SDA-All about

Post Reply
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#11551 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

weredsf wrote:
uzgajivac wrote:moze li jedno naivno pitanje? ima li iko iz SDA da cita ovu temu? jer nesto nema zaokreta u politici :D
Na zalost nema, ovu temu odzravaju u zivotu dva-tri tipa sumljivog zdravstvenog stanja :D
Kada bih ti dao preciznu dijagnozu sigurno bi mi počeo slati prijetnje na p.p. :D
Last edited by antimobbing on 01/10/2013 09:43, edited 2 times in total.
Shahab

#11552 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

jon_jovi wrote:Nije problem što ne čitaju iz SDA već je problem što ovo ne čita narod. Ovdje dolaze oni koji imaju internet a to su samo budžetlije. Narod možda ima televizorčić crnobijeli u svojim hladnim sobicama i bulje ko hipnotisani i slušaju šta će da im nabibere poznata lica i propagandna glasila.
Teško se pomiriti sa činjenicom ali naš narod su ili grmalji koji su šljegli ili nisu još šljegli iz istočne Bosne i Sandžaka koji neće više da žive tamo đe koza pod ručnom pase, koji neće da žive gdje je i Bog ugasio svjetlo i koji neće da žive kolokvijalno rečeno u pički mile materine. Ali, to što oni žive u civilizaciji ne znači da su oni mentalno napredovali, oni su isti oni što još nisu šljegli. Štaš ti od njih očekivati?
Onaj dio našeg naroda koji nije šljego sačinjavaju gradska ološ, narkomani, provalnici, jajare, zgubidani, budi Bog snama.
Karakterisitika i jednih i drugih jeste da oni nemaju za internet, ili ako imaju ne znaju šta je to, ako bi i znali sigurno ne bi dolazili ovdje da bistre politiku.
Druga i bitnija karakteristika te bezlične mase jeste u tome da što si ti bolji prema njima to su oni gori prema tebi. U ovom slučaju dobar i jeban su jedno te isto.
Kad se sve zbroji, jednostavno ti od te učmale i dezorijentirane mase ne možeš očekivati da oni dolaze na cyber forum.
Ne treba padati u defetizam. SDA koruptokraciju na vlasti održava zloupotreba mindera od strane korumpiranih hodža i kupovina socijalnog mira putem nepotizma u javnom sektoru, odnosno tzv. "klijentelističkog" sistema putem kojega su svoju rodbinu pozapošljavali u javni sektor. Tome je došao kraj. para više nema Ipak drastičan pad životnog standarda građana i sve više javno vidljivije zloupotrebe vlasti i nepravde u režiji koruptokracije, uz jednu opću nesposobnost i nekompetentnost SDA-SDP vlasti, da riješe stvarne i životne probleme običnog čovjeka, morat će rezultirati propašću koruptokracije. To je historijska činjenica. Zapamti ovi izbori označit će njihov kraj.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11553 Re: SDA-All about

Post by Truba »

Shahab wrote:
Innovation wrote:Tada nisu ni postojali Kantoni. :-)
Poštovana gospođo, nadam se da ste ovom banalizacijom pokušali eskivirati jedini logički odgovor, a koji bi korupciju i nepotizam neraskidivo vezao sa vladavinom SDA oligarhije. Mi smo danas tu gdje jesno, na dnu evropske civilizacijske ljestvice, isključivo zbog kadrova stranke SDA, a čiji ste Vi neformalni advokat na ovome forumu. Ipak istinu ne možete demantirati, dovoljno je da barem za trenutak izađete u stvarni život, da barem jedan dan živite životom građanke koja ne uživa nezaslužene privilegije pripadnice SDA oligarhije, pa da shvatite muke u kojima živi naš narod.
šefe ja mislim da tebe pola forumaša ne razumije šta pišeš :D :lol: :lol: :lol:
weredsf

