SDA-All about

Post Reply
Nomo

#17176 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

hizo ramidovic wrote:
Adriatic wrote:
hizo ramidovic wrote: mi ga zovemo da nam se vrati zbog radi pomoci ovoj drzavi i ovom napacenom narodu.
a sacko je pametan i posten covijek, pravi patrijota i sigurno ce se jednog dana vratit svom narodu.
:lol: :lol:
Još samo da nauči Bosanski i pravi Mandela. :lol:
netreba ni znat bosanski, jer svak pametan razume i njegov isaret.

yes yes narocito potpis iz zeneve kojim je udario muhor genocidnoj rs . kazu cetnici da im ne smeta sto nije na cirilici . da se lijepo procitati .
Mo Sacirbay . :lol: pravi Bosnjak sa kineskim imenom i albanskim prezimenom 8)
razonoda

#17177 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

ispitaj put ZIVALAJ , OD 92-DO DANAS SVE CE TI SE RECI., STO SE TICE PARA
Nomo

#17178 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

razonoda wrote:Uh , umorih se .Covjek je predstavljao BIH , ali je bio musliman zar ne. i borio se za muslimanke interse unutar te BIH

tako sto je potpisao rs i rekao da je zabrinut za sudbinu hravtskog naroda :)
Nomo

#17179 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

razonoda wrote:
ispitaj put ZIVALAJ
, OD 92-DO DANAS SVE CE TI SE RECI., STO SE TICE PARA
evo sve trcim nemam pametnijeg posla .
razonoda

#17180 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

Nomo wrote:
razonoda wrote:
ispitaj put ZIVALAJ
, OD 92-DO DANAS SVE CE TI SE RECI., STO SE TICE PARA
evo sve trcim nemam pametnijeg posla .
pa sta onda hoces, sta si se navalio na njega , NIJE ON KRIV.
Nomo

#17181 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

razonoda wrote:@NOMO :-D

Pogresnog covjeka optuzujes. U to vrijeme a vidis i danas kako se gleda na ''islamsku drzavu u evropi'' Srbi su to tada gurali i umalo da su uspjeli da nas ocrne.
ni tvoj bosanski nije bas briljantan . nisam bas najbolje razumio . mozes li ovo objasniti . budi konkretnija .
razonoda

#17182 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

Nomo wrote:
razonoda wrote:Uh , umorih se .Covjek je predstavljao BIH , ali je bio musliman zar ne. i borio se za muslimanke interse unutar te BIH

a sta je u to vrijeme bila opcija.
Nomo

#17183 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

Razonoda
NIJE ON KRIV

ko je to dokazao ? zasto nije dosao na sud u sarajevo ako je podignuta optuznica ? plasis li ti suda ako si nevin(a) ? !
Nomo

#17184 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

razonoda wrote:
Nomo wrote:

a sta je u to vrijeme bila opcija.

R BIH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
razonoda

#17185 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

Nomo wrote:

Pogresnog covjeka optuzujes. U to vrijeme a vidis i danas kako se gleda na ''islamsku drzavu u evropi'' Srbi su to tada gurali i umalo da su uspjeli da nas ocrne.
ni tvoj bosanski nije bas briljantan . nisam bas najbolje razumio . mozes li ovo objasniti . budi konkretnija .
TeSKO je bilo pridobiti medije , narod cijelog svijeta da su MUSLIMANI IZ BOSNE NORMALAN NAROD, pogotovo kako je ALIJA pricao i predstavljao to.Srbi i hravti su po tom pitanju ''simpatija''bili bolji.Dok se nije pojavio MUHAMED umalo da nestanemo, jel ti to jasno. Niko nas nije ozbiljno shvatao. A sto se tice novca --kako god
razonoda

#17186 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

Nomo wrote:Razonoda
NIJE ON KRIV

ko je to dokazao ? zasto nije dosao na sud u sarajevo ako je podignuta optuznica ? plasis li ti suda ako si nevin(a) ? !
ako je sud DA .zar im ti vjerujes?
Nomo

#17187 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

razonoda
pa sta onda hoces, sta si se navalio na njega
, NIJE ON KRIV.

nisam ja navalio nego bih sudstvo odnostvo tuzilastvo . oni su ga trazili i ne znam kako je uspio to srediti da ga ne deportiraju . neka dodje i dokaze suprotno .

ps . skoro cijela SDA je lopovska i na kraju krajeva ako ne odgovaraju oni sto zive u BiH i za koje narod glasa sto bi i on odgovarao .
Nije mi jasno sto ga branis a nemas dokaza ?
Nomo

#17188 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

razonoda wrote:
Nomo wrote:Razonoda
NIJE ON KRIV

ako je sud DA .zar im ti vjerujes?

kome bona ? sta ja imam vjerovati sudu ili ne . kao da je to bitno i kao da te neko to pita . ako si dobio tuzbu u ruke od postara , odnosno poziv da dodjes na sudsko rosciste ima da se odazavoes ili u protivnom policija dolazi po tebe . Sta ti imas vjerovati sudu ili ne . nijedan cetnik ne vjeruje sudu u hagu ali tamo sjede u optuzenickoj klupi . od karadjica do mladica pa dalje .
razonoda

#17189 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

Nomo wrote:razonoda
pa sta onda hoces, sta si se navalio na njega
, NIJE ON KRIV.

nisam ja navalio nego bih sudstvo odnostvo tuzilastvo . oni su ga trazili i ne znam kako je uspio to srediti da ga ne deportiraju . neka dodje i dokaze suprotno .

ps . skoro cijela SDA je lopovska i na kraju krajeva ako ne odgovaraju oni sto zive u BiH i za koje narod glasa sto bi i on odgovarao .
Nije mi jasno sto ga branis a nemas dokaza ?
Samo kao ''licnost' sta je uradio za BIH U TO VRIJEME.
Bas bi trebao doci u BAKIROV SUD da se brani. I VIDI SAD STA BAKIR RADI I OD KOJIH PARA, vidis da je optuznica lazna.
Adriatic

