SDA-All about

sumirprimus

#32601 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

salko ovde najaci, razbaco bi ih ko cuko kaljacice :D
hizo ramidovic

#32602 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

Nurudin wrote:
hizo ramidovic wrote:
Nurudin wrote:To samo potvrđuje moje viđenje nove politike vrha sda i Bakira I. Ona je jednostavna i glasi :
ako kradeš nećemo te štiti .
sto bi, bezbeli, trebalo implicirati da je stara politika bila: "slobodno kradi, mi cemo te stititi"...
DA
Tihić je vodio takvu politku, zato su ga "poštovali" čak i Dodik . On za njega kaže da je bio "čovjek dijaloga" , a nikad se ništa
od silnog dijaloga nije pomjerilo ni u kojem pravcu.
Zato Izetbegovića sad mrze svi ti igrači jer je on pravi nacionalista i konzervativac, nije sklon politici takvog "dogovaranja".
Dakle , kad budemo imali prave nacionliste i prave socijaliste, a ne samo likove i interesne grupice kojima je to paravan za krađu,
stanje će da se počne mijenjati.
govorimo o 'politici kradje'...
nego, ako je to tada (dakle, za vakta tihica) bila politika stranke, bijase li kakvih poziva na odgovornost, optuznica, izbacivanja iz stranke i tako to?
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#32603 Re: SDA-All about

Post by Nurudin »

U biti većina forumaša su samo ljevičarski lezihljebovići i uhljebi koji prosipaju žuč tokom radnog vremena po klixu.
Vi niste objektivni kritičari, vi ste Murta koji ga puše od Kurta ali su vam ciljevi isti, samo da vam je zajahati.
To se vidi na temama o sdp i tzv. lijevom strankama koje su sve bile na vlasti, a mnoge su i sada po kantonima i općinama,
mnoge su u koalicijama itd ALI jašu na valu kritike sda.
Vrh licemjerstva i politike bez ikakvog integriteta
ultima_palabra

#32604 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Nisi mi odgovorio kako se zove generalni sekretar SDA i kako se on uklapa u "novu politiku"?
Nurudin
Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.

#32605 Re: SDA-All about

Post by Nurudin »

Nemam pojma hizo ramidoviću, ja imam za sad pozitivno mišljenje o dešavanju u vrhu sda ALI mislim da oni imaju jako loše
i kvarne kadrove na nižim nivoima vlasti.
drug_profi

#32606 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

pici wrote:Image

samo eSDeA nasvim nivoJima :bih:
Hajmo kladionicu, za koliko vremena će ova dvojica obrijanih postati kratkobradi?
sumirprimus

#32607 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

tzv.hamas frizure...il su bradure :D
Last edited by sumirprimus on 25/01/2018 10:37, edited 1 time in total.
Nurudin

#32608 Re: SDA-All about

Post by Nurudin »

ultima_palabra wrote:Nisi mi odgovorio kako se zove generalni sekretar SDA i kako se on uklapa u "novu politiku"?
niti ću ti odgvoriti
nisam ja sda glasnogovornik, kao što si ti sdp-ov . Ja samo imam svoj stav i nedam da mi hrpica isfrustriranih forumskih miševa
objašnjava politiku ugodno zavaljeni na neko radno mjesto na koje su došli jer su podobni branitelji lijevih "vrijednosti"
(čitaj svojih lijenih guzica )
sumirprimus

#32609 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

Nurudin wrote:
ultima_palabra wrote:Nisi mi odgovorio kako se zove generalni sekretar SDA i kako se on uklapa u "novu politiku"?
niti ću ti odgvoriti
nisam ja sda glasnogovornik, kao što si ti sdp-ov . Ja samo imam svoj stav i nedam da mi hrpica isfrustriranih forumskih miševa
objašnjava politiku ugodno zavaljeni na neko radno mjesto na koje su došli jer su podobni branitelji lijevih vrijednosti.
:lol: :lol:
zukic amir lopov... :D
Adriatic

#32610 Re: SDA-All about

Post by Adriatic »

Nurudin wrote:Nemam pojma hizo ramidoviću, ja imam za sad pozitivno mišljenje o dešavanju u vrhu sda ALI mislim da oni imaju jako loše
Da li Zukić i Sarajlić spadaju u niže nivoe vlasti?
hizo ramidovic

#32611 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

Nurudin wrote:Nemam pojma hizo ramidoviću, ja imam za sad pozitivno mišljenje o dešavanju u vrhu sda ALI mislim da oni imaju jako loše
o novoj politici otom-potom.
pitam, treba li neko poloziti racune za, kako sam kazes, pogresnu staru politiku koja je aminovala kradje?
ako da, koja su to imena?
sumirprimus

#32612 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

Adriatic wrote:
:lol:
dok se ne sijeku konjske glave da :D
ultima_palabra

#32613 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Nurudin wrote:
niti ću ti odgvoriti
objašnjava politiku ugodno zavaljeni na neko radno mjesto na koje su došli jer su podobni branitelji lijevih "vrijednosti"
(čitaj svojih lijenih guzica )
Kralju :lol:

Pa hajde obrazloži taj stav, kad ga već imaš i kad si nezavisan. Sam si rekao da postoji nova politika SDA, niko te nije tjerao da to napišeš. Sad te pitam kako se gensek stranke uklapa u nju?
Nurudin

#32614 Re: SDA-All about

Post by Nurudin »

hizo ramidovic wrote:
o novoj politici otom-potom.
pitam, treba li neko poloziti racune za, kako sam kazes, pogresnu staru politiku koja je aminovala kradje?
Evo su ti upravo odgovorili...Zukić, Sarajlić
Nurudin

#32615 Re: SDA-All about

Post by Nurudin »

Kao što sam već rekao, nemam namjeru diskutovati sa ljudima vašeg profila o OVIM temama i kratiti vam radno vrijeme
na mjestu na koje vas je i dovela politika.
Vi ste interesni protivnici na relaciji Kurta-Murta . Da je ovo dominantno sredina od Kurta, ja bih bio onaj
koji afirmiše Murtu ;-)
kosponovodjeluje

#32616 Re: SDA-All about

Post by kosponovodjeluje »

Kako javljaju i mediji bliski kriminalnoj SDA, jučer su uhapšeni i bliski saradnici i prijatelji kompromitovanog načelnika Općine Novi Grad Sarajevo Semira Efendića.

