Gutić novi povjerenik SDA u Banovićima pa su moguće podjele. Možda Kukić pređe u SBB da se oduži za ovo danas Radončiću. Bez Fahre ne bi uspio oboriti Vladu.malakh wrote:
da stvar bude gora, kukić ne vuče sa sobom samo banoviće...
SDA-All about
- vatrogasac
#33301 Re: SDA-All about
- vatrogasac
#33302 Re: SDA-All about
video wrote:Bio je video na Face kod SenadaHeller wrote:Sdp/df 10 mjesta
SDA 13
Nije mi jasno kako ovako brzo nova vlada bijase imenovana, vec treća. Koliko je sdaovaca glasalo za pad stare vlade i imenivanje nove?
20 za
0 protiv
10 suzdrzani
3 SDA-ovca su protiv bila. Nije to Senad dobro pof'ato. RTVTK:
Skupština Tuzlanskog kantona sa 20 glasova ZA, 3 PROTIV i 11 SUZDRŽANIH smjenila je Vladu Tuzlanskog kantona na čelu sa Premijerom TK Begom Gutićem. Predsjednik Kluba poslanika SDA kazao je da ovo nije stav Stranke Demokratske Akcije.
https://rtvtk.ba/smjenjena-vlada-tuzlanskog-kantona/
Last edited by vatrogasac on 17/02/2018 21:18, edited 1 time in total.
-
jefff
#33303 Re: SDA-All about
Naivno gledanje. Pokupovao bi tzv. Neovisne i ovu kukavelj iz NS. DF i SDP. Ideoloski mu je blizi SBB.vatrogasac wrote:Gutić novi povjerenik SDA u Banovićima pa su moguće podjele. Možda Kukić pređe u SBB da se oduži za ovo danas Radončiću. Bez Fahre ne bi uspio oboriti Vladu.malakh wrote:
-
Heller
#33304 Re: SDA-All about
Ja ovo sad nista ne kontam, jel to znaci da su se svi zastupnici iz TK okrenuli protiv Bakira?video wrote:Bio je video na Face kod SenadaHeller wrote:Sdp/df 10 mjesta
SDA 13
Nije mi jasno kako ovako brzo nova vlada bijase imenovana, vec treća. Koliko je sdaovaca glasalo za pad stare vlade i imenivanje nove?
20 za
0 protiv
10 suzdrzani
Haj makar ovaj Jakub odaje utisak covjeka koji zna citat za razliku od Bege.
-
palermo
#33305 Re: SDA-All about
Sve nešto čitam, te vijesti te ove ovdje diskusije.....i sve pokušavam da nađem tu neku pozitivu u ovim događanjima (za Bh društvo) , koju vidim neki od vas vide, i nikako da je uspijem pronaći.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#33306 Re: SDA-All about
koliko sam upucen, a ispravi me ako grijesim, gutica je najvise favorizirao kukic za poziciju premijera i bili su dosta bliski.vatrogasac wrote:Gutić novi povjerenik SDA u Banovićima pa su moguće podjele. Možda Kukić pređe u SBB da se oduži za ovo danas Radončiću. Bez Fahre ne bi uspio oboriti Vladu.malakh wrote:
valjda je svima jasno da su begicu porasli apetiti i poceo da grabi med iz kukiceve kace.
ako ode kod fahre, onda je to pravi znak da je fahro najvece zlo po bosnu i hercegovinu i bosanski narod.
- vatrogasac
#33307 Re: SDA-All about
Ne vjerujem da bi lijevi propustili ovu priliku, a posebno po stavu SDP-a na današnjem rušenju Vlade. Lijevi će posmatrati ovaj sukob SDA i SBB i tražiti tu nešto za sebe.jefff wrote:Naivno gledanje. Pokupovao bi tzv. Neovisne i ovu kukavelj iz NS. DF i SDP. Ideoloski mu je blizi SBB.vatrogasac wrote:Gutić novi povjerenik SDA u Banovićima pa su moguće podjele. Možda Kukić pređe u SBB da se oduži za ovo danas Radončiću. Bez Fahre ne bi uspio oboriti Vladu.malakh wrote:
- video
#33308 Re: SDA-All about
Kad smo kod scepana malog, nikad mi nece biti jasno da takav jedan "osebujan" lik dobije preko 150 000 glasova na izborima 
- GeeTnT
#33309 Re: SDA-All about
Ima se...moze se..video wrote:Kad smo kod scepana malog, nikad mi nece biti jasno da takav jedan "osebujan" lik dobije preko 150 000 glasova na izborima
-
Heller
#33310 Re: SDA-All about
U Banovicima interesantno
- Krokodajl
#33311 Re: SDA-All about
Haman zaratili, avaz piše da je neko bacio bombu na kafić u vlasništvu Kukića, jedna osoba povrijeđena.Heller wrote:U Banovicima interesantno
evo i klix:
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180217103
- madner
#33312 Re: SDA-All about
Ako smatras SDA necim pozitivnim, onda naravno nema nikakvog plusa od ovog.palermo wrote:Sve nešto čitam, te vijesti te ove ovdje diskusije.....i sve pokušavam da nađem tu neku pozitivu u ovim događanjima (za Bh društvo) , koju vidim neki od vas vide, i nikako da je uspijem pronaći.
