SDA-All about

zli_hordas

#30601 Re: SDA-All about

Post by zli_hordas »

aratet wrote:Ja se nadam da ce i ostali progledati i glasati za SDA, nek nas dokusure totalno, nema drugog nacina da ovaj narod prozivi nego da se sve razjebe totalno.
Glasaju oni sami za sebe ne treba im niko.
megaman4

#30602 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

ljevoruki wrote:
BHCluster wrote:Image
Sastanak srbijanskog muslimana i bosanskohercegovackog pravoslavca.
Ne upratih, je li sta lupet'o trezoras?
Kad prica ionako ga niko ne slusa. Nema sta pametno reci. Boji se Sebije.
mahalik

#30603 Re: SDA-All about

Post by mahalik »

pici wrote:Image

Hamo vid mu glOve... buduci eSDeA kadar u skupstini, vladi i prdCenistvu... :bih:
Ko kaže da nema 100 hiljada radnih mjesta
SDA u jedinstvu je snaga
ala7

#30604 Re: SDA-All about

Post by ala7 »

Memić bi pola arapskih investicija dao samo da ima ovu teleću glavu u opštini kao zaposlenika.. Mislim na Harisa! Nedo Bog nikome!
rizibizi

#30605 Re: SDA-All about

Post by rizibizi »

Divi mu cufa topla mu fotelja pa mu se guzovi opustili ne zna bil prno il bi se usro od srece. Znaci dolazi smjena generacija, samo ove mlade nade su u nezavidnom polozaju Kifla je recimo na raspolaganju imao Bosnu da povali da se dokaze, pa otisao u savez, i tamo se dokazao, pa dosao u KS tamo se jos uvijek dokazuje i odlicno to radi a sta ce ovaj lelemudan gdje ce se ono dokazivati?
Point.

#30606 Re: SDA-All about

Post by Point. »

Zalim svakog covjeka koji glasa za ovu kriminalnu stranku.
orinoco

#30607 Re: SDA-All about

Post by orinoco »

Ako bismo svi glasali za SDA, ako bi SDA imala apsolutnu - 100% vlast na svim nivoima, da li bi se urušila sama od sebe, nešto kao "crna rupa"?
aratet

#30608 Re: SDA-All about

Post by aratet »

orinoco wrote:Ako bismo svi glasali za SDA, ako bi SDA imala apsolutnu - 100% vlast na svim nivoima, da li bi se urušila sama od sebe, nešto kao "crna rupa"?
Drzava je u fazi rusenja svakako, treba im davati sto vecu podrsku na izborima neka je skroz uniste, nek se sve kriminalnovi dealovi prekinu, valjda nas usvoje kakvi Austrijanci ili Nijemci u zamjenu za resurse. :lol:
Cherry-Cherry

#30609 Re: SDA-All about

Post by Cherry-Cherry »

Labirint wrote:Ovo kad pogledaš iz ovog Konjević polja ili kako već stvarno čovjeka neka tuga obuzme kome "pripada" i ko ti je sve
zemljak :( Mi bolje jednostavno ne zaslužujemo, ne treba nam, većini ne treba a manjina nek se hebe i bježi kako može.
To je prosječan Bošnjak, glasač SDA sa dva zuba u kockastoj glOvi, koji jede na podu na ceradi, pije sok na mućenje, ima vanjski wc, sluša lokalnog hodžu dok na podu čopa pitu, vjeruje u sadaku i nafaku, za sve mu kriva Amerika i naravno jevreji, arapi su mu braća, Alija vrhovna pamet :mrgreen: (kaže onakav čovjek se rodi jednom u sto godina - jest vala baš :mrgreen:), ne zna dvije čiste sastaviti, gleda Hayat, ubjeđen da će ga vlah zaklat ako ne glasa za SDA...
Cherry-Cherry

#30610 Re: SDA-All about

Post by Cherry-Cherry »

Hamo vid mu glOve... buduci eSDeA kadar u skupstini, vladi i prdCenistvu... :bih:
Koja neinteligentna faca :skoljka:
Mohamad Sissoko

#30611 Re: SDA-All about

Post by Mohamad Sissoko »

hhaarree wrote::lol: :lol: :lol: :lol:

Stize esdea konjanica, Cherry bjezi u zaklon :mrgreen:
hhaarree wrote:To je taj rezon, jedan - nula, komunjara - mladomusliman, sda kadar - cetnik i slicni dualizmi. Jebi ga treba imati veci broj neurona kako bi se baratalo sa vise boja od crne i bijele :mrgreen:
Kako sebe lijepo opisa.Genijalac.
hhaarree

#30612 Re: SDA-All about

Post by hhaarree »

Sta cu ne da mi Zahiragic da studiram pa sam priglup ostao, ne idem na dzumu i odma suspenzija s faksa :oops:
Matzan

#30613 Re: SDA-All about

Post by Matzan »

