Kaba. Allah naletosum.malakh wrote:palermo wrote: a gdje ja rekoh raspad zemlej bez SDA ?
Nego, samo upitah u čemu je pozitiva ovih događanja ? Evo, ako ti nije zahmetli, ti meni reci pozitivu.....a ja ću ti reći u čemu ja vidim opasnosti....
kada ti bude usput, svrati i priupitaj der ih šta je pozitiva u tome što se međusobno kolju. pa nam prenesi impresije, kako je letjeti sa trećeg sprata kroz zatvoren prozor.
SDA-All about
-
jefff
#33351 Re: SDA-All about
-
palermo
#33352 Re: SDA-All about
što ja pobogu da pitam ??? ja čak i ne znam koja je ovo zgrada, sve i da hoću da pitam ?malakh wrote:palermo wrote: a gdje ja rekoh raspad zemlej bez SDA ?
Nego, samo upitah u čemu je pozitiva ovih događanja ? Evo, ako ti nije zahmetli, ti meni reci pozitivu.....a ja ću ti reći u čemu ja vidim opasnosti....
kada ti bude usput, svrati i priupitaj der ih šta je pozitiva u tome što se međusobno kolju. pa nam prenesi impresije, kako je letjeti sa trećeg sprata kroz zatvoren prozor.
Nego, imaš li ti meni reći koja je pozitiva ?
- JThomas
#33353 Re: SDA-All about
jesi se nasekirao 
-
aratet
#33354 Re: SDA-All about
Jeste offtopic, ali vidim da ste se raspisali, da li ima na netu gdje kakva knjiga o tom kraju u drugom svjetskom ratu?
-
Heller
#33355 Re: SDA-All about
Djed mi je iz sela pored Doboja i prico mi je da je bilo svaba tu, i italijana koji su bili uhljupi mrtvi.
- Banksy
#33356 Re: SDA-All about
Chmoljo wrote:Banksy wrote:Ništa od 'brze ceste'...
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#33357 Re: SDA-All about
centrala sda, ulica mehmeda spahe 14, u sarajevu. blizu federalnog ministarstva finansija, iza centralne banke. dođeš u sarajevo, preciznije na skenderiju, tj na tramvajsku stanicu kod doma sindikata. i pićiš samo pravo i prođeš gimnaziju obalu, i prvo skretanje lijevo, prođeš pored suda sa kontra strane i dođeš kod bbi, pa onda ideš onom desnom trakom i ne ideš lijevo na glavnu, već nastavi pravo, onom uskom uličicom i prati tu ulicu i naći ćeš ju. jednosmjerna ulica, ne možeš fuliti.palermo wrote:
što ja pobogu da pitam ??? ja čak i ne znam koja je ovo zgrada, sve i da hoću da pitam ?
eto dobio si dovoljno informacija čija je zgrada i kako doći do nje.
baš me zanima šta će ti reći koja je pozitiva u ovom unutarstranačkom klanju i previranju.
-
Heller
#33358 Re: SDA-All about
Mogo si napisat samo kod Slogemalakh wrote:centrala sda, ulica mehmeda spahe 14, u sarajevu. blizu federalnog ministarstva finansija, iza centralne banke. dođeš u sarajevo, preciznije na skenderiju, tj na tramvajsku stanicu kod doma sindikata. i pićiš samo pravo i prođeš gimnaziju obalu, i prvo skretanje lijevo, prođeš pored suda sa kontra strane i dođeš kod bbi, pa onda ideš onom desnom trakom i ne ideš lijevo na glavnu, već nastavi pravo, onom uskom uličicom i prati tu ulicu i naći ćeš ju. jednosmjerna ulica, ne možeš fuliti.palermo wrote:
što ja pobogu da pitam ??? ja čak i ne znam koja je ovo zgrada, sve i da hoću da pitam ?
eto dobio si dovoljno informacija čija je zgrada i kako doći do nje.
baš me zanima šta će ti reći koja je pozitiva u ovom unutarstranačkom klanju i previranju.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#33359 Re: SDA-All about
nije čo'ek iz sarajeva.Heller wrote:
Mogo si napisat samo kod Sloge
- Zlocin&Kazna
#33360 Re: SDA-All about
Kako mu uzeti rudnik kad čovjek zvanično ne obnaša nikakvu funkciju u rudniku (ni uprava ni odbori)... Čovjek vlada iz sjene.zippoo87 wrote:da bi Kukic oslabio,mora mu se uzeti glavni alat iz kojeg crpi moc tj. novac...a to je rudnik
-
palermo
#33361 Re: SDA-All about
U pravu si, mogao je napisati kod Sloge, ja sve mislio pokazuje mi neku sliku iz Tuzle....Heller wrote:
Mogo si napisat samo kod Sloge
-
Heller
#33362 Re: SDA-All about
Sklonis sve njegove ljude iz odbora i upraveZlocin&Kazna wrote:Kako mu uzeti rudnik kad čovjek zvanično ne obnaša nikakvu funkciju u rudniku (ni uprava ni odbori)... Čovjek vlada iz sjene.zippoo87 wrote:da bi Kukic oslabio,mora mu se uzeti glavni alat iz kojeg crpi moc tj. novac...a to je rudnik
-
kolegione
#33363 Re: SDA-All about
Jos malo pa gotovo? 
Bačena eksplozivna naprava na diskoteku Mirsada Kukića
http://www.klix.ba/clanak/180217103
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#33364 Re: SDA-All about
viđu čuda, diskoteka digla ruku sama na sebe.kolegione wrote:Jos malo pa gotovo?
ko i onaj Zukićev konj.
