Kojim metodama si došao do tog zaključka? Ne kontam zašto frkuša? Valjda je frkuša uhvatila one koji su izbrisali glasove glasača.seln wrote:Tebi k'o da je frkusa..Bosanski_hibrid wrote:Jesu se komunjarice ukofrčile na sve strane. Njihovi puleni su putem FB profila KTV Zavidovici napravili anketu o izboru novog načelnika općine Zavidovići. Svi koji su glasali za kandidata SDA, inače i na oko i u svakom smislu daleko ispred ostalih, svi su listom pobrisani, a nekima su čak zabranili i pristup stranici. Tako to rade komunjare muljave, samo da se zna!
1. SDA
2. SDP
3. SBiH
4. SBB
SDA-All about
- Bosanski_hibrid
#3151 Re: SDA-All about
- asurbanipal
#3152 Re: SDA-All about
O tome koga je uhvatila frkuša, najbolje govore komentari na ovoj temi.Bosanski_hibrid wrote: Kojim metodama si došao do tog zaključka? Ne kontam zašto frkuša? Valjda je frkuša uhvatila one koji su izbrisali glasove glasača.
- seln
#3153 Re: SDA-All about
Takoj, famelijo! reci hin nek znaju!asurbanipal wrote:O tome koga je uhvatila frkuša, najbolje govore komentari na ovoj temi.Bosanski_hibrid wrote: Kojim metodama si došao do tog zaključka? Ne kontam zašto frkuša? Valjda je frkuša uhvatila one koji su izbrisali glasove glasača.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#3154 Re: SDA-All about
valterbranisarajevo wrote: Koja je to moja stranka? Volio bih i ja da znam. Hvala unaprijed!
Baš ćeš saznati od ljudi ovako širokih vidika "viđenje" tvojih političkih afiniteta.
Ukoliko kritikuješ Snagu BiH
i ne smije biti.Tako kažu na Akademiji!
Zamisli tek životni obzor pripadnika baze sa SDA FB grupe.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#3155 Re: SDA-All about
Ko će donijeti kifle?Konaković?asurbanipal wrote:Jeste se raspisali danas. Može mala puš-pauza, ako zatreba donijet ćemo malo kifla, pa sve to zalijte himberom...
- Bosanski_hibrid
#3156 Re: SDA-All about
Sako mu veći za dva brojaultima_palabra wrote:
Jao faca... ovaj Fahrin pulen još najpismenije izgleda
Nije što je moj izbor, ali ovaj momak iz SDA izgleda najbolje. Nije guzonjin sin, iz skromne porodice, obrazovan i sve što ima radom i zalaganjem postigao. Ne priča mnogo i po prirodi ne zna muljati. Iz takve je porodoce čovjek, skromni, dobronamjerni. Možda mu je to i mahana, jer možda se neće znati snaći sa svim lopovima oko sebe ako pobijedi, a nadam se da hoće.
Ni ovaj treći momak nije loš, čestit, bio dobar borac. Ovaj drugi, tu je jer zna aminati na Zlajine želje, a slika najviše govori. Četvrti je najviše svijeta prošao, nije nešto posebno obrazovan, ima nekih inicijativa i to je OK, ali to je opet tanko za ono što nama treba. Daj Bože na bolje, pa ko god da bude.
-
Innovation
#3157 Re: SDA-All about
Ne treba Konakovic, ja cu vam donijeti i bamiju i siscevab i kadum butice i baklavu i gurabije i serbe, a na kraju i kaHvu, ali tek poslije izbora.
Samo mi morate reci, gdje da vam donesem? 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3158 Re: SDA-All about
Je l' to kupovina glasova bosanskim specijalitetima???Innovation wrote:Ne treba Konakovic, ja cu vam donijeti i bamiju i siscevab i kadum butice i baklavu i gurabije i serbe, a na kraju i kaHvu, ali tek poslije izbora.Samo mi morate reci, gdje da vam donesem?
- madner
#3159 Re: SDA-All about
Ja sam podkupljiv.
Ali nisam bas jeftin.
Ali nisam bas jeftin.
- ultima_palabra
#3160 Re: SDA-All about
Kako je dobro kad si na vlasti... jer Vlasta je bogata i Vlasta te časti-LIBERO- wrote:Je l' to kupovina glasova bosanskim specijalitetima???Innovation wrote:Ne treba Konakovic, ja cu vam donijeti i bamiju i siscevab i kadum butice i baklavu i gurabije i serbe, a na kraju i kaHvu, ali tek poslije izbora.Samo mi morate reci, gdje da vam donesem?
-
Innovation
#3161 Re: SDA-All about
To nije potkupljivanje, nego cascenje nakon osvojenih izbora. 
- madner
#3162 Re: SDA-All about
Moze, ako se dogovorimo sada sta je pobjeda.
Da ne bude poslje, ma nismo ni htjeli pobjediti tu, to je nasa taktika.