Među uhapšenim su direktor općinske firme aLOKOM-a Ramiz Duraković i nekadašnji predsjednik Asocijacije mladih SDA Kantona Sarajevo Hadis Kustura.

https://www.faktor.ba/vijest/poznata-im ... tvu-281339
Last edited by kosponovodjeluje on 25/01/2018 11:02, edited 1 time in total.
Roccohljup

#32617 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

Adriatic wrote:
Ne zaboravite Mirsada Kukića koji je takođe pri vrhu....a hem sto je opet po sudu, već je pravosnažno i osuđivan za kriminal....ali eto SDA moze reci da je i merhametli stranka pa pruza šansu i pokajanicima :D :D :D :D
hizo ramidovic

#32618 Re: SDA-All about

Post by hizo ramidovic »

Nurudin wrote:
hizo ramidovic wrote: o novoj politici otom-potom.
Evo su ti upravo odgovorili...Zukić, Sarajlić
jah, bas ce plaho odgovarati a bojim se da ce se i nasekirati...zukic mi nekako blijedunjav...a k'o da je malo i smrs'o...stres, valjda
i ako je ta nova politika i ovo neodlazenje na sjednice parlamenta radi udovoljavanja covicu i kompaniji onda nas svijetla buducnost ceka...
racionalista

#32619 Re: SDA-All about

Post by racionalista »

Plakaćemo mi za Bakirom za par godina kad počne SDA Jugend da dolazi na vlast. :D :D :D
ultima_palabra

#32620 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Nurudin wrote:Kao što sam već rekao, nemam namjeru diskutovati sa ljudima vašeg profila o OVIM temama i kratiti vam radno vrijeme
Vi ste interesni protivnici na relaciji Kurta-Murta . Da je ovo dominantno sredina od Kurta, ja bih bio onaj
koji afirmiše Murtu ;-)
Pa sta radis onda na OVIM temama, sto ne pises na Ljubav i sex? Ili na nekom forumu gdje ne dominiraju Kurte koji samo pisu u radno vrijeme?
madner

#32621 Re: SDA-All about

Post by madner »

Frapira me kako se ljudi cude da SDA nastavlja istu politiku kao i ranije.

Uvijek za kantone i entitete bili.
Nurudin

#32622 Re: SDA-All about

Post by Nurudin »

ultima_palabra wrote:
Nurudin wrote:Kao što sam već rekao, nemam namjeru diskutovati sa ljudima vašeg profila o OVIM temama i kratiti vam radno vrijeme
koji afirmiše Murtu ;-)
Pa sta radis onda na OVIM temama, sto ne pises na Ljubav i sex? Ili na nekom forumu gdje ne dominiraju Kurte koji samo pisu u radno vrijeme?
Jednostavno , pišem gdje hoću i šta hoću. Tako mi ćejf , to je nama naša borba dalaaaa
spreca

#32623 Re: SDA-All about

Post by spreca »

SDA ce se boriti za vlast na sve moguce nacine pa i cineci usluge ADZ eu i to sve dok se bude moglo i imalo sta ukrasti a posle toga za njih to nece vise imati nikakvog smisla jer se vise nece imati sta ukrasti ili eventualno nece moci
Banksy

#32624 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Projekt Eko zona Vlašić-Korićani vrijedan 4,2 milijarde eura

Na Vlašiću uskoro zračna luka, golf-teren, luksuzne vile i klinike- Konzorcijum HeritageTurk

'konzorcij iz Turske' HeritageTurk taj projekt dostavio preko lokalnog čovjeka koji nikada nije održao zvanični sastanak s njima kako bi ih upoznao o investiciji vrijednoj 4,2 milijardi eura.

nosioci projekat firme 'Tomix' iz Kneževa i 'TLG' iz Travnika,

generalni menadžer projekta i direktor preduzeća Tomix Kneževo i TLG Travnik Zoran Vujinović

Poduzeće TLG d.o.o. Travnik vlasništvo Zorana Vujinovića dobilo je koncesiju za izgradnju vjetroleketrana na 10 lokacija za plato Vlašića.

bivši seoski učitelj s Vlašića Zoran Vujinović
Jedan od osnivača firme TLG, s 300 KM uloga, Bakirov savjetnik Selmo Cikotić... Biće to dobra priča.
ušće

#32625 Re: SDA-All about

Post by ušće »

To što ste izbrisali moj post je je uredu ali bar budite dosljedni pa izbrišite i onaj koji sve to izazvao

- da ponovim
Već je postala uobičajena praksa da par forumaša Muju ,Sulju i njihovu Fatu smjeste ili u vic ili u masovnu grobnicu ..kada dobiju odgovor slijede lijepi epiteti ...SDA nisam ALI ...Ako je forum bar 10% realnog mišljenja stanovništva ...dobro smo prošli u prošlom ratu ovi novi ako ih zapadne biće 100% gori i efikasniji ...
pozdrav i selam ...
Post Reply