#17190 Re: SDA-All about

Post by Adriatic »

razonoda wrote:
Nomo wrote:

TeSKO je bilo pridobiti medije , narod cijelog svijeta da su MUSLIMANI IZ BOSNE NORMALAN NAROD, pogotovo kako je ALIJA pricao i predstavljao to.Srbi i hravti su po tom pitanju ''simpatija''bili bolji.Dok se nije pojavio MUHAMED umalo da nestanemo, jel ti to jasno. Niko nas nije ozbiljno shvatao. A sto se tice novca --kako god
Pa ti si ozbiljan :-)
razonoda

#17191 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

samo cekam da se pojavi@hm2011 u jedinstvu je snaga :-)
Nomo

#17192 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

razonoda, je si li svjesna u cije si drustvo upala . Dodik je rekao da ne vjeruje sudu BiH jer taj sud ima na stotine tuzbi za ratne zlocine i kriminal itd . Nedavno je iz zatvora u mostaru pobjegao jedan ratni zlocinac ( como ilijasevic ili tako nekako ) i iz hravtske porucuje kako ne vjeruje bih sudu . osudjeni i osvjedoceni ratni zlocinac . slicna stvar je bila sa antom jelavicem itd . jos je bijegu . slicna stvar je sa sanaderom i bandicem koji sada ne vjeruju hrvataskom pravosudju . kao i onaj doktor iz rijeke sto pobjeze u srajevo pa onaj ubica vedrana puljica iz sirokog sto pobjeze u zagreb .ni oni ne vjeruju sudu . o zlocincima teskog kalibra koji ne vruju sudovima u hagu nirnbergu su knjige ispisane . ja znam da u sudu nema uvijek pravde od amerike pa do bosne preko rusije do irana . ali sta imas vjerovati ili ne ako si optuzen . interesantna je lepeza ljudi koji ne vjeruju sudu . sve go ubica i kriminalac .
Nomo

#17193 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

razonoda wrote:samo cekam da se pojavi@hm2011 u jedinstvu je snaga :-)
u dzamiji je . broji pare , tamo nema kamera :)
razonoda

#17194 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

:lol:
razonoda

#17195 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

Nomo wrote:razonoda, je si li svjesna u cije si drustvo upala . Dodik je rekao da ne vjeruje sudu BiH jer taj sud ima na stotine tuzbi za ratne zlocine i kriminal itd . Nedavno je iz zatvora u mostaru pobjegao jedan ratni zlocinac ( como ilijasevic ili tako nekako ) i iz hravtske porucuje kako ne vjeruje bih sudu . osudjeni i osvjedoceni ratni zlocinac . slicna stvar je bila sa antom jelavicem itd . jos je bijegu . slicna stvar je sa sanaderom i bandicem koji sada ne vjeruju hrvataskom pravosudju . kao i onaj doktor iz rijeke sto pobjeze u srajevo pa onaj ubica vedrana puljica iz sirokog sto pobjeze u zagreb .ni oni ne vjeruju sudu . o zlocincima teskog kalibra koji ne vruju sudovima u hagu nirnbergu su knjige ispisane . ja znam da u sudu nema uvijek pravde od amerike pa do bosne preko rusije do irana . ali sta imas vjerovati ili ne ako si optuzen . interesantna je lepeza ljudi koji ne vjeruju sudu . sve go ubica i kriminalac .
UH, OK sto taj sud i tuzilastvo nije uhapsilo KARADZICA I MLADICA.
Nomo

#17196 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

razonoda ne bi htio da te uvrijedim ali zali boze ovih skoro 2 sata sto ovde sjedim i s tobom se tipkam . tek sada imam osjecaj da se cijelo vrijeme dopisujem sa azizom sacirbigovic ili sa njenom nanom . allah imanet i sve ti najbolje zelim ali sam uvalio ko levat u pricu sa osobom koja od mejtefa ne zna dalje . nije licno ali :run:
razonoda

#17197 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

Nomo wrote:razonoda ne bi htio da te uvrijedim ali zali boze ovih skoro 2 sata sto ovde sjedim i s tobom se tipkam . tek sada imam osjecaj da se cijelo vrijeme dopisujem sa azizom sacirbigovic ili sa njenom nanom . allah imanet i sve ti najbolje zelim ali sam uvalio ko levat u pricu sa osobom koja od mejtefa ne zna dalje . nije licno ali :run:
:lol: :lol: MA NISAM, I NISAM VJERNIK
razonoda

#17198 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

ko je AZIZA?
Nomo

#17199 Re: SDA-All about

Post by Nomo »

razonoda wrote:ko je AZIZA?
njegova mater koja je dobila ulicu u sarajevu . zato sto je rodila Mo sacirbay zena dobi ulicu . a sarajevo vidjela na razglednici
antimobb
Location: "Boj se ovna, boj se govna. A kad ću živjeti?" Meša Selimović, Tvrđava.

#17200 Re: SDA-All about

Post by antimobb »

''Članovi Kadrovske komisije SDA su Salko Selman, predsjednik, te Adil Osmanović, Šefkija Okerić, Tarik Arapčić, Mirsad Zaimović i Alija Budnjo''
Ljudi moji likovi kao što je Selman i Budnjo odlučuju koje kompetentan da bude direktor u nekoj državnoj Instituciji i državnoj kompaniji, Allahselamet! Propast nam je neminovna i čudimo se što nam je na sve strane haos. Zato smo rame uz rame po korupciji sa Afričkim zemljama jer su nas sveli na primitivno društvo.
Post Reply