SDA-All about

Post Reply
zippoo87

#15101 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

sta ovo na klixu SDA frizira broj na skupu
pise 10 000 a na slici max 1500 ljudi...jadno
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-na-s ... /141003030
i jos bakir govori ovo
"Oni su svojom politikom uništili ono što smo mi mukotrpno gradili. Pitajte sebe šta su uradili za vas, a šta su uradili da sačuvaju svoje fotelje", naglasio je Izetbegović.
"Ova zemlja ima 50 posto mladih koji nemaju posao, a ujedno ima resurse da svi stanovnici naše domovine žive bezbrižno. SDA želi i može to promijeniti", poručio je Izetbegović.

da mi je sresti Baketa,pa da ga pitam, ko su to "oni",ako nije sama SDA
pa jedini su bili vlast svo ovo poslijeratno vrijeme...mene zanima kome ovaj prica ove budalastine
pa valjda je cilj da prica nesto realno,da privuce nove glasace a ne da prica gluposti za ove stranacke potrcke koji su na slici a koji su kako pisu po komentarima dovlaceni iz drugih gradova
jadno da jadnije ne moze biti
i kada mi se neko pozove na SDA,da su to muslimani...jos jadnije
muslimani koji pokradose,koji unistise sve,koji pobise i izgladniste vlastiti narod...jakih muslimana
Last edited by zippoo87 on 03/10/2014 19:14, edited 1 time in total.
shibonja

#15102 Re: SDA-All about

Post by shibonja »

Ljohnut ce za 9 dana..
The BEN10

#15103 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

I može li neko sabrati tih 20000 na Seki? Koliko košta suknja, cipele i ostalo. Nešto mi to mnogo...
Par hiljada i nekako, ali bas 20000
sargon

#15104 Re: SDA-All about

Post by sargon »

Evo jedna iz arhive, Slobodna Bosna, maj 2010. godine... Vjerovali ili ne SDA-ovci čuvali su (i čuvaju) Ilidžu i Sarajevo od vulkana... :D

Image
weredsf

#15105 Re: SDA-All about

Post by weredsf »

llll wrote:
Innovation wrote:
llll wrote: koja samo na sebi, nosi jedan desetogodišnji kredit od 20.000 KM ...
Zaboravio/la novinar u Expresu reci, koje su marke gacice, brushalter, koje uloske koristi itd. itd. :oops:
Kako je cudna ljudska psiha. :(
U zemlji u kojoj obićan građanin bukvalno umire od gladi deset godina svoga života vračajući kredit Banci u iznosu od 20.000 KM, nositi na sebi toliko svaki dan je stvarno više nego žalosno ...
Stvarno me zanima kako samo izgleda neko ko pusi ovu pricu, prsten na ruci 2000 maraka, tek onako :lol: :lol:
weredsf

#15106 Re: SDA-All about

Post by weredsf »

Izvinjavam se ako kvarim zabvu ali...

Image
It_is_a_Leclerc

#15107 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

Da li će Bakir konačno imati cojones da dođe na TV1 večeras ?! Čeka ga Emir, iz strane nosioca Zlatnog ljiljana. Prošli put su ga popišali po onoj riđoj tintari s onim - "Ćuti Bakire"...Vrijeme je.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#15108 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

imal đe Suljagića i Hadžiomerovića u istom studiju? Ili Don Neonka i Tornjaka?
It_is_a_Leclerc

#15109 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

JoseMujica wrote:imal đe Suljagića i Hadžiomerovića u istom studiju? Ili Don Neonka i Tornjaka?
Svi su pozvani. Emir je naoštrio zube za malog žutog. Sad je samo pitanje da li će Sebija ginekološkim pregledom uspjeti naći cojones kod svog Bakira..
bogumila

#15110 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

bakir HO i suljagic su psihicki nenormalne osobe sa njima ne treba tramvaj cekat a ne u istu emisiju
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#15111 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

