Ja pisem sve,samo sam starog pitao o cemu ti lupas i dobio si odgovor.Ti vrijedjas branioce grada,sramota je na tebi.Kada ne znas sta da ces da mi odgovoris,onda bjezis od teme kao vjetar,izgubio si se covjece,priznaj to,vrtim te oko malog prsta jer nemas argumenata da moje tvrdnje oboris.I to "4" koje si spomenuo nije nikakvo "4S" nego zamjena za slovo "A" koja se najcesce koristi kada je nick sa slovom "A" zauzet,edukuj se malo.I ne vrijedjaj branioce grada.Trazio si misljenje mog starog,dobio si misljenje mog starog,sada si izgubljen i ne znas kud dalje,jer mi ne mozes oboriti tvrdnje.Svaka tvrdnja koju sam ja iznio je potkrijepljena cinjenicama,a ti samo znas reci "lazes","ti si iz Lukavice",za sehide(rahmet im dusama) govoris da su se opijali,pa sramota je na tvojoj strani covjece.Ako ne znas da mi se suprotstavis,nemoj se spustati tako nisko,nego priznaj da ne znas nista ni ocemu i gotova stvar.Akibh wrote:Pa sto ne kazes da ti samo pises a stari diktiraS4mpion wrote:
Hej SDA je krala u 16,prodavala oruzje u 16,ne moze ih niko oprati,ti tu ne mozes nista.TO se naoruzala od zaliha oruzja,prije bih rekao ostataka oruzja iz kasarni,buduci da je JNA mirno opustosila kasarne po Sarajevu,koliko je samo oruzja dovuceno iz pretisa iskoristeno za odbranu grada.Ali nije bitno to,bitno je da je SDA svoje oruzje prodavala,umjesto da podijeli borcima.Odred "Delta" koji je bio Bakirov licni odred za zastitu,je upadao po kucama postenih ljudi 1992,1993,kuce ljudima prevrtali naglavacke ne bi li nasli neke pare ili zlato da ukradu.Zbog tih sranja koje su pravili te pristalice SDA zamalo jedne prilike nije doslo do oruzanog sukoba izmedju policije iz Vranice i njih.I ne mozes ti nikako znati bolje od mene to da je SDA prodavala oruzje po Pofalicima,ne mozes nikako znati bolje od mene.Evo moj stari ti upravo kaze da ne pricas ono o cemu ne znas nista.... blatis najslavnije jedinice Sarajeva.
Ustvari, ovo S4 iz nika je ustvari 4S, ti si iz Lukavice?
SDA-All about
- S4mpion
#1726 Re: SDA-All about
-
Akibh
#1727 Re: SDA-All about
Majstore, ja ovo nista ne razumijem:S4mpion wrote:Ja pisem sve,samo sam starog pitao o cemu ti lupas i dobio si odgovor.Ti vrijedjas branioce grada,sramota je na tebi.Kada ne znas sta da ces da mi odgovoris,onda bjezis od teme kao vjetar,izgubio si se covjece,priznaj to,vrtim te oko malog prsta jer nemas argumenata da moje tvrdnje oboris.I to "4" koje si spomenuo nije nikakvo "4S" nego zamjena za slovo "A" koja se najcesce koristi kada je nick sa slovom "A" zauzet,edukuj se malo.I ne vrijedjaj branioce grada.Trazio si misljenje mog starog,dobio si misljenje mog starog,sada si izgubljen i ne znas kud dalje,jer mi ne mozes oboriti tvrdnje.Svaka tvrdnja koju sam ja iznio je potkrijepljena cinjenicama,a ti samo znas reci "lazes","ti si iz Lukavice",za sehide(rahmet im dusama) govoris da su se opijali,pa sramota je na tvojoj strani covjece.Ako ne znas da mi se suprotstavis,nemoj se spustati tako nisko,nego priznaj da ne znas nista ni ocemu i gotova stvar.Akibh wrote:Pa sto ne kazes da ti samo pises a stari diktiraS4mpion wrote:
