screenshot

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Bobi

Post Reply
User avatar
anex
Posts: 551
Joined: 20/02/2007 13:25
Location: grad sa željezarom bez dima
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

screenshot

Post by anex » 22/06/2007 13:05

postoji li program da se kao slika prebaci ono sto trenutno gledas na monitoru...mozda je glupo postavljeno pitanje ali nadam se da ce te ga razumiti?!


User avatar
black
Posts: 15221
Joined: 19/06/2004 16:00
Location: ispod tresnje
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Re: screenshot

Post by black » 22/06/2007 13:10

anex wrote:postoji li program da se kao slika prebaci ono sto trenutno gledas na monitoru...mozda je glupo postavljeno pitanje ali nadam se da ce te ga razumiti?!


pritisni tipku Print Screen SysRq, otvori paint ides na edit pa paste i to je to..snaces se dalje sam..;)

User avatar
anex
Posts: 551
Joined: 20/02/2007 13:25
Location: grad sa željezarom bez dima
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Post by anex » 22/06/2007 13:13

jest me stid :-D

User avatar
Dirty Harry
Posts: 1239
Joined: 09/08/2003 00:00

Post by Dirty Harry » 22/06/2007 13:15

A imas i program SnagIt za malo naprednije funkcije, mada dovoljno je i ovo šte je black napisao.

User avatar
anex
Posts: 551
Joined: 20/02/2007 13:25
Location: grad sa željezarom bez dima
Has thanked: 8 times
Been thanked: 1 time

Post by anex » 22/06/2007 13:17

hvala i tebi ali ovo prvo je dovoljno za moje potrebe...



hvala

User avatar
black
Posts: 15221
Joined: 19/06/2004 16:00
Location: ispod tresnje
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Post by black » 22/06/2007 13:22

jos samo jedna napomena..kad u paint prebacis..i kad zelis sacuvati tu 'sliku' nemoj je cuvati kao bmp vec izaberi jpg format ..

Post Reply