Wiki:http://en.wikipedia.org/wiki/Scooter_%28band%29
Oni su mi medju najdrazijim muzicarima, medju najacim su u europi poznati su sirom nje pa cak i dalje.
evo nekoliko omiljenih klipova:
I snimka koncerta kako to odprilike izgleda
Ko ide????
Moderator: _BataZiv_0809
To ti je kao onaj komentar na ovu vijest na klixu " Mora da su propali ko' kauc cim hoce u Bosnu "azurna_obala wrote:Scooter sam slušala u 5-om osnovne, imali ritmičku grupu, nastupi fazoni![]()
![]()
Otkad nisam ništa poslušala od njih
Bolje i ovo smece nego Aco Lukas, Dzej, Sinan, Kerusa itd.Yahel wrote:To ti je kao onaj komentar na ovu vijest na klixu " Mora da su propali ko' kauc cim hoce u Bosnu "azurna_obala wrote:Scooter sam slušala u 5-om osnovne, imali ritmičku grupu, nastupi fazoni![]()
![]()
Otkad nisam ništa poslušala od njih![]()
Ja ih nikad nisam gotivo... jer je ovo smece od muzike, kao i tiesto... cista komercijala
Scooter nije isfurao,cak sta vise i dalje je u Njemackoj najpopularniji bend.i ne znam zasto smo mi takav narod umjesto da budemo sretni sto nam bar neko popularan dolazi mi odmah ta ce oni,isfurali su bla blaNisrin wrote:Nek se niko ne nadje licno uvjeren ali zar Scooter nije krajem 90ih isfurao?
Sjecam se da je bio popularan sredim 90ih, ja u Njemackoj bila 1996., tad se bas slusao uz Backstreet Boys-e, Spice klix, Tic Tac Toe itd.
Ne vidim ovo kao neki veliki uspjeh "Sarajeva" sto nam dolazi neka "velika zvijezda"...
Sto ne dovedu Stinga? Claptona? Beyonce? Aliciu?
Znam da se o ukusima ne raspravlja, da neko ne voli ni ovo sto nabrojah, kao sto ni ja ne volim narodnjake i folk...ali Scooter :S
KPNCTNJAH wrote:Cuj Scooter, bio i Coolio, Bobo... ko je sljedeci... Ace of Base, Nana... Sisqo
ti nabrojani nemaju šta da traže pored jednog dine merlinaNisrin wrote: Sto ne dovedu Stinga? Claptona? Beyonce? Aliciu?
Down Low, East 17Nisrin wrote:KPNCTNJAH wrote:Cuj Scooter, bio i Coolio, Bobo... ko je sljedeci... Ace of Base, Nana... Sisqo
Backstreet Boys, Tic Tac Toe, N Sync, Blumchen i kako cu zaboraviti THE KELLY FAMILY
Captain JackKPNCTNJAH wrote:Down Low, East 17Nisrin wrote:KPNCTNJAH wrote:Cuj Scooter, bio i Coolio, Bobo... ko je sljedeci... Ace of Base, Nana... Sisqo
Backstreet Boys, Tic Tac Toe, N Sync, Blumchen i kako cu zaboraviti THE KELLY FAMILY
bend koji je popularan od 94-e i koji je bio na vrhu svih evropskih top listi svakako su idiotiIndustrialyzer wrote:Za pare koje ce dati ovim idiotima koji sebe nazivaju techno artistima mogli su dovesti Prodigy koji bi sigurno napravili 10x bolju atmosferu a i okupili vise ljudi