Ne vidis ti Mujice da je sada u trend u svijetu pustaje bradeJoseMujica wrote:Paranoid wrote:![]()
Mujice...keep calm..
hoću buraz a ti puštaj bradu...ako si uopće ostao u Bosni
Nego planiate li neko kolektivno samoubistvo nakon 12-tog ili sta??
Ne vidis ti Mujice da je sada u trend u svijetu pustaje bradeJoseMujica wrote:Paranoid wrote:![]()
Mujice...keep calm..
Sve se slažem sa tobom ali kontam da je realizacija tih ideja utopija poput komunizma.JoseMujica wrote:da sam otišao predaleko kupio bi ja 3-4 sela po bosanskim zabitima pa u njima pravio svoju banana republiku.Novak20 wrote:Ode ga i ti predaleko Mujice. Uz ovoliku, kleptomaniju, nepotizam, nemoral većine članova dotične stranke i sposobnost da sve čega se prihvate propadne, nema ovde vjernika spremnog na vlastitu žrtvu brat bratu još dvije-tri generacije.
Čast izuzecima koji u ovo vjeruju. Njih trenutno ganja OSSA, CIA, Interpol i šta ti ja znam........
Zašto ja i ti nemamo love za to? A nekakvi čobani čij je tehnološki vrhunac muža koza imaju napretek.
Ne znam da li si se ikada bavio imovinsko-pravnim pitanjima i koja je zajebancija prolaziti kroz BiH papirologije od katstara pa do gruntova? A gle čuda ovi opskurni likovi koji ni zakone ne priznaju to glat odrađuju i to na masovnoj skali kupujući cijela sela.
Pa pitanje državljanstava za sve ove likove koje danas kako kažeš ganjaju OSA, CIA itd....ko im podjeli papire i gdje su glavni likovi? Svi u središtu sistema, dobro uhljebljeni i zaštićeni od strane SDA. Pa glavni lik iz kantonalnog MUP-a koji je štanco državljanstva na lažnim adresama danas se bavi liberalizacijom viznog režima sa EU![]()
I pročitaj malo šta piše Alija o procesu reislamizacije. Ne ide to preko noći već se radi o dugom imukotrpnom putu koji zahtjeva žrtve. „Narod koji spava može se probuditi samo udarcima“ kaže Aljo i taj proces je tek počeo masovnim klanjem neodlučnih i infiltracijom bradonja koji su ideološko sjeme novih muslimana u BiH a prave rezultate ćeš imati za 3-4 generacije.
Neka hvala, nije to za mene.. smeta mi i ona od dva dana, a što se tiče BiH ja sam redovno u posjeti. Nego, svidja mi se to što si priču o SDA podigao na viši level.JoseMujica wrote:Paranoid wrote:![]()
Mujice...keep calm..
Kmecanje je doslo do brade, vide svi ko pobjediti na izborima pa se naslonili na pricu AvazaParanoid wrote:Neka hvala, nije to za mene.. smeta mi i ona od dva dana, a što se tiče BiH ja sam redovno u posjeti. Nego, svidja mi se to što si priču o SDA podigao na viši level.JoseMujica wrote:Paranoid wrote:![]()
Mujice...keep calm..
A Avaz je stvorio ko?weredsf wrote:Kmecanje je doslo do brade, vide svi ko pobjediti na izborima pa se naslonili na pricu AvazaParanoid wrote:
Neka hvala, nije to za mene.. smeta mi i ona od dva dana, a što se tiče BiH ja sam redovno u posjeti. Nego, svidja mi se to što si priču o SDA podigao na viši level.
Obzirom da zdrav razum ne prihvatas kao argument, mozes li nam reci koji medij mozemo citirati?Adriatic wrote:Kmecanje je doslo do brade, vide svi ko pobjediti na izborima pa se naslonili na pricu Avaza
nema se potrebe naslanjati na bilo čije priče osim one koje SDA priča o sebi...dijela i riječi ljudi najviše kazuju o njima samimaweredsf wrote: Kmecanje je doslo do brade, vide svi ko pobjediti na izborima pa se naslonili na pricu Avaza
Komemoracija Sulejmanu Tihiću bit će održana sutra u 11 sati u sali Parlamenta BiH, a nakon nje će na Trgu BiH u Sarajevu biti klanjana dženaza.
Jahh...sav ovaj jad u zemlji su prouzrokovali Bošnjaci...stvarno bi red bio da im se oduzme pravo na konstutivnost.It_is_a_Leclerc wrote:Ja zapravo želim da Bošnjaci izaberu SDA. Bošnjaci i SDA se međusobno apsolutno zaslužuju. Kakav narod, takva mu i vlast.
