Nisu svi isti i ako misliš da nema dobrih, biraj manje loše čekajući vrijeme koje će donijeti bolji izbor. Ali posmatrači koji bježe u cinizam ne smijemo biti.antimobbing wrote:Tamo su svi pošteni jeli?Skijaš wrote: Glasaj za Našu Stranku, SDU, LDS
Vidi ovu temu: http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... =bojan+zec
Reci mi koja je razlika između jednog korumpiranog bošnjaka, hrvata i srbina u Stranci XY i istog jednog takvog korumpiranog bošnjaka, hrvata i srbina u Partiji XY?
SDA-All about
- Skijaš
#1051 Re: SDA-All about
- kiky
#1052 Re: SDA-All about
ne ...
mi živimo u zlu več dvadeset godina, a sdp je samo trunka nade u bolje sutra ...
mi živimo u zlu več dvadeset godina, a sdp je samo trunka nade u bolje sutra ...
-
Innovation
#1053 Re: SDA-All about
Nikad do sada nisam bila ni u kakvim plemenima stranaka, ali kad vidim koliko pljuju po Bosnjacima/Muslimanima/ oni sami izmedju sebe, a da ne kazem ovi drugi sve sam vise Bosnjakinja /Muslimanka/ i branicu sve one koji su branili mene i moju djecu kad je trebalo ,koji su bili tu kad je trebalo/Srbi /pravoslavci/ Hrvati /katolici/ Bossnjaci /muslimani/ i Ostali.
- kiky
#1054 Re: SDA-All about
Innovation wrote:Nikad do sada nisam bila ni u kakvim plemenima stranaka, ali kad vidim koliko pljuju po Bosnjacima/Muslimanima/ oni sami izmedju sebe, a da ne kazem ovi drugi sve sam vise Bosnjakinja /Muslimanka/ i branicu sve one koji su branili mene i moju djecu kad je trebalo ,koji su bili tu kad je trebalo/Srbi /pravoslavci/ Hrvati /katolici/ Bossnjaci /muslimani/ i Ostali.
-
Innovation
#1055 Re: SDA-All about
Kiky, valjda si mislio ovako

Last edited by Innovation on 14/06/2012 15:14, edited 1 time in total.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#1056 Re: SDA-All about
Riba smrdi od glave, a čisti se od repa.Skijaš wrote: Nisu svi isti i ako misliš da nema dobrih, biraj manje loše čekajući vrijeme koje će donijeti bolji izbor. Ali posmatrači koji bježe u cinizam ne smijemo biti.
Nema promjene na bolje (u glavi) sve dok se (rep) narod ne promjeni.
- Skijaš
#1058 Re: SDA-All about
Dvije poslovice jedna za drugom ne rješavaju problem prijatelju. Uključi se, glasaj, podrži nekog.antimobbing wrote:Riba smrdi od glave, a čisti se od repa.Skijaš wrote: Nisu svi isti i ako misliš da nema dobrih, biraj manje loše čekajući vrijeme koje će donijeti bolji izbor. Ali posmatrači koji bježe u cinizam ne smijemo biti.
- kiky
#1059 Re: SDA-All about
antimobbing wrote:Riba smrdi od glave, a čisti se od repa.Skijaš wrote: Nisu svi isti i ako misliš da nema dobrih, biraj manje loše čekajući vrijeme koje će donijeti bolji izbor. Ali posmatrači koji bježe u cinizam ne smijemo biti.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#1060 Re: SDA-All about
Koga da podržim? Vlast je ogledalo naroda!Skijaš wrote:Dvije poslovice jedna za drugom ne rješavaju problem prijatelju. Uključi se, glasaj, podrži nekog.antimobbing wrote:Riba smrdi od glave, a čisti se od repa.Skijaš wrote: Nisu svi isti i ako misliš da nema dobrih, biraj manje loše čekajući vrijeme koje će donijeti bolji izbor. Ali posmatrači koji bježe u cinizam ne smijemo biti.
Napisao sam ovdje prije nekoliko godina. Ukoliko želimo promjenu počnimo prvo mijenjati sami sebe, a zatim druge ljude iz našeg okruženja kao što je naša rodbina, komšije i prijatelji.
To je jedini ispravan put ...
Zato dok ne počnemo intenzivno i svakodnevno raditi na građenju svijesti i suzbijanju korupcije u našim ulicama, mahalama, gradovima i selima uzalud ćemo gledati prema glavi (vlasti) ona će i dalje da smrdi ne smanjenom žestinom sve dok se ne očisti od repa (naroda).
Obićan čovjek je korumpiran, time se se svakodnevno bavi na sitno i to smatra normalnim.
Last edited by antimobbing on 14/06/2012 15:24, edited 1 time in total.
- kiky
#1061 Re: SDA-All about
ne ...Innovation wrote:Kiky, valjda si mislio ovako![]()
upravo kako stoji u postu ...
- urban.
#1062 Re: SDA-All about
podrzavam svako tjeranje SDA-ovaca sa svake pozicije, 20 godina na vlasti a mi propadamo, neka nas neko drugi je.be par godina, zasluzili smo promjene