-
emirolini
#33365 Re: SDA-All about
Posaljes poreznuZlocin&Kazna wrote:Kako mu uzeti rudnik kad čovjek zvanično ne obnaša nikakvu funkciju u rudniku (ni uprava ni odbori)... Čovjek vlada iz sjene.zippoo87 wrote:da bi Kukic oslabio,mora mu se uzeti glavni alat iz kojeg crpi moc tj. novac...a to je rudnik
-
mahalik
#33366 Re: SDA-All about
dream team
Kukić+SBB+Lijanovići vde vladu TK
Trio za tvorza
Kukić+SBB+Lijanovići vde vladu TK
Trio za tvorza
- ultima_palabra
#33367 Re: SDA-All about
Opasnost lezi u tome da Banovici formiraju svoj entitetpalermo wrote:a gdje ja rekoh raspad zemlej bez SDA ?cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Šta veli zemlja, raspad bez SDA![]()
Ne znam kako bih to preživio, iz ovakve idile i blagostanja u neizvjesnost i zebnju zbog slabljenja ( nadam se raspadu, al dobogda ) SDA![]()
Kad malo bolje razmislim, sve je ugroženo zbog ovih dešavanja
-
palermo
#33368 Re: SDA-All about
i to četvrti.....ultima_palabra wrote:
Opasnost lezi u tome da Banovici formiraju svoj entitet
haj dobro, kad je već tako da prestanem sa ovim upitom, još će netko reći da trolam.....
-
almir90
#33369 Re: SDA-All about
A ovi iz Gradačca ne zna se koji je gori.

-
daddy-kool
#33370 Re: SDA-All about
Meni se čini da je Senad dobro najavio veliki rat: SDA vs SBB.
Ova priča u TK ima smisla ako bi se posmatrala kao grupni prelaz iz SDA u SBB, mislim da je to SDA već frameovala na taj način.
Sad neće smjeti smijeniti Kiflu jer bi se mogla formirati nova vlada bez SDA?
Ova priča u TK ima smisla ako bi se posmatrala kao grupni prelaz iz SDA u SBB, mislim da je to SDA već frameovala na taj način.
Sad neće smjeti smijeniti Kiflu jer bi se mogla formirati nova vlada bez SDA?
- ultima_palabra
#33371 Re: SDA-All about
Evo ozbiljno... sad se vidi da je Tihic bio kao Josip Broz, tolike godine drzao rogove zajedno u vreci, relativno sretne...palermo wrote:i to četvrti.....ultima_palabra wrote:
Opasnost lezi u tome da Banovici formiraju svoj entitet![]()
haj dobro, kad je već tako da prestanem sa ovim upitom, još će netko reći da trolam.....
-
megaman4
#33372 Re: SDA-All about
Hajmo malo ozbiljno pricati. Postoji realna opasnost da Radoncic i njegova ikebana od stranke SBB preuzmu ulogu zastitnika Bosnjackih interesa u BiH, sto moze biti pogubno, ako se zna da Beogradski igrac, nesto slicno kao Covic.palermo wrote:što ja pobogu da pitam ??? ja čak i ne znam koja je ovo zgrada, sve i da hoću da pitam ?malakh wrote:palermo wrote: a gdje ja rekoh raspad zemlej bez SDA ?
Ako su se ova previranja u SDA morala bas sada desiti, bolje da je ostalo unutar njih, a ne ovako, da citava drzava ispasta i jedan narod, mislim na Bosnjake.
Sto se prije SDA rijesi ljudi koji su tu iz licnog a ne iz drustvenog interesa, lakse ce se rijesiti ova kriza, jer cim Radoncic laje, to znaci da je protiv BiH i njenog prosperiteta.
Smrad iz Crne Gore je najveci neprijatelj Bosnjaka kao i njegova novina Avaz koja je raspirac mrznje prema BiH i Bosnjacima.
Normalno ne zelim sa SDA skidati krivnju, jer vec 27 godina ne znaju napraviti drzavu.
-
jefff
#33373 Re: SDA-All about
Mi govirimo o SDA. Tema o SBB postoji.
- MuaDib
#33374 Re: SDA-All about
Brzo su bombe počele sjevati. Biće veselo, samo se nadam bez ljudskih žrtava.
SDA treba da se zapita ko je slijedeći u redu za odlazak.
Samo se bojim da je ovo relizacija priče koja se neposredno nakon rata raspredala, da će SDA nakon 20-tak godina sama da se ugasi i lagano povuće s vlasti, kada se stvori dovoljan broj tajkuna i novkomponovanih bogataša na račun države.
SDA treba da se zapita ko je slijedeći u redu za odlazak.
Samo se bojim da je ovo relizacija priče koja se neposredno nakon rata raspredala, da će SDA nakon 20-tak godina sama da se ugasi i lagano povuće s vlasti, kada se stvori dovoljan broj tajkuna i novkomponovanih bogataša na račun države.
-
almir90
#33375 Re: SDA-All about
Nije klempo nikoga držao pod kontrolom, već je bilo para i državne imovine koja je se mogla krmčiti u ona doba, pogotovo nakon uvođenja PDV-a. Ali je bara danas pretijesna za sve krokodile koji su se nakotili u njoj - čitaj, nema više para u opticaju kao što ih je bilo tada.ultima_palabra wrote: Evo ozbiljno... sad se vidi da je Tihic bio kao Josip Broz, tolike godine drzao rogove zajedno u vreci, relativno sretne...