Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SDP BiH podnio krivičnu prijavu protiv Fadila Novalića zbog prodaje FDS-a
Klix.ba
Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine (SDP BiH) danas je javnosti prezentirala krivičnu prijavu koju je podnijela protiv premijera Federacije BiH Fadila Novalića, njegovog zamjenika Veska Drljače i bivšeg direktora Agencije za privatizaciju Drage Vrbića zbog prodaje dionica Fabrike duhana Sarajevo (FDS) i neodržavanja sjednica Parlamenta FBiH.
putokaz1 wrote:Kandidat SDa iz lukavca ima tri osobine koja ga krase
-Zna čitati
-Živi u Lukavcu
-Zna A1 Njemački
Pa kad se predstavljao na Televiziji rekao je:Živim u Lukavcu i Poznajem osnove njemačkog a na debati 90% svog izlaganja čitao ništa nije rekao iz glave.
Klix.ba
Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine (SDP BiH) danas je javnosti prezentirala krivičnu prijavu koju je podnijela protiv premijera Federacije BiH Fadila Novalića, njegovog zamjenika Veska Drljače i bivšeg direktora Agencije za privatizaciju Drage Vrbića zbog prodaje dionica Fabrike duhana Sarajevo (FDS) i neodržavanja sjednica Parlamenta FBiH.
-Zna čitati
-Živi u Lukavcu
-Zna A1 Njemački
Pa kad se predstavljao na Televiziji rekao je:Živim u Lukavcu i Poznajem osnove njemačkog a na debati 90% svog izlaganja čitao ništa nije rekao iz glave.
A moguće da pobjedi jer ima nevjerovatnu stranačku infrastrukturu te pasivnost 50% stanovništa općine te Refika Hankića koji mu kakos emeni čini više pomaže
Mada se grad digao za Crvene i par sela
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je na otvaranju tunela Karaula da je u svom životu dugo radio u građevinarstvu i da se nada da će za koju godinu završiti s politikom i vratiti se nečemu opipljivom, vrijednom i korisnom.
eto, on sam kaže da trenutno ne radi ništa opipljivo, vrijedno, niti korisno. a kad mi pogrešnih imena, prezimena i bez stranačkih knjižica kažemo to isto - problem
Klix.ba
SDP je podnijeo krivičnu prijavu za izvršenje krivičnog djela člana 264 KZ FBIH "ukradoše mi ispred nosa ono što sam ja htjeo ukrasti," a koje nastaje kada dođe do povrede natjecaljskog prava i nelojalne konkurencije u krađi. SDA smatra da nije bilo izvršenja krivičnog djela, i smatraju da se cijela stvar treba riješiti pred efikasnim Ustavnim sudom BIH, kojem će hitno podnijeti apelaciju, o kojoj će taj Ustavni sud odlučiti za 3-5 godina nakon čega će presuda, kao konačna i obavezujuća, biti izvršena nakon što interveniše State Department.
-Zna čitati
-Živi u Lukavcu
-Zna A1 Njemački
Bar je znao napisati nivo A1. Mnogi napisu «poznajem engleski jezik»
Pa većina kandidata na izborima poznaje engleski jezik, kao i njemački. Upoznali su engleski prekjučer u putu, a njemački jučer na aerodromu u Beču . Bio je to topao susret, bitno je da se ljudi upoznaju.
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović izjavio je na otvaranju tunela Karaula da je u svom životu dugo radio u građevinarstvu i da se nada da će za koju godinu završiti s politikom i vratiti se nečemu opipljivom, vrijednom i korisnom.
akobogda inšallah da te allah nagradi za sve što si pošteno uradiJo za muslimane...amin.
Uđeš, pročitaš par stranica, i pomisliš da ne postoji SDA ljudi bi srali pare, kupali bi se u njima, sa grane bi ih uzimali u naramak. Odeš na klixovu fb stranicu, naletiš na onaj lažnjak pod imenom faruk delić koji laje ko pašče na SDA, Bakira i tako u krug...
Ništa, mora da ste vi svi u pravu a da je nekolicina nas zadojenih nacionalista, papaka i malograđana.
P.S. Nisam član, ali Bošnjaci nemaju alternativu
BayrakTB wrote:Uđeš, pročitaš par stranica, i pomisliš da ne postoji SDA ljudi bi srali pare, kupali bi se u njima, sa grane bi ih uzimali u naramak. Odeš na klixovu fb stranicu, naletiš na onaj lažnjak pod imenom faruk delić koji laje ko pašče na SDA, Bakira i tako u krug...
Ništa, mora da ste vi svi u pravu a da je nekolicina nas zadojenih nacionalista, papaka i malograđana.
P.S.
Hvala Bogu pa nas nije nekolicina, nego dovoljno da je komunjara sve manje u vlasti
BayrakTB wrote:Uđeš, pročitaš par stranica, i pomisliš da ne postoji SDA ljudi bi srali pare, kupali bi se u njima, sa grane bi ih uzimali u naramak. Odeš na klixovu fb stranicu, naletiš na onaj lažnjak pod imenom faruk delić koji laje ko pašče na SDA, Bakira i tako u krug...
P.S.
Hvala Bogu pa nas nije nekolicina, nego dovoljno da je komunjara sve manje u vlasti
Ma stoji to brate sve, ali ja kad uđem na forume, fb i to, ja se sikiram i dumam ko da mi starce kleveću. Žao mi je što smo takav pogan, glup i naivan narod i čija je želja i nagon za samodestrukcijom prejak, ne možemo tome da se odupiremo. Stavljanje sebe u punu službu onima koji Bošnjacima žele samo zlo i smrt, ništa više. Bježi, dobiću čir na želucu do općih
P.S.
Što jest jest, ističete se, pismenošću i snagom argumenata