a kakva je ovo finta, hladno u kantonu pa svi u džemperima duše drage?bersK wrote:
Kada vidim kakve glavuše donesoše ovu odluku i da pogađam iz kojih su stranaka, bude mi teško. Pa pogledajte te pametne face, pogotovo ove u tigrastoj bundi - prava europska trezvena faca i puna inteligencije.
SDA-All about
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#28101 Re: SDA-All about
- JThomas
#28102 Re: SDA-All about
opet koškanje u grande koaliciji...jefff wrote:Braća opet dijele govna
http://www.avaz.ba/clanak/269254/cetiri ... nih-sluzbi
http://www.avaz.ba/clanak/269202/kontin ... t-familija
fahrina istina o bakiru se više ne mijenja na godišnoj, nego na sedmičnoj osnovi...
-
saim_adka
-
Innovation
#28104 Re: SDA-All about
Subota, nema grijanja.Chmoljo wrote:a kakva je ovo finta, hladno u kantonu pa svi u džemperima duše drage?bersK wrote:
Kada vidim kakve glavuše donesoše ovu odluku i da pogađam iz kojih su stranaka, bude mi teško. Pa pogledajte te pametne face, pogotovo ove u tigrastoj bundi - prava europska trezvena faca i puna inteligencije.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#28105 Re: SDA-All about
nadam se da će dobiti uvećanje plate zbog rada u posebno teškim uvjetima.Innovation wrote:
Subota, nema grijanja.
- oldtajmer
#28106 Re: SDA-All about
auuuuuuuuuuuuuuuuuu sto vam se fahrini nagovorise
meni ovako da familiju spominju ja bi im usta razvalio

meni ovako da familiju spominju ja bi im usta razvalio
-
zbiljovski
#28107 Re: SDA-All about
http://www.klix.ba/vijesti/bih/ahmetovi ... /161226059
Samo da se ovo evidentira molim Vas, ova četiri klovna iz cirkusa zvanog SDA dvije godine igraju sporedne uloge u predstavi "bez imena" i nikad neće napustiti svoj cirkus. Koje ublehe, ne zna se ko je veći. . . Šta i ovaj narod trpi, majko draga, 20 godina su po Parlamentima i sad nisu dobili ministarske funkcije i sad odjednom brinu za građane . . . fuj gade mi se. . . Ne znam narode, dokle vise ? Bakira ne volim, kao ni SDA, organski, a ovu četvorku ne podnosnim još više, zabranio bi da se oglašavaju definitivno. . .
Samo da se ovo evidentira molim Vas, ova četiri klovna iz cirkusa zvanog SDA dvije godine igraju sporedne uloge u predstavi "bez imena" i nikad neće napustiti svoj cirkus. Koje ublehe, ne zna se ko je veći. . . Šta i ovaj narod trpi, majko draga, 20 godina su po Parlamentima i sad nisu dobili ministarske funkcije i sad odjednom brinu za građane . . . fuj gade mi se. . . Ne znam narode, dokle vise ? Bakira ne volim, kao ni SDA, organski, a ovu četvorku ne podnosnim još više, zabranio bi da se oglašavaju definitivno. . .
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#28108 Re: SDA-All about
Bolestan si.... Dok je takvih kao ti za SDA nema zime....Heller wrote:Treba napravit konc logor za clanove SDA izgladnjivat ih 15 dana a onda im dat krmetine.
- GeeTnT
#28109 Re: SDA-All about
Ova tema za takve kao sto si ti Heller zasluzuje kljuc, jer takav nacin kritike mobilise sve veci broj esdeaovaca, a to ovo drustvo ne zasluzuje...
-
Zgoljo
#28110 Re: SDA-All about
Fakat,zna li neko cime je ucjenjen Bake pa ne smije sutnuti Šćepu iz koalicije?JThomas wrote:opet koškanje u grande koaliciji...jefff wrote:Braća opet dijele govna
fahrina istina o bakiru se više ne mijenja na godišnoj, nego na sedmičnoj osnovi...
Šćepo vise i ne krije da radi za velikosrpske interese.
Je li ovo znaci da radi i Bakir ili koji je to k?
-
aratet
#28111 Re: SDA-All about
Mozgovi poput tvog ne kontaju da su dinastija Izetbegovic i lopovi kojima su pomogli da izgrade svoja carstva uradili više za velikosrpske interese nego li Karadžić i Milošević zajednoZgoljo wrote:Fakat,zna li neko cime je ucjenjen Bake pa ne smije sutnuti Šćepu iz koalicije?JThomas wrote:opet koškanje u grande koaliciji...jefff wrote:Braća opet dijele govna
Šćepo vise i ne krije da radi za velikosrpske interese.
Je li ovo znaci da radi i Bakir ili koji je to k?
-
Zgoljo
#28112 Re: SDA-All about
Cion,nemoj vrijedjat,u svoje selo pa tako razgovaraj.
-
Heller
#28113 Re: SDA-All about
Nisam mislio na planinu, nego negdje van ovog supka univerzuma.
- GeeTnT
#28114 Re: SDA-All about
Nisam ni ja...Heller wrote:Nisam mislio na planinu, nego negdje van ovog supka univerzuma.