-
Erased
#1063 Re: SDA-All about
Neko mi je to rekao i 2000. Povjerovah tada i nikad više.kiky wrote:ne ...
- Skijaš
#1065 Re: SDA-All about
Glasaj onda za nekog iz opozicije, ili ako nema niko prihvatljiv u opoziciji, osnuj stranku, skupi pare i finansiraj druge da osnuju stranku, ne možeš sjediti po strani i meditirati dok imamo djecu širom BiH koja su danas za ručak imala malo hljeba i vodu sa šećerom.antimobbing wrote:Koga da podržim? Vlast je ogledalo naroda!Skijaš wrote:Dvije poslovice jedna za drugom ne rješavaju problem prijatelju. Uključi se, glasaj, podrži nekog.antimobbing wrote:
Riba smrdi od glave, a čisti se od repa.
-
Erased
#1066 Re: SDA-All about
Samo tako, nove stranke, nova uhljebljenja, novi zahtjevi, nove administracije. Svaka civilizovana drzava povecava cenzus podrske (za osnivanje stranaka) a mi pustili da svako govno osnuje stranku. A takvo nesto predlozit....auuuuu. Odmah si antidemokrata.
- Skijaš
#1067 Re: SDA-All about
Pa nije problem ni podići cenzus, zašto misliš da sam protiv toga ?Erased wrote:Samo tako, nove stranke, nova uhljebljenja, novi zahtjevi, nove administracije. Svaka civilizovana drzava povecava cenzus podrske (za osnivanje stranaka) a mi pustili da svako govno osnuje stranku. A takvo nesto predlozit....auuuuu. Odmah si antidemokrata.
-
Erased
#1068 Re: SDA-All about
Ma ne mislim da si ti protiv. Vecina malih stranaka bi se pobunila protiv ovoga. A i pojedini veliki bi stali uz njih jer im takvi trebaju u određenim stranačkim kombinatorikama - po potrebi.
- v33
#1069 Re: SDA-All about
Studija o inteligenciji:
Rasisti i konzervativci imaju niži IQ
[url]http://www.dnevniavaz.ba/tehnologija/na ... zi-iq.html[/url

Rasisti i konzervativci imaju niži IQ
[url]http://www.dnevniavaz.ba/tehnologija/na ... zi-iq.html[/url
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#1070 Re: SDA-All about
Skijaš , po drugi put kažem - bravo.Skijaš wrote:Glasaj onda za nekog iz opozicije, ili ako nema niko prihvatljiv u opoziciji, osnuj stranku, skupi pare i finansiraj druge da osnuju stranku, ne možeš sjediti po strani i meditirati dok imamo djecu širom BiH koja su danas za ručak imala malo hljeba i vodu sa šećerom.antimobbing wrote: Koga da podržim? Vlast je ogledalo naroda!
Zbog djece naše zemlje.
@antimobing
Vlast nije ogledalo naroda. Nemamo mi referendume svakih par mjeseci o različitim odlukama ili pitanjima. Vlast itekako može zloupotrijebiti položaj. I u autokratiji i u demokratiji. U autokratiji nema promjena a u demokratiji - ima
- kiky
#1071 Re: SDA-All about
bravo za tebe ...Erased wrote:Neko mi je to rekao i 2000. Povjerovah tada i nikad više.kiky wrote:ne ...
-
žuta
#1072 Re: SDA-All about
Innovation wrote:Nikad do sada nisam bila ni u kakvim plemenima stranaka, ali kad vidim koliko pljuju po Bosnjacima/Muslimanima/ oni sami izmedju sebe, a da ne kazem ovi drugi sve sam vise Bosnjakinja /Muslimanka/ i branicu sve one koji su branili mene i moju djecu kad je trebalo ,koji su bili tu kad je trebalo/Srbi /pravoslavci/ Hrvati /katolici/ Bossnjaci /muslimani/ i Ostali.
-
heroj84
#1073 Re: SDA-All about
Semso Mehmedovic iz SDA pokrenuo inicijativu da im se plate u parlamentu smanje za 20 %... Svaka cast! E sada da vidimo ko ce bti protiv i hocel federalna ih tacno nabrojati...
- DELEGACIJA
#1074 Re: SDA-All about
Ma ohani čovječe sa SDP-om. SDP je DJL (društvo jednog lica) i od njih očekivati boljekiky wrote:ne ...
A SDP je uvijek bio blizu vlasti (zajedno sa SDA-ovskim klošarima), vječita opozicija koja troši najviše budžetskih para (kirije za zgrade koje su "naslijedili", naravno i plate "boraca za prava" u vlasti)
A emisija 60 minuta koja je bila najaktivnija kad se SDP laktao do fotelja, i onda nam je SUPER od kad ovi dođoše.
A posebna je priča za ove koje su kritikovali pa ih sad sebi uzimaju u stranku
Sve su to foteljaši koji ne bi imali za kifle da im nema politike.
Napomene radi dr.Lagumdžija predavao je na Ekonomiji kao profesor (vjerovatno i sada), i vidio sam ga 2 puta. Prvi put kad nas je sve pozdravio na početku školske godine i drugi put kod upisa ocjena
Toliko o njegovom radu..........
A i ostali su u pet deka, mislim na ove likove koji se vrzmaju po političkoj sceni od rata pa na ovamo
- Skijaš
#1075 Re: SDA-All about
To je pozitivni rezultat pluralizma, tako se treba boriti za glasove.
Bravo SDA
Bravo SDA