Da biste naučili kakav smo narod mi Bošnjaci (većinom), dovoljno je samo da bacite pogled na, zvanično, najsiromašniju, najjadniju i najneprosperitetniju zemlju u Evropi.
Koje je tvoje politicko stajaliste ? SBB ,SDP,DF,NS ?JoseMujica wrote:StupskaBitanga wrote:kad vise ne bude nacina kupovanja socijalnog mira i kad se po direktivi mmf prodaju telekomi zabava tek pocinje a samo ovaj put nece biti blaga kao na prethodnim protestimada da da
još se gusla na ovih par preostalih zlatnik koka telekoma, elektroprovreda ali su napravili toliki potop da će to morati biti brzo rasprodato.....i u tome je sva poenta ove bespoštedne borbe za fotelje 2014-te: Ko će da omasti brke na tom finalnom salto mortaleu?
Iako meni kao krajnjem korisniku više odgovara da sve pokupuju kaki ozbiljni evropljani nego da po tom jašu ovi naši polupismeni čobani.
ali to je tek druga stvaka. Prva i najbitnija stavka je da će neko morati da plati za sva sranja. Dotjerali su cara do duvara, padaće glave i svi gledaju da drže sjekiru.
komarac57 wrote:ako si mlad -sbb, ako ti to karakter ne dozvoljava---bjezi vani.
Ko je kriv što Bošnjaci u TK, KS, USK i BPK nisu stvorili Lihtenštajn ?!Paranoid wrote:Jahh...sav ovaj jad u zemlji su prouzrokovali Bošnjaci...stvarno bi red bio da im se oduzme pravo na konstutivnost.It_is_a_Leclerc wrote:Ja zapravo želim da Bošnjaci izaberu SDA. Bošnjaci i SDA se međusobno apsolutno zaslužuju. Kakav narod, takva mu i vlast.
Da biste naučili kakav smo narod mi Bošnjaci (većinom), dovoljno je samo da bacite pogled na, zvanično, najsiromašniju, najjadniju i najneprosperitetniju zemlju u Evropi.
Gore spominješ najneprosperitetniju "zemlju", a sad spominjes kantone...pa pobogu Leclerc, deder se odluči.. Svi zakoni koji su trebali da naprave od svake mahale "Lihtenštajn" je oboren, a znaš i od koga...It_is_a_Leclerc wrote:Ko je kriv što Bošnjaci u TK, KS, USK i BPK nisu stvorili Lihtenštajn ?!Paranoid wrote:Jahh...sav ovaj jad u zemlji su prouzrokovali Bošnjaci...stvarno bi red bio da im se oduzme pravo na konstutivnost.It_is_a_Leclerc wrote:Ja zapravo želim da Bošnjaci izaberu SDA. Bošnjaci i SDA se međusobno apsolutno zaslužuju. Kakav narod, takva mu i vlast.
Upravo krajevi gdje su SDA-birajući Bošnjaci većina, ekonomija je na koljenima, nezaposlenost na vrhuncu, te se takvi krajevi u BiH mogu smatrati najjadnijih u državi. Zašto ?
Patria ...Bakir Alispahic, nedavno istjeran iz SDA, urednik Edina Latif glasnogovornik SBB-ajazzer wrote:Obzirom da zdrav razum ne prihvatas kao argument, mozes li nam reci koji medij mozemo citirati?Adriatic wrote:Kmecanje je doslo do brade, vide svi ko pobjediti na izborima pa se naslonili na pricu Avaza
Avaz - ne moze.
Patria - ne moze.
Sta moze? Bilten koji izdaje SDA?
It_is_a_Leclerc wrote:Ja zapravo želim da Bošnjaci izaberu SDA. Bošnjaci i SDA se međusobno apsolutno zaslužuju. Kakav narod, takva mu i vlast.
U TK je kriva SDA.It_is_a_Leclerc wrote:Ko je kriv što Bošnjaci u TK, KS, USK i BPK nisu stvorili Lihtenštajn ?!Paranoid wrote:
Jahh...sav ovaj jad u zemlji su prouzrokovali Bošnjaci...stvarno bi red bio da im se oduzme pravo na konstutivnost.
Upravo krajevi gdje su SDA-birajući Bošnjaci većina, ekonomija je na koljenima, nezaposlenost na vrhuncu, te se takvi krajevi u BiH mogu smatrati najjadnijih u državi. Zašto ?
Na opstinskom nivou - nikad.Paranoid wrote:Kad je u Tuzli vladala SDA....nesto se ne sjecam pa ako ima neko da mi kaze od koje do koje godine?
Najvise privatizacija je uradjeno od 2000-2002 godine, za vrijeme SDP-a vjerovao ili neultima_palabra wrote:A privatizacijom upravlja opština? Daj ba paranoid...