SDA-All about

JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#31026 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Image

:-) :-) :-) sve je stalo samo se debili množe :roll:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#31027 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

udrobi nam Tarikaga svega, namještenih tendera, Tita, Aliju, mlade muslimane, žičaru... :lol:
JoseMujica

#31028 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Chmoljo wrote:udrobi nam Tarikaga svega, namještenih tendera, Tita, Aliju, mlade muslimane, žičaru... :lol:
:lol: :lol: jašta čitav sadržaj Takvima :evil:
seln

#31029 Re: SDA-All about

Post by seln »

Chmoljo wrote:udrobi nam Tarikaga svega, namještenih tendera, Tita, Aliju, mlade muslimane, žičaru... :lol:
Mora da se profilira medju gomilom freakova, a to boga mi nije laHko...
no, njegov izgled je njegov najjaci adut.... ko ce zaboraviti ovog Sponge Boba?
Image
nightvision

#31030 Re: SDA-All about

Post by nightvision »

Premijer TK demantovao da je kupio dva stana. Priznaje ipak da je kupio (samo) jedan...
Premijer TK Bego Gutić uputio demantij: "Pozadina ove harange koju vodite u posljednje vrijeme protiv mene i članova moje porodice".

Dana 15.08.2017 godine, na Vašem portalu http://www.tip.ba prenesen je članak pod nazivom ”Nekretnine, laži i audio snimak: Premijer Tuzlanskog kantona kupio dva stana u Sarajevu!“, inicijalno objavljen na portalu http://www.zurnal.info. Kako su u tekstu navedene neistine i insinuacije, maliciozno usmjerene ka stvaranju lažne slike i ličnom vrijeđanju, ovim putem, a u cilju zaštite od klevete i prema odredbama Zakona o zaštiti od klevete, dostavljam Vam demantij navedenog teksta.

Ovim putem demantujem da smo ja ili moja kćerka kupili i da smo u vlasništvu dva stana u Sarajevu, kao i izrečenu laž da sam vlasnik dva stana u Tuzli. Kada su u pitanju moji najbliži srodnici, moja supruga je vlasnik jednog stana u Tuzli. Stan u tuzlanskom naselju Sjenjak je kupljen 2009. godine, mnogo prije mog početka bavljenja politikom i dolaska na mjesto ministra unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Također, obzirom da ste iznijeli i dezinformaciju da sam vlasnik dva stana u Tuzli, ovim putem Vas ali i javnost informišem da je taj stan 2015. godine zamijenjen za stan u Tuzlanskom naselju Slavinovići, a razlika novca osigurana je iz porodičnog nasljedstva moje supruge. Također, iz dokumenata koje ste objavili jasno je vidljivo da se radi o kupovini jednog, a ne dva stana u Sarajevu. Stanje vlasništva je lako provjerljivo u zemljišnim knjigama i ovim putem vas pozivam da radi informisanja javnosti provjerite i objavite podatak o mom vlasništvu nad nekretninama u Tuzli i Sarajevu.

U objavljenom tekstu, neosnovano ste doveli u sumnju izvor sredstava za kupovinu stana, iako je iz objavljenog dokumenta jasno vidljiv način transakcije novca preko jedne od komercijalnih banaka. Ovaj podatak, obzirom na stroge uslove i pravila poslovanja u oblasti bankarstva, nedvosmisleno pokazuje transparentnost mog postupka i poslovanja, te je kao ozbiljna transakcija bila predmetom navedenih bankarskih provjera.

Ovim putem želim javnosti ukazati i na jasan izvor svih dezinformacija koje ste u svom inicijalnom tekst prezentirali. To je prije svega sudski spor koji sam, upravo zbog zaštite od klevete, pokrenuo i dobio protiv Alena Gadže, koji je također iznosio neistine o nekretninama u mom vlasništvu. Ponavljam taj sudski spor je okončan u moju korist i uskoro se očekuje pravosnažnost presude.
Objavljeni tekst je jasan pokazatelj da i dalje, kao izvor dezinformacija magazin http://www.zurnal.info koristi ljude koji se bave paraobavještajnim poslovima poput Alena Gadže, a koji je na intervenciju člana Komisije za nadzor nad radom Obavještajnо-sigurnosne agencije BiH (OSA) Damira Bećirovića (Demokratska fronta) i uposlenika Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Hazima Habibovića dobio namještenje u ovoj sigurnosnoj agenciji.

Poštovana gospodo iz magazina Žurnal, i vi i ja dobro znamo, a želim da to i javnost zna, da je pozadina ove harange koju vodite u posljednje vrijeme protiv mene i članova moje porodice upravo dokazni materijal o paraobavještajnom djelovanju spomenutih pripadnika SIPA-e i OSA-e, a kojeg posjedujem. Također pozadina su i dokazi koje posjedujem, a koji se tiču načina i metoda snimanja filma „Vladar iz podzemlja“ kojeg je producirala vaša medijska kuća.

Materijali koje posjedujem jasno pokazuju ko su privatni tajkuni koji su članove vašeg medijskog tima gostili na svojim imanjima, davali im informacije i pravili scenarij za film, kao i ko su ljudi iz političkog, obavještajnog i policijskog života koji su pomagali izradu filma. Na kraju, kao medij koji sebe predstavlja kao nezavisan i objektivan, još jednom Vas pozivam da javnosti prezentirate relevantne podatke iz zemljišnih knjiga o mom vlasništvu nad nekretninama, naveo je u svom demantiju premijer Tuzlanskog kantona Bego Gutić.
Nasi politicari svi redom fukare. Ali su se svi redom dobro udali. U svakoga zene dobar miraz u kucu unijele pa se kupuju stanovi, poslovni prostori..
seln

#31031 Re: SDA-All about

Post by seln »

JoseMujica wrote:
Ali, pazi: on to govori u ime nove generacija Bosnjaka.
Dakle, po njemu, kompletna nova generacija Bosnjaka su minderpuze, ljigavi karijeristi, koji ce za sahan pilava slijediti svakog vodju.
Klanjao Tarik istiharu, pa mu se ukazalo kakva je nova generacija.
Logovan

#31032 Re: SDA-All about

Post by Logovan »

JoseMujica wrote:https://static.klix.ba/media/images/vij ... mn.jpg?v=2

Novi Bakir.

