Na jedvite jade sastavi dvije recenice - i struni se. K'o da je or'o.
Ako je iko zasluzio da mu se plati rad ovog cirkusa od skupstine onda je to on...
meni je bolje kad mu je rekla "de shuti"novi.dan.nova.nafaka wrote:A tek kako se obraća onom zastupniku u bijeloj jakni sa TI. Ko' da su ovce čuvali zajedno...bogumila wrote:steta sto je izlazio, propustio je malickin najnoviji biser. daje rijec karavelicu i kaze "evo sad je 21 i 59, vase vrijeme tece od 21 i 60".
Zna svoje kapacitete čovjek... da je bogdo Konaković takavChisum wrote:Mislim, nisu ni drugi bolji, ali ovaj Zukic je takav "orator" da ja imam osjecaj da nesretnik dobije upalu misica nakon svake prosto prosirene recenice.![]()
Na jedvite jade sastavi dvije recenice - i struni se. K'o da je or'o.
Ako je iko zasluzio da mu se plati rad ovog cirkusa od skupstine onda je to on...Frajer prolazi kroz agoniju cim pokusa nesto da kaze.
davno sam ja rek'o... nije izlazio iz FIS-a, pa mu neće biti zahmet samo preko ceste skoknuti.brzica wrote:Sad ćemo se sa Pećancem usrećiti
Sa SDA je najlakse. Zato narod i gubi strpljenje sa mutavim, bezmudim SDP-om. Kod njih nisu nacisto sta da se ocekuje, dok se kod ovih dzeparosa iz prvih safova to odavno zna - dno.Klavikula wrote:vrhunac ironije je kad ti ljudi iz SDA kazu da nisi nista uradio![]()
![]()
u sustini ova vlada je za kurac, ali ako dodju ovi lesinari iz SDA onda smo totlano za k..
Evo upravo Konakovic na Vijestima na TVSA, najavljuje "Vladu experata". E nek se desi i ovaj pad Vlade cisto da vidimo sta su to za Konakovica & CO. ekspertiChmoljo wrote:fala Bogu,saće profesionalci![]()
i sedam komisija za nabavku u MUP-u
Sudeci po onima koji su izglasali nepovjerenje, poput Zukica, moras da znas pisati barem stampanim. Kazu da ispod toga ne idu. Nema labavo.Chemist wrote:Nego, hoce li biti kakvog konkursa za izbor ministara, pomocnika itd, kakvi su uslovi, skola, jezici, poznavanje rada na racunaru i ostalo, moglo bi biti dosta prijava
Hanka Vajzovic obrazovanje-LIBERO- wrote:Evo upravo Konakovic na Vijestima na TVSA, najavljuje "Vladu experata". E nek se desi i ovaj pad Vlade cisto da vidimo sta su to za Konakovica & CO. ekspertiChmoljo wrote:fala Bogu,saće profesionalci![]()
Chisum wrote:Sudeci po onima koji su izglasali nepovjerenje, poput Zukica, moras da znas pisati barem stampanim.Chemist wrote:Nego, hoce li biti kakvog konkursa za izbor ministara, pomocnika itd, kakvi su uslovi, skola, jezici, poznavanje rada na racunaru i ostalo, moglo bi biti dosta prijava
ti izgleda pored stampanih znas i pisana slovaChemist wrote:Evo ja bih prihvatio kakvu nauku, ili zdravstvo ili nesto, nek samo ima veze sa prirodoslovljem
Onda vjerovatno Pecanac policiju? Backovic i Cardzic??StupskaBitanga wrote:Hanka Vajzovic obrazovanje-LIBERO- wrote:Evo upravo Konakovic na Vijestima na TVSA, najavljuje "Vladu experata". E nek se desi i ovaj pad Vlade cisto da vidimo sta su to za Konakovica & CO. ekspertiChmoljo wrote:fala Bogu,saće profesionalci![]()
100 posto provjereno
kad se budes prijavljivo na konkurs nemoj reci da znas cirilicu, bolje ti je ako znas klanjatiChemist wrote:Neces vjerovat, al znam, doduse cirilicu samo stampana, al cirilica je svakako nepozeljna s ove strane Vraca
Da nije smijesno bilo bi zalosno, ili je obrnuto ili je samo zalosno, ustvari ne znam ni ja sam sta je ovo
Haj ti mene prijavi, a ja cu potpisati, moze takoKlavikula wrote:kad se budes prijavljivo na konkurs nemoj reci da znas cirilicu, bolje ti je ako znas klanjatiChemist wrote:Neces vjerovat, al znam, doduse cirilicu samo stampana, al cirilica je svakako nepozeljna s ove strane Vraca
Da nije smijesno bilo bi zalosno, ili je obrnuto ili je samo zalosno, ustvari ne znam ni ja sam sta je ovo
Cardzic ne samo da je primitivan nego i poprilicno glup, a Zagi je klasa za sebe, blago onom koga zaobidje, izgledanama se nije posrecilo-LIBERO- wrote:Onda vjerovatno Pecanac policiju? Backovic i Cardzic??
Interesantna ce biti ta kadrovska krizaljka, sve sami ekspert do eksperta![]()
![]()
Pogotovo Cardzic...-LIBERO- wrote:
Onda vjerovatno Pecanac policiju? Backovic i Cardzic??
Interesantna ce biti ta kadrovska krizaljka, sve sami ekspert do eksperta![]()
![]()