Hej SDA je krala u 16,prodavala oruzje u 16,ne moze ih niko oprati,ti tu ne mozes nista.TO se naoruzala od zaliha oruzja,prije bih rekao ostataka oruzja iz kasarni,buduci da je JNA mirno opustosila kasarne po Sarajevu,koliko je samo oruzja dovuceno iz pretisa iskoristeno za odbranu grada.Ali nije bitno to,bitno je da je SDA svoje oruzje prodavala,umjesto da podijeli borcima.Odred "Delta" koji je bio Bakirov licni odred za zastitu,je upadao po kucama postenih ljudi 1992,1993,kuce ljudima prevrtali naglavacke ne bi li nasli neke pare ili zlato da ukradu.Zbog tih sranja koje su pravili te pristalice SDA zamalo jedne prilike nije doslo do oruzanog sukoba izmedju policije iz Vranice i njih.I ne mozes ti nikako znati bolje od mene to da je SDA prodavala oruzje po Pofalicima,ne mozes nikako znati bolje od mene.Evo moj stari ti upravo kaze da ne pricas ono o cemu ne znas nista.... blatis najslavnije jedinice Sarajeva.
Ustvari, ovo S4 iz nika je ustvari 4S, ti si iz Lukavice?
Kada ne znas sta da ces da mi odgovoris
da ne znas nista ni ocemu
De, potrudi se...
I poslije tacke i zareza razmak obavezno
I sta ti dodje ovaj CACO3 sa foruma?
-
Melami
#1728 Re: SDA-All about
Jel AVAZ objavio ovo? da je bio Tihic garantujem da bi prvi bili koji bi objavili clanak/.
Izgleda da i SDA ima svoje medije, sad ce biti hebeno. Pozelo je.
- novi.dan.nova.nafaka
#1729 Re: SDA-All about
Je li Avaz objavio šta ?Melami wrote:Jel AVAZ objavio ovo? da je bio Tihic garantujem da bi prvi bili koji bi objavili clanak/.
- CaCO3
#1730 Re: SDA-All about
Ima Safinu TV1 i pivarsko Oslobodjenje koje placa parama javnih preduzeca, ne zadugoMelami wrote:Jel AVAZ objavio ovo? da je bio Tihic garantujem da bi prvi bili koji bi objavili clanak/.
- m1x
#1731 Re: SDA-All about
umiremMora da mu je i ono domace govedo, bez razloga nazvano covjecijim imenom, Tomislav, s postelje saptalo... hoce to nesto Erdogana...
Ostavljam ti Srbiju u amanet... pusti Aliju... i Srbija je ostavstina Osmanlija... 500 kuka... Pashaluk, ovo, ono... Sjecas se? Milos Obrenovic s turbanom... Djurkovic, ulje na platnu? A? Nemoj me jebat da se ne sjecas....![]()
- S4mpion
#1732 Re: SDA-All about
Ja pisem sve,samo sam starog pitao o cemu ti lupas i dobio si odgovor.Ti vrijedjas branioce grada,sramota je na tebi.Kada ne znas sta da ces da mi odgovoris,onda bjezis od teme kao vjetar,izgubio si se covjece,priznaj to,vrtim te oko malog prsta jer nemas argumenata da moje tvrdnje oboris.I to "4" koje si spomenuo nije nikakvo "4S" nego zamjena za slovo "A" koja se najcesce koristi kada je nick sa slovom "A" zauzet,edukuj se malo.I ne vrijedjaj branioce grada.Trazio si misljenje mog starog,dobio si misljenje mog starog,sada si izgubljen i ne znas kud dalje,jer mi ne mozes oboriti tvrdnje.Svaka tvrdnja koju sam ja iznio je potkrijepljena cinjenicama,a ti samo znas reci "lazes","ti si iz Lukavice",za sehide(rahmet im dusama) govoris da su se opijali,pa sramota je na tvojoj strani covjece.Ako ne znas da mi se suprotstavis,nemoj se spustati tako nisko,nego priznaj da ne znas nista ni ocemu i gotova stvar.[/quote]
Majstore, ja ovo nista ne razumijem:
De, potrudi se...