Šta kaže za žičaru, zasluga SDA. Pa gdje žičara? :?
Ned071

#31033 Re: SDA-All about

Post by Ned071 »

a kretena...
JoseMujica

#31034 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Logovan wrote:
JoseMujica wrote:https://static.klix.ba/media/images/vij ... mn.jpg?v=2

Novi Bakir.

Šta kaže za žičaru, zasluga SDA. Pa gdje žičara? :?

pa logično...vide je samo pravi Bošnjaci nove generacije :evil:

vi prošnjaci lajte na zvijezde :lol: :lol:
seln

#31035 Re: SDA-All about

Post by seln »

JoseMujica wrote: vide je samo pravi Bošnjaci nove generacije :evil:
Od modela 4.0, sa patch levelom 170817 :D
JoseMujica

#31036 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

seln wrote:
JoseMujica wrote:
Ali, pazi: on to govori u ime nove generacija Bosnjaka.
Dakle, po njemu, kompletna nova generacija Bosnjaka su minderpuze, ljigavi karijeristi, koji ce za sahan pilava slijediti svakog vodju.
Klanjao Tarik istiharu, pa mu se ukazalo kakva je nova generacija.

volio bih samo pročitati kakav Taretov esej :D ili barem sastav pričanje doživljaja ili tako nešto

već sam zabalio i na samu pomisao kakvo bi to štivo bilo :trep:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#31037 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

JoseMujica wrote:

volio bih samo pročitati kakav Taretov esej :D ili barem sastav pričanje doživljaja ili tako nešto

već sam zabalio i na samu pomisao kakvo bi to štivo bilo :trep:
Image
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31038 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

sad znam napokoM za koga cu da glasam :bih:
JThomas

#31039 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

kako je krenulo, za deset godina ovo će biti umjereno i kompromisno gledište...
stakasa

#31040 Re: SDA-All about

Post by stakasa »

pici wrote:Image

sad znam napokoM za koga cu da glasam :bih:
Gledaj mu samo pederske face. U zivotu nije auto poguro
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#31041 Re: SDA-All about

Post by pici »

ev poslo sam mu zahtjev za prijateljstvo.... :bih:
seln

#31042 Re: SDA-All about

Post by seln »

JThomas wrote:kako je krenulo, za deset godina ovo će biti umjereno i kompromisno gledište...
Bojim se da si u pravu... sta bi rekao prije 10 godina da toi je neko najavio Dinu Kiflu kao premijera?
zforumas

#31043 Re: SDA-All about

Post by zforumas »

pici wrote:ev poslo sam mu zahtjev za prijateljstvo.... :bih:
Jos reci da bi i njeg jebo pa da zamandalimo :lol:
seln

#31044 Re: SDA-All about

Post by seln »

Moze li mu se kako poslati tjuna da izbije oci?
seln

#31045 Re: SDA-All about

Post by seln »

zforumas wrote:
Jos reci da bi i njeg jebo pa da zamandalimo :lol:
Nikad ne reci nika... pici je pici :D
ultima_palabra

#31046 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Naumpade mi legendarni Shahab kad sam ovo čitao, eno ga još piše na jednom forumu :mrgreen:

Neki dan napisa nešto u stilu kako država daje pare bankama po 0,1%, a banke im ga vraćaju po 3-4%, i kako hodžice iz SDA to ne mogu skontati, a i ne trude se plaho jer im je upala kašika u med... samo glava u pijesak i šuplja poput obljetnice Alijinog rođenja :mrgreen: Kralj apsolutni.
JoseMujica

#31047 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ultima_palabra wrote:Naumpade mi legendarni Shahab kad sam ovo čitao, eno ga još piše na jednom forumu :mrgreen:

Neki dan napisa nešto u stilu kako država daje pare bankama po 0,1%, a banke im ga vraćaju po 3-4%, i kako hodžice iz SDA to ne mogu skontati, a i ne trude se plaho jer im je upala kašika u med... samo glava u pijesak i šuplja poput obljetnice Alijinog rođenja :mrgreen: Kralj apsolutni.
vrati nam ga :D

treba nam ko Gerard Liverpulu :lol: :lol:

ps

a nije Tare paglu sekunde....skonto svi se već počeli pljuvat za 2018tu i da je vakat da i on odabere ćilim za klofat....i dobro je probro....malo serucne a puno prašine digne...nikakvog rada ni pameti za ovo ne treba a siguran priolaz ima
ultima_palabra

#31048 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Ima šupačku facu, mogao bi lako biti bošnjački pandan Velimiru Bujanecu :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#31049 Re: SDA-All about

Post by Velkoski »

nije mog'o bolji PR smislit' pred naredne izbore :mrgreen:

obično moraš platiti da ti izađe članak... :mrgreen:
seln

#31050 Re: SDA-All about

Post by seln »

Velkoski wrote:nije mog'o bolji PR smislit' pred naredne izbore :mrgreen:

obično moraš platiti da ti izađe članak... :mrgreen:
A naci ce se i dovoljno retarda koji ce glasati za njega po sistemu "ako su komunjare protiv njega, onda je dobar".
Post Reply