https://www.faktor.ba/vijest/nakon-imen ... sda-269438
.....Prilikom potpisivanja pristupnica SDA istaknuo je da će se sagledati mogućnosti da se cjelokupno članstvo GDS-a u Kalesiji, ili njegov najveći dio, u narednom periodu priključi SDA.
SDA-All about
-
Novak20
#32001 Re: SDA-All about
Jednom SDA, uvijek SDA.
-
putokaz1
#32002 Re: SDA-All about
-Jednom SDA zauvjek SDANovak20 wrote:Jednom SDA, uvijek SDA.![]()
https://www.faktor.ba/vijest/nakon-imen ... sda-269438
.....Prilikom potpisivanja pristupnica SDA istaknuo je da će se sagledati mogućnosti da se cjelokupno članstvo GDS-a u Kalesiji, ili njegov najveći dio, u narednom periodu priključi SDA.
-Eto šta je taj GDS ,SDA u malom
-Zavisno od Načelnika,da li će ići kao PBHNL ili kroz SDA,takav ć i rezultat SDA imati
-
PM72
#32003 Re: SDA-All about
papak iz Orahovica brani ratnog profitera.bersK wrote:https://www.facebook.com/EfendicSemir/p ... 5407668313
Lutka bratova. Nije ništa Huso Ćesir. Pošten čoek jepga.
- JThomas
#32004 Re: SDA-All about
brani svog šefa...
- ultima_palabra
#32005 Re: SDA-All about
Ali nema to nista jedno s drugim, inace frajer samo izvozi... ovo se prijavio jer nije bio niko drugi, pa da ne propadne_BataZiv_0809 wrote:Nije covjek politicar, vec je biznismen, ali je predsjednik opcinskog odbora ezdea...bersK wrote:https://www.facebook.com/EfendicSemir/p ... 5407668313
Lutka bratova. Nije ništa Huso Ćesir. Pošten čoek jepga.
- arzuhal
#32006 Re: SDA-All about
Bakir izjavom o amanetu usere samog sebe, a Nikšić kontraizjavom usere cijelu stanicu...
-
oakville
#32007 Re: SDA-All about
Vjerovatno je Erdogan pokušao da uvali te stare autobuse negdje u Iraku, ali su odbili hediju jer su mu autobusi prestari za iračko tržište. Ali, eto opet je profitirao, rješio se smeća, jedini trošak bilo farbanje onih poruka "Istanbul Srce Sarajevo" ako i taj trošak nije prevalio na "zahvalne primaoce pomoći" pošto je farbanje u BiH jeftinije nego u TurskojAlfons Kauders wrote:
Vucicu milijarde trgovine, a minderasima 15 godina stari autobusi.Realno, Erdogan ih je i preplatio. Mogao je proci dosta jeftinije.
-
PM72
#32008 Re: SDA-All about
Otiš'o je Fadil sa pratnjom kod Erdoana,valjda tumače kuda da trasiraju famozni put...
-
hhaarree
#32009 Re: SDA-All about
Gledam sliku 5 minuta i zaista nikada nisam vidio ovu komplet drzavicu savrseno prikazanu u jednom kadru. Ma jebo sve socio-političke analize, samo ovu sliku copy/paste između korica i eto ga naucni rad jedan kroz jedan.statixx wrote:Slika i prilika bh zivotarenja - partija, Đamija, kafana sa uvoznim pivom, mikrokreditna, a tu prekoputa vjerovatno je i kladionica.![]()
Takođe pohvale za tekst koji prati ovu sliku, kapa do poda autoru.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#32010 Re: SDA-All about
kad porastem bitnut cu SDASa Senadom i Nedžadom Trakom svjedoka je upoznao Karavdić, te su sva četvorica kratko sjedili u ugostiteljskom objektu na Vozući. Senada Traku je Karavdić predstavio svjedoku kao “autoritet” i kazao da zapošljavanje Keserovićevog sina ide preko njega.
“Osim električara, tada je bilo govora da ima posla za pravnike i ekonomiste po cijeni od 20.000 do 25.000 maraka. Tada je rečeno da niko ko nije član Stranke demokratske akcije (SDA) ne može dobiti zaposlenje”, kazao je svjedok.
Pričao je svjedok i kako mu je Brajko Hasančić govorio da mu je dobro jer radi u Elektroprivredi, kao i da mu je “izletjelo” kada je rekao: “Možeš i ti, ako imaš pare”, te je kontaktirao s Karavdićem, koji je, umjesto 16.000, tražio 17.000 maraka. Prema svjedoku, Hasančić je pristao na taj iznos.