Mohamad Sissoko wrote:
Cherry-Cherry wrote:
Labirint wrote:Ovo kad pogledaš iz ovog Konjević polja ili kako već stvarno čovjeka neka tuga obuzme kome "pripada" i ko ti je sve
zemljak :( Mi bolje jednostavno ne zaslužujemo, ne treba nam, većini ne treba a manjina nek se hebe i bježi kako može.
To je prosječan Bošnjak, glasač SDA sa dva zuba u kockastoj glOvi, koji jede na podu na ceradi, pije sok na mućenje, ima vanjski wc, sluša lokalnog hodžu dok na podu čopa pitu, vjeruje u sadaku i nafaku, za sve mu kriva Amerika i naravno jevreji, arapi su mu braća, Alija vrhovna pamet :mrgreen: (kaže onakav čovjek se rodi jednom u sto godina - jest vala baš :mrgreen:), ne zna dvije čiste sastaviti, gleda Hayat, ubjeđen da će ga vlah zaklat ako ne glasa za SDA...

Ma kakvi ba, samo je dokazani rasista.

Čisti fašizam.
Predstavljanje jednog cijelog naroda kao zatucanog, nepismenog, nekulturnog i priglupog.
Već viđeno od Hitlera, Goebbelsa & Co.
Last edited by Matzan on 24/06/2017 11:45, edited 1 time in total.
hhaarree

#30614 Re: SDA-All about

Post by hhaarree »

Cherry fasistoidni rasisto :oops:
Cherry-Cherry

#30615 Re: SDA-All about

Post by Cherry-Cherry »

hhaarree wrote:Cherry fasistoidni rasisto :oops:
Jesi vidio, Hare, ne glasam za SDA, imam sve zube, ne jedem na podu, mora da sam četnik i fašista :skoljka:
Mohamad Sissoko

#30616 Re: SDA-All about

Cherry-Cherry wrote:
Jesi vidio, Hare, ne glasam za SDA, imam sve zube, ne jedem na podu, mora da sam četnik i fašista :skoljka:
Ne, samo si dokazani forumski rasista ali vidim da ides i prema fasizmu.
Cherry-Cherry

#30617 Re: SDA-All about

Post by Cherry-Cherry »

Mohamad Sissoko wrote:
Cherry-Cherry wrote:
Ne, samo si dokazani forumski rasista ali vidim da ides i prema fasizmu.
To je to, ko nije SDA, automatski ne valja. Veze to sa rasizmom nema, al kome pričati...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#30618 Re: SDA-All about

Post by pici »

evo alijiniH bojovnika iz 101 minKenske padobranske brigade, bjeeezzzmmoooooo :run: :bih:
hhaarree

#30619 Re: SDA-All about

Post by hhaarree »

Cherry-Cherry wrote:
Hajde bgt ja sam komunjara i pedercina rozih gaca, kako me juce prozvase. Vesela druzba :mrgreen:
pici wrote:evo alijiniH bojovnika iz 101 minKenske padobranske brigade, bjeeezzzmmoooooo :run: :bih:
:lol: :lol: :lol:
Mohamad Sissoko

#30620 Re: SDA-All about

Cherry-Cherry wrote:
To je to, ko nije SDA, automatski ne valja. Veze to sa rasizmom nema, al kome pričati...
SDA i prica o toj stranci nema nikakve veze sa cinjenicom da si na forumu dokazani rasista.Ranije vidjeno ali vidim da koketiras i sa fasizmom kada su upitanju "prosjecni Bosnjaci".
hhaarree

#30621 Re: SDA-All about

Post by hhaarree »

prokoketiraj s pravopisom
pici

#30622 Re: SDA-All about

Post by pici »

NACIsocijalisti a ne fHasisti...to su ti ubaceni crveni kmeri s drugu stranu drine... sad po hodzine zapise brrzzoooo :bih:

Image
pici

#30623 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

s vakom omladinom treba se bojati buducnosti... :bih:
hhaarree

#30624 Re: SDA-All about

Post by hhaarree »

pici iz vjere ces me iscerat :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Cherry-Cherry

#30625 Re: SDA-All about

Post by Cherry-Cherry »

I nastavlja se napad Alijinih ratnika :bih: i dijeljenje etiketa četnika i fašiste svima, koji nisu u njihovom blatu. :bih:
pici wrote:NACIsocijalisti a ne fHasisti...to su ti ubaceni crveni kmeri s drugu stranu drine... sad po hodzine zapise brrzzoooo :bih:

Image
Ograjisat će, čitajući nas :bih:
hhaarree wrote:
Cherry-Cherry wrote:
Hajde bgt ja sam komunjara i pedercina rozih gaca, kako me juce prozvase. Vesela druzba :mrgreen:
pici wrote:evo alijiniH bojovnika iz 101 minKenske padobranske brigade, bjeeezzzmmoooooo :run: :bih:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:

s vakom omladinom treba se bojati buducnosti... :bih:
Ovo je omladina budućnosti, ovo su grobari BiH :bih:
Post Reply