SDA-All about

ultima_palabra

#31801 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

GeeTnT wrote:Halo pacicu, navedi mi i jedno ime koje se kao nesto bori za opce dobro? Jedno bolan? Sto se tice pomenute novinarke, svejedno mi je hoce li uspjet ili nece...a nece jer taj njezin dokumentarac ce se vrtiti najvise na forumu, trajace par dana i nastace muk...a esdea ce i dalje da Vama u Seheru sere po glavi.
A što je tebi, jel, najveći uspjeh u životu...

Kako kažu ono, seljak iz sela da, selo iz seljaka ne.
DaffyDuck

#31802 Re: SDA-All about

Post by DaffyDuck »

GeeTnT wrote:Halo pacicu, navedi mi i jedno ime koje se kao nesto bori za opce dobro? Jedno bolan? Sto se tice pomenute novinarke, svejedno mi je hoce li uspjet ili nece...a nece jer taj njezin dokumentarac ce se vrtiti najvise na forumu, trajace par dana i nastace muk...a esdea ce i dalje da Vama u Seheru sere po glavi.
Moli te pačić da ponovo kazes sta si to htio reci, osim ispoljiti kompleks nize vrijednosti jer nisi iz Sehera? :kiss:
Beaverknight

#31803 Re: SDA-All about

Post by Beaverknight »

Koliko je SDA razdjedinjen vidjeti ćemo na sljedećim izborima radi praga od 20% :wink:

Narod ima šansu, na lokalnim izborima SDA je mnogo izgubio, valjda se i u Sarajevu, gradu bez vode opamete.
GeeTnT

#31804 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

ultima_palabra wrote:

Nemam protiv seljaka ama bas nista i kad me takvi kao ti nazovu seljakom, onda znam da sam na pravom putu.
Nego.
..sta je tebi najveci uspjeh? Otvaranje teme o esdea, koja u mom seljackom GRADU nije nikad pobijedila ili broj postova na forumu koji ti daju pravo da vrijedjas...hmmm slabi ti aduti...
ps Nisam te zaboravio i onu tvoju krilaticu i cini mi se ja sletih poodavno, a ti jos gmizes.
oldtajmer

#31805 Re: SDA-All about

Post by oldtajmer »

cujem ovih dana da je sanela zavrsila u bolnici,nadam se da nije nesto tesko
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31806 Re: SDA-All about

Post by pici »

Vijećnik SDA Toni Vukadin otišao na poligraf kako bi dokazao da ne radi protiv stranke
Image
ovo je vrH :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
General War

#31807 Re: SDA-All about

Post by General War »

GeeTnT wrote:
ultima_palabra wrote:

Nemam protiv seljaka ama bas nista i kad me takvi kao ti nazovu seljakom, onda znam da sam na pravom putu.
Nego.
..sta je tebi najveci uspjeh? Otvaranje teme o esdea, koja u mom seljackom GRADU nije nikad pobijedila ili broj postova na forumu koji ti daju pravo da vrijedjas...hmmm slabi ti aduti...
ps Nisam te zaboravio i onu tvoju krilaticu i cini mi se ja sletih poodavno, a ti jos gmizes.
Pobijedila bi SDA i i tvom GRADU da se ti nesto pitas :mrgreen:
General War

#31808 Re: SDA-All about

Post by General War »

pici wrote:
Vijećnik SDA Toni Vukadin otišao na poligraf kako bi dokazao da ne radi protiv stranke
Image
Paaa mislim :lol:
GoldenSpoon

#31809 Re: SDA-All about

Post by GoldenSpoon »

Ocito da se toliko isplati biti clan i ostati na poziciji pod cijenu da se ide na poligraf
GeeTnT

#31810 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

General War wrote: Pobijedila bi SDA i i tvom GRADU da se ti nesto pitas :mrgreen:
Za razliku od tebe, moja familija i ja se pitamo.. Bas me zanima ko bi pobijedio da je do tebe.. mozda Dubajic? Postrojavanje ravnogoraca na kapiji? Drazin kip na BM?

