ultima_palabra wrote:Harisom Silajdžićem, koji ordinira i politčki djeluje u restoranima u blizini Begove džamije![]()
![]()
Modus operandi bivsih i sadasnjih clanova SDA. U restoranima i minderluku je snaga.
ultima_palabra wrote:Harisom Silajdžićem, koji ordinira i politčki djeluje u restoranima u blizini Begove džamije![]()
![]()
Odličan termin, hodžin jorgan ....jefff wrote:
Igra je oko hodžinog jorgana započela. Izetbegović finish
ORDINIRAhowdy wrote:ultima_palabra wrote:Harisom Silajdžićem, koji ordinira i politčki djeluje u restoranima u blizini Begove džamije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Modus operandi bivsih i sadasnjih clanova SDA. U restoranima i minderluku je snaga.
Mogli bi i Genjca, dobro bi nam oko ulaska u Europu pomogao jedan što ga voli stiskat guzovima.pici wrote:zvizdic iz gacka ...aauuhhh sho bi bosanci rekli ljudi smo nismo hercegovci tako bi i hercegovci rekli ljudi smo nismo gacani... podrzimo sHemsa
Da, problem jeste u truhloj SDA i još goroj Izetbegović dinastiji. Ostali samo statiraju i to već 26. godina.Banksy wrote:Odličan termin, hodžin jorgan ....jefff wrote:
Igra je oko hodžinog jorgana započela. Izetbegović finish
![]()
Znalo se sve ovo, od prvog dana kad su krenuli na Radončića, da je u pitanju ''gatačka'' frakcija SDA, kakav Bakir, kakva '''američka ambasada''.
Nažalost, Bosni se kroji ono što se skroji u SDA. A ako su u ponudi pravosudno-mafijaški Gatački klan, hodžinsko-arapski Genjac i ženom zaokupljeni i pogubljeni Bakir, i ako okršaj tek predstoji, budućnost se ne čini blistavom.
jefff wrote:Mogli bi i Genjca, dobro bi nam oko ulaska u Europu pomogao jedan što ga voli stiskat guzovima.pici wrote:zvizdic iz gacka ...aauuhhh sho bi bosanci rekli ljudi smo nismo hercegovci tako bi i hercegovci rekli ljudi smo nismo gacani... podrzimo sHemsa
navodima koje je na današnjem ročištu iznio predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić o tome da je dogovorio sa vrhom SDA da on bude zajednički kandidat SBB i SDA na izborima 2018. godine za člana Predsjedništva BiH.
podrzimo sHemsaPored Šemsudina Mehmedovića koji je žestoko kritikovao način rada vrha Stranke demokratske akcije (SDA), čiji je i sam član, oglasio se i drugi zastupnik u Parlamentarnoj skupštini BiH Senad Šepić koji je poručio da SDA ne pripada uskim privatnim grupama nego ljudima i svim članovima.
I ja. U službi represivnog komunističkog aparata djelatnički radio u UDBi i kao komunistički tužilac za zeru mu izmaće da bude tužilac u slučaju Agrokomerc inaće smontiranom u srpskim hegemonstičkim buđacima .breuer wrote:Čuh sve najbolje o Džaferu Šefikoviću!
Time mi je, novoprobuđeni Bošnjaklija još draži!jefff wrote:I ja. U službi represivnog komunističkog aparata djelatnički radio u UDBi i kao komunistički tužilac za zeru mu izmaće da bude tužilac u slučaju Agrokomerc inaće smontiranom u srpskim hegemonstičkim buđacima .breuer wrote:Čuh sve najbolje o Džaferu Šefikoviću!
I da, kao što reče Zuko Džumhur: umalo da ne zaboravim, inače veoma dobar prijatelj ni manje ni više predsjednika stranke trezorka
takvi kadrovi najbolje znaju sta zeli narod.breuer wrote:Time mi je, novoprobuđeni Bošnjaklija još draži!jefff wrote:I ja. U službi represivnog komunističkog aparata djelatnički radio u UDBi i kao komunistički tužilac za zeru mu izmaće da bude tužilac u slučaju Agrokomerc inaće smontiranom u srpskim hegemonstičkim buđacima .breuer wrote:Čuh sve najbolje o Džaferu Šefikoviću!
I da, kao što reče Zuko Džumhur: umalo da ne zaboravim, inače veoma dobar prijatelj ni manje ni više predsjednika stranke trezorka
Represivno komunistički u budućnost!
Mislim da za more zakona napisanih, nedorečenih i usvojenih sa rupama za krađu i izlaz krupnih zvijerki na mala vrata prava, trebamo zahvaliti upravo ovom gospodinu. More bit' da nisam u pravu ali tako mi se čini....jefff wrote:I ja. U službi represivnog komunističkog aparata djelatnički radio u UDBi i kao komunistički tužilac za zeru mu izmaće da bude tužilac u slučaju Agrokomerc inaće smontiranom u srpskim hegemonstičkim buđacima .breuer wrote:Čuh sve najbolje o Džaferu Šefikoviću!
GeeTnT wrote:Iza kulisa drzavne politike opet se nesto golemo valja...Semsudin je samo klaun ciji je zadatak da zabavi mase i mora se priznati da im to ide od ruke...
priča njihovih života.Zvizdić je postratni vjerski konvertit, navodno se alkoholizirao u mladosti, a danas posjećuje jednu tekiju.
namaz-i-jaše se za pare...pet puta dnevnoJThomas wrote:priča njihovih života.Zvizdić je postratni vjerski konvertit, navodno se alkoholizirao u mladosti, a danas posjećuje jednu tekiju.
Mnogo bitniji i važniji igrač u ovoj temi je Asim Sarajlić. Zaista je to bio jedan neotesan vogošćanski junoša koji je naglo izbio u prvi plan nakon pobjede Sulejmana Tihića nad Bakirom Izetbegovićem. Treba se samo prisjetiti morbidne slike kako Sarajlić kao Tihićeva “desna ruka” ide na pregovore sa njim u Butmir koje su organizirali američki pravni eksperti, a pod pokroviteljstvom EU, odnosno Karla Bilta. Sarajlić je od sarajevskih šanera kupio skupocjen mantil i nosio Tihićevu tašnu. A tamo se odlučivalo od državi!!!
Ovaj primjer može pokazati s kojim je sve đavolima ovaj nadobudni politički diletant, kakvih se zaista mnogo sjatilo u Centralu SDA u vrijeme Tihića, mogao imati posla. Kao takav moćnik, Sarajlić je pored Tihića mogao donositi svakakve odluke, posebno oko mutnih finansijskih poslova,tako da bi Tužilaštvo BiH, da se zaista bori protiv korupcije, svakoga dana u svakom trenutku moglo podići, ne jednu već desetak optužnica protiv Sarajlića.