SD-P (pokret)

Dr. Kuca

#76 Re: SD-P (pokret)

Post by Dr. Kuca »

Odavno se niko nije sjetio da ujedini ljevicu.
kiligonzales

#77 Re: SD-P (pokret)

Post by kiligonzales »

Glasao sam za Našu stranku, ali vala od sada nema glasa nikome.

Ove izbore su razbili SDA zajedno SDP-DF-NS, čak su sami mogli dirigovati procese nastanka vlasti u FBiH i ici u šire koalicije za državnu vlast i šta su izabrali? Mi nećemo sa nacionalistima u zemlji u kojoj je ustav nasađen na krivo i forsira etničku preraspodijelu vlasti i neminovno je sa nacionalistima u vlast, što će biti jeftini alibi za njihove vlastite sujete i želje i prikrivanje nemoći.

Sva partijska neslaganja kasnije na nivou stranaka ljevice posebice, pa i trvljenje unutar BH bloka, pokazali su njihovu bezidejnost, beznadeznost, nemoć, jalovost da se izbore sa samima sobom i nepsremnost da se brinu o svima nama. Neće niko vruča krompira u ruke. Misle da će se stanje samo od sebe poceti mjenjati za 2 ili 4 godine.

Umjesto toga izabrali su nove 4 godine SDA i SBB jer su se svi u tome bloku izmakli od vlasti, pomalo neodgovorno i kockarski odigrano od strane ljevice, ko im garantaju SDP i NS da će napraviti rezultat na narednim izborima uopšte i da će im rezultati biti bolji nego ovi dosadašnji? Da ih recimo NiP nece prekucati u KS i sutra odbaciti kad im vise ne budu potrebni? Vec sada su imali dobar rezultat za stranku koja je nastala u kratkom vremenu.

Čvaknuće platu iz debelog hlada opozicije na federalnom nivou i na državnom, malo će raditi u KS i to je to.

Rizično nema dalje. Bice da se previse nadaju da ce se narod zasititi zelenaša u naredne 4 godine. Pokazace lokalni izbori sta bi se moglo desiti tamo 2022.
kiligonzales

#78 Re: SD-P (pokret)

Post by kiligonzales »

Haris.ba wrote:Malo sam zatečen. Ovakve stvari se rješavaju aklamacijom, i imaju svečarski karatker. A, oni se prepirali.

Ne može Zlaja bez dramatičnih skupština.

:bih:
Što je Zlaja uradio boljem Nijazu tada u SDP, to je sada ostatak stranke uradio njemu...

Karma je čudo.
Moenx

#79 Re: SD-P (pokret)

Post by Moenx »

Ha ha upravo tako
Haman2

#80 Re: SD-P (pokret)

Post by Haman2 »

Sahrana je pocela ali jos nije stigla do groblja. Sahrana ce biti kao obicno bez hodze, popa i fratera a u skladu sa politickim opredjeljenjem.
Moenx

#81 Re: SD-P (pokret)

Post by Moenx »

Super mi je ovaj naziv SPD
Nekako moćan
koalicija

#82 Re: SD-P (pokret)

Post by koalicija »

Moželi mi neko objasnit šta je ovaj SD-P?
Ima li program ko su ljudi na čelu ovog pokreta?
Da li ce u Zenici biti aktivnosti?
Post Reply