Zatoo psssssst.
zippoo87

#31811 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

General War wrote:
pici wrote:
Image
Paaa mislim :lol:
pa nemojte tako...sudeci po poligrafu,ovo je jedini posteni SDAovac :D
General War

#31812 Re: SDA-All about

Post by General War »

GeeTnT wrote:
General War wrote: Pobijedila bi SDA i i tvom GRADU da se ti nesto pitas :mrgreen:
Za razliku od tebe, moja familija i ja se pitamo.. Bas me zanima ko bi pobijedio da je do tebe.. mozda Dubajic? Postrojavanje ravnogoraca na kapiji? Drazin kip na BM?

Zatoo psssssst.
sjooo patriJote
Da je do mene, nebi ni bilo potrebe za pobjedjivanjem a ti bi bio uzoran pionir :D
mayab

#31813 Re: SDA-All about

Post by mayab »

Beaverknight

#31814 Re: SDA-All about

Post by Beaverknight »

I pored toga što se u četiri godine s njima na vlasti vraćamo pedeset godina unazad po razvoju, ljudi će hladno uzeti izbore i biti i dalje vlast.

Da klix napravi anketu da li bi napustili BiH da imate mogućnost 95% ljudi bi se izjasnilo sa da.

Džabe sva kuknjava, forumi, priča, ismijavanje, kada se ljudi kupuju sa paketićima i kilo šećera. Vrijednija je jedna ovca nego jedan čovjek (ovca preko 200KM, glas 20KM?). Svi tzv. patriote, a država nam nije na prvom mjestu. Da jeste, izlaznost bi bila 95%.
Ned071

#31815 Re: SDA-All about

Post by Ned071 »

Beaverknight wrote:Koliko je SDA razdjedinjen vidjeti ćemo na sljedećim izborima radi praga od 20% :wink:

Narod ima šansu, na lokalnim izborima SDA je mnogo izgubio, valjda se i u Sarajevu, gradu bez vode opamete.
kako to mislis? imaju nikad bolji rezultat u zadnjih 20 godina.

imaju 31 posto svih mjesta u opcinskim vijecima, 57 mjesta u općinskim vijećima vise u odnosu na 2012, za njih glasalo 280.000 birača u Federaciji
Haris.ba

#31816 Re: SDA-All about

Post by Haris.ba »

Ned071 wrote:
Beaverknight wrote:Koliko je SDA razdjedinjen vidjeti ćemo na sljedećim izborima radi praga od 20% :wink:

kako to mislis? imaju nikad bolji rezultat u zadnjih 20 godina.

imaju 31 posto svih mjesta u opcinskim vijecima, 57 mjesta u općinskim vijećima vise u odnosu na 2012, za njih glasalo 280.000 birača u Federaciji
Alternativne činjenice. :D

Nego, može nova himna SDA.

Logovan

#31817 Re: SDA-All about

Post by Logovan »

:lol: :pisnuo: :pisnuo:
JThomas

#31818 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

zgrada smrdi od temelja...

toni je bio jedan od perspektivnijih mladih igrača šaha u državi, a evo šta radi...u nekoj uređenoj državi bi vjerovatno solidno dogurao i živio od toga. iako nije ni fudbal ni košarka - baš je dobar bio.
Beaverknight

#31819 Re: SDA-All about

Post by Beaverknight »

Sda plus Hdz jednako šou

Svake godine izlaze ovi konkursi za 100 pripravnika u hnk. Nakon par godina gdje su prozivani za namještanje i gdje je podignuta kolektivna tužba, koja naravno nije prošla došli su do nove inovacije. Naime, da bi sebe zaštitili uveli su nekakve identifikacijske brojeve umjesto imena i prezimena. Sada mogu upadati ljudi koji su po deset puta odradili pripravnički :lol:

Inače da šou bude veći, svi mediji su o prošlim "krađama" pisali dan, eto kakav je grad postao, Gotham. Treba poslati mail likovima što glume u Gothamu da real life snimaju u Hercegovini jer je nepravda tu veća nego u samom Gothamu.