#11554 Re: SDA-All about

Post by weredsf »

antimobbing wrote:
weredsf wrote:
uzgajivac wrote:moze li jedno naivno pitanje? ima li iko iz SDA da cita ovu temu? jer nesto nema zaokreta u politici :D
Na zalost nema, ovu temu odzravaju u zivotu dva-tri tipa sumljivog zdravstvenog stanja :D
Kada bih ti dao preciznu dijagnozu sigurno bi mi počeo slati prijetnje na p.p. :D
Nema potrebe za tim, tebi je dovoljna kazna tolika frustracija koju kanalises kroz kilometarske postove koje vjerujem ni tvoji blizi ne citaju :thumbup:
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#11555 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Meni pisanje istine na ovom forumu nije kazna već duševni preporod i olakšanje. :D
Vidim da tebi veoma smeta što ljudi pišu istinu na ovom forumu demaskirajući patološke lažove, psihopate kojima je naše pisanje kazna. Za razliku od tebe, koji očigledno patiš od srčanih mrlja uzrokovanim sa nekim grijesima samo tebi poznatim, mogu primijetiti da naša draga @Innovation lagano dolazi ''tobe''. :kiss:

Slažem se sa @Black swan da dosta ljudi ne razumije ovo što pišemo ali istina i lijepa riječ shodno hadisu poslanika Muhameda s.a.v.s. je poput drveta čiji korijeni su duboko u zemlji i koje će sigurno jednog dana dati plod. Kada sam prije nekoliko godina pročitao post koji je napisala @piupiu u kojem je samo u jednoj rečenici spomenula psihopatiju kao glavni uzrok, preletio sam preko toga sasvim nezainteresiran ali kasnije nakon godinu dana sam se sjetio njenog drveta (posta) koji je posijala u mojem umu. Njeno drvo (post) i dan dana daje plodove.
Last edited by antimobbing on 01/10/2013 10:23, edited 1 time in total.
Havatar

#11556 Re: SDA-All about

Post by Havatar »

Shahab wrote:
jon_jovi wrote:Nije problem što ne čitaju iz SDA već je problem što ovo ne čita narod. Ovdje dolaze oni koji imaju internet a to su samo budžetlije. Narod možda ima televizorčić crnobijeli u svojim hladnim sobicama i bulje ko hipnotisani i slušaju šta će da im nabibere poznata lica i propagandna glasila.
Teško se pomiriti sa činjenicom ali naš narod su ili grmalji koji su šljegli ili nisu još šljegli iz istočne Bosne i Sandžaka koji neće više da žive tamo đe koza pod ručnom pase, koji neće da žive gdje je i Bog ugasio svjetlo i koji neće da žive kolokvijalno rečeno u pički mile materine. Ali, to što oni žive u civilizaciji ne znači da su oni mentalno napredovali, oni su isti oni što još nisu šljegli. Štaš ti od njih očekivati?
Onaj dio našeg naroda koji nije šljego sačinjavaju gradska ološ, narkomani, provalnici, jajare, zgubidani, budi Bog snama.
Karakterisitika i jednih i drugih jeste da oni nemaju za internet, ili ako imaju ne znaju šta je to, ako bi i znali sigurno ne bi dolazili ovdje da bistre politiku.
Druga i bitnija karakteristika te bezlične mase jeste u tome da što si ti bolji prema njima to su oni gori prema tebi. U ovom slučaju dobar i jeban su jedno te isto.
Kad se sve zbroji, jednostavno ti od te učmale i dezorijentirane mase ne možeš očekivati da oni dolaze na cyber forum.
Ne treba padati u defetizam. SDA koruptokraciju na vlasti održava zloupotreba mindera od strane korumpiranih hodža i kupovina socijalnog mira putem nepotizma u javnom sektoru, odnosno tzv. "klijentelističkog" sistema putem kojega su svoju rodbinu pozapošljavali u javni sektor. Tome je došao kraj. para više nema Ipak drastičan pad životnog standarda građana i sve više javno vidljivije zloupotrebe vlasti i nepravde u režiji koruptokracije, uz jednu opću nesposobnost i nekompetentnost SDA-SDP vlasti, da riješe stvarne i životne probleme običnog čovjeka, morat će rezultirati propašću koruptokracije. To je historijska činjenica. Zapamti ovi izbori označit će njihov kraj.
Tvoja Njemacka ti vrsi kmpanju za raslojavanje Bosnjaka a ti nam ih ovdje predstavljas kao neke spasitelje i nekog na kog treba da se ugledamo i sa kim treba da budemo saveznici . Da budemo saveznici onim koji podrzavaju hrvatske ciljeve na Balkanu to bi bas bilo pametno :oops: i jos predlazes da prestanemo da budemo muslimani da bi se njima koji zele da nas uniste svidjeli.
jon_jovi

