ovlika pljačka uslijedila, niti bi SDA dalje od 2004. bila ikakva vlast.
-
megaman4
#34534 Re: SDA-All about
Stigla je ove prostore kletva Ante Markovica kojeg su svi prvo podrzavali, pa su ga prevarili i podrzali nacionalisticke stranke.drugi profil wrote:Zamisli da nije bilo Karadzica koliko bi trebalo ovakvim da se probiju u "elitu"? Koliko bi dugo SDA mogla da zavarava svoje biračko tijelo?astala_vistala wrote:
Ja kad vidim i cujem onog mucavca Zahiragica ospem se zivota mi..ako je on buducnost bh politike bolje da nas je karadzic sve poklao.
Karadžić je njima valjao itekako. Oni Srebrenicu eksploatišu evo već 23 godine, i još će ko zna koliko jer im je berićetna.
Da nije bilo rata, niti bi gumene glave došle do pozicija, niti bi ovlika pljačka uslijedila, niti bi SDA dalje od 2004. bila ikakva vlast.
Sad nek se narod jebe...
-
putokaz1
#34535 Re: SDA-All about
SDA Lider je izuzetno Pametan ,poznaje istoriju sociologiju Parolu ''Zavadi pa vladaj'' uveliko koristi
On zavadi opoziciju pa vlada Narodom
On zavadi opoziciju pa vlada Narodom
- astala_vistala
#34536 Re: SDA-All about
Na mrtvim kostima sehida se pare i danas uzimaju i na konto toga se kupila glasacka masina koja gura BiH i bosnjake u provaliju 25 godina od rata.drugi profil wrote:Zamisli da nije bilo Karadzica koliko bi trebalo ovakvim da se probiju u "elitu"? Koliko bi dugo SDA mogla da zavarava svoje biračko tijelo?astala_vistala wrote:
Bakir se hvali da je do sad zaposlio 50 hiljada ljudi,tipa moja sestra koja je Otisla u Njemacku i nasi je samo skinuli sa biroa to je njegova statistika i zaposljavanje.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#34537 Re: SDA-All about
ONLINE MOBILIZACIJA
SDA osniva brigadu botova za "internet rat" uoči izbora, najboljima obećali uhljebljenje
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-osn ... /180427148

sultanija do poBede
-
putokaz1
#34538 Re: SDA-All about
NIP=-10000
PDA=-30 000
NBL=-20 000
NZBLOk=-50 000
I opet Prvi,Pobjednici i Predsjedništvo
KAKO?
PDA=-30 000
NBL=-20 000
NZBLOk=-50 000
I opet Prvi,Pobjednici i Predsjedništvo
KAKO?
-
megaman4
#34539 Re: SDA-All about
Pamtim SKBiH i sve poznate politicare iz toga vremena. Ovo je danas BOLEST i DNO DNA!pici wrote:
ONLINE MOBILIZACIJA
SDA osniva brigadu botova za "internet rat" uoči izbora, najboljima obećali uhljebljenje
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-osn ... /180427148
sultanija do poBede![]()
Ovakvi kao ovaj smijesni Zildzic koji glumi komicara, prije rata bi jedino mogli dogurati do prodavaca zvakaci cunga-lunga na Ilidzi.
Jos 1980 godine je trebalo dici sidro i otici iz ove vukojebine, cim je Titu amputirana noga. Znalo se sta slijedi.
- cyprus
#34540 Re: SDA-All about

Čuj osnivaju brigadu... Može biti samo da je riječ o pregrupisavanju...
Nego, hoće li nam i forum biti obasut parolama tipa "SDA na svim nivoima"
PS Čuj "za Muslimane"... Da je neki kafir ovo napisao, digla bi se kuka i motika
- Ludzak
#34541 Re: SDA-All about
Taj Nedžad je troler sigurno. Dok je taj Din ozbiljan, vidi mu se po bradici. 
Te bradice kreiraju državu, odnosno uništavaju je. Zajedno sa Srbima i Hrvatima.
Te bradice kreiraju državu, odnosno uništavaju je. Zajedno sa Srbima i Hrvatima.
-
aratet
#34542 Re: SDA-All about
Realno gledajuci, SDA gubi u TK, ne znam da li ce biti najjaca stranka i u jednoj opstini na kantonu, mozda Celic, Doboj istok ili Teocak, ali to su minijaturne opstine gdje ce dobiti na osnovu price o ratu.
Ne znam kakvo je stanje u Kalesiji, ko je tu jaci, PDA ili SDA?
- seln
#34543 Re: SDA-All about
Cakije u ruke i neka to rijese izmedju sebe.aratet wrote: Ne znam kakvo je stanje u Kalesiji, ko je tu jaci, PDA ili SDA?
-
putokaz1
#34544 Re: SDA-All about
Tako nekakoaratet wrote:Realno gledajuci, SDA gubi u TK, ne znam da li ce biti najjaca stranka i u jednoj opstini na kantonu, mozda Celic, Doboj istok ili Teocak, ali to su minijaturne opstine gdje ce dobiti na osnovu price o ratu.
Kalesija imamo SDA SDP i NBL(Suljić) to je iz 2014 Vjerovatno PDA i NZBLOK će se boriti s njima
Mislite li da će SDP pobjediti:Tuzla,Gračanica,Lukavac,Gradačac,Živinice,Srebrenik?
PDA Banovići,Sapna,Kladanj?
3 male SDA?
Kalesija Suljićeva varijnta?