[/quote]
Jao,na sta si spao,hvatas se na stamparske greske??
Buduci da nemas nista pametno za reci,zakljucit cu ovu diskusiju. 
Majstore, ja ovo nista ne razumijem:
De, potrudi se...
-
Akibh
#1733 Re: SDA-All about
Majstore, ja ovo nista ne razumijem:S4mpion wrote:Ja pisem sve,samo sam starog pitao o cemu ti lupas i dobio si odgovor.Ti vrijedjas branioce grada,sramota je na tebi.Kada ne znas sta da ces da mi odgovoris,onda bjezis od teme kao vjetar,izgubio si se covjece,priznaj to,vrtim te oko malog prsta jer nemas argumenata da moje tvrdnje oboris.I to "4" koje si spomenuo nije nikakvo "4S" nego zamjena za slovo "A" koja se najcesce koristi kada je nick sa slovom "A" zauzet,edukuj se malo.I ne vrijedjaj branioce grada.Trazio si misljenje mog starog,dobio si misljenje mog starog,sada si izgubljen i ne znas kud dalje,jer mi ne mozes oboriti tvrdnje.Svaka tvrdnja koju sam ja iznio je potkrijepljena cinjenicama,a ti samo znas reci "lazes","ti si iz Lukavice",za sehide(rahmet im dusama) govoris da su se opijali,pa sramota je na tvojoj strani covjece.Ako ne znas da mi se suprotstavis,nemoj se spustati tako nisko,nego priznaj da ne znas nista ni ocemu i gotova stvar.
De, potrudi se...
E nemoj zakljucivati, ja nabacujem zicere i postavljam pitanja, tvoje je samo da pises kako je bilo u ratu...
Najjaci si analiticar na ratnim temama, pa te molim za nastavak, bar nam pojasni kako je bilo 94. i 95.
Ovaj raniji period si apsolvirao:
S4mpion wrote: Hocu reci:Grad je 92. bio prepun KOS-ovaca koji su mnogo stete nanijeli ovom gradu.Grbavica i Vraca su tokom 93. cini mi se,bile potpuno oslobodjene od agresora,ali ratni profiteri su bili na vlasti,pa je borcima naredjeno da se spuste u grad i Grbavicu i Vraca mirno vrate agresoru kako bi ponovo mogao ubijati gradjane Sarajeva.
"Rat je sukob u kojem se ljudi,koji se uopste ne poznaju,medjusobno ubijaju,a rat vode ljudi koji se medjusobno vrlo dobro poznaju i ne ubijaju se medjusobno."
S4mpion wrote: Uzimanje nekoliko rovova????-Nije to bilo uzimanje nekoliko rovova,kad kazem Grbavica i Vraca,onda to znaci da je citava Grbavica bila pregazena,nasi vojnici su dosli na vrh Vraca.-To je istina koliko god to nestvarno zvucalo.Nesto o tome si mogao i cuti u filmu "Krvavi ples po seheru".
S4mpion wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa Ozrenska i Milinkladska ulica,tranzit,sve su to ulice koje se nalaze duboko na Grbavici i Vracama.Gdje si tek ti bio za vrijeme rata??
A i ovo sto sam poslije svih analiza pomislio da si cetnik ili da nisi sav svoj, izvinjavam se, nisam tako mislio, kao sto misle ostali forumasi:S4mpion wrote: Pa Ozrenska i Milinkladska se nalaze na Vracama-u cemu sam pogrijesio??,tranzit ti je srce Grbavice i Vraca.
de pobogu, uredu je biti trol, ali biti glup i sa svakim svojim postom se dublje ukopavati je druga stvar..