It_is_a_Leclerc wrote:
JoseMujica wrote:imal đe Suljagića i Hadžiomerovića u istom studiju? Ili Don Neonka i Tornjaka?
Svi su pozvani. Emir je naoštrio zube za malog žutog. Sad je samo pitanje da li će Sebija ginekološkim pregledom uspjeti naći cojones kod svog Bakira..
kad je to na TV1?
weredsf

#15112 Re: SDA-All about

Post by weredsf »

bogumila wrote:bakir HO i suljagic su psihicki nenormalne osobe sa njima ne treba tramvaj cekat a ne u istu emisiju
Ja nikada ne bih otisao u emisiju sa psihicki nestabilnom osobom koja mase rukama i permanentno urla..
Zanemario bih tu pojavu kao sto i Bakir to radi, nikada ga jos nije spomenuo, kao da ne postoji..
Dok ovaj laje na svakom koraku, uzaludno
zippoo87

#15113 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

weredsf wrote:Izvinjavam se ako kvarim zabvu ali...

Image
prijatelju,ti si potpuno slijep,ali dobro,to je tvoja bolest
evo sta ja napisa o ovoj slici a i ti ako ovdje vidis 10 000 ljudi,ja ti dajem 10 000 KM,moze li ?
zippoo87 wrote:sta ovo na klixu SDA frizira broj na skupu
pise 10 000 a na slici max 1500 ljudi...jadno
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-na-s ... /141003030
i jos bakir govori ovo
"Oni su svojom politikom uništili ono što smo mi mukotrpno gradili. Pitajte sebe šta su uradili za vas, a šta su uradili da sačuvaju svoje fotelje", naglasio je Izetbegović.
"Ova zemlja ima 50 posto mladih koji nemaju posao, a ujedno ima resurse da svi stanovnici naše domovine žive bezbrižno. SDA želi i može to promijeniti", poručio je Izetbegović.

da mi je sresti Baketa,pa da ga pitam, ko su to "oni",ako nije sama SDA
pa jedini su bili vlast svo ovo poslijeratno vrijeme...mene zanima kome ovaj prica ove budalastine
pa valjda je cilj da prica nesto realno,da privuce nove glasace a ne da prica gluposti za ove stranacke potrcke koji su na slici a koji su kako pisu po komentarima dovlaceni iz drugih gradova
jadno da jadnije ne moze biti
i kada mi se neko pozove na SDA,da su to muslimani...jos jadnije
muslimani koji pokradose,koji unistise sve,koji pobise i izgladniste vlastiti narod...jakih muslimana
VjecitiStudent

#15114 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Iskoči mi u reklamama SDA "magazin".
Ako do sada niste znali ...
Povratnici - prioritet SDA

Odbornici SDA, poslanici u lokalnim i entitetskim institucijama, svakodnevno rješavaju probleme povratnika. Rezultat tog rada je i potvrda da u manjem bh. entitetu trenutno živiviše od 200.000 Bošnjaka. Povratak Bošnjaka u entitet Republika Srpska strateško je, a možda i najvažnije, pitanje za budućnost Bosne i Hercegovine. Osiguranje svih prava povratnicima i poboljšanje životnog standarda povratnika jeste, i uvijek će biti, jedan od prioriteta SDA
http://www.snagabih.ba/wp-content/uploa ... -SNAGA.pdf
and

#15115 Re: SDA-All about

Post by and »

weredsf wrote:
bogumila wrote:bakir HO i suljagic su psihicki nenormalne osobe sa njima ne treba tramvaj cekat a ne u istu emisiju
Ja nikada ne bih otisao u emisiju sa psihicki nestabilnom osobom koja mase rukama i permanentno urla..
Zanemario bih tu pojavu kao sto i Bakir to radi, nikada ga jos nije spomenuo, kao da ne postoji..
Dok ovaj laje na svakom koraku, uzaludno
ma šta će se sa sirotinjom petljati :mrgreen:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#15116 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Kako je interesantno gledati kako ovi stranacki SDA bojovnici traze alibi za bilo sta.
Tacno vjerujem da sutra mali princ potpise podjelu Bosne da bi isti ovi 'nategli' i skontali neki sumanuti alibi.Tvrdeci da je to najbolje, najpametnije i sl.