Ili će se SDA izvući
NZBLOK je javlja kao novost,SBB kao slabost
-
aratet
#34545 Re: SDA-All about
SDP ce uzeti sve gore nabrojane opstine, bice pobjednici izbora u TK.putokaz1 wrote:Tako nekakoaratet wrote:Realno gledajuci, SDA gubi u TK, ne znam da li ce biti najjaca stranka i u jednoj opstini na kantonu, mozda Celic, Doboj istok ili Teocak, ali to su minijaturne opstine gdje ce dobiti na osnovu price o ratu.
Kalesija imamo SDA SDP i NBL(Suljić) to je iz 2014 Vjerovatno PDA i NZBLOK će se boriti s njima
Mislite li da će SDP pobjediti:Tuzla,Gračanica,Lukavac,Gradačac,Živinice,Srebrenik?
PDA Banovići,Sapna,Kladanj?
3 male SDA?
Kalesija Suljićeva varijnta?
Ili će se SDA izvući
NZBLOK je javlja kao novost,SBB kao slabost
PDA uzima Banovice i Sapnu preko 50%, Kladanj uzima tijesnom vecinom.
U Lukavcu, Gracanici, Gradačcu, Tuzli ce uzeti dobar broj glasova dovoljno da SDA ne bude ni blizu SDP-u u tim opstinama.
3 male uzima SDA.
Jedino tu u Kalesiji se ne zna ko je favorit, ima milion opcija.
SDA bi popusila izbore na nivou drzave glatko da im nije onih mijesanih sredina gdje dobijaju glasove plaseci ljude ovim drugima.
-
putokaz1
#34546 Re: SDA-All about
Tako se i meni čini ali
Koliko će uzeti DF,tj otkinuti SDP u,NS u Gračanici takođe,Sund u Živinicama ili SDU LDS(ako postoje igdje)
Mogući prolaz na TK koalicije HDZ+HDZ90
BPS izgleda ostaje bez praga a SBIH i SBB bi mogli ostati u igri
Koliko će uzeti DF,tj otkinuti SDP u,NS u Gračanici takođe,Sund u Živinicama ili SDU LDS(ako postoje igdje)
-
aratet
#34547 Re: SDA-All about
Nisam siguran za SBIH, a SBB gubi naveliko, i oni ce za jedno 10 godina nestati, gube medijsku bitku, placenickih botova im nema nigdje kao sto SDA ima svoje.
-
putokaz1
#34548 Re: SDA-All about
SBIH je izgubila svoja dva najača kadra u Lukavcu Vijećnika Dr Almira Sakića(direktora klinike u Gračanici) i njegovog kuma Refika Hankića Zastpnika u FBIH parlamentu otišli u PDA
Ali jaki su u IJ 4 za FBIH,bar 2016 su bili
Ako će formirati vladu TK
SDP-SDA
SDP-PDA
SDA-PDA
SDP-NZBLOK+
SDA-NZBLOK+
SDA-SBB-SBIH
SDP-SBB-SBIH
SDP-SDA-PDA-NZBLOK(grande koalicija)
Prolaz DF NS HDZ pa oni da ucjenjuju
?
Ali jaki su u IJ 4 za FBIH,bar 2016 su bili
Ako će formirati vladu TK
SDP-SDA
SDP-PDA
SDA-PDA
SDP-NZBLOK+
SDA-NZBLOK+
SDA-SBB-SBIH
SDP-SBB-SBIH
SDP-SDA-PDA-NZBLOK(grande koalicija)
Prolaz DF NS HDZ pa oni da ucjenjuju
?
- MuaDib
#34549 Re: SDA-All about
SDA je u gabuli, a posljednja dešavanja ukazuju da aminuje poteze koji dižu političku prašinu, ne bi li se Bošnjaci time pozvali na okup.
Međutim, ovaj put mi se čini da je veliki dio građana prozreo te namjere SDA, ali nažalost još ne postoji dovoljna masa da u sa tim stanovištem izađe prodre u javni prostor. Nažalost dešavanja oko Ugovora sa IZ i jučerašnjeg hapšenja generala Dudakovića i njegovih saradnika iz V korpusa pokazuju, kako je lako potpaliti mase. Naravno iz soapštenja SDA i navodno spontanih okupljanja se samo može spoznati do kog nivoa ide razina političkog licimjerstva. Ništa im nije sveto, ništa ne poštuju, samo da bi se izdigli na poziciju branilaca Bošnjaka, iza koje se krije lični i sebični, a ne općedruštveni interes. Ovi izbori će pokazati jesu li građani ove zemlje politički zreliji ili će i dalje prihvatiti igru kojim servira oligarhija.
Međutim, ovaj put mi se čini da je veliki dio građana prozreo te namjere SDA, ali nažalost još ne postoji dovoljna masa da u sa tim stanovištem izađe prodre u javni prostor. Nažalost dešavanja oko Ugovora sa IZ i jučerašnjeg hapšenja generala Dudakovića i njegovih saradnika iz V korpusa pokazuju, kako je lako potpaliti mase. Naravno iz soapštenja SDA i navodno spontanih okupljanja se samo može spoznati do kog nivoa ide razina političkog licimjerstva. Ništa im nije sveto, ništa ne poštuju, samo da bi se izdigli na poziciju branilaca Bošnjaka, iza koje se krije lični i sebični, a ne općedruštveni interes. Ovi izbori će pokazati jesu li građani ove zemlje politički zreliji ili će i dalje prihvatiti igru kojim servira oligarhija.
-
El_comadante
#34550 Re: SDA-All about
SDU se ujedinio sa NBL, a LDS se je izgleda ojačao u TK, vidjet čemo ih na izborima kakvi su.putokaz1 wrote:Tako se i meni čini ali