Govorio je da je od Keserovića i Hasančić uzeo dokumentaciju, koja se, između ostalog, sastojala od potvrde za članstvo u SDA, a koju je predao u junu 2016. Senadu Traki kada je došao u Zavidoviće. Trako je tada kazao da Karavdić radi džabe, jer 16.000 maraka ide njima.
“Ramiz mi je govorio da će poslije Bajrama trebati još 20 radnika i da mu javim ako se koga sjetim. Poslije toga je uhapšen”, naveo je svjedok.
Optužnica tereti generalnog sekretara SDA Amira Zukića da je sa Safetom Bibićem organizovao grupu kojoj su se pridružili Nedžad i Senad Trako te Ramiz Karavdić, koji su pronalazili osobe spremne da daju novac za zaposlenje u Elektroprivredi. Ista optužnica Eseda Džananovića tereti za zloupotrebu položaja, a Asima Sarajlića za primanje nagrade ili koristi za trgovinu utjecajem.
- Roccohljup
#32011 Re: SDA-All about
hebote, pa ni al capone nije mogao ovako i ovoliko
:D:D
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#32012 Re: SDA-All about
ispade ona poskocica mores kako hoces al ne dokle hoces babska bajka... ovi tamburaju ev sad ce trijest godina zajebat ce i turKe petsta godina kako su krenuli... nista najbolje u nacionalnu straMku pa se gurkat do prvog saffa
.. pardoM VIP SAFFa 
- Roccohljup
#32013 Re: SDA-All about
Trebali smo to ranije......do sad bi imperiju i mi zaradilipici wrote:ispade ona poskocica mores kako hoces al ne dokle hoces babska bajka... ovi tamburaju ev sad ce trijest godina zajebat ce i turKe petsta godina kako su krenuli... nista najbolje u nacionalnu straMku pa se gurkat do prvog saffa.. pardoM VIP SAFFa
-
hhaarree
#32014 Re: SDA-All about
https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-posa ... /171023107
“Osim električara, tada je bilo govora da ima posla za pravnike i ekonomiste po cijeni od 20.000 do 25.000 maraka. Tada je rečeno da niko ko nije član Stranke demokratske akcije (SDA) ne može dobiti zaposlenje”, kazao je svjedok.
pa brata mi stocna pijaca, ko sto vec rekoh.Optužnica tereti generalnog sekretara SDA Amira Zukića da je sa Safetom Bibićem organizovao grupu kojoj su se pridružili Nedžad i Senad Trako te Ramiz Karavdić, koji su pronalazili osobe spremne da daju novac za zaposlenje u Elektroprivredi. Ista optužnica Eseda Džananovića tereti za zloupotrebu položaja, a Asima Sarajlića za primanje nagrade ili koristi za trgovinu utjecajem.
-
megaman4
#32015 Re: SDA-All about
Zato smo u normalnom svijetu predmet šprdnje i zajebancije i niko nas ni 1% ne smatra ozbiljnom zemljom.hhaarree wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/za-posa ... /171023107
“Osim električara, tada je bilo govora da ima posla za pravnike i ekonomiste po cijeni od 20.000 do 25.000 maraka. Tada je rečeno da niko ko nije član Stranke demokratske akcije (SDA) ne može dobiti zaposlenje”, kazao je svjedok.pa brata mi stocna pijaca, ko sto vec rekoh.Optužnica tereti generalnog sekretara SDA Amira Zukića da je sa Safetom Bibićem organizovao grupu kojoj su se pridružili Nedžad i Senad Trako te Ramiz Karavdić, koji su pronalazili osobe spremne da daju novac za zaposlenje u Elektroprivredi. Ista optužnica Eseda Džananovića tereti za zloupotrebu položaja, a Asima Sarajlića za primanje nagrade ili koristi za trgovinu utjecajem.
Pored toga što nam ljudi odlaze, kako stvari stoje, i djeca će se vani rađati gdje je Njemačka dobiti na natalitetu, dok će BiH ionako ubrzo u stečaj.
Hvala Vam bh. političari što se zauvijek unistili nekada perspektivnu SRBiH.
Sram Vas bilo.
