SDA-All about

Alfons Kauders

#30376 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

bersK wrote:http://ba.n1info.com/a156042/Vijesti/Vi ... odika.html

Jel moguće ovoliko cmizdriti da su za sve drugi krivi, a da oni kao brane od toga?

Shvata li iko ovog krelca ozbiljno?
Imaju moj glas, osim eventualno malo GSa, da nabaci loptu HDZu

Jednim potezom jebem temeljne Bosnjake i Hrvate. :)
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#30377 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

Na ovaj svečani dan moramo se prisjetiti i naših SDA šehida sa ove teme! :mrgreen:

Kolega @HM 2011 :-? :"Samo SDA, na svim nivoima,u jedinstvu je snaga,pokaži odgovornost,traži odgovornost,bitno je biti Bošnjak." :lol: :lol: :lol:

Svi za cement,vezivno tkivo i motor BiH!Za Baketa i Sebiju!!! :bih:
madner

#30378 Re: SDA-All about

Post by madner »

Armaturu opet niko ne spominje :D
ušće

#30379 Re: SDA-All about

Post by ušće »

PM72 wrote:Poslije jutrošnjeg brisanja mog komentara o SDA zaključio sam da na ovom sajtu moraš pričati sve pozitivno o SDA ako misliš da ti komentari ostanu.Inače ideš u ćošak.

Bakir je car.Volimo te Bakire.Živjela SDA. :bih:
Ne znam zašto ti ne odgovori onaj ko je izbrisao ,ali kad pišeš o SDA niko te ne dira. Onakav riječnik i onoliko mržnje koliko si ti iznio u tom postu na račun "Favela" i ljudi koji žive u njima dobro si prošao ...Recimo šta misliš da ja kao stanovnik neke od tih favela poželim tvojoj djeci ono što si ti poželio našoj ...ne bi bilo lijepo a ni ljudski priznaćeš ...

I nemoj da se porediš sa @ Alfonsom , on kad hebe ne vadi i ne gleda ko je ko , ali ne dira ničiju djecu i ne piše gadosti od kojih bi se svaki normalan čovjek postidio
statixx

#30380 Re: SDA-All about

Post by statixx »

Samo armirani beton na svim nivoima, ocam'!
Alfons Kauders

#30381 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

statixx wrote:Samo armirani beton na svim nivoima, ocam'!
:thumbup:

Nista Estrih, samo AB, i u pregradnim zidovima, i u spustenim stropovima - SDA je cement, IZ BiH armatura.
hAZNADAR

#30382 Re: SDA-All about

Post by hAZNADAR »

Tomahawk11 wrote:Izetbegović: SDA je vezivo ove zemlje, motor koji vuče stvari naprijed

Pu, p.... ti materina :angry:
Nije dosta sto nas :izet: nego jos i :nasolji1:
Kakvo vezivo, kakav motor....rak rana i truhli motor :skoljka:
I dok nema alternative za SDA - ovakvo sto ce izjavljivati i dalje sa punim pravom uz aplauz masa.

Snaga SDA je samo iz razloga sto je opozicija jalova.

Da bi potisnuo SDA - moras imati alternativu koja ce narodu biti bolja od SDA i koja ce se busati vise od SDA, populisticki sarmirati vise od SDA i imati na celu veceg Bosnjaka od Bakira.

Ljevica napr. - za promjenu mora nauciti osnovna pravila politike.

Podsjecam da SDA ne vedri i oblaci tako sto je silom uvela diktaturu - vec skroz legalno na izborima. Zakljucak - prihvati narod kakav jeste i prilagodi se tome. Budi glasniji i zahebaniji od SDA. I tek onda nema vise SDA.
mayab

#30383 Re: SDA-All about

Post by mayab »

bersK wrote:http://ba.n1info.com/a156042/Vijesti/Vi ... odika.html

Jel moguće ovoliko cmizdriti da su za sve drugi krivi, a da oni kao brane od toga?

Shvata li iko ovog krelca ozbiljno?
I još samo da dignemo te akcize na gorivo tih pišljivih 17 pf, pa da država istinski krene naprijed... :zzzz:
Image
badalpur

#30384 Re: SDA-All about

Post by badalpur »

Dajte mi recite kakve su vam prognoze za 2018. da se odmah roknem ako će ova skupina bandita i neprijatelja ove zemlje opet pobijediti. Oko mene su svi uvjereni da hoće jer kao nema alternative. Ja kažem da je meni sve alternativa ovom zlu. :roll: :roll:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#30385 Re: SDA-All about

Post by pici »

Bošnjake mora predstavljati ugledna osoba koja liči na vlastiti narod
Image
Alfons Kauders

#30386 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

badalpur wrote:Dajte mi recite kakve su vam prognoze za 2018. da se odmah roknem ako će ova skupina bandita i neprijatelja ove zemlje opet pobijediti. Oko mene su svi uvjereni da hoće jer kao nema alternative. Ja kažem da je meni sve alternativa ovom zlu. :roll: :roll:
Vjerovatno hoce, a ostaje da se vidi koliko komotno ce pobijediti i koliko "papaka" iz SDP-DF-NS-GS ce morati kupiti, ukoliko ne mognu racunati na Fahru.

Ako budu svjesni da ne mogu pobijediti, izbori se nece odrzati. Simple. :D
pici

#30387 Re: SDA-All about

Post by pici »

eSDehA na svim nivoJima u Qurcu je snaga :bih:
Alfons Kauders

#30388 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

pici wrote:eSDehA na svim nivoJima u Qurcu je snaga :bih:
Ljudi i dalje misle da se salim kada kazem da cu glasati za SDA. E pa hocu. I jos cu se potruditi da nafuram desetine drugih ljudi da urade isto - i to ljudi koji nikad nisu glasali za SDA.