#11557 Re: SDA-All about

Post by jon_jovi »

Shahab wrote:
Stranke i IZ na odnosu tog društvenog taloga djeluju pitomo i bezgrešno. Za tvoju informaciju kanton Sarajevo je preuzeo istočnjački lobi a preoteli su ga od sandžačkog lobija. Šuškanje o koaliciji SDA - SBB jeste nagovještaj da su se dva lobija udružila a što jeste loša vijest a i nije. Ako su se udružili znači da im ne ide dobro i da se moraju udružiti ako misle opstati. Karakteristika ovih došljaka i njihovih lobija jeste da oni za svoj cilj i u privatnom životu i u društvenim zbivanjima jesu spremni gaziti i prego mrtvih glava. Čovjek im pruži ruku a odleti mu glava. Tako su oni i zajasali, tako su oni danas i zavladali. To nema nikakvog obraza a to se ko pandemija širi i na sve ostale, pa samo pogledajte kakav uspjeh ima ona TV serija LUD ZBUNJEN NORMALAN. Ljudi su primitivizam, glupost i bezobrazluk uzeli kao svoj ideal. I umjesto da mi njima usažujemo kulturu oni nama uvoze nekulturu. Nama se dešava ono najgore - nazadovanje u svim sferama života. Stranke nisu važne, odraz stanja društva a gdje barem ima mlo tog spoljnjeg omota, gdje ima bar malo pokušaja da se kaže - imamo mi obraza pa makar to bila i laž. U narodu više nema obraza, eto to je problem
Banksy

#11558 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

jon_jovi wrote:
pa samo pogledajte kakav uspjeh ima ona TV serija LUD ZBUNJEN NORMALAN. Ljudi su primitivizam, glupost i bezobrazluk uzeli kao svoj ideal.
Odličan primjer.
jazzer

#11559 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

weredsf wrote:
Da nije te dvojice, trojice tipova mi bi jasno svjedocili blagostanju u kojem zivimo.

I za koje je najzasluznija SDA. :oops:

Dobro smo mi zivi ikako ko nam radi o glavama zadnjih 20 godina.
antimobbing

#11560 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

jazzer wrote:
weredsf wrote:
Da nije te dvojice, trojice tipova mi bi jasno svjedocili blagostanju u kojem zivimo.

Hvala na lijepim riječima. Ovdje se uopće ne radi o dva tri sasvim nebitna virtualna lika već se radi isključivo o miliosti Uzvišenog Boga koji spušta istinu u srca ljudi ...
weredsf

#11561 Re: SDA-All about

Post by weredsf »

jazzer wrote:
weredsf wrote:

Tebi stvarno treba netko da psie kakvo je stanje u nasoj zemlji???
jazzer

#11562 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

weredsf wrote:
jazzer wrote:

Tebi stvarno treba netko da psie kakvo je stanje u nasoj zemlji???
Ne treba, naravno da ne treba. Govorio sam u kontekstu tvog posta da samo dvojica, trojica likova
odrzavaju ovu temu aktivnim, ili tako nekako.

Treba postojati ova tema gdje cemo svi povremeno navratiti, popisati se po nasim ''prvacima''
borbe za bosnjake, pa nastaviti svako svojim poslom :)
weredsf

#11563 Re: SDA-All about

Post by weredsf »

Ne treba, naravno da ne treba. Govorio sam u kontekstu tvog posta da samo dvojica, trojica likova
odrzavaju ovu temu aktivnim, ili tako nekako.