Jel moze neko opomenuti ovog pavijana kome Ozrenska prolazi kroz Grbavicu![]()
Samo mi jos cetnicka sprdnja fali ovdje
Suze me oblise...Ovo više nije ni smiješno...
- novi.dan.nova.nafaka
#1734 Re: SDA-All about
Što neko reče - ja pristavio kokice i smijem se "anam-njemu"...Akibh wrote:Najjaci si analiticar na ratnim temama, pa te molim za nastavak, bar nam pojasni kako je bilo 94. i 95.
A i ovo sto sam poslije svih analiza pomislio da si cetnik ili da nisi sav svoj, izvinjavam se, nisam tako mislio, kao sto misle ostali forumasi:de pobogu, uredu je biti trol, ali biti glup i sa svakim svojim postom se dublje ukopavati je druga stvar..Jel moze neko opomenuti ovog pavijana kome Ozrenska prolazi kroz Grbavicu![]()
Samo mi jos cetnicka sprdnja fali ovdjeSuze me oblise...Ovo više nije ni smiješno...
Ja i dalje mislim da je on Fahrin pulen, i da čovjeku treba pomoć...
- CaCO3
#1735 Re: SDA-All about
nesto kontam, sta je Zukic u napadu treme zbog gubitka vlasti mislio pod onim sto je napisao u polupismeom ataku na Lagumdziju da se Lagumdzija nije nikad okusao ni na jednim izbornim listama? koliko znam svakih izbora je na listi, a Suljo nije ni na jednoj jer zna da bi vise glasova dobio predsjednik malo jace MZ od njega !? malo me vec sramota i citati sta ta pomahnitala bratija pise i koliko se ponizavaju zobg gubitka vlasti i sehare javnih preduzeca kojim godinama kupuju izbore i medije koji su sada vidi se onako "junacki" krenuli u bitku za podrsku famoznim uogovrima o poslovnoj saradnji sa javnim preduzecima koja sto se vise reklamiraju slabije rade i manji profit ostvaruju, ali zato milioni odlaze po dzepovima odabranih tipova
-
VjecitiStudent
#1736 Re: SDA-All about
Kako onda Suljo posta clan Predsjednistva?CaCO3 wrote:nesto kontam, sta je Zukic u napadu treme zbog gubitka vlasti mislio pod onim sto je napisao u polupismeom ataku na Lagumdziju da se Lagumdzija nije nikad okusao ni na jednim izbornim listama? koliko znam svakih izbora je na listi, a Suljo nije ni na jednoj jer zna da bi vise glasova dobio predsjednik malo jace MZ od njega !? malo me vec sramota i citati sta ta pomahnitala bratija pise i koliko se ponizavaju zobg gubitka vlasti i sehare javnih preduzeca kojim godinama kupuju izbore i medije koji su sada vidi se onako "junacki" krenuli u bitku za podrsku famoznim uogovrima o poslovnoj saradnji sa javnim preduzecima koja sto se vise reklamiraju slabije rade i manji profit ostvaruju, ali zato milioni odlaze po dzepovima odabranih tipova
- Banksy
#1737 Re: SDA-All about
Nekako nagađam da jedva čekaš da taj Zukićev uradak podijeliš s namaCaCO3 wrote: nesto kontam, sta je Zukic u napadu treme zbog gubitka vlasti mislio pod onim sto je napisao u polupismeom ataku na Lagumdziju
- Banksy
#1738 Re: SDA-All about
Čini mi se da Avaz ima TV1 ...CaCO3 wrote:Ima Safinu TV1 i pivarsko Oslobodjenje koje placa parama javnih preduzeca, ne zadugoMelami wrote:
Jel AVAZ objavio ovo? da je bio Tihic garantujem da bi prvi bili koji bi objavili clanak/.