- vatrogasac
#33313 Re: SDA-All about
Jeste tako dok su bili u ljubavi. Gutić je iz Banovića. To je bio čak vrlo opasan trojac: Kukić, Gutić i Topčagić. Kukić i Topčagić su izbačeni iz SDA. Kukić se udaljava poslije slučaja sa Konakovićem jer je očekivao jači udar što se i pokazalo. Kukić se prije 4-5 godina oteo Izetbegoviću i ovo nije nikakvo iznenađenje. Postoje nagađanja da bi sada trebao povući potez Aljoša Čampara, ali sve je još nagađanje.malakh wrote:koliko sam upucen, a ispravi me ako grijesim, gutica je najvise favorizirao kukic za poziciju premijera i bili su dosta bliski.vatrogasac wrote:Gutić novi povjerenik SDA u Banovićima pa su moguće podjele. Možda Kukić pređe u SBB da se oduži za ovo danas Radončiću. Bez Fahre ne bi uspio oboriti Vladu.malakh wrote:
valjda je svima jasno da su begicu porasli apetiti i poceo da grabi med iz kukiceve kace.
ako ode kod fahre, onda je to pravi znak da je fahro najvece zlo po bosnu i hercegovinu i bosanski narod.
Kukić mora ostati blizak sa Radončićem jer drugačije ne može opstati što se danas vidjelo po diskusijama SBB poslanika.
- video
#33314 Re: SDA-All about
Ma dobro to, ALI kakav mentalni sklop trebas biti pa zaokruziti tog ( ne mogu za psujem) na onom komadu papira te time ga izravno pozeljeti za, pazi sad ovo, svog PRESJEDNIKAGeeTnT wrote:Ima se...moze se..video wrote:Kad smo kod scepana malog, nikad mi nece biti jasno da takav jedan "osebujan" lik dobije preko 150 000 glasova na izborima
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#33315 Re: SDA-All about
jer vidi se iz njegovih postova da spada u onu grupu koja misli da je sda ustvari bosna i hercegovina i samo ona ima pravo i ekskluzivitet da predstavlja bošnjake i suvišno je bilo šta sa dotičnim i raspravljati na tu temu.madner wrote:
Ako smatras SDA necim pozitivnim, onda naravno nema nikakvog plusa od ovog.
još samo fali da kaže da je sda odbranila bosnu i hercegovinu ili da je sda stvorila bosnu i hercegovinu...
- GeeTnT
#33316 Re: SDA-All about
Cuo sam da je kuko poslao ferman da se mobilisu rudari i da krenu prema Sarajevu kako bi demonstracijama kuku vratili u predsjednistvo...Heller wrote:U Banovicima interesantno
- O'zone
- Globalni moderator
#33317 Re: SDA-All about
Divi ovo latili se i oružija...đela, đela, nemojte u noge
-
mahalik
#33318 Re: SDA-All about
kad bi SDA znala sada iskoristiti približavanje Kukić i SBB pa da ih poklopi obojicu
- malakh
#33319 Re: SDA-All about
i šta misliš, koliko glasova će kukić pokloniti radončiću na sljedećim izborima? otprilike.vatrogasac wrote:
Jeste tako dok su bili u ljubavi. Gutić je iz Banovića. To je bio čak vrlo opasan trojac: Kukić, Gutić i Topčagić. Kukić i Topčagić su izbačeni iz SDA. Kukić se udaljava poslije slučaja sa Konakovićem jer je očekivao jači udar što se i pokazalo. Kukić se prije 4-5 godina oteo Izetbegoviću i ovo nije nikakvo iznenađenje. Postoje nagađanja da bi sada trebao povući potez Aljoša Čampara, ali sve je još nagađanje.
Kukić mora ostati blizak sa Radončićem jer drugačije ne može opstati što se danas vidjelo po diskusijama SBB poslanika.
-
palermo
#33320 Re: SDA-All about
pa mislio sam na bh društo...al dobro....prihvatam da ima važnijih stvari od togamadner wrote:Ako smatras SDA necim pozitivnim, onda naravno nema nikakvog plusa od ovog.palermo wrote:Sve nešto čitam, te vijesti te ove ovdje diskusije.....i sve pokušavam da nađem tu neku pozitivu u ovim događanjima (za Bh društvo) , koju vidim neki od vas vide, i nikako da je uspijem pronaći.
- GeeTnT
#33322 Re: SDA-All about
0malakh wrote:i šta misliš, koliko glasova će kukić pokloniti radončiću na sljedećim izborima? otprilike.vatrogasac wrote:
Jeste tako dok su bili u ljubavi. Gutić je iz Banovića. To je bio čak vrlo opasan trojac: Kukić, Gutić i Topčagić. Kukić i Topčagić su izbačeni iz SDA. Kukić se udaljava poslije slučaja sa Konakovićem jer je očekivao jači udar što se i pokazalo. Kukić se prije 4-5 godina oteo Izetbegoviću i ovo nije nikakvo iznenađenje. Postoje nagađanja da bi sada trebao povući potez Aljoša Čampara, ali sve je još nagađanje.
..crveni karton kuki esdau donosi baraz..
-
jefff
#33323 Re: SDA-All about
Pa ne znam bas. Ti si mozda ocekivao plac i suze za Guticem? Ne znam sta si ocekivao. Sve je stvar ocekivanja.palermo wrote:Sve nešto čitam, te vijesti te ove ovdje diskusije.....i sve pokušavam da nađem tu neku pozitivu u ovim događanjima (za Bh društvo) , koju vidim neki od vas vide, i nikako da je uspijem pronaći.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#33324 Re: SDA-All about
vidzaj hadzija sho se zavadisHeBačena eksplozivna naprava na diskoteku Mirsada Kukića
-
jefff
#33325 Re: SDA-All about
Husinska buna
Helem. Zajebana raja odozgo, u WW2 niko nije smio ulaziti. Ni svabe. Ustase.cetnici. partizani. Imali svoje milicije. Svako mjesto za sebe. Nema labavo.
Helem. Zajebana raja odozgo, u WW2 niko nije smio ulaziti. Ni svabe. Ustase.cetnici. partizani. Imali svoje milicije. Svako mjesto za sebe. Nema labavo.