Treba postojati ova tema gdje cemo svi povremeno navratiti, popisati se po nasim ''prvacima''
borbe za bosnjake, pa nastaviti svako svojim poslom :)
Ma ja sam govorio u kontekstu rasprave i kvalitetu iste, par tipova pise vlastite frustracije i elaborate koji skupljaju prasinu tu
antimobbing

#11564 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Neki od pripadnika klana Koruptokracije bi možda i napisali elaborat ali prvo moraju naučiti kako sastaviti dvije prosto proširene rečenice. :D
weredsf

#11565 Re: SDA-All about

Post by weredsf »

antimobbing wrote:Neki od pripadnika klana Koruptokracije bi možda i napisali elaborat ali prvo moraju naučiti kako sastaviti dvije prosto proširene rečenice. :D
U prilog tome ide i ova nebuloza, nista ti o meni ne znas ali znas gdje pripadam. Kao netko ko cesto spominje Allaha u svojim konstrukcijama trebao bi biti oprezniji malo.
Ti znas napisati kilometarski post ali i dalje ostajes duboko uprosjecen, frustriran svim i svacim
antimobbing

#11566 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

weredsf wrote:
antimobbing wrote:Neki od pripadnika klana Koruptokracije bi možda i napisali elaborat ali prvo moraju naučiti kako sastaviti dvije prosto proširene rečenice. :D
U prilog tome ide i ova nebuloza, nista ti o meni ne znas ali znas gdje pripadam. Kao netko ko cesto spominje Allaha u svojim konstrukcijama trebao bi biti oprezniji malo.
Ti znas napisati kilometarski post ali i dalje ostajes duboko uprosjecen, frustriran svim i svacim
Dobro i šta sada? Zar ne vidiš da za razliku od tebe i tebi sličnih klonova koji me napadate, uopće se ne bavim malograđanskim ponižavanjem ljudi sa ovog foruma kao što to vi radite, već samo otvoreno prozivam javne ličnosti na državnim funkcijama koje su plaćene novcem nas PDV obveznika? Dalje, pronađi mi samo jednog čovjeka iz 98% BiH populacije koji ne pripada vašoj 2% Koruptokraciji da nije frustriran dvadesetogodišnjom izolacijom u ovom vašem privatnom SDA Feudu?
House

#11567 Re: SDA-All about

Post by House »

Tihiću dijagnosticirane tri metastaze na mozgu

crnjak
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#11568 Re: SDA-All about

Post by Truba »

jbg i nakon svega
nemam snage da kažem ono što sam govorio prije za sve njih a što svi svaki dan govorimo

sada kažem
želim da dugo poživi da se oporavi da sve bude ok i da dođe pameti i pokuša nešto napraviti za opće dobro svih nas
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#11569 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ovaj čitav familijarno-hapački poduhvat od stranke je tumor na ovoj crnoj zemlji....to je gori crnjak :roll:
It_is_a_Leclerc

#11570 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

Žao mi je Tihića. Proživio je puno toga lošeg u Mitrovicu, u srpskom konc-logoru. Nadam se da će ljekari uspjeti da otklone i izliječe tumor.
Paranoid

#11571 Re: SDA-All about

Post by Paranoid »

It_is_a_Leclerc wrote:Žao mi je Tihića. Proživio je puno toga lošeg u Mitrovicu, u srpskom konc-logoru. Nadam se da će ljekari uspjeti da otklone i izliječe tumor.
:thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#11572 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Koliko god sam protiv SDA, i Tihica kao politickog "cimbenika", apsolutno mi nije ni na kraj pameti da se radujem necijim zdravstvenim problemima, i jako teskoj situaciju u kojoj se Tihic nalazi.

Degutantno bi to bilo, i nadam se da ce vecina ljudi izbjeci takvo nesto.
weredsf

#11573 Re: SDA-All about

Post by weredsf »

-LIBERO- wrote:Koliko god sam protiv SDA, i Tihica kao politickog "cimbenika", apsolutno mi nije ni na kraj pameti da se radujem necijim zdravstvenim problemima, i jako teskoj situaciju u kojoj se Tihic nalazi.

:thumbup:
poostar

#11574 Re: SDA-All about

Post by poostar »

Iskreno zelim Tihicu brz oporavak i da se sto brze povuce iz politike..bolje bi mu bilo s obzirom na zdravstveno stanje

toliko od mene
Chuckie

#11575 Re: SDA-All about

Post by Chuckie »

-LIBERO- wrote:Koliko god sam protiv SDA, i Tihica kao politickog "cimbenika", apsolutno mi nije ni na kraj pameti da se radujem necijim zdravstvenim problemima, i jako teskoj situaciju u kojoj se Tihic nalazi.

Slažem se.
Post Reply