- S4mpion
#1739 Re: SDA-All about
Jao,na sta si spao,hvatas se na stamparske greske??Akibh wrote:Majstore, ja ovo nista ne razumijem:S4mpion wrote:Ja pisem sve,samo sam starog pitao o cemu ti lupas i dobio si odgovor.Ti vrijedjas branioce grada,sramota je na tebi.Kada ne znas sta da ces da mi odgovoris,onda bjezis od teme kao vjetar,izgubio si se covjece,priznaj to,vrtim te oko malog prsta jer nemas argumenata da moje tvrdnje oboris.I to "4" koje si spomenuo nije nikakvo "4S" nego zamjena za slovo "A" koja se najcesce koristi kada je nick sa slovom "A" zauzet,edukuj se malo.I ne vrijedjaj branioce grada.Trazio si misljenje mog starog,dobio si misljenje mog starog,sada si izgubljen i ne znas kud dalje,jer mi ne mozes oboriti tvrdnje.Svaka tvrdnja koju sam ja iznio je potkrijepljena cinjenicama,a ti samo znas reci "lazes","ti si iz Lukavice",za sehide(rahmet im dusama) govoris da su se opijali,pa sramota je na tvojoj strani covjece.Ako ne znas da mi se suprotstavis,nemoj se spustati tako nisko,nego priznaj da ne znas nista ni ocemu i gotova stvar.
De, potrudi se...
E nemoj zakljucivati, ja nabacujem zicere i postavljam pitanja, tvoje je samo da pises kako je bilo u ratu...
Najjaci si analiticar na ratnim temama, pa te molim za nastavak, bar nam pojasni kako je bilo 94. i 95.
S4mpion wrote: Hocu reci:Grad je 92. bio prepun KOS-ovaca koji su mnogo stete nanijeli ovom gradu.Grbavica i Vraca su tokom 93. cini mi se,bile potpuno oslobodjene od agresora,ali ratni profiteri su bili na vlasti,pa je borcima naredjeno da se spuste u grad i Grbavicu i Vraca mirno vrate agresoru kako bi ponovo mogao ubijati gradjane Sarajeva.
"Rat je sukob u kojem se ljudi,koji se uopste ne poznaju,medjusobno ubijaju,a rat vode ljudi koji se medjusobno vrlo dobro poznaju i ne ubijaju se medjusobno."
S4mpion wrote: Uzimanje nekoliko rovova????-Nije to bilo uzimanje nekoliko rovova,kad kazem Grbavica i Vraca,onda to znaci da je citava Grbavica bila pregazena,nasi vojnici su dosli na vrh Vraca.-To je istina koliko god to nestvarno zvucalo.Nesto o tome si mogao i cuti u filmu "Krvavi ples po seheru".
S4mpion wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa Ozrenska i Milinkladska ulica,tranzit,sve su to ulice koje se nalaze duboko na Grbavici i Vracama.Gdje si tek ti bio za vrijeme rata??
A i ovo sto sam poslije svih analiza pomislio da si cetnik ili da nisi sav svoj, izvinjavam se, nisam tako mislio, kao sto misle ostali forumasi:S4mpion wrote: Pa Ozrenska i Milinkladska se nalaze na Vracama-u cemu sam pogrijesio??,tranzit ti je srce Grbavice i Vraca.
de pobogu, uredu je biti trol, ali biti glup i sa svakim svojim postom se dublje ukopavati je druga stvar..
Jel moze neko opomenuti ovog pavijana kome Ozrenska prolazi kroz Grbavicu![]()
Samo mi jos cetnicka sprdnja fali ovdje
Suze me oblise...Ovo više nije ni smiješno...
Imao si priliku,nisi je iskoristio,slobodan si
- Klavikula
#1740 Re: SDA-All about
fakat ovaj Bakir nema trunke stida, a i ko njega zovnu da drzi govor nije mi jasno 
- %tacno*
#1741 Re: SDA-All about
Ustavni sud BiH ukinuo zakon o statusu državne imovine u RS
Ustavni sud BiH očitovao se o ustavnosti Zakona o statusu državne imovine koja se nalazi na teritoriji RS i pod zabranom je raspolaganja
Autor Onasa | Objavljeno 13.07.2012. u 03:29
Ustavni sud BiH Ustavni sud BiH, koji je danas započeo svoju 74. plenarnu sjednicu, zaključio je da Republika Srpska (RS) nema ustavnu nadležnost za regulisanje pravne materije koja je predmet Zakona o statusu državne imovine koja se nalazi na teritoriji RS i pod zabranom je raspolaganja, jer je to, u skladu sa odredbama Ustava BiH, nadležnost države.