Država nije kriva, već ljudi što je vode a vode je ljudi što su izabrani voljom naroda tako da NAROD ZNA.
aditon

#31820 Re: SDA-All about

Post by aditon »

Znači nikako da shvatim jednu stvar. Gdje god pogledam, pročitam itd. ljudi bacaju drvlje i kamenje na vladajuću strukturu, konkretno SDA, HDZ, SNSD. Nije bitno kojem narodu neko pripada, jednostavno svi su nezadovoljni. To je ono što vidim iz dana u dan. Onda dođu izbori. Ostalo je historija...

Mislim da je ovu misteriju teže riješiti nego je Ajnštajn imao problema s shvatanjem teorije relativiteta.
bersK

#31821 Re: SDA-All about

Post by bersK »

aditon wrote:Znači nikako da shvatim jednu stvar. Gdje god pogledam, pročitam itd. ljudi bacaju drvlje i kamenje na vladajuću strukturu, konkretno SDA, HDZ, SNSD. Nije bitno kojem narodu neko pripada, jednostavno svi su nezadovoljni. To je ono što vidim iz dana u dan. Onda dođu izbori. Ostalo je historija...

Mislim da je ovu misteriju teže riješiti nego je Ajnštajn imao problema s shvatanjem teorije relativiteta.

Ne mora značit da oni koji pljuju po njoj glasaju za nju. Samo se sjeti stvari tipa grobljanski glasači, dijaspora, a i poništeni listići (neko se prosere na dnu listića, ovi to obrišu i dopišu glas svojem nekom).

Dolazi elektronsko glasanje, najveći protivnici će biti upravo SDA - jer neće moći izvlačiti te adute i biće tačno glasova onoliko koliko je bilo birača.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31822 Re: SDA-All about

Post by pici »

mrtvi glasaju to je odavno procedura kod SDA, HDZ, SNSD... jos kad uzmu spiskove nepokretnih, lezecih bolesnika, ne trebaju uhljebi, dosta im mrtvi i invalidi...
The BEN10

#31823 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

mislim da je Staljin rekao: na izborima pobjeđuje onaj čiji ljudi broje listiće. :evil:
bersK

#31824 Re: SDA-All about

Post by bersK »

http://www.sodalive.ba/aktuelnosti/luka ... jasko-sda/

Sinoć u Lukavcu sastanaka kriminalaca i najvećeg ljudskog hamelja ove države. Predsjedavajući im Kuko. Dovoljno rečeno. Rasprava kako da smijene Delića sa načelničke pozicije. Kakvi balvani. Valjda ne mogu da sprovedu svoje naume, ne mogu da opuhaju preduzeća, šta li :/

Vidjećemo hoće li preživjeti načelnik Lukavca

Za nekoliko godina ostaće upamćeno kako je jedan politički tornado opustošio čitavu jednu državu. Komplet.
megaman4

#31825 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

bersK wrote:http://www.sodalive.ba/aktuelnosti/luka ... jasko-sda/

Sinoć u Lukavcu sastanaka kriminalaca i najvećeg ljudskog hamelja ove države. Predsjedavajući im Kuko. Dovoljno rečeno. Rasprava kako da smijene Delića sa načelničke pozicije. Kakvi balvani. Valjda ne mogu da sprovedu svoje naume, ne mogu da opuhaju preduzeća, šta li :/

Vidjećemo hoće li preživjeti načelnik Lukavca

Za nekoliko godina ostaće upamćeno kako je jedan politički tornado opustošio čitavu jednu državu. Komplet.
Odavno je haos u SDA, samo sto sada stvari izlaze na vidjelo.

Ovo je jos jedan u nizu jadnih pokusaja da isisaju ono sto je jos ostalo prije proglasenja zvanicnog bankrota.

Sve sam vise siguran da ce ljevica sa pravim ljudima pomesti SDA, jer su do te mjere unistili drustvo, da se ono nikada vise nece moci oporaviti.
Post Reply