-
crazy_diamond
#28115 Re: SDA-All about
vidim nije uspio baketov plan zastrasivanja i podmicivanja sda hajduka odmetnika, hajducija ce mu doci glave, razbucat ce i njega i prčiju oko njega politički
- Alfons Kauders
#28116 Re: SDA-All about
Jbt, ljudi 25 godina unistavaju drzavu... Raseli se svijet, u Sarajevu namjerno truju gradjane radi svojih interesa, hapse i progone protivnike, pokrali boga oca...Heller wrote:Boli me kurac, nadam se da uskoro odo odavde, nadam se da ce samo SDAovci ostat, sa koncentracijom 100000 ppm SO2 u zraku.GeeTnT wrote:Ova tema za takve kao sto si ti Heller zasluzuje kljuc, jer takav nacin kritike mobilise sve veci broj esdeaovaca, a to ovo drustvo ne zasluzuje...
I pazi kako ces ih kritikovat, da se ne uvrijede?
Eli evo, ni meni se ne svidja ova ideja sa svinjetinom, jer vjerujem u vjerske slobode i mislim da je too much.
Ja bih ih samo zatvorio u logor i izgladnjivao. Nakon 15 dana im ne bih dao nista, vec bi ih ostavio jos 15 dana. Ako kojim slucajem zateknem nekog zivog, opet zatvorim 15 dana.
Eto, nadam se da moja solucija za eliminaciju neprijatelja naroda i veleizdajnika nikog ne vrijedja.
-
Novak20
#28117 Re: SDA-All about
Tvoja solucija ima ozbiljnu manu jer neprijatelji naroda i veleizdajnici imaju dodatni motiv da se grčevito bore za o(p)stanak na vlasti.Alfons Kauders wrote:
Jbt, ljudi 25 godina unistavaju drzavu... Raseli se svijet, u Sarajevu namjerno truju gradjane radi svojih interesa, hapse i progone protivnike, pokrali boga oca...
I pazi kako ces ih kritikovat, da se ne uvrijede?Mosh mislit koliko mi je stalo do njihovih osjecanja
Ljudi se 25 godina trude da nas opljackaju, potruju, pobiju, protjeraju... I trebamo se brinuti da se slucajno ne uvijede?
Eli evo, ni meni se ne svidja ova ideja sa svinjetinom, jer vjerujem u vjerske slobode i mislim da je too much.
Ja bih ih samo zatvorio u logor i izgladnjivao. Nakon 15 dana im ne bih dao nista, vec bi ih ostavio jos 15 dana. Ako kojim slucajem zateknem nekog zivog, opet zatvorim 15 dana.
Eto, nadam se da moja solucija za eliminaciju neprijatelja naroda i veleizdajnika nikog ne vrijedja.
- Alfons Kauders
#28118 Re: SDA-All about
Nek se bore, na to i racunam.Novak20 wrote:Tvoja solucija ima ozbiljnu manu jer neprijatelji naroda i veleizdajnici imaju dodatni motiv da se grčevito bore za o(p)stanak na vlasti.Alfons Kauders wrote:
Jbt, ljudi 25 godina unistavaju drzavu... Raseli se svijet, u Sarajevu namjerno truju gradjane radi svojih interesa, hapse i progone protivnike, pokrali boga oca...
I pazi kako ces ih kritikovat, da se ne uvrijede?Mosh mislit koliko mi je stalo do njihovih osjecanja
Ljudi se 25 godina trude da nas opljackaju, potruju, pobiju, protjeraju... I trebamo se brinuti da se slucajno ne uvijede?
Jer onda i mi imamo dodatni motiv da ih strijeljamo kada dodjemo na vlast.
- kamberovica polje
#28119 Re: SDA-All about
Ma kakvo izgladnjivanje...prislini rad i nek kopaju ceste i tunele.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#28120 Re: SDA-All about
Zamisli na sta bi licio tunel kojeg bi kopali oni sto nista teze od Tihicevog kisobrana nisu podigli.kamberovica polje wrote:Ma kakvo izgladnjivanje...prislini rad i nek kopaju ceste i tunele.
- Alfons Kauders
#28121 Re: SDA-All about
NVZ odustala od ideje da sami sebi kopaju grobove..._BataZiv_0809 wrote:Zamisli na sta bi licio tunel kojeg bi kopali oni sto nista teze od Tihicevog kisobrana nisu podigli.kamberovica polje wrote:Ma kakvo izgladnjivanje...prislini rad i nek kopaju ceste i tunele.
...jer su se poceli sami ubijati golim rukama, samo da ne lopataju.
-
Heller
#28122 Re: SDA-All about
E ovo je djelimično moja struka, natjero bi ih kroz granit kašikom da kopaju._BataZiv_0809 wrote:Zamisli na sta bi licio tunel kojeg bi kopali oni sto nista teze od Tihicevog kisobrana nisu podigli.kamberovica polje wrote:Ma kakvo izgladnjivanje...prislini rad i nek kopaju ceste i tunele.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#28123 Re: SDA-All about
Sa pistaljkom u ustima, ko sovjetski oficirHeller wrote:
E ovo je djelimično moja struka, natjero bi ih kroz granit kašikom da kopaju.
-
Heller
#28124 Re: SDA-All about
_BataZiv_0809 wrote:Sa pistaljkom u ustima, ko sovjetski oficirHeller wrote:
E ovo je djelimično moja struka, natjero bi ih kroz granit kašikom da kopaju.
Samo ne znam imajul volovsku veličinu za Amira Zukića
-
The BEN10
#28125 Re: SDA-All about
Dominacija braćo, dominacija!
http://ba.n1info.com/a129366/Vijesti/Vi ... eseci.html
Što ti je "donacija"...

http://ba.n1info.com/a129366/Vijesti/Vi ... eseci.html
Što ti je "donacija"...