Jos si i patoloski lazov...nevjerovatno..Ti si puk'o ko livada... Covjece, ja sam svojim ocima i usima gledao i slusao tu izjavu u momentu njenog nastanka, a ti si mi ovime potvrdio da zaista jesi balavac, i uz to zadojen.
jesi li na aparatima
Jos si i patoloski lazov...nevjerovatno..Ti si puk'o ko livada... Covjece, ja sam svojim ocima i usima gledao i slusao tu izjavu u momentu njenog nastanka, a ti si mi ovime potvrdio da zaista jesi balavac, i uz to zadojen.
Do sada mi nijedni nisu dali, pa mi je svejedno......jazzer wrote:@ za ove pobjednike sto nam preporucuje kmecanje
Kmecacemo svi mi skupa, samo malo strpljenja.
Jer nece ni za vas, obicne sacmarice, biti para za neko vrijeme. Ugijace se
samo oni najblizi vatri a vi takvi niste, jer ste samo obicne Bakirove sacmarice.
Al ima vremena, zivi bili pa vidjeli.
Challenger__ wrote:Da i na ovoj temi postavim svoju procjenu:
Članovi predsjedništva: Izetbegović, Ivanić, Čović
Federacija:
SDA najjača, dramatičan pad SDP, vrlo dobar rezultat DF, osrednji SBB, bolji za HDZ
RS:
Teško da Tadić može uzeti Dodika, a što se tiče blokova (pozicioni, opozicioni) mrtva trka.
Challenger__ wrote:Da se kvotam:
BravoChallenger__ wrote:Da i na ovoj temi postavim svoju procjenu:
Članovi predsjedništva: Izetbegović, Ivanić, Čović
Federacija:
SDA najjača, dramatičan pad SDP, vrlo dobar rezultat DF, osrednji SBB, bolji za HDZ
RS:
Teško da Tadić može uzeti Dodika, a što se tiče blokova (pozicioni, opozicioni) mrtva trka.
Biraci SDA su fenomenweredsf wrote:SDA u Federaciji ima vise nego drugi i treci zajedno..
leo karan wrote:Biraci SDA su fenomenweredsf wrote:SDA u Federaciji ima vise nego drugi i treci zajedno..
Orilo-gorilo, plavilo, klizilo, gladovalo, slova ne znalo...glasa se kako hodza kaze.
Svaka čast jebiga, šta drugo reći, ali mislim da kao narod, Bosnjaci ne idu naprijed. Imidz im je srozan.
Kme Kme kme...agent_zero wrote:To nisu nikakve gluposti već ČINJENICE, lopovi jedni!weredsf wrote:Mojne mi sada te suplje, ti si jedan od onih koji jasu na tim glupostima, od vrece zlata do kasika...sad kmeci i kussDozer wrote:Ocito si ti taj koji cita Avaz, cim znas sta tamo pise. Ja nemam pojma i sve sto pisem ide iz licnih iskustava, vidjenja i razmisljanja.
Ničija nije do zore, pa ni vaša, zapamti to. I sjeti se sanadera, jer i vas čeka kad tad to.
Hvala.weredsf wrote: Bravo
Sta placete smetljari jedni, ne zasluzujete ovu drzavu. HDZ je hrvatima od postanka na vlasti, SNSD je zadnjih godina vecinom u parlamentu a kad Bosnjaci izaberu SDA to vam smeta a SDA je najmanje nacionalisticka stranka od ovih. Zar ja u sopstvenoj drzavi da biram neke neutralne snage koje ce se povinovat njihovim uslovima, kad se zna da su oni uvijek za nacionalisticke opcije, kad krmak Dodik sa svojom vecinom u parlametnu otvoreno kaze da ne priznaje ovu drzavu. Da ste pametni svi bi glasali za SDA, za najubjedljiviju pobjedu, to je jedina dovoljno organizovana struktura koja moze zastupati bosnjacke interese i interese svakog covjeka koji hoce napredak u ovoj nakaradno sklopljenoj drzavi. Bio vam je SDP na vlasti u puno laksem periodu za napredovati, pa sta su uradili, najgore 4 godine od rata, pa ovoliki broj gradjanja da glasa za jednog Radoncica, bizarno ! Dijelimo se na previse strana, umjesto da budemo ujedinjeni do nekih radikalnijih promjena, jer samo tako i mozemo funkcionisati u ovom cirkusu od drzave.leo karan wrote: Biraci SDA su fenomen
Orilo-gorilo, plavilo, klizilo, gladovalo, slova ne znalo...glasa se kako hodza kaze.