Tuzno majke mi. :skoljka: :D
navedeni

#15117 Re: SDA-All about

Post by navedeni »

Pa eto neka i pobjedi Bakir, pa razapet će ih ljudi za 6 mjeseci i zapalit grad a ne 3 zgrade
and

#15118 Re: SDA-All about

Post by and »

navedeni wrote:Pa eto neka i pobjedi Bakir, pa razapet će ih ljudi za 6 mjeseci i zapalit grad a ne 3 zgrade
ko će ih razapeti?
pa 22 godine su bile dovoljne da se ocijeni nečiji rad.od početka su imali viziju(koalicija sa sds i hdz) :mrgreen: ,...pa ih niko poprijeko ne pogleda. :skoljka:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#15119 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Prva neisplacena rata kredita MMF, znacila bi 2-3, a mozda i vise, neisplacenih plata drzavnom aparatu, i drugim budzetskim korisnicima.
Fakticki bi se desilo da bunt i to masovan pokrene bas njihova uhljebljena klijentela. To je jedan od realnih scenarija. Jer ovi su dokazali da bi sutra bankrotirali, svi skupa, da ne uganjaju kredite i produze isplate klijentima. A ne mislim da ce to bas vjecno ovako moci funkcionisati.
Lakat Jebić

#15120 Re: SDA-All about

Post by Lakat Jebić »

JoseMujica wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
kad je to na TV1?
hocel bit streama? :D

edit: vidim da sam okasnio, a i da nije bilo cemu :D
putokaz1

#15121 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

čESTITAM SDA U NA IZBORNOJ POBJEDI,UNAPRIJED, I PITAM S KIME ĆETE U KOALICIJU OSIM SDS-HDZ
DA LI ĆETE S OSLABLJENIM SDP OM,SBIH ILI SBB(DOSAD ''PROTIVNIK'') U KS DF OM,U USK DNZ OM?
I KO ĆE ZAMJENITI RAHMETLI SULEJMANA TIHIĆA NA MJESTU PREDSDNIKA STRANKE?
razonoda

#15122 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

putokaz1 wrote:čESTITAM SDA U NA IZBORNOJ POBJEDI,UNAPRIJED, I PITAM S KIME ĆETE U KOALICIJU OSIM SDS-HDZ
DA LI ĆETE S OSLABLJENIM SDP OM,SBIH ILI SBB(DOSAD ''PROTIVNIK'') U KS DF OM,U USK DNZ OM?
mogao si to sve saznati na tv debati, al izgleda nisi imao koga pitati. :lol: :lol: :lol:
The BEN10

#15123 Re: SDA-All about

Post by The BEN10 »

razonoda wrote:
putokaz1 wrote:čESTITAM SDA U NA IZBORNOJ POBJEDI,UNAPRIJED, I PITAM S KIME ĆETE U KOALICIJU OSIM SDS-HDZ
mogao si to sve saznati na tv debati, al izgleda nisi imao koga pitati.
A jakih mi debatnika - dvojica manijaka, jedan kriminalac i uskoro osuđenik aBd, i hudnik reis. Koji je izgleda ipak skontao da su izbori 12 a ne 18 oktobra. Pa više će ljudi bit na predizbornom skupu nego tšo će gledati bijedni TV1 program. :razz:
ultima_palabra

#15124 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Avatar 1.marta, a Suljagić manijak... ko biva dobar si dok se zlopatiš po Srebrenici, ali kad dirneš u seharu i dinastiju Izetbegović...
VjecitiStudent

#15125 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Slatki paket i šlag na vrhu, pa ne glasaj!

Image
Last edited by VjecitiStudent on 04/10/2014 17:37, edited 1 time in total.
Post Reply