Nema sad vadjenja! Da se prave nekakve nove "grande koalicije", siroke "platforme" ili vlade nacionalnog spasa? Ne dolazi u obzir. SDA i HDZ moraju ostati na vlasti i iduci ciklus, kako bi uzivali u plodovima svog rada.

Opozicija koja 2018 godine preuzme vlast ima da leti vani prije vec 2019, jer ce preuzimanjem vlasti preuzeti i odgovornost za stanje u drzavi. Onda ce ih rulja najuriti govnjivom motkom i koktelima, jer se to "ne smije" kada su SDA i HDZ na vlasti. Zapravo, cini mi se da se ne smiju napraviti ni protesti, jer u tri godine otkako su SDA i HDZ ponovo zajahali, ne sjecam se ijednog bitnog protesta u drzavi.

Zato cu s merakom glasati za SDA, da jos 4-8 godina jebu narod u zdrav mozak. Da se pate. Malo oni, a malo vise glupi narod. :izet:
pici

#30389 Re: SDA-All about

Post by pici »

Alfons Kauders wrote:
Ljudi i dalje misle da se salim kada kazem da cu glasati za SDA. E pa hocu. I jos cu se potruditi da nafuram desetine drugih ljudi da urade isto - i to ljudi koji nikad nisu glasali za SDA.

Nema sad vadjenja! Da se prave nekakve nove "grande koalicije", siroke "platforme" ili vlade nacionalnog spasa? Ne dolazi u obzir. SDA i HDZ moraju ostati na vlasti i iduci ciklus, kako bi uzivali u plodovima svog rada.

Opozicija koja 2018 godine preuzme vlast ima da leti vani prije vec 2019, jer ce preuzimanjem vlasti preuzeti i odgovornost za stanje u drzavi. Onda ce ih rulja najuriti govnjivom motkom i koktelima, jer se to "ne smije" kada su SDA i HDZ na vlasti. Zapravo, cini mi se da se ne smiju napraviti ni protesti, jer u tri godine otkako su SDA i HDZ ponovo zajahali, ne sjecam se ijednog bitnog protesta u drzavi.

Zato cu s merakom glasati za SDA, da jos 4-8 godina jebu narod u zdrav mozak. Da se pate. Malo oni, a malo vise glupi narod. :izet:

Image
badalpur

#30390 Re: SDA-All about

Post by badalpur »

Alfons Kauders wrote:

Znači, ti si za to da nas dokrajče :? . Tu je najgore što ispaštaju i oni koji ne podržavaju njihovu ideologiju, a prema ovim drugim ni ja nemam milosti.
Alfons Kauders

#30391 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

badalpur wrote: Znači, ti si za to da nas dokrajče :? . Tu je najgore što ispaštaju i oni koji ne podržavaju njihovu ideologiju, a prema ovim drugim ni ja nemam milosti.
Ja nemam ni prema prvim, jer to je za njihovo dobro.

Jos decenija SDA, pa da vidimo hoce li onda svaka kafana imati svoju opozicionu stranku, i da vidimo kako ce narod gledati na SDA 2027.

Dok god ih ovi prvi tolerisu, nisu nesto bolji od njih, pa dok ne dodju pameti, nek se jebu. :izet:
seln

#30392 Re: SDA-All about

Post by seln »

Alfons Kauders wrote: nek se jebu. :izet:
... i nek ne seru.
Moj glas je siguran za SDA ko amin poslije Fatihe.
Alfons Kauders

#30393 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

seln wrote:
... i nek ne seru.
A njima... Jos jedan mandat ima da sjedne ko mrtvacu jasin
megaman4

#30394 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

Alfons Kauders wrote:
seln wrote:
... i nek ne seru.
S kojim sahranjuju drzavu, a Bošnjake primoravaju na trajni odlazak iz BiH.
zippoo87

#30395 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

koliko god ne volim SDA,ovaj barem u javnom nastupu lici na nekog normalnijeg insana
badalpur

#30396 Re: SDA-All about

Post by badalpur »

zippoo87 wrote:koliko god ne volim SDA,ovaj barem u javnom nastupu lici na nekog normalnijeg insana
Joj 40 minuta :shock: . Hajd' prepričaj.
zippoo87

#30397 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

badalpur wrote: Joj 40 minuta :shock: . Hajd' prepričaj.
haha morati ces ipak pogledati ali evo reci cu ti samo da neces uzalud potrositi 40 minuta :D
Alfons Kauders

#30398 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

megaman4 wrote:
Alfons Kauders wrote:
S kojim sahranjuju drzavu, a Bošnjake primoravaju na trajni odlazak iz BiH.
Puca mi kurac. Bosnjaci su ih birali, a poslije karanja nema kajanja. Neka im djeca skapavaju ili peru guzice po Njemackoj.
JThomas

#30399 Re: SDA-All about

Post by JThomas »

a dobro mu je rekao, vi ste to mudrije odradili :lol:
pici

#30400 Re: SDA-All about

Post by pici »

postalo tijesno u drzavnom aparatu, pozaposljavalo fHemilije kolko se moglo diplome su travnickijeH i kiseljackijeH univerziteta mogu samo babama u dojcland pod guzare... nejma kod svaBa guzeljnja, neg arbajtn i slusH :bih:
Post Reply