Svaka čast jebiga, šta drugo reći, ali mislim da kao narod, Bosnjaci ne idu naprijed. Imidz im je srozan.
Sta pricas ti ba???jastuk1 wrote:leo karan wrote:Biraci SDA su fenomenweredsf wrote:SDA u Federaciji ima vise nego drugi i treci zajedno..
Upravo suprotno. Bošnjaci su na ovim izborima malo sebi povratili dignitet.
Bošnjaci su već 2 puta dali najviše provjerenje strankama koje nisu SDA. A u RS-u se to nije desilo niti jednom! Za većinske hrvarske dijelove u BiH da ni ne govorim.
Bošnjaci su 2 puta dokazali da nemaju predrasude niti uskogrudnost. I šta se desilo vidjeli nakon 8 godina druga dva naroda ne popuštaju u svom nacionalizmu, pa skontali, aaa neću ni ja više bit tolko naivan i tupson.
U kojoj općini radiš?ime123 wrote:Sta placete smetljari jedni, ne zasluzujete ovu drzavu. HDZ je hrvatima od postanka na vlasti, SNSD je zadnjih godina vecinom u parlamentu a kad Bosnjaci izaberu SDA to vam smeta a SDA je najmanje nacionalisticka stranka od ovih. Zar ja u sopstvenoj drzavi da biram neke neutralne snage koje ce se povinovat njihovim uslovima, kad se zna da su oni uvijek za nacionalisticke opcije, kad krmak Dodik sa svojom vecinom u parlametnu otvoreno kaze da ne priznaje ovu drzavu. Da ste pametni svi bi glasali za SDA, za najubjedljiviju pobjedu, to je jedina dovoljno organizovana struktura koja moze zastupati bosnjacke interese i interese svakog covjeka koji hoce napredak u ovoj nakaradno sklopljenoj drzavi. Bio vam je SDP na vlasti u puno laksem periodu za napredovati, pa sta su uradili, najgore 4 godine od rata, pa ovoliki broj gradjanja da glasa za jednog Radoncica, bizarno ! Dijelimo se na previse strana, umjesto da budemo ujedinjeni do nekih radikalnijih promjena, jer samo tako i mozemo funkcionisati u ovom cirkusu od drzave.leo karan wrote: Biraci SDA su fenomen
Upravo tako, jedino Bosnjaci i zele napredak ovoj drzavi, cak su i spremni na kompromise naspram zatucanog smeca u nasoj drzavi a ne bi trebali biti.jastuk1 wrote: Upravo suprotno. Bošnjaci su na ovim izborima malo sebi povratili dignitet.
Bošnjaci su već 2 puta dali najviše provjerenje strankama koje nisu SDA. A u RS-u se to nije desilo niti jednom! Za većinske hrvarske dijelove u BiH da ni ne govorim.
Bošnjaci su 2 puta dokazali da nemaju predrasude niti uskogrudnost. I šta se desilo vidjeli nakon 8 godina druga dva naroda ne popuštaju u svom nacionalizmu, pa skontali, aaa neću ni ja više bit tolko naivan i tupson.
SDA ima podrsku zahvaljujuci visegodisnjem uhljebljivanju preko stranacko-familijarnih veza. Radi se o velikom broju zaposlenih na taj nacin, te o njhovoj rodbini. To su ujedno clanovi SDA. Onda imas ove naivne levate, koje izmanipulisu seoskim putevima i sve to predstave kao da Bakir odvaja od usta da bi im poboljsao infrastrukturu. I za kraj imas ljude koji glasaju po inerciji, uglavnom starije ljude, vjernike.leo karan wrote:Biraci SDA su fenomenweredsf wrote:SDA u Federaciji ima vise nego drugi i treci zajedno..
Sta god ti mislio, ne radim druze ni u jednoj. Samo sam itekako svjestan situacije u drzavi i sila koje djeluju unutar nje.Velkoski wrote: U kojoj općini radiš?