U skladu s članom 63. stav 2. Pravila Ustavnog suda BiH, osporeni zakon se stavlja van snage.
Ustavni sud BiH očitovao se o ustavnosti Zakona o statusu državne imovine koja se nalazi na teritoriji RS i pod zabranom je raspolaganja.
U predmetu broj U 16/11, Ustavni sud BiH je usvojio zahtjev Osnovnog suda u Tesliću za ocjenu kompatibilnosti člana 4. Zakona o provođenju Aneksa "G" Sporazuma o pitanjima sukcesije na teritoriji RS.
Utvrđeno je da Zakon o provođenju Aneksa "G" Sporazuma o pitanjima sukcesije na teritoriji RS u cijelosti nije saglasan s odredbama člana III/1.e), člana III/3.b), člana IV/4.b) i člana V/4.a) Ustava BiH.
Kako je saopšteno, tekst odluke biće verificiran se na jednoj od narednih plenarnih sjednica Ustavnog suda BiH.
Ustavni sud BiH je u predmetu broj U 3/12 odbio zahtjev predsjedavajućeg Zastupničkog doma Parlamenta BiH Milorada Živkovića za ocjenu ustavnosti člana 7. tačka e) Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o državnoj službi u institucijama BiH.
Utvrđeno je da je pomenuti član navedenog zakona u skladu s članom II/4. Ustava BiH i članom 6. Međunarodnog pakta o ekonomskim, socijalnim i kulturnim pravima.
Osporenim zakonom u članu 7. tačka e) izmijenjen je jedan od opštih uslova za postavljanje državnog službenika, te sada kao uslov traži da osoba nije navršila starosnu granicu za penzionisanje, odnosno da nije ostvarila pravo na ličnu penziju po bilo kojem osnovu.
Sjednica Ustavnog suda BiH biće nastavljena u poslijepodnevnim satima.
- Skijaš
#1742 Re: SDA-All about
Nakon prodaje Telekoma, to je bila opcija kojom je Mile planirao krpiti budžet, prodavati kasarne i livade za bagatelu bar da pokrije plate policiji, oni su mu najvažniji stub vlasti. Ali šta sad kukala mu majka ? Željeznice neće niko džaba, pa ostaju Elektroprivreda i Lutrija, pripremite novčanike%tacno* wrote:Ustavni sud BiH ukinuo zakon o statusu državne imovine u RS
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
jasminal
#1743 Re: SDA-All about
Iznad Tesnja zora svice ............"
Mirsad Kebo mjenja stranački dres, iz SDA prelazi u SBB
Kako „Slobodna Bosna“ doznaje, Kebo je već neko vrijeme na stalnoj vezi s liderom SBB-a Fahrudinom Radončićem koji mu je navodno obećao ostanak na sadašnjoj funkciji do isteka mandata, pod uvjetom da napusti SDA i potpiše za SBB.
Čelnici SDA znaju za Kebino koketiranje s SBB-om. Kebo je, piše Slobodna Bosna već duže vrijeme u latentnom sukobu s većinom članova SDA-ovog rukovodstva.
Inače, malo tko se sjeća kada je Mirsad Kebo posljednji put istupio u javnosti. I dok nova parlamentarna većina traži ostavku Budimira i Kebe- Kebo šuti
-
Bosnjak333
#1744 Re: SDA-All about
Rekli su i da ce Denis Zvizdic u SBB ili SDP(ne sjecam se tacno) pa od toga ne bude nista,iako bi meni bilo drago da Kebo hoce otici.Onda jos Tihica poslati u penziju i SDA bi bila zdrava stranka.jasminal wrote:Iznad Tesnja zora svice ............"