-
PM72
#32016 Re: SDA-All about
Za propast BiH ponajviše je kriv Alija i njegovi MM i IZ.Oni su stvorili SDA,ratne profitere,tajkune,oni su uništili fabrike i napravili PRIHVATIZACIJU,zbog njih nemamo autoput,vode,prevoza,skupu struju,prljave kasabe,pse,korupciju,lopovluk...
Častim ga ko mi nabroji tri stvari koje valjaju a u režiji SDA.
- XXS
#32017 Re: SDA-All about
Nepotizam, korupcija i manipulacija religijom cvijetaju i nikad nisu stajali bolje.PM72 wrote:
Treba biti posten i priznati, a ne samo gledati u neuspjesne podhvate i pricati samo negativno.
-
PM72
#32018 Re: SDA-All about
A šta da priznam? da nismo najgori? da je neisitina ono što nabrojah? Koji je to uspješan poduhvat u režiji SDA?XXS wrote:Nepotizam, korupcija i manipulacija religijom cvijetaju i nikad nisu stajali bolje.PM72 wrote:
Treba biti posten i priznati, a ne samo gledati u neuspjesne podhvate i pricati samo negativno.
- tranquil
#32019 Re: SDA-All about
Ovaj gornji nesporazum me potsjeti na vic koji savršeno odgovara SDA.
Galami žena na muža:
- Ti si totalno nesposoban!!! Ne možeš ništa uraditi kako treba!! Ne može se čovjek nikako na tebe osloniti,toliko si nesposoban da sve uprskaš!! Ti si toliko nesposoban da bi na takmičenju nesposobnih osvojio drugo mjesto!!!
- Ček... čekaj malo, a zašto ne prvo?
- PA ZATO ŠTO SI NESPOSOBAN!!!!!!!!!!!
-
PM72
#32020 Re: SDA-All about
tranquil wrote:![]()
Galami žena na muža:
- Ti si totalno nesposoban!!! Ne možeš ništa uraditi kako treba!! Ne može se čovjek nikako na tebe osloniti,toliko si nesposoban da sve uprskaš!! Ti si toliko nesposoban da bi na takmičenju nesposobnih osvojio drugo mjesto!!!
- PA ZATO ŠTO SI NESPOSOBAN!!!!!!!!!!!
Evo,vidiš da čovjek mora surfati u potrazi za barem jednim dobrim projektom u režiji SDA.A ja ću mu odmah nabrojati stotinu neuspješnih.Ne trebam tražiti po internetu.
- jazzer
#32021 Re: SDA-All about
Nije kriv Ridjobradi sto ne moze odrzati obecanje o 100k radnih mjesta. Kriva je raja sto nema para a posla ocito ima“Osim električara, tada je bilo govora da ima posla za pravnike i ekonomiste po cijeni od 20.000 do 25.000 maraka. Tada je rečeno da niko ko nije član Stranke demokratske akcije (SDA) ne može dobiti zaposlenje”, kazao je svjedok.
- tranquil
#32022 Re: SDA-All about
Mislim da je u pitanju nesporazum, čovjek ti je već nabrojao tri stvari koje su uspješne pod SDA: nepotizam, korupcija i manipulacija religijom.PM72 wrote:tranquil wrote:![]()
Galami žena na muža:
- PA ZATO ŠTO SI NESPOSOBAN!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Evo,vidiš da čovjek mora surfati u potrazi za barem jednim dobrim projektom u režiji SDA.A ja ću mu odmah nabrojati stotinu neuspješnih.Ne trebam tražiti po internetu.
Tako da mislim da se slažete, samo nisi možda registrovao sarkazam
-
PM72
#32023 Re: SDA-All about
aha,znači do mene je...
kontam,slomi se čovjek tražeći bar jednu pametnu stvar u režiji SDA (koja je bila dobra za čitavu BiH).Meščini toga nema...
- XXS
#32024 Re: SDA-All about
tranquil wrote: Mislim da je u pitanju nesporazum, čovjek ti je već nabrojao tri stvari koje su uspješne pod SDA: nepotizam, korupcija i manipulacija religijom.
Tako da mislim da se slažete, samo nisi možda registrovao sarkazam
- Beaverknight
#32025 Re: SDA-All about
Znam ja jednu pozitivnu. Mlada raja dobija veći prostor. Eh sada je problem što je mlađa raja, nova generacija, njih 90% već gori od ovih današnjih.
"Kuku" se nama. Mislili smo da ne može gore, vjerujte da može.
"Kuku" se nama. Mislili smo da ne može gore, vjerujte da može.