Da ne bude poslje, ma nismo ni htjeli pobjediti tu, to je nasa taktika.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#3163 Re: SDA-All about
U prevodu: Ogroman mi je apetitmadner wrote:Ja sam podkupljiv.
Ali nisam bas jeftin.
Prejudiciras, pogresno zakljucujes..a i mogao si odgovoriti citatom pjesme nekog domaceg izvodjaca, kao recimo: Merlina Dine, Burhana Sabana i sl...on tamo citira neke, mrske, Pipse ..Bez'eze skroz.ultima_palabra wrote: Kako je dobro kad si na vlasti... jer Vlasta je bogata i Vlasta te časti
-
Innovation
#3164 Re: SDA-All about
Madner,govorim samo za KS. Pobjeda minimalno u 5 Opcina za Nacelnika. 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#3165 Re: SDA-All about
Optimisticni SDA akademciInnovation wrote:Madner,govorim samo za KS. Pobjeda minimalno u 5 Opcina za Nacelnika.
- hepekcina
#3166 Re: SDA-All about
ma uzeće ovi i čitav Kanton Sarajevo kad se sav pametan svijet iselio
- seln
#3167 Re: SDA-All about
Nuto?Bosanski_hibrid wrote:
Nije što je moj izbor, ali ovaj momak iz SDA izgleda najbolje.
- ultima_palabra
#3168 Re: SDA-All about
SDA će dobro proći, po mojim procjenama... osujetili su bježaniju budžetlija kod Fahre čvrstim držanjem za fotelje u Federaciji, i čak prešli u kontranapad u nekim kantonima.
Također su privukli i glasove onih uvjerenih desničara koji su ih napustili zbog Tihića... oni su sad antagonizirani koalicijom SDP-SBB koju je SDA vješto iskoristila da povrati poziciju "čuvara nacionalnih interesa" (šta god to značilo) koju su bili izgubili zadnjih par godina.
Koliko će to držati vodu, ne znam... ali uz tradicionalno slabu izlaznost na lokalne izbore, pogotovo u urbanim sredinama, mislim da su trenutno na konju.
Također su privukli i glasove onih uvjerenih desničara koji su ih napustili zbog Tihića... oni su sad antagonizirani koalicijom SDP-SBB koju je SDA vješto iskoristila da povrati poziciju "čuvara nacionalnih interesa" (šta god to značilo) koju su bili izgubili zadnjih par godina.
Koliko će to držati vodu, ne znam... ali uz tradicionalno slabu izlaznost na lokalne izbore, pogotovo u urbanim sredinama, mislim da su trenutno na konju.
- seln
#3169 Re: SDA-All about
Kvota?Innovation wrote:Madner,govorim samo za KS. Pobjeda minimalno u 5 Opcina za Nacelnika.
-
Chelsea555
#3170 Re: SDA-All about
All about lopovi.
Dosta je više-vrijeme je za promjene.
- madner
#3171 Re: SDA-All about
Pa i nisu: Vogosca, Ilidza, Hadzici i Ilijas.-LIBERO- wrote:Optimisticni SDA akademciInnovation wrote:Madner,govorim samo za KS. Pobjeda minimalno u 5 Opcina za Nacelnika.. Puno li je 5, a??
Trnovo ne znam prognozu, tu je 1000 glasaca ukupno.
Dakle nadaju se citavoj jednoj opcini u gradskim opcinama.
S tim da u Novom Sarajevu nacelnik mozda prodje, ali vijece nikad.
-
Doktor29
#3172 Re: SDA-All about
madner wrote:Pa i nisu: Vogosca, Ilidza, Hadzici i Ilijas.-LIBERO- wrote:Optimisticni SDA akademciInnovation wrote:Madner,govorim samo za KS. Pobjeda minimalno u 5 Opcina za Nacelnika.. Puno li je 5, a??
Trnovo ne znam prognozu, tu je 1000 glasaca ukupno.
Dakle nadaju se citavoj jednoj opcini u gradskim opcinama.
S tim da u Novom Sarajevu nacelnik mozda prodje, ali vijece nikad.
Tu je sve spremno za Mirsu Comagu, naseg asa

- madner
#3173 Re: SDA-All about
Moras koristiti asocijacije koje su i meni poznate ako zelis poentirati preko istih. 
-
Akibh
#3174 Re: SDA-All about
Mirsad Abdagic - Kike?madner wrote:Moras koristiti asocijacije koje su i meni poznate ako zelis poentirati preko istih.
-
Innovation
#3175 Re: SDA-All about
Madner, tacno si nabrojao, samo Novo Sarajevo 100 % Nacelnik Koldzo, a zaboravila sam Novi Grad. To je ukupno 6 Nacelnika. Trnovo SBiH, Centar SDP i Stari Grad pod upitnikom SDA ili SBB.