Mirsad Kebo mjenja stranački dres, iz SDA prelazi u SBB
Kako „Slobodna Bosna“ doznaje, Kebo je već neko vrijeme na stalnoj vezi s liderom SBB-a Fahrudinom Radončićem koji mu je navodno obećao ostanak na sadašnjoj funkciji do isteka mandata, pod uvjetom da napusti SDA i potpiše za SBB.
Čelnici SDA znaju za Kebino koketiranje s SBB-om. Kebo je, piše Slobodna Bosna već duže vrijeme u latentnom sukobu s većinom članova SDA-ovog rukovodstva.
Inače, malo tko se sjeća kada je Mirsad Kebo posljednji put istupio u javnosti. I dok nova parlamentarna većina traži ostavku Budimira i Kebe- Kebo šuti
- It_is_a_Leclerc
#1745 Re: SDA-All about
Ukoliko ova nakupina drumskih razbojnika odluči blokirati smjene svojih ministara u Domu naroda, a samim tim krene i u blokade paketa realizacije zadataka sa Mape puta, onda će se konačno i javno markirati za najvećeg postratnog neprijatelja bošnjačkog naroda.
Napokon da se i ja složim s Avazovim novinarom - SDA vodi BiH u izolaciju.
Njihova likvidacija iz političkog života BiH je imperativ.
-
Akibh
#1746 Re: SDA-All about
Avaz je cool, respektabilna, najcitanija nezavisna novinaIt_is_a_Leclerc wrote:Ukoliko ova nakupina drumskih razbojnika odluči blokirati smjene svojih ministara u Domu naroda, a samim tim krene i u blokade paketa realizacije zadataka sa Mape puta, onda će se konačno i javno markirati za najvećeg postratnog neprijatelja bošnjačkog naroda.
Najveci posljeratni neprijatelj bosnjačkog naroda - Zlotko, markiran odavno
- It_is_a_Leclerc
#1747 Re: SDA-All about
Avaz je nižerazredni stranački kupusov list.Akibh wrote:Avaz je cool, respektabilna, najcitanija nezavisna novinaIt_is_a_Leclerc wrote:Ukoliko ova nakupina drumskih razbojnika odluči blokirati smjene svojih ministara u Domu naroda, a samim tim krene i u blokade paketa realizacije zadataka sa Mape puta, onda će se konačno i javno markirati za najvećeg postratnog neprijatelja bošnjačkog naroda.
Njihova likvidacija iz političkog života BiH je imperativ.![]()
Najveci posljeratni neprijatelj bosnjačkog naroda - Zlotko, markiran odavno
Zlatko Lagumdžija je opozicioni političar elementarno nesposoban da obnaša bilo koju vlast, a da se u toku nje ne pokolje sa pola političke scene u Bošnjaka.
I da, SDA je neprijatelj Bošnjačkog naroda. Dokosurili su nas. Ekonomski, moralno, politički, državotvorno.
-
Innovation
#1748 Re: SDA-All about
E cuj onog Kebe, taman kazu da je presao u SBB; a on kaze da nije tacno i da ne bi nikad otisao iz SDA. Sta se on petlja kad ovi drugi znaju bolje i od njega i od Denisa.

- jazzer
#1749 Re: SDA-All about
E blago stranci u kojoj se Kebo za nesto pitaInnovation wrote:E cuj onog Kebe, taman kazu da je presao u SBB; a on kaze da nije tacno i da ne bi nikad otisao iz SDA. Sta se on petlja kad ovi drugi znaju bolje i od njega i od Denisa.![]()
-
Innovation
#1750 Re: SDA-All about
Bogami i jest joj blago. Tebi se ocito ne svidja njegov fizicki izgled,jer ocito nemas sta drugo da kazes.