Zemljace ti si prilikom svoje prognoze imao ukljucen mozak....za razliku od mnogih koji imaju smetnje na relaciji mozak-zelja-tastatura...Challenger__ wrote:Hvala.weredsf wrote: Bravo
Bas kao sto sam rekao, SMETLJAR, i ti bi nesta bolje.leo karan wrote: mrs u picku materinu, jebem ti komplet familiju
Nešto.ime123 wrote:Bas kao sto sam rekao, SMETLJAR, i ti bi nesta bolje.leo karan wrote: mrs u picku materinu, jebem ti komplet familiju
Hvala Tuzlak. Znaš kako... Kada analiziraš, treba stišati sebe i poslušati damare zemlje, naravno, pod uslovom da je voliš. Onda ti damari kažu sve...Paranoid wrote:Zemljace ti si prilikom svoje prognoze imao ukljucen mozak....za razliku od mnogih koji imaju smetnje na relaciji mozak-zelja-tastatura...![]()
Bravo...
Prijatelju, kad se tako bezuslovno predas, jebat ce te do jaja bez vadjenja dok si ziv.ime123 wrote:Sta placete smetljari jedni, ne zasluzujete ovu drzavu. HDZ je hrvatima od postanka na vlasti, SNSD je zadnjih godina vecinom u parlamentu a kad Bosnjaci izaberu SDA to vam smeta a SDA je najmanje nacionalisticka stranka od ovih. Zar ja u sopstvenoj drzavi da biram neke neutralne snage koje ce se povinovat njihovim uslovima, kad se zna da su oni uvijek za nacionalisticke opcije, kad krmak Dodik sa svojom vecinom u parlametnu otvoreno kaze da ne priznaje ovu drzavu. Da ste pametni svi bi glasali za SDA, za najubjedljiviju pobjedu, to je jedina dovoljno organizovana struktura koja moze zastupati bosnjacke interese i interese svakog covjeka koji hoce napredak u ovoj nakaradno sklopljenoj drzavi. Bio vam je SDP na vlasti u puno laksem periodu za napredovati, pa sta su uradili, najgore 4 godine od rata, pa ovoliki broj gradjanja da glasa za jednog Radoncica, bizarno ! Dijelimo se na previse strana, umjesto da budemo ujedinjeni do nekih radikalnijih promjena, jer samo tako i mozemo funkcionisati u ovom cirkusu od drzave.leo karan wrote: Biraci SDA su fenomen
NISU NIKAD NI IMALI IMIDZ NI INDETITET. izgubljeni u svemiru. njima treba gadafi , sadam , bakir i hodza, to je najnovije.leo karan wrote:Biraci SDA su fenomenweredsf wrote:SDA u Federaciji ima vise nego drugi i treci zajedno..
Tacno, ali po cemu su bolji ovi iz opozicije, to je moje pitanje?Kikibombona wrote:Prijatelju, kad se tako bezuslovno predas, jebat ce te do jaja bez vadjenja dok si ziv.ime123 wrote:Sta placete smetljari jedni, ne zasluzujete ovu drzavu. HDZ je hrvatima od postanka na vlasti, SNSD je zadnjih godina vecinom u parlamentu a kad Bosnjaci izaberu SDA to vam smeta a SDA je najmanje nacionalisticka stranka od ovih. Zar ja u sopstvenoj drzavi da biram neke neutralne snage koje ce se povinovat njihovim uslovima, kad se zna da su oni uvijek za nacionalisticke opcije, kad krmak Dodik sa svojom vecinom u parlametnu otvoreno kaze da ne priznaje ovu drzavu. Da ste pametni svi bi glasali za SDA, za najubjedljiviju pobjedu, to je jedina dovoljno organizovana struktura koja moze zastupati bosnjacke interese i interese svakog covjeka koji hoce napredak u ovoj nakaradno sklopljenoj drzavi. Bio vam je SDP na vlasti u puno laksem periodu za napredovati, pa sta su uradili, najgore 4 godine od rata, pa ovoliki broj gradjanja da glasa za jednog Radoncica, bizarno ! Dijelimo se na previse strana, umjesto da budemo ujedinjeni do nekih radikalnijih promjena, jer samo tako i mozemo funkcionisati u ovom cirkusu od drzave.leo karan wrote: Biraci SDA su fenomen
Apsolutnu podrsku i jeste iskoristila SDA da napravi kriminalnu drzavu, u kojoj pojedinci mogu krasti do besvjesti bez ikakvog straha da ce odgovarati. Korupcija i mito na svakom cosku. To je ono sto nam je napravila SDA. Napravili su jer su se osjecali MOCNIM, jer nisu imali alternativu.
Ko god ima monopol nad bilo cim, neminovno ce biti izrazito neposten.
Koga je osudila ova drzava za kriminal?
Valjda se slazes da su pokradeni veliki novci, da su unistene i pokradene mnoge firme?