Danas mi se telefon sam restartova i ja pogledam kad ono sve sto je bilo na sd card izbrisano
SD kartica u telefonu sama izbrisala sve fajlove
Moderator: Benq
-
sandra01
#1 SD kartica u telefonu sama izbrisala sve fajlove
Ima li iko da se razumije u mediju ovde?
Danas mi se telefon sam restartova i ja pogledam kad ono sve sto je bilo na sd card izbrisano
,sve slike, video zapisi ,sve ,sve
.Pokusala da je ponovi stavim u telefon i telefon samo precekira i izbaci poruku mozete sigurno izvaditi SD karticu.Jednostavno je ne prima.Nista nisam radila sa telefonom cijeli dan stajao na stolu ,dakle nije ni pao niti sam sta radila sa telefonom danas.Pokusala da je stavim u druga dva telefona ni oni je ne prepoznaju. Zna li iko sta se desilo i ima li sanse da vratim filove sa ove kartice i kako je uopste moguce da se filovi sami izbrisu sa kartice
?
- avaks
#2 Re: SD kartica u telefonu sama izbrisala sve fajlove
Pokušaj preko card readera na računaru (laptopu). Ima dosta programa koji vraćaju obrisano (ako se obrisalo već) pa i to malo proguglaj (recuva recimo ili undelete). Ne snimaj ništa na navedenu ako je računar prepozna da ne bi bilo konflikta.
Sretno!
p.s.
Moguće je da se obrišu zbog greške na telefonu ili samoj kartici. Eventualno je ona otišla u vječna lovišta...
Sretno!
p.s.
Moguće je da se obrišu zbog greške na telefonu ili samoj kartici. Eventualno je ona otišla u vječna lovišta...
- escobar__
#3 Re: SD kartica u telefonu sama izbrisala sve fajlove
Moguće je ako je kartica neka low-end ala TakeMS... Teško da ćeš vratit podatke koji su na njoj bili.
- supercali
#4 Re: SD kartica u telefonu sama izbrisala sve fajlove
Ako kaetica nije rekla alah.ima.net onda je do mobitela posebno jer se sam ugasio znaci ili pregrijavanje ili nesto ne stima u njemu
A rekli su ti vec kako da provjeris u card reader pa provjera ako nema nista poselami se a inace sam se javio jer si zenako pa da ti pmognem oko kartice na kafi
A rekli su ti vec kako da provjeris u card reader pa provjera ako nema nista poselami se a inace sam se javio jer si zenako pa da ti pmognem oko kartice na kafi
- travar
#5 Re: SD kartica u telefonu sama izbrisala sve fajlove
respo?supercali wrote:Ako kaetica nije rekla alah.ima.net onda je do mobitela posebno jer se sam ugasio znaci ili pregrijavanje ili nesto ne stima u njemu
- supercali
#6 Re: SD kartica u telefonu sama izbrisala sve fajlove
Tek sad skonto?
- travar
#7 Re: SD kartica u telefonu sama izbrisala sve fajlove
nikad nije kasno 
OT: ja ti ne morem pomoći
OT: ja ti ne morem pomoći
- supercali
#8 Re: SD kartica u telefonu sama izbrisala sve fajlove
Ima ko more
Od mene kafa i puhanje konektora za karticu