SDA-All about
- jon_jovi
-
starisalko
#14377 Re: SDA-All about
weredsf
Citam evo deseti put i nemogu da vjerujem sta pises za Zukica,pa bi volio da pojasnis kako je kriminalcu nad kriminalcima mjesto u mjesnoj zajednici.Vazili to i za ostale kriminalce koji nisu u sda
Citam evo deseti put i nemogu da vjerujem sta pises za Zukica,pa bi volio da pojasnis kako je kriminalcu nad kriminalcima mjesto u mjesnoj zajednici.Vazili to i za ostale kriminalce koji nisu u sda
-
zvizdan
#14378 Re: SDA-All about
I meni je ovo razmisljanje privuklo paznju. Ako si kriminalac nad kriminalcima, ali si clan SDA, onda, hebiga, moras se zadovoljiti time da budes predsjednik MZ (vise funkcije su za malo manje kriminalce). Nista sud, tvorza itd., to je za one koji nisu u SDA. Genijalnostarisalko wrote:weredsf
-
racionalista
#14379 Re: SDA-All about
Kakve protivnike imaju ne bi me iznenadilo da SDA ode na preko 40% glasova
-
weredsf
#14380 Re: SDA-All about
Koji si sada ti trolu???starisalko wrote:weredsf
-
starisalko
#14381 Re: SDA-All about
weredsf
trol koji ti je postavio jednostavno pitanje i ako moze jednostavan odgovor.Ako moze bez onog da na pitanje trola ne odgovaras
trol koji ti je postavio jednostavno pitanje i ako moze jednostavan odgovor.Ako moze bez onog da na pitanje trola ne odgovaras
-
crnoplavo
#14382 Re: SDA-All about
http://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbego ... /140815100
"Ima u našem narodu izreka: „Voda odtječe, a stijena ostaje.“
znam za onu tiha voda...
guglam i ne mogu da nadem, postojil ova izreka, normalno da svo narodno blago moguce nije digitalizirano jos, ako neko ima kakvu knjigu da kaze postojil bio bih zahvalan, uvijek je dobro nesto novo naucit
"Ima u našem narodu izreka: „Voda odtječe, a stijena ostaje.“
znam za onu tiha voda...
guglam i ne mogu da nadem, postojil ova izreka, normalno da svo narodno blago moguce nije digitalizirano jos, ako neko ima kakvu knjigu da kaze postojil bio bih zahvalan, uvijek je dobro nesto novo naucit
-
pemanapemani
#14383 Re: SDA-All about
Konstantno pušimo priču kako je politika pravo zajeban posao, koji, eto, mogu raditi samo odabrani pojedinci i grupe ljudi.
Iako kradu, oni su ipak organizovani i imaju jaku bazu. Uvalili su bruku rodbine, a rodbina prijatelje na budžet, oni će braniti svoje položaje i eto SDA pobjede.
Uđeš u onu jebenu kabinu i zaokružuješ ljude za koje znaš da neće raditi svoj posao. Svjestan si da bi prosječan učenik 4. razreda gimnazije za četiri godine deset puta bolje odradio mandat. Džaba, mentalna blokada.
Da li bi naštetilo BiH kada bi na čelo Kantona Sarajevo došla grupa stručnih anonimusa?
Shvatam mentalnu blokadu i glasanje za SDA na entitetskom i državnom nivou, ali na kantonalnom ne mogu nikako shvatiti.
Iako kradu, oni su ipak organizovani i imaju jaku bazu. Uvalili su bruku rodbine, a rodbina prijatelje na budžet, oni će braniti svoje položaje i eto SDA pobjede.
Uđeš u onu jebenu kabinu i zaokružuješ ljude za koje znaš da neće raditi svoj posao. Svjestan si da bi prosječan učenik 4. razreda gimnazije za četiri godine deset puta bolje odradio mandat. Džaba, mentalna blokada.
Da li bi naštetilo BiH kada bi na čelo Kantona Sarajevo došla grupa stručnih anonimusa?
Shvatam mentalnu blokadu i glasanje za SDA na entitetskom i državnom nivou, ali na kantonalnom ne mogu nikako shvatiti.
-
UDBAŠ
#14384 Re: SDA-All about
weredsf wrote:JoseMujica wrote:e vidte i ovog gmaza i anamono se po facebooku reklamira![]()
bog me ubio ako mulac zna enter na tastaturi naći
Odvratan i vjerovatno najveci lopov na nasoj politickoj sceni
Zvizdić zadužuje Kanton Sarajevo za još 30 miliona maraka!
Prema uslovima iz poziva, Vlada Kantona Sarajevo koju kontrolira Sarajevska SDA i njen predsjednik Denis Zvizdić će zadužiti građane u narednih 10 godina, a kako bi u izbornoj godini popunila rupe u budžetu. Kako bi ove godine dobili 20 miliona KM od komercijalnih banaka, Kanton će se obavezati da vrati skoro 30 miliona KM u narednih 10 godina.
Prema mišljenjima ekonomskih stručnjaka ovakvo zaduživanje ima katastrofalne posljedice po ekonomiju, ono podstiče rast kamata i pad kreditne aktivnosti banaka, koje mogu novac plasirati državi i imati siguran profit. Istovremeno, Kanton Sarajevo se tako dužnički opterećuje za tekuću potrošnju, i svim budućim vladama onemogućavaju bilo kakvi razvojni planovi

crna trojka

Asim Sarajlić,pjano,konobar

- jon_jovi
#14385 Re: SDA-All about
Zvanična šema Izetbegovića prćije

Last edited by jon_jovi on 17/08/2014 10:12, edited 1 time in total.
-
weredsf
#14386 Re: SDA-All about
jon_jovi wrote:Zvanična šema Izetbegovića prćije
Evo tebe opet, jesu li konacno nestali zvizduci iz glave
- jon_jovi
#14387 Re: SDA-All about
Ovdje nisam predmet ja nego SDA
-
crysis
- Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.
#14388 Re: SDA-All about
aj ti to objasni ovim bacacima magle i spinovcima.jon_jovi wrote:Ovdje nisam predmet ja nego SDA
-
weredsf
#14389 Re: SDA-All about
Ti kao SDA "glasac" si stvarno agilan, ja sam te pitao jesu li se utisali zvizduci, kako izgleda tisina nakon Vehabijajon_jovi wrote:Ovdje nisam predmet ja nego SDA
- jon_jovi
#14390 Re: SDA-All about
Istina, ja govorim protiv Izetbegovića a ne protiv SDA u cjelini. Ako si to htio da kažeš u pravu si.weredsf wrote:Ti kao SDA "glasac" si stvarno agilan, ja sam te pitao jesu li se utisali zvizduci, kako izgleda tisina nakon Vehabijajon_jovi wrote:Ovdje nisam predmet ja nego SDA
- Man of steel
#14391 Re: SDA-All about
Zaboravio si napisati kako su svi oni bili u ljubavnoj vezi sa mafijašicom Šejlom Turković i često viđani zajedno na moru.jon_jovi wrote:Zvanična šema Izetbegovića prćije
Manje Avaza, manje Avaza...
- jon_jovi
#14392 Re: SDA-All about
More bit, more bit. Fino ti u uglu piše da je to objavilo Oslobođenje i navodi se tačan datum objavljivanja. Ipak meni je za oko zapalo nešto drugo; imane poput, Denis, Čedomir, Aljoša, Dubravko, te naka za koja nikada nisam čuo; Merita i Irsa, a to su valjda neka nazovi neutralna imena.
Prepoznaju se glavni likovi iz one uspavanke; Nina Nana svoga pehlivana, pola...
Rodonačelnik sranja iz ove šeme je "islamski mislilac", babo Bošnjačkog naroda, neprikosnoveni Musliman, a neki kažu i Evlija i koje epitete već nema Alija Izetbegović. Odakle toliki miješani brakovi oko te osobe? Riječ je o Izetbegovim rođacima i rođacima njegove prve supruge.
Huško je ludog Džemu Latića da pjeni protiv miješanih brakova po novinama, po raznim sesijama a pogle ovo? To govno nema kantara da ga izvaga kolko je govno.
Prepoznaju se glavni likovi iz one uspavanke; Nina Nana svoga pehlivana, pola...
Rodonačelnik sranja iz ove šeme je "islamski mislilac", babo Bošnjačkog naroda, neprikosnoveni Musliman, a neki kažu i Evlija i koje epitete već nema Alija Izetbegović. Odakle toliki miješani brakovi oko te osobe? Riječ je o Izetbegovim rođacima i rođacima njegove prve supruge.
Huško je ludog Džemu Latića da pjeni protiv miješanih brakova po novinama, po raznim sesijama a pogle ovo? To govno nema kantara da ga izvaga kolko je govno.
-
Innovation
#14393 Re: SDA-All about
Moze li se postaviti ovo iz Oslobodjenja?jon_jovi wrote: piše da je to objavilo Oslobođenje i navodi se tačan datum objavljivanja
Mozda je Avaz malo dodao crtica.
Kad vec svrstavas ljude po imenima, kazi mi gdje pripada Sabina.
Cija snaha je Edina Bukva? Ko joj je muz? Gdje radi i na kojem radnom mjestu?
Mogla bih nabrojati jos neistina,ali necu, nije vrijedno.
- jon_jovi
#14394 Re: SDA-All about
Ma ja, Bakir govori istinu i svi drugi lažu.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#14395 Re: SDA-All about
Istina je samo jedna! Idu Zarine poslanice pa Musaf 
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#14396 Re: SDA-All about
otkrio Tornjak toplu voduNalazi federalnih revizora koji su otkrili da turskim kreditom nisu zaposleni niti pomognuti povratnici u središte skandala o nenamjenskom trošenju novca namijenjenog povratnicima ponovo su doveli Bakira Izetbegovića (SDA), predsjedavajućeg Predsjedništva BiH, te širokobriješku firmu „Z.D.I. Produkt", u vlasništvu porodice Lijanović, koja je dobila 450.000 maraka grant sredstava za te namjene.
Lista dobitnika
Izvještaj je, što su prenijeli brojni mediji u BiH, otkrio da turskim kreditom nije zaposleno i pomognuto 5.000 povratnika, kako je to duže vrijeme tvrdio Izetbegović, nego je zbrinuto manje od stotinjak povratnika, i to mahom kadrova SDA.
znalo se da će vako biti dok ga je Don Neonko nako zadovoljno promovirao
-
JedanMova
#14397 Re: SDA-All about
Pitanje za Zucu i njegovu ekipu...
Koliko je zvjedzica trebao imati hotel na mjestu Drzavne bolnice i kako bi se zvao novi objekat uz glavnu saobracajnicu trenutno poznat kao Zemaljski muzej obzirom da su nazivi BBi i SCC vec iskoristeni
Koliko je zvjedzica trebao imati hotel na mjestu Drzavne bolnice i kako bi se zvao novi objekat uz glavnu saobracajnicu trenutno poznat kao Zemaljski muzej obzirom da su nazivi BBi i SCC vec iskoristeni
- It_is_a_Leclerc
#14398 Re: SDA-All about
Pogledajte, dragi građani, ko želi upravljati ovom državom...

-
Area_51
#14399 Re: SDA-All about
Htio bih priupitati, citajuci ovo sto objavljuje Avaz o Bakiru, porodici Campara i tako redom. Jel to SDA nema hrabrosti, ne smije radi sebe ili iz kojeg treceg razloga ne smije pitati Fahrudina Radoncica:
- kako je privatizirao firmu GIK OKO (nezakonito)
- kako je privatizirao firmu, ponos Sarajeva, zvanu ALHOS (kako bi za male pare dobio gradjevinsko zemljiste za toranj)
- kako je dobio novac iz Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine za ravoj poljoprivreda, a on napravio toranj
Samo ova tri pitanja ako smijete pitat, onda nemate oraha u dzepu zbog koji se Fahro smije izivljavat na bakiru i SDA, a s druge strane SDA njemu ne smije nista.
Isto vrijedi pitanje i za list Oslobodjenje, odnosno Vildanu Selimbegovic, koja o ovome suti, kao da se na neki nacin slizala sa Avazom.
- kako je privatizirao firmu GIK OKO (nezakonito)
- kako je privatizirao firmu, ponos Sarajeva, zvanu ALHOS (kako bi za male pare dobio gradjevinsko zemljiste za toranj)
- kako je dobio novac iz Razvojne banke Federacije Bosne i Hercegovine za ravoj poljoprivreda, a on napravio toranj
Samo ova tri pitanja ako smijete pitat, onda nemate oraha u dzepu zbog koji se Fahro smije izivljavat na bakiru i SDA, a s druge strane SDA njemu ne smije nista.
Isto vrijedi pitanje i za list Oslobodjenje, odnosno Vildanu Selimbegovic, koja o ovome suti, kao da se na neki nacin slizala sa Avazom.
- JThomas
#14400 Re: SDA-All about
ne mogu pitati jer su mu sve to oni omogućili